-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:
Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμα τόσο μουδιασμένη που δε το έχω συνειδητοποιήσει και έχω άκυρα ξεσπάσματα από το πρωί. Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει τόσο. Είχε πιεστεί ο καημένος τόσο καιρό και το κρατούσε μέσα του για να μη με επιβαρύνει και ξέσπασε. Είναι σαν πένθος παρότι δεν υπήρξε ποτέ. Εννοείται πως ούτε γιορτές θέλω να κάνω ούτε τίποτα. Θα περάσει με τον καιρό, το ξέρω.. αλλά τι κάνεις ως τότε; Νιώθω απλά ένα κενό.
Έκλεισα ραντεβού στην Οικονομόπουλου ήδη με παρότρυνση της @linaa. Εχει ραντεβού στις 27/01. Ηλπιζα να έχει λίγο νωρίτερα.
Κάνω μια έρευνα τώρα για ανδρολόγους να δει κάποιος τις εξετάσεις που έχουμε από το κέντρο του Λυμπερόπουλου που τις είχαμε δείξει στο κέντρο εξωσωματικής και μας είχαν πει πως είναι οκ παρότι κάποιες τιμές ξέφευγαν από τις τιμές αναφοράς.Τον Μαντούδη τον είχα δει και εγώ πριν καταλήξω στον Μ. Μαστ***α, που είμαι τώρα αλλά κάπως μου είχε κάνει κακή εντύπωση κάτι που μου είχε πει τότε. Βεβαια όλα τα επανεξετάζω τώρα.
Για prp είπα ήδη στον γιατρό αφότου έμαθα για την αρνητική χοριακη σήμερα αλλά μου είπε δε το πιστεύει. Θα επιμείνω όταν κάνουμε ραντεβού μετά τις γιορτές.
Ενδροκρινολογο πιστεύεις χρειάζεται να δω παρότι θα πάω στην Οικονομόπουλου; Αν ναι, ασφαλως θα ήθελα να μου προτείνεις.
Όπως τα λέει η @Eternity η ζωή είναι μια Κ αναντικατάστατη . Ακόμα Κ ο αγώνας για ένα παιδί που είναι τόσο σημαντικός δεν έχει πολύ σημασία εάν χάσεις την υγεία σου Κ αφήσεις την ζωή σου να περνάει. Συνήθως όλοι μας το καταλαβαίνουμε πολύ αργότερα.
- 2
-
Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️
-
Θέματα
-
- 7.049 απαντήσεις
- 886.942 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.817 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.340 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.955 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.208 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 911 απαντήσεις
- 44.580 εμφανίσεις
-
- 7.049 απαντήσεις
- 886.942 εμφανίσεις
-
- 453 απαντήσεις
- 20.780 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 205 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 775 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 233 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 398 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 273 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 161 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα