Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

28 minutes ago, Ρια new mum said:

Και εγώ τα ίδια με τον τράχηλο.. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήγα με πρόκληση και κατέληξα καισαρική και τώρα ήθελα να πάω για vbac αλλά πάλι τα ίδια με τον τράχηλο οποτε μπαίνω για καισαρική την Τρίτη ..

Με το καλό σου εύχομαι !!!Αυτο φοβάμαι και εγώ δεν ξέρω θα το συζητήσω πάλι με τον γιατρό να αποφασίσουμε ένα πλάνο αφού η Μπέμπα δεν μας κάνει την τιμή να έρθει σύντομα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κανετε σας διαβάζω να δω πως πάτε !!! Αχ κορίτσια μου μην αγχώνεστε πως θα γεννήσετε με το καλό να έρθουν κ ας έρθουν είτε με καισαρική είτε φυσιολογικά να είναι καλά μόνο!!!! ‘Μείς βγήκαμε την Κυριακή είμαστε σπίτι !! Σας ευχόμαστε με τον μπέμπη να έχετε μια τέλεια γεννά κ καλή ανάρρωση με το καλό τα μωράκια σας!!!! 

• Μου αρέσει 8

Καλημέρα κορίτσια..θυμαμαι εδώ κάποιες από εσάς είχατε συζητήσει το θέμα των αιμορροΐδων. Είμαι 30+3 εβδομάδων και εδώ και τρεις μέρες υποφέρω. Πάντα είχα θέμα με εσωτερικές αλλά τώρα μάλλον έβγαλα μια εξωτερική που είναι σαν ρόγα σταφυλιού και ΥΠΟΦΕΡΩΩΩ! Κανένα γιατροσόφι δεν πιάνει! Έβαλα μέχρι και κρέμα preparation που επιτρέπεται στην κύηση αλλά τίποτα. Έκλεισα σήμερα ραντεβού στον γαστρεντερολογο μου γιατί δεν αντέχω άλλο! Εσείς πώς βρήκατε λύση βρε κορίτσια; Αφήστε που φοβάμαι μην δεν είναι αιμορροΐδα και είναι κανένα απόστημα; Δεν νομίζω όμως ,τι στο καλό!

• Λυπημένη/-ος 1

kJQgp2.png

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..θυμαμαι εδώ κάποιες από εσάς είχατε συζητήσει το θέμα των αιμορροΐδων. Είμαι 30+3 εβδομάδων και εδώ και τρεις μέρες υποφέρω. Πάντα είχα θέμα με εσωτερικές αλλά τώρα μάλλον έβγαλα μια εξωτερική που είναι σαν ρόγα σταφυλιού και ΥΠΟΦΕΡΩΩΩ! Κανένα γιατροσόφι δεν πιάνει! Έβαλα μέχρι και κρέμα preparation που επιτρέπεται στην κύηση αλλά τίποτα. Έκλεισα σήμερα ραντεβού στον γαστρεντερολογο μου γιατί δεν αντέχω άλλο! Εσείς πώς βρήκατε λύση βρε κορίτσια; Αφήστε που φοβάμαι μην δεν είναι αιμορροΐδα και είναι κανένα απόστημα; Δεν νομίζω όμως ,τι στο καλό!

Καλημέρα και εγώ έχω αιμοροιδες και σε μια φάση στην εγγυμοσινη Μ υπέφερα ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα ακόμα και όταν ξάπλωνα υπέφερα έμενε αυτό π με βοήθησε π Μ είπε ο γυναικολόγος Μ να κάνω ήταν να βάζω τρεις φορές την ημέρα proctocinalar  όταν πονάει και είναι πρισμένη  χλιαρές κομπρεσές και  Μ είχε πει όταν περάσει ο πόνος για να ξεπριστει τότε να βάζω παγάκι μια φορά την ημέρα και δύο φορές την ημέρα proctocinalar  μετά από αυτά ο Μ είπε και τα έκανα πραγματικά σοθηκα μετά από μια εβδομάδα ήμουνα κομπλέ και είχα και δύο εξωτερικές εντομεταξυ και είχαν αιμάτωμα μέσα ασεεε πολύ βάσανο οι αιμοροιδες υπομονή κορίτσι μ ....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλημέρα και εγώ έχω αιμοροιδες και σε μια φάση στην εγγυμοσινη Μ υπέφερα ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα ακόμα και όταν ξάπλωνα υπέφερα έμενε αυτό π με βοήθησε π Μ είπε ο γυναικολόγος Μ να κάνω ήταν να βάζω τρεις φορές την ημέρα proctocinalar  όταν πονάει και είναι πρισμένη  χλιαρές κομπρεσές και  Μ είχε πει όταν περάσει ο πόνος για να ξεπριστει τότε να βάζω παγάκι μια φορά την ημέρα και δύο φορές την ημέρα proctocinalar  μετά από αυτά ο Μ είπε και τα έκανα πραγματικά σοθηκα μετά από μια εβδομάδα ήμουνα κομπλέ και είχα και δύο εξωτερικές εντομεταξυ και είχαν αιμάτωμα μέσα ασεεε πολύ βάσανο οι αιμοροιδες υπομονή κορίτσι μ ....

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Τώρα σου έχουν ξεπριστεί δηλαδή; Αυτό μου είπε τώρα και ο γυναικολόγος μου. Του είπα ότι θα πάω γαστρεντερολογο και μου είπε μάλλον θα μου δώσει proctosynalar. Απλά είπα καλύτερα να πάω και στον ειδικό γιατρό να είμαι σίγουρη ότι είναι αιμορροΐδα. Εντωμεταξυ κορίτσι μου μπορείς να μου πεις το παγάκι πως το έβαζες τοπικά με μια πετσέτα μέχρι να λιώσει ας πούμε;

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

On 9/10/2022 at 12:45 ΠΜ, vaso_mpempis είπε:

Λοιπον σχετικα με τη δυσκοιλιοτητα. Ειχα και γω πολυ και αιμορροιδες

Εκοψα λοιπον για 2 βδομαδες τον σιδηρο. Και εφυγαν ολα εχω ηρεμησει. Οι αιμορροδες εξαφανιστηναν και παω καθε μερα τουαλετα ανετα.. καποιες φορες καθς 2η αλλα χωρις κανενα ζορι. Εκανα εξετασεις πριν μια βδομαδα και ειχα 38 οποτε εχω αποφασισει μεχρι να γεννησω (11 μερες εμειναν) να μην ξαναπαρω.

Δε το συστηνω σε καμια περιπτωση αλλα εγω ετσι σωθηκα. Ειμαι τυχερη που εχω καλο σιδηρο

Άσε έχω τις τελευταίες μέρες πολύ δυσκιλιοτητα πάλι καλά δεν ξαναβγήκαν οι αιμοροιδες  έχουν να βγουν τρεις μήνες τώρα και την έχω γλυτώσει πάλι καλά ....παντός το σιδιρο π επερνα από την αρχή ποτέ δεν με ενοχλήσει πυστευω ίσως να είναι και από τη πίεση από το μωρό δεν ξέρω .....έκανα και εγώ εξετάσεις ανέβηκε πάλι καλά πήγε 36 αλλά ο γιατρός μ είπε να συνεχησω να περνώ  βγήκε και η εξέταση Μ για το στρεπτόκοκκο και βγήκα αρνητική πάλι καλά γτ το είχα ανχος η αλήθεια είναι αν και θετική να εβγενε λύσεις υπάρχουν οπότε όλα μια χαρά δόξα το θεό ....κορίτσια εχθές πήγα στον γιατρό κάναμε nst η μπέμπα Μ είναι καλά κλοτσαγε φουλ έδινε πόνο το κορίτσι είναι ψηλά Μ είπε πολύ με ελενξε κιόλας αλλά τίποτα ακόμα μας είπε να έχουμε επαφή με τον άντρα μ βοηθάει και περπάτημα μια ώρα κορίτσια δεν μπορώ με τίποτα να περπατήσω νιοθω λες και είμαι γιαγιά ογδόντα χρόνον εχθές είχα πολλές συσπάσεις αλλά χορις πόνο σήμερα είμαι 38+6 ανοιπομωνω να γενησω να την πάρω στην αγγαλια Μ....εκεί π φοβομασταν εντομεταξυ μην γενησω προορα τώρα η  κυρία μας κάνει νάζια και θέλει να μηνει μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς....με το καλό κορίτσια Μ ωδές μηναμε να γενησουμε τα θαυματακια Μας

πρίν από 15 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Τώρα σου έχουν ξεπριστεί δηλαδή; Αυτό μου είπε τώρα και ο γυναικολόγος μου. Του είπα ότι θα πάω γαστρεντερολογο και μου είπε μάλλον θα μου δώσει proctosynalar. Απλά είπα καλύτερα να πάω και στον ειδικό γιατρό να είμαι σίγουρη ότι είναι αιμορροΐδα. Εντωμεταξυ κορίτσι μου μπορείς να μου πεις το παγάκι πως το έβαζες τοπικά με μια πετσέτα μέχρι να λιώσει ας πούμε;

Τίποτα βρε ❤️....κοίτα για μένα ξεκινά να κάνεις αυτά π σου είπε ο γυναικολόγος σ και αν δεν δεις διαφορά τότε πηγενε σε γαστρεντερολογο είναι κρίμα να πληρώσεις επίσκεψη αν και είμαι σίγουρη ότι θα δεις σε μια εβδομάδα σίγουρα αν τα κάνεις αυτά ο σ είπε ο γιατρός !!! Γτ και εγώ υπέφερα και στο τσακ ετυμη ήμουνα να πάω αλλά είδα ότι μετά την εβδομάδα καλύτερεψα σε πολύ μεγάλο βαθμό και εντελη δνε είχα πάει .....το παγκάκι εγώ το έβαζα σε μια λεπτή πετσετουλα το ακουμπούσα πάνω στην αιμοροιδα όσο άντεχα το έβγαζα για καπια δευτερόλεπτα  γτ δεν άντεχα όλη την ώρα και το έκανα αυτό μέχρι να λιώσει τελιος το παγκάκι ....εύχομαι να σου περάσει γρήγορα σε καταλαβαίνω πονάει πολύ το ξέρω εγώ ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα άσε ....υπομονηηη θα περάσει 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Εγω οταν το περασα βαρια (δεν μπορουσα ουτε να περπατησω, να κατσω, να κοιμηθω.. χαλια)

Εκανα συνεχεια χλυαρο μπανιο, εβαζα της frezydem rectanal aid και καθομουν ξαπλα για ωρα γυμνη στο πλαι. Πραγματικα για μερικες ημουν με φορεμα/νυχτικο χωρις εσωρουχο

Μετα απο περιπου μια βδομαδα ηρεμησα

Νομιζω η διατροφη και η δυσκοιλιοτητα κανουν τη ζημια περα απο την εγκυμοσυνη

Εμενα με πειραζε πολυ και ο σιδηρος

πρίν από 27 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Για το παγακι ρωτα πρωτα τον γιατρο, εβαλα κι εγω αλλα μου ειπε να το αποφυγω γιατι μπορει να κανω συσπασεις απο το κρυο

Βεβαια ο καθε ενας λεει τα δικα του.. αλλα για να εισαι σιγουρη

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

@KONNA28Γενικά θα σου έλεγα να μην ανησυχείς τόσο για το μέγεθος του παιδιού, γενικά η φύση το έχει προγραμματισει βάσει του μεγέθους σου.... Η πρόκληση να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε καισαρική. Καλύτερα να προσπαθήσεις με την αυτόματη έναρξη...

Εγώ μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο. Την άλλη Τρίτη θα κρατάω τη μικρή αγκαλιά! Καισαρική, γιατί δεν λέει να γυρίσει. Αλλά έστω κι έτσι ελπίζω να πάνε όλα καλά και αν μην έχω σπάσιμο νερών νωρίτερα. Θα είμαι 38+4. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

1 hour ago, Lenast said:

Κορίτσια καλημέρα, 37+6 σήμερα το απόγευμα γέννησα αα. Δεν το πιστεύω ακόμη 

Με ένα πόνο σε όλες. 

Να σου ζήσει να είναι γερό κ δυνατό πάντα ❤️.Πως ήταν ο τοκετός ;

@Lenast να σου ζήσει!!! Να ναι γερο το μωρακι σου και καλοτυχο. Καλη και γρηγορη αναρρωση σ εσενα.

Κοριτσια να σας ρωτησω οσες εχετε κανει ξανα καισαρικη. Σε 5 μερες εχω προγραμματισει τη γεννα μου, εχει απο χτες που νιωθω στο υψος της παλιας τομης τσιμπηματακια. Οχι συνεχεια.. αλλα που και που. Εχει συμβει σε καμια σας;; λετε να ειναι κατι ανησυχητικο;

H4LBp3.png 

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

@Lenast να σου ζήσει!!! Να ναι γερο το μωρακι σου και καλοτυχο. Καλη και γρηγορη αναρρωση σ εσενα.

Κοριτσια να σας ρωτησω οσες εχετε κανει ξανα καισαρικη. Σε 5 μερες εχω προγραμματισει τη γεννα μου, εχει απο χτες που νιωθω στο υψος της παλιας τομης τσιμπηματακια. Οχι συνεχεια.. αλλα που και που. Εχει συμβει σε καμια σας;; λετε να ειναι κατι ανησυχητικο;

Εγω δεν ειχα νιωσει κατι, μπορει ομως,οπως το σκεφτομαι,αν εχει κατεβει χαμηλα η κοιλια σου, να τεντωνεται το δερμα στο σημειο της τομης και γι' αυτο να σε ενοχλει.

10 ώρες πρίν, Lenast είπε:

Κορίτσια καλημέρα, 37+6 σήμερα το απόγευμα γέννησα αα. Δεν το πιστεύω ακόμη 

Με ένα πόνο σε όλες. 

Να σου ζησει κοπελα μου!!Παντα γερο και χαρουμενο το μπεμπακι σου!!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

4 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Και εγώ το νιώθω που και που και έχω προγραμματίσει καισαρική την Τρίτη.. Μου είπε ξεκούραση μέχρι τότε και σε περίπτωση οξύ πόνου αμέσως νοσοκομείο, οποτε τα τσιμπηματάκια δεν νομίζω να είναι κάτι..

3 ώρες πρίν, Ρια new mum είπε:

Και εγώ το νιώθω που και που και έχω προγραμματίσει καισαρική την Τρίτη.. Μου είπε ξεκούραση μέχρι τότε και σε περίπτωση οξύ πόνου αμέσως νοσοκομείο, οποτε τα τσιμπηματάκια δεν νομίζω να είναι κάτι..

Εγω Πεμπτη εχω προγραμματισει θα ειμαι 38+1

Προσπαθω να ξεκουραζομαι αλλα οσο να ναι με τον μικρο δεν ειναι παντα ευκολο. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Εγω φοβαμαι την παλια τομη.. μην ανοιξει απο την πιεση.. αν και εχουν περασει σχεδον 3μιση χρονια απο την 1η και διαβαζω οτι ειναι πολυ σπανιο μα συμβει κατι.. (πχ ρηξη μητρας)

Θα κλεισεις 1κλινο,; μπορει καπου να ανταμωσουμε..

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...