Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , xrysh είπε:

Αγαπημένη μ αυτό εξαρτάται κ στο μωράκι κ στη μητέρα τι θα την βολέψει!! Εγώ στον γιο μ τον πρώτο όντως πρώτος δοκίμασα όλα τα μπιμπερό πιπίλες κ για κολικούς μ απλά κ τελικά. Κ πιπίλες το ίδιο μέχρι σχεδόν τρία που την κόψαμε μόνο mam! Αφρόλουτρα εμένα είχε ατοπικη δερματίτιδα πολύ ευαίσθητος κ έπαιρνα της λα ρος ποσέ πολύ καλό μωρομαντιλα μέχρι έξι μηνών μόνο πλυσιμο στα κακά ήταν πολύ ευαίσθητος κ δε του έβαλα ποτέ απαίτησες σκέψου πέντε χρόνων τώρα πάλι πλένεται ακόμη . Κρέμα συγκάματος αν τον πλένεις θα αργήσεις να χρησιμοποιήσεις αλλά είναι όλες ίδιες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ίδιο το μωρό θα σε οδηγήσει σε προϊόντα όταν θα τα βλέπεις στο κορμί του!! Α κ απορρυπαντικά όλα καλά είναι όχι όμως μαλακτικά το πρώτο το καιρό να τα αποφεύγεις μένουν πάνω στα ρούχα κ προκαλούν ερεθισμούς καλύτερα μόνο απορρυπαντικό κ τέλος!! 

Se euxaristw poli❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, xrysh είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κανετε σας διαβάζω συνεχώς βασω μ έχουμε την ίδια μέρα πητ 2/11 αλλά λόγω τραχήλου κ εγώ εκεί μέχρι 20 25 Οκτώβρη το πολύ με βλέπω να γεννάω .. κορίτσια μ έχοντας ένα παιδάκι πέντε ετών αγοράκι να σας πω να μην αγχώνεστε καθολου με πάνες κ γιο γιο όλα θα γίνουν όταν θα είναι ετοιμα τα παιδάκια σας θα το καταλάβετε καλώς προσπαθείτε να το μάθετε από τώρα δε λέω αλλά δε θέλει ούτε πίεση ούτε άγχος γιατί θα φέρετε αντίθετα αποτελέσματα κ θα γυρίσει πιο γρήγορα στη πάνα αν νοιώσει πίεση κ μετά δε θα θέλει!!απο ότι κατάλαβα εγώ με τον δικό μ το σοκαριστικό ήταν με τα κακά όταν έκανε κακά στο γιο γιο κ τα ειδε μετά ήθελε πάνα πάλι μάλλον του φάνηκε περίεργο δε ξέρω τι να πω αυτό κράτησα στα δυο μισή με σχεδόν τρία όπου μετά πήγαινε από μόνος του κ μάλιστα ήθελε την τουαλέτα που πηγαίναμε εμείς όχι γιο γιο!!!τα φιλια μ σε όλες να είναι πάντα καλά τα παιδάκια μας κ τα μωράκια στη κοιλιτσα μας!!

Ευχαριστω παρα πολυ!!! Εγω ενιωθω οτι ο γιος μου δεν ειναι ετοιμος και ισως αυτο που λες.. να πιεζεται λιγακι. Ημουν αποφασισμενη να βαλω παλι πανα αλλα μου ειπε χτες στο σχολειο η δασκαλα τα παει σουπερ και να κανω λιγο υπομονη

Θα αφησω μερικες μερες ακομα και αν συνεχισει ετσι θα βαλω πανα τουλαχιστον τα απογευματα στο σπιτι.

Σ ευχαριστω παρα πολυυυυ

Κι εγω δε θελω να τον πιεσω... θα δουμε

2 ώρες πρίν, Simona είπε:

Koritsia na sas rotisw ti mpimpero tha parete,panes,moromantila,afroloutra,aporipantiko,krema sikgamatos kai ta lipa.arxisa ta psonia siga siga kai thelw tin gnomi sas.euxarustw❤

Εγω ενα μπιμπερο ειχα παρει γυαλινο mam και 2 πιπιλες mam και επειδη θηλασα δε τα χρησιμοποιησα ποτε παρα μονο ελαχιστες φορες που αντλησα το μπιμπερο.

Πανες pampers εβαλα αποκλειστικα

Απορυπαντικο proderm μαλακτικο καθολου

Μωρομαντηλα απ ολα αλλα κυριως pampers

Αφρολουτρα κρεμες κλπ mustela το 1ο χρονο

Κρεμα συγκαματος sudocream

Στην αρχη θες καθαρο οινοπνευμα και γαζες για τον αφαλο

Ολα αυτα τα χρησιμοποιησα εγω δε σημαινει οτι ειναι και τα ιδανικα και ολα τα μωρα, ετυχε πιο πολυ...

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

πρίν από 16 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ!!! Εγω ενιωθω οτι ο γιος μου δεν ειναι ετοιμος και ισως αυτο που λες.. να πιεζεται λιγακι. Ημουν αποφασισμενη να βαλω παλι πανα αλλα μου ειπε χτες στο σχολειο η δασκαλα τα παει σουπερ και να κανω λιγο υπομονη

Θα αφησω μερικες μερες ακομα και αν συνεχισει ετσι θα βαλω πανα τουλαχιστον τα απογευματα στο σπιτι.

Σ ευχαριστω παρα πολυυυυ

Εγω ενα μπιμπερο ειχα παρει γυαλινο mam και 2 πιπιλες mam και επειδη θηλασα δε τα χρησιμοποιησα ποτε παρα μονο ελαχιστες φορες που αντλησα το μπιμπερο.

Απορυπαντικο proderm μακακτικο καθολου

Ολα αυτα τα χρησιμοποιησα εγω δε σημαινει οτι ειναι και τα ιδανικα και ολα τα μωρα, ετυχε πιο πολυ...

Eimai anamesa sto mam kai dr brown..mpori na parw kai apo ta dio na dokimasw.mikra pernoume stin arxi mono h kai megala;

Panes tha parw pampers premium care kai moromantila episis pampers 99%nero pou einai.apo kremes kai tetoia tha parw mustela apla to afroloutro skeftomai na einai tis pharmasept exw akoisei kala sloxia.krema sigkamaros tha parw kai mustela kai sudocream etsi gia na exw kai na doume pio tha mas teriaksei.me to aporipantiko eimai anamesa se proderm,pharmasept kai arkadi.auto den mporo na to apogasisw giati den ksero kanena apo auta...kai ola exoun kala sxolia.esy ti les gia to proderm,mirizei orea;euxaristw koritsi moi❤

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Simona είπε:

Koritsia na sas rotisw ti mpimpero tha parete,panes,moromantila,afroloutra,aporipantiko,krema sikgamatos kai ta lipa.arxisa ta psonia siga siga kai thelw tin gnomi sas.euxarustw❤

Θα σου πω απο την εμπειρια μου απο αυτα που χρησιμοποιησα στον γιο μου ποια προιοντα μου αρεσαν και εχω σκοπο να τα χρησιμοποιησω και τωρα στον μικρουλη.

Μπιμπερο, πιπιλες κτλ ειχα παρει dr brown, δεν τα χρησιμοποιησαμε τελικα γιατι θηλασε αποκλειστικα, οποτε σε αυτα δεν εχω αποψη...

Πανες, στην αρχη χρησιμοποιουσα τις pampers που ειναι για μωρακια και μετα που μεγαλωσε τις babylino γιατι οι αντιστοιχες της pampers δε μου αρεσαν (μου φαινονται πιο σκληρες και δε μου αρεσει και η μυρωδια τους)

Μωρομαντηλα, οποια να 'ναι. Γενικα δεν τον αλλαζω με μωρομαντηλα, παντα τον πλενω και ειδικα τους πρωτους μηνες, μονο αν ημασταν εξω και δεν ειχα τη δυνατοτητα να τον πλυνω, τα χρησιμοποιουσα και φυσικα απ' οταν ξεκινησαν οι στερεες και ειδικα μετα που περπατησε, εχουμε καταναλωσει κατι τονους:D

Αφρολουτρο, ενυδατικη και απορρυπαντικο μου αρεσουν πολυ της pharmasept. Το αφρολουτρο ειναι και για τα μαλλια αλλα του δικου μου τα λαδωνε, οποτε καταληξαμε στο σαμπουαν στης frezyderm (και της mustela ειναι καλο).

Κρεμα για την αλλαγη ειναι ωραιες της frezyderm και της mustela. Στην αρχη εβαζα αυτες και μετα του εβαζα μονο κηραλοιφη που ειναι τελεια!Απλα τους πρωτους μηνες το φοβομουν λιγο μηπως χρειαζεται κατι πιο εξειδικευμενο. Τωρα νομιζω οτι θα την τολμησω λιγο πιο νωρις.

Γενικα, υπαρχουν απειρα προιοντα...συμβουλη μου ειναι να ξεκινησεις με μικρες συσκευασιες η ιδανικα με δειγματα (εμενα μου ειχαν δωσει πολλα στο Ιασω οταν γεννησα) και στην πορεια βλεπεις τι θα ταιριαξει στο παιδι.

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Simona είπε:

Eimai anamesa sto mam kai dr brown..mpori na parw kai apo ta dio na dokimasw.mikra pernoume stin arxi mono h kai megala;

Panes tha parw pampers premium care kai moromantila episis pampers 99%nero pou einai.apo kremes kai tetoia tha parw mustela apla to afroloutro skeftomai na einai tis pharmasept exw akoisei kala sloxia.krema sigkamaros tha parw kai mustela kai sudocream etsi gia na exw kai na doume pio tha mas teriaksei.me to aporipantiko eimai anamesa se proderm,pharmasept kai arkadi.auto den mporo na to apogasisw giati den ksero kanena apo auta...kai ola exoun kala sxolia.esy ti les gia to proderm,mirizei orea;euxaristw koritsi moi❤

Λογω θηλασμου δεν ξερω.. αλλα εχω ακουσει οτι δεν κανει μεγαλο μπιμπερο στην αρχη γιατι εχει περισσοτερο αερα επειδη βαζεις μικρη ποσοτητα 

Θα σου πουν τα κοριτσια που ξερουν

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Simona είπε:

Να σ πω εγώ δε θήλασα πολύ όποτε είχα από πολύ νωρίς μπιμπερό θα σ πω δυο μυστικά που εμένα δε μ τα είπε κανείς κ ταλαιπωρήθηκα με γουλιτσες κ πίστευα ότι είχε παλινδρόμηση ο μικρός ! Ναι θέλει μικρά στην αρχή να μη παίρνει πολύ αέρα μέσα κ αν βλέπεις ότι το μωρός κρατάει αέρα κάνει γουλιές κ αργεί να ρευτεί θα το ανακατεύεις το νερό με την σκόνη με κουτάλι για να μη κανό μπουρμπουλήθρες κ του δημιουργήσουν περισσότερο αέρα κ κολικούς κ δεύτερον κάθε μισά ml πχ του δίνεις 50 στα 25 θα το σταματάς να ρευτεί κ μετά τα υπόλοιπα όποτε θα είναι μια χαρουλα όλα !! Αν δε θηλάσεις αν θηλάσεις το μητρικό είναι πιο ελαφρή λένε !! 

1 hour ago, vaso_mpempis είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολυυυυ

Απορυπαντικο proderm μαλακτικο καθολου

Δεν υπάρχει λόγος για πίεση ούτε δίκη σ ούτε του παιδιού θα δεις θα γίνουν όλα χωρίς να το καταλάβεις !!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Θα σου πω απο την εμπειρια μου απο αυτα που χρησιμοποιησα στον γιο μου ποια προιοντα μου αρεσαν και εχω σκοπο να τα χρησιμοποιησω και τωρα στον μικρουλη.

Μπιμπερο, πιπιλες κτλ ειχα παρει dr brown, δεν τα χρησιμοποιησαμε τελικα γιατι θηλασε αποκλειστικα, οποτε σε αυτα δεν εχω αποψη...

Πανες, στην αρχη χρησιμοποιουσα τις pampers που ειναι για μωρακια και μετα που μεγαλωσε τις babylino γιατι οι αντιστοιχες της pampers δε μου αρεσαν (μου φαινονται πιο σκληρες και δε μου αρεσει και η μυρωδια τους)

Μωρομαντηλα, οποια να 'ναι. Γενικα δεν τον αλλαζω με μωρομαντηλα, παντα τον πλενω και ειδικα τους πρωτους μηνες, μονο αν ημασταν εξω και δεν ειχα τη δυνατοτητα να τον πλυνω, τα χρησιμοποιουσα και φυσικα απ' οταν ξεκινησαν οι στερεες και ειδικα μετα που περπατησε, εχουμε καταναλωσει κατι τονους:D

Αφρολουτρο, ενυδατικη και απορρυπαντικο μου αρεσουν πολυ της pharmasept. Το αφρολουτρο ειναι και για τα μαλλια αλλα του δικου μου τα λαδωνε, οποτε καταληξαμε στο σαμπουαν στης frezyderm (και της mustela ειναι καλο).

Κρεμα για την αλλαγη ειναι ωραιες της frezyderm και της mustela. Στην αρχη εβαζα αυτες και μετα του εβαζα μονο κηραλοιφη που ειναι τελεια!Απλα τους πρωτους μηνες το φοβομουν λιγο μηπως χρειαζεται κατι πιο εξειδικευμενο. Τωρα νομιζω οτι θα την τολμησω λιγο πιο νωρις.

Γενικα, υπαρχουν απειρα προιοντα...συμβουλη μου ειναι να ξεκινησεις με μικρες συσκευασιες η ιδανικα με δειγματα (εμενα μου ειχαν δωσει πολλα στο Ιασω οταν γεννησα) και στην πορεια βλεπεις τι θα ταιριαξει στο παιδι.

@katerinaki 86na se rotisw apo pio mina kai meta den sou aresan tis pampers kai epernes tis babylino;kai episis tis pampers gia neogenita exoun mirodia;exw paraggilei eidi no1 kai no2 tis pampers premium care.

πρίν από 25 λεπτά , Simona είπε:

@katerinaki 86na se rotisw apo pio mina kai meta den sou aresan tis pampers kai epernes tis babylino;kai episis tis pampers gia neogenita exoun mirodia;exw paraggilei eidi no1 kai no2 tis pampers premium care.

Τις premium care εννοουσα, δε θυμομουν πως τις ελεγαν. Αυτες ειναι τελειες, μαλακες, δε μυριζουν κι εχουν και τη γραμμη που φαινεται αν εχει κανει τσισα. Απλα αυτες βγαινουν μεχρι καποιο μεγεθος, μετα πας αναγκαστικα στη κλασικη σειρα που οπως σου ειπα δε μου αρεσαν, οποτε πηγαμε στις babylino.

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

10 ώρες πρίν, Simona είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μ τι κάνεις πως είσαι ??? Εγώ μπουκάλι  μικρό σκέφτομαι να πάρω της dr brown  πιπίλες θα πάρω δύο για αρχή της mum. Μακάρι να τα καταφέρω με τον θηλασμό και να μην τα χριαστω καν αν και πιπίλα θέλω να της δώσω ητε θηλάσω ητε όχι .....πάνες θα πάρω της pampers  γενικά Μ έχουμε πει τα καλύτερα όσες  έχω ρωτήσει γτ και εγώ πρώτη φορά μανούλα θα γίνω δεν τα ξέρω τόσο καλά μωρομαντηλα πάλι της pampers αλλά αυτά π γράφουν 99% με νερό ....αποριπαντικο  είμαι ανάμεσα στην pharmasept kai   babylanet  μαλακτικό δεν θα πάρω να σου πω την αλήθεια γτ είπαμε δεν κάνει στην αρχή  θα πάρω και ένα πράσινο σαπουνακι  πριν τα βάλω πλυντήριο να καθαριζω τα φορμακια της μπεμπουλας Μ από κακα άμα λερωθεί  η γουλιτσες γτ γενικά από τι έχω διαβάσει όλα τα βρεφικά αποριπαντικο δύσκολα τους καθαρίζουν τους εντονους λεκέδες... Κρέμες συγκαματος έχω πάρει pharmasept κ  frezyderm ....... Α και την sudocrem για αν τοιχον συγκαει επίδη είναι πιο βαριά κρεμουλα Μ είπανε και δεν κάνει σε κάθε αλλαγή Πάνας γτ είναι βαριά σαν κρέμα ....έτσι Μ έχουνε πει δεν ξέρω κατά πόσο ισχιιουυν φίλη γι'αυτό πήρα κ διαφορετικές ετεριες για να δω πια θα κάτσει στο μωράκι μ καλύτερα σαμπουάν πήρα της mystela  και pharmasept κρέμα ενυδατικη σώματος mustela frezyderm και pharmasept  πάλι πήρα διαφορετικές γτ δεν ξέρω πια θα της τεριαξει στο δερματακι της ...α και πήρα και λαδακι σώματος της pharmasept και frezyderm .......πο πο εντομεταξυ είναι τόσα Πόλα τα έχω γράψει σε λιστα και κάθε φορά π περνώ κάτι το σβήνω γτ αλιως θα μπερδευομουνα σίγουρα !!!....πήρα και τα.ειδη προικος πριν λίγες μέρες και έχω τρελαθεί εντομεταξυ π είναι ροζζ ♥️♥️ ....γενικά πήρα Πόλες γνώμες πριν τα αγοράσω γτ και εγώ δεν τα ξέρω καλά .....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μ τι κάνεις πως είσαι ??? Εγώ μπουκάλι  μικρό σκέφτομαι να πάρω της dr brown  πιπίλες θα πάρω δύο για αρχή της mum. Μακάρι να τα καταφέρω με τον θηλασμό και να μην τα χριαστω καν αν και πιπίλα θέλω να της δώσω ητε θηλάσω ητε όχι .....πάνες θα πάρω της pampers  γενικά Μ έχουμε πει τα καλύτερα όσες  έχω ρωτήσει γτ και εγώ πρώτη φορά μανούλα θα γίνω δεν τα ξέρω τόσο καλά μωρομαντηλα πάλι της pampers αλλά αυτά π γράφουν 99% με νερό ....αποριπαντικο  είμαι ανάμεσα στην pharmasept kai   babylanet  μαλακτικό δεν θα πάρω να σου πω την αλήθεια γτ είπαμε δεν κάνει στην αρχή  θα πάρω και ένα πράσινο σαπουνακι  πριν τα βάλω πλυντήριο να καθαριζω τα φορμακια της μπεμπουλας Μ από κακα άμα λερωθεί  η γουλιτσες γτ γενικά από τι έχω διαβάσει όλα τα βρεφικά αποριπαντικο δύσκολα τους καθαρίζουν τους εντονους λεκέδες... Κρέμες συγκαματος έχω πάρει pharmasept κ  frezyderm ....... Α και την sudocrem για αν τοιχον συγκαει επίδη είναι πιο βαριά κρεμουλα Μ είπανε και δεν κάνει σε κάθε αλλαγή Πάνας γτ είναι βαριά σαν κρέμα ....έτσι Μ έχουνε πει δεν ξέρω κατά πόσο ισχιιουυν φίλη γι'αυτό πήρα κ διαφορετικές ετεριες για να δω πια θα κάτσει στο μωράκι μ καλύτερα σαμπουάν πήρα της mystela  και pharmasept κρέμα ενυδατικη σώματος mustela frezyderm και pharmasept  πάλι πήρα διαφορετικές γτ δεν ξέρω πια θα της τεριαξει στο δερματακι της ...α και πήρα και λαδακι σώματος της pharmasept και frezyderm .......πο πο εντομεταξυ είναι τόσα Πόλα τα έχω γράψει σε λιστα και κάθε φορά π περνώ κάτι το σβήνω γτ αλιως θα μπερδευομουνα σίγουρα !!!....πήρα και τα.ειδη προικος πριν λίγες μέρες και έχω τρελαθεί εντομεταξυ π είναι ροζζ ♥️♥️ ....γενικά πήρα Πόλες γνώμες πριν τα αγοράσω γτ και εγώ δεν τα ξέρω καλά .....

Ayta pou les eidi proikas ti pires akrivos; na se rotisw kai gia tin krema enidatosi tis mustela giati kai egw aytin tha parw..poia pires me avokado h tin klasiki;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Simona είπε:

Ayta pou les eidi proikas ti pires akrivos; na se rotisw kai gia tin krema enidatosi tis mustela giati kai egw aytin tha parw..poia pires me avokado h tin klasiki;

Πήρα της mustela  με κερί μέλισσας π είναι για ξηρό δέρμα γτ εδώ π μένω έχουμε πολύ σκληρο νερό και μπορεί να την πειράξει το νερό και την πήρα προλιπτικα αν το νερό ήταν κανονικό θα επερνα το κλασικό γαλακτομα της μουστελα θα βάλω φίλτρο βεβεα στο μπάνιο  .........από τα είδη προίκας πήρα 10 φανελενιες πάνες αγγαλιας  δύο κουβέρτες  αγγαλιας χειμερινές χοντρές  δύο φθινοπωρινές και δύο ανοιξιάτικες Πέντε σεντονακια λικνου πήρα μια φωλιά ύπνου για ους πρώτους μήνες να την έχω εκεί την μπέμπα  ...τέσσερα σελταδακια αδιάβροχα δεκαπενε πανακια για γουλιτσες τεσερεις πετσέτες για το μπάνιο για κούνια δεν έχω πάρει μετά τους εφτά μήνες θα αγοράσω γτ στην αρχή θα κοιμάται στο λίκνο. Αυτά έχω αγοράσει.για την προίκα της μπεμπουλας...

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Πήρα της mustela  με κερί μέλισσας π είναι για ξηρό δέρμα γτ εδώ π μένω έχουμε πολύ σκληρο νερό και μπορεί να την πειράξει το νερό και την πήρα προλιπτικα αν το νερό ήταν κανονικό θα επερνα το κλασικό γαλακτομα της μουστελα θα βάλω φίλτρο βεβεα στο μπάνιο  .........από τα είδη προίκας πήρα 10 φανελενιες πάνες αγγαλιας  δύο κουβέρτες  αγγαλιας χειμερινές χοντρές  δύο φθινοπωρινές και δύο ανοιξιάτικες Πέντε σεντονακια λικνου πήρα μια φωλιά ύπνου για ους πρώτους μήνες να την έχω εκεί την μπέμπα  ...τέσσερα σελταδακια αδιάβροχα δεκαπενε πανακια για γουλιτσες τεσερεις πετσέτες για το μπάνιο για κούνια δεν έχω πάρει μετά τους εφτά μήνες θα αγοράσω γτ στην αρχή θα κοιμάται στο λίκνο. Αυτά έχω αγοράσει.για την προίκα της μπεμπουλας...

Kai egw ayta ta pragmata tha parw.ksekinisa kai egw ta psonia siga siga giati o kairos pernaei.ti foulitsa pires,ti diastaseis exei;egw skeftomai na parw apo jukki alla exei kai kanonikes exei kai XXL kai den ksero.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχει βγάλει κάποια κοπέλα αιμοροιδα τώρα στην εγγυμοσινη??? Έχω μερικές μέρες υποφέρω σήμερα ούτε να κάτσω δεν μπορούσα έχω φαγούρα και πονάω παρόλο π δεν έχω δυσκιλιοτητα πλέον πρστηκε ξαφνικά την είχα και πριν την εγγυμοσινη αλλά πρώτη φορά μένει πρισμένη για τόσες μέρες  συνήθως ξεπριζοτανε μετά από λίγες ώρες και πονάει  τόσο πολύ μέχρι και παγάκια έβαλα στην περιοχή μήπως ξεπριστει κ δεν γίνετε τίποτα έχετε να Μ προτείνετε κάποια καλή κρέμα π να είναι κατάλληλη για εγγυμοσινη?

13 ώρες πρίν, Simona είπε:

πρίν από 26 λεπτά , Simona είπε:

Kai egw ayta ta pragmata tha parw.ksekinisa kai egw ta psonia siga siga giati o kairos pernaei.ti foulitsa pires,ti diastaseis exei;egw skeftomai na parw apo jukki alla exei kai kanonikes exei kai XXL kai den ksero.

Και εγώ από αυτό το σάιτ πήρα την φωλιά έχω πάρει την κλασική π έχει σε μέγεθος και είναι μια χαρά   μεγάλη μπορώ να πω πως είναι β κλασική τους  δεν έχω πάρει την μεγάλη φωλιά....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχει βγάλει κάποια κοπέλα αιμοροιδα τώρα στην εγγυμοσινη??? Έχω μερικές μέρες υποφέρω σήμερα ούτε να κάτσω δεν μπορούσα έχω φαγούρα και πονάω παρόλο π δεν έχω δυσκιλιοτητα πλέον πρστηκε ξαφνικά την είχα και πριν την εγγυμοσινη αλλά πρώτη φορά μένει πρισμένη για τόσες μέρες  συνήθως ξεπριζοτανε μετά από λίγες ώρες και πονάει  τόσο πολύ μέχρι και παγάκια έβαλα στην περιοχή μήπως ξεπριστει κ δεν γίνετε τίποτα έχετε να Μ προτείνετε κάποια καλή κρέμα π να είναι κατάλληλη για εγγυμοσινη?

Και εγώ από αυτό το σάιτ πήρα την φωλιά έχω πάρει την κλασική π έχει σε μέγεθος και είναι μια χαρά   μεγάλη μπορώ να πω πως είναι β κλασική τους  δεν έχω πάρει την μεγάλη φωλιά....

Me set 5 temaxia pou einai h sketi;Poio xroma pires an epitrepetai;❤❤❤Kai egw exw aimoroides oute ksero an einai mia h pio polles alla tis eixa kai prin tin egkimosini polla xronia.spania me enouxloun kai otan me enoxloun vazw spatholado...tora stin egkimosini eutixos den "ksipnisan"akoma kai makari na min.skeftomai kapia stigmi na kanw epemvasi gia na figoun...alios nomizw den fevgoun me kremes kai tetoia.Exw vrei eidikos sti voulgaria(afou eima voulgara xaxaxa)pou kanei taumata.15 lepta kratai h epemvasi kai meta fevgeis kiolas.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Simona είπε:

Me set 5 temaxia pou einai h sketi;Poio xroma pires an epitrepetai;❤❤❤

Ναι αυτή πήρα ... Πήρα μια ουδέτερη π έχει ζωάκια πάνω με κουκουβάγια κ κουνελάκι.  Αχ φίλη μ υποφέρω από χθες περπατάω κ πονάω δεν ξέρω τι ν κάνω άσε...τυχερή είσαι π δεν σε πονάνε κ μένα πρώτη φορά με πόνεσα. Συνήθως πριζόταν μόνο .....μια χαρά άμα έχεις καλό γιατρό  να  πας φίλη να ξεμπερδευεις και εγώ.καπια στιγμή. Θα πάω να την βγάλω σίγουρα αλλά μόλις τελειώσω με τις εγγυμοσινες έχω μέλον ακόμα τι να κάνω υπομονή ....αλλά σκέφτομαι άμα πονάω έτσι τώρα άμα τυχόν γενησω φυσιολογικά πόσο πιο πολύ θα πριστεί και θα πονάω :(

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...