Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2022❤️

LoveToBeMom

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 hours ago, Rafailiapan said:

Αααχ άργησα να το δω το μήνυμα! Λογικά την έκανες και εσύ την εξέταση! Εμένα ήταν όλα καλά Δόξα τω θεώ, η μικρή μας είναι 420 γρ. Έχει μεγαλώσει ικανοποιητικά, πολύ ωραία εμπειρία γενικά αν και σε δημόσιο,στο Έλενα το έκανα και έμεινα ευχαριστημένη. Η μικρή μας έβγαζε και γλώσσα συνεχόμενα σαν φίδι και είχε πολύ γέλιο! Αυτάααα! Εσένα πως πήγε η εξέταση;

Εγώ αιματοκρίτη έχω χαμηλό 34,5 αλλά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με χαμηλό είχα 36, παρόλα αυτά νιώθω καλά , αν εξαιρέσουμε ότι κουράζομαι εύκολα που όμως νομίζω είναι φυσιολογικό...παίρνω εκεί το σίδηρο μου και ολα κομπλέ! Αν το νιώθεις σαν χτυπήματα και μάλιστα ψηλά μάλλον είναι το μωρό που κουνιέται παρά συσπάσεις... Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω συσπάσεις,μόνο εχθές ένιωσα πολύ περίεργα την κοιλιά μου το βράδυ,σαν ξένο σώμα κάπως και φοβήθηκα αλλά δεν πρέπει να ήταν σύσπαση,μάλλον ψυχολογικά δικά μου ήταν...

Κι εγω 34.5 εχω. Ξεκινησα με 39. Αλλά κι εγω νιωθω μια χαρά.

Κι εγω συσπάσεις δεν εχω νιωσει...καλύτερα για να μην αγχωνομαστε!

• Μου αρέσει 1

Εγω στις τελευταιες εξετασεις μου ειχα αιματοκριτη 38.5

Επαιρνα 2  viofer την ημερα απο σιδηρο απ οταν εκανα αυχενικη καο τωρα μου ειπε να παιρνω 1απο δω και περα.

Ξεκινησα με 39.

Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη... ξεκινησατε μπανια; εμεις δεν πηγαμε ακομα.. 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Margr είπε:

Μπα δεν κάνουμε ακόμη. Ο Κορινθιακός αργεί να ζεστάνει και η δουλειά έχει πηξιμο αυτή την περίοδο. 

Edo sti Xalkidiki ginetai xamos apo kosmo kai apo zesti.milame gia zestes oxi plaka...les kai ginetai epithides fetos pou eimai egkios.h thalassa einai poli kali alla egw den exw mpei akomi thelw na rotisw ton giatro mou prota.tora stis 10 tou minos exw rantevou.Etsi k alios den tha mpw akoma thelw to nero na einai poli zesto gia na mpw.Oti pei o giatros!❤

;;Καλημερα κοριτσια!Εγω ξεκινησα με 37 αιματοκριτη (προσωπικο ρεκορ...συνηθως ειμαι πιο κατω) και τον προηγουμενο μηνα ειχα 33. Παιρνω 2 gynotardyferon πλεον και μες στην εβδομαδα θα κανω τις εξετασεις του μηνα για να δουμε που βρισκομαστε...Εγω βεβαια νιωθω κομματια...δεν ξερω αν φταιει ο αιματοκριτης, η ζεστη, η ελλειψη ξεκουρασης αλλα πραγματικα πολλες φορες νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ειχα αυτο αλλα δεν ειχα κι ενα 2,5χρονο να με "βασανιζει" (ο γλυκουλης μου...χαχαχα).

Το αλλο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το βραδυ τεντωνει τοσο πολυ η κοιλια μου που νομιζω οτι θα σκασω και μολις ξαπλωσω βλεπω το πανω μερος να επανερχεται ενω δεξια χαμηλα κατω απο τον αφαλο πεταγεται ενα μεγαλο εξογκωμα...με αγχωνει λιγο γιατι δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλα το μωρο. Αυριο βεβαια εχω τη β επιπεδου, οποτε θα δουμε το μικρουλι και θα το συζητησω με το γιατρο μου...

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Ρώτησα τον γιατρο μου για μπάνια και μου ειπε καλυτερα να περιμενω ακομα για να ζεστανει το νερό μην τυχον και προκαλεσει σπασμους το κρυο...οποτε φοβηθηκα και δεν εκανα ακομα.

Βέβαια αυτο μου το ειπε πριν τις τελευταιες ζεστες...ελπιζω να μου πει να ξεκινήσω συντομα...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

;;Καλημερα κοριτσια!Εγω ξεκινησα με 37 αιματοκριτη (προσωπικο ρεκορ...συνηθως ειμαι πιο κατω) και τον προηγουμενο μηνα ειχα 33. Παιρνω 2 gynotardyferon πλεον και μες στην εβδομαδα θα κανω τις εξετασεις του μηνα για να δουμε που βρισκομαστε...Εγω βεβαια νιωθω κομματια...δεν ξερω αν φταιει ο αιματοκριτης, η ζεστη, η ελλειψη ξεκουρασης αλλα πραγματικα πολλες φορες νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ειχα αυτο αλλα δεν ειχα κι ενα 2,5χρονο να με "βασανιζει" (ο γλυκουλης μου...χαχαχα).

Το αλλο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το βραδυ τεντωνει τοσο πολυ η κοιλια μου που νομιζω οτι θα σκασω και μολις ξαπλωσω βλεπω το πανω μερος να επανερχεται ενω δεξια χαμηλα κατω απο τον αφαλο πεταγεται ενα μεγαλο εξογκωμα...με αγχωνει λιγο γιατι δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλα το μωρο. Αυριο βεβαια εχω τη β επιπεδου, οποτε θα δουμε το μικρουλι και θα το συζητησω με το γιατρο μου...

αχ κι εγώ που έχω σχετικά καλύτερο αιματοκρίτη πάλι κομμάτια είμαι. Δεν αντέχω καθόλου κάποιες μέρες, υπολειτουργώ στη δουλειά μου και βάζω αρκετές φορές παιδικά στον μικρό για να κάτσω ξάπλα. Θα είναι δύσκολο καλοκαίρι.

Με το καλό να δεις το  μπεμπάκι σου <3 <3 

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

πρίν από 5 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

αχ κι εγώ που έχω σχετικά καλύτερο αιματοκρίτη πάλι κομμάτια είμαι. Δεν αντέχω καθόλου κάποιες μέρες, υπολειτουργώ στη δουλειά μου και βάζω αρκετές φορές παιδικά στον μικρό για να κάτσω ξάπλα. Θα είναι δύσκολο καλοκαίρι.

Με το καλό να δεις το  μπεμπάκι σου <3 <3 

Αχ...ασ' το αυτο με τα παιδικα πονεμενη ιστορια!!! Κι εγω οσο προσπαθουσα να μην παιζει η τηλεοραση πρωτα, τωρα εχουμε τρελαθει στην Πεπα (αυτην την περιοδο περναει τη φαση της Πεπας...) αλλα αλλιως δεν καθεται καθολου!Ασε που μολις με δει να καθομαι στον καναπε ερχεται και με καβαλαει κι εκει που παω λιγο να ξεκουραστω, εχω το αγχος μη μου χωσει καμια στην κοιλια κατα λαθος!!Με την τηλεοραση τουλαχιστον καταφερνω να ξεκλεψω κανενα 10λεπτο ξαπλας...

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Αχ...ασ' το αυτο με τα παιδικα πονεμενη ιστορια!!! Κι εγω οσο προσπαθουσα να μην παιζει η τηλεοραση πρωτα, τωρα εχουμε τρελαθει στην Πεπα (αυτην την περιοδο περναει τη φαση της Πεπας...) αλλα αλλιως δεν καθεται καθολου!Ασε που μολις με δει να καθομαι στον καναπε ερχεται και με καβαλαει κι εκει που παω λιγο να ξεκουραστω, εχω το αγχος μη μου χωσει καμια στην κοιλια κατα λαθος!!Με την τηλεοραση τουλαχιστον καταφερνω να ξεκλεψω κανενα 10λεπτο ξαπλας...

Ετσι ακριβως κι εμεις... αλλα σε φαση paw patrol. Δε πειραζει.. αμα βλεπουν με οριο 30-45 λεπτα ειναι οκ. Εγω τις τελευταιες μερες βαζω σχεδον καθημερινα το μεσημερι που σβηνω και δεν εχω βοηθεια. Οταν αντεχω δε την ανοιγω καθολου.

Αχ βρε κοριτσια ακομα δεν νιωθω τπτ.. ωρες ωρες ξεχναω οτι ειμαι εγκυος.. βεβαια εχω κοιλια να μου το υπενθυμιζει... και με αυτα που περασα ανησυχω. Βεβαια ουτε στην 1η μου εγκυμοσυνη ενιωθα... μεθαυριο μπαινω 20η!

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

3 ώρες πρίν, Margr είπε:

@katerinaki 86με το καλό να το δεις αύριο!! 

@vaso_mpempisαν σε παρηγορεί ούτε εγώ νιώθω κάτι 20 εβδ και 3 ημερών. Εκτός και αν αυτό που νομίζω για έντερο είναι το μπεμπακι. 

Min anisixite koritsia erxetai i ora sas...egw eimai 23+4 kai tin niothw kanonika kai pio poli to vradi.arxise apo tin 20 eudomada siga siga kai oso pernai o kairos tin niothw pio dinata.Vevea paizoun rolo polla pragmata alla poli sintoma tha ksekinisoun min fovaste afou einai kala ta morakia sas...thelei ipomoni egw apo tin 15 eudomada ithela na arxisei kai anipomonousa.❤❤❤

• Μου αρέσει 1

On 6/6/2022 at 12:20 ΜΜ, katerinaki 86 είπε:

Καλησπερα!!!

Εκανες β επιπεδου;; ολα καλα;; μεγαλωσε ο μπεμπακος;

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...