Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Γτ το πήγες τόσο μακριά. Αφού ο γιατρός είναι ευχαριστημένος... Σου ειπε οτι τον ανησυχεί η απάντηση στο αίμα; εμενα παντως μου είχε πει για τρισωμια 21 θέλαμε έστω 1/350 οπότε θεωρώ ότι το νούμερο σου είναι μια χαρά! 

Σήμερα μου πήραν αίμα για pappA και nipt, το άλλο Σάββατο θα έχει βγει το pappA και σε 3 βδομάδες το nipt. 

Ανησυχώ κ σκέφτομαι συνέχεια την κοπέλα με 1/2000 και down. Εγώ έχω σχεδόν την τετραπλάσια πιθανότητα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σήμερα μου πήραν αίμα για pappA και nipt, το άλλο Σάββατο θα έχει βγει το pappA και σε 3 βδομάδες το nipt. 

Ανησυχώ κ σκέφτομαι συνέχεια την κοπέλα με 1/2000 και down. Εγώ έχω σχεδόν την τετραπλάσια πιθανότητα..

Τι αυχενική είχε η κοπελα; 

πρίν από 24 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Γεια σας κορίτσια,

Πήγα σήμερα στο γιατρό κ τελικά μου έκανε σήμερα την αυχενική. Ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος,

σας λέω τι βρήκε να μου πείτε μια γνώμη κ εσείς.

Αυχενική διαφάνεια 1,5mm

ρινικό οστό: απεικονίζεται

καρδιακή λειτουργία 160 παλμοί/λεπτό

Τρισωμία 21: 1/644

Τρισωμία 18: 1/935

Τρισωμία 13: 1/17072

Μου πήρε αίμα για pappA και nipt

Μάλλον για αγοράκι φαίνεται

Μεγάλη μου φαίνεται η πιθανότητα 1/644 για down. Ο γιατρός λέει πως είναι μια χαρά και να περιμένουμε τα αποτελέσματα από το αίμα. Όμως είδα ότι ο τροφοβλάστης γίνεται μέχρι τη 14η βδομάδα, το nipt δεν θα έχει βγει μέχρι τότε οπότε θα πρέπει να πάμε για αμνιοπαρακέντηση στον 5ο μήνα κ αν τότε βγει πρόβλημα στο παιδί θα πρέπει να γίνει κανονική γέννα. Χάλια μαύρα.

Δεν ξέρω τι να κάνω..

Κορίτσι μου εμπιστεύσου τον γιατρό σου απ" την στιγμή που σου λέει ότι όλα είναι καλά!!Θα κάνετε και nipt που οκ δεν είναι 100% ακριβές αλλά σου δίνει πολλές πιθανότητες!!!Από κει και πέρα θα σου πω σαν εγκυουλα και γω στον 6ο μήνα πλέον ότι μόνο με αμνιοπαρακεντηση θα είσαι 100% σίγουρη!!Ή τροφοβλαστη!!!

Εγώ προσωπικά που μου ήρθε αυτή η πολυτιμη εγκυμοσύνη στα 37 μου χρόνια φυσιολογικα μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και εξωσωματικες και χειρουργεία και σπερματεγχυσεις, ότι παρότι ήμουν και είμαι χεσμενη (συγνώμη για την λεξη) έχω αποφασίσει να εμπιστευτώ τον γιατρό μου ο όποιος εξαρχής μου έλεγε ότι όλα είναι τέλεια και αφετέρου να μην διακινδυνεψω την εγκυμοσυνη μου έστω με αυτό το 1% για αποβολη!!!

Ίσως γιατί είναι η πρώτη μου εγκυμοσυνη!Αν μελλοντικά ξαναμεινω έγκυος θέλω να είμαι 100% σίγουρη γιατί πλέον θα είμαι και μεγαλύτερη!!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα και για το παιδάκι σου!!Απλά θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις όσο μπορείς γιατί απ"οτι έχω διαβάσει είσαι τρομερά αγχώδης και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Τι αυχενική είχε η κοπελα; 

Δεν έχει σημασία, είχε down κ το έριξε. Ο γιατρός την απέτρεπε να κάνει περεταίρω εξετάσεις θεωρώντας ότι ήταν απίθανο να έχει κάτι. Νομίζω η @Linoula ήταν αν θυμάμαι καλά

Διαφημίσεις

1 hour ago, Στελλα33 είπε:

Καλησπερα μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις τη λιστα τροφων που σας δοθηκε στο ελενα;

πρίν από 30 λεπτά , Simodoro είπε:

Κι εγώ θα την ήθελα αν γίνεται 

Δεν είμαι σπίτι τώρα κ δεν την έχω εύκαιρη 

Οταν γυρίσω κ αν μπορείς εδώ να φορτώσεις εικόνα θα την στείλω αλλιώς θα προσπαθήσω σε pm

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 31 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κορίτσι μου εμπιστεύσου τον γιατρό σου απ" την στιγμή που σου λέει ότι όλα είναι καλά!!Θα κάνετε και nipt που οκ δεν είναι 100% ακριβές αλλά σου δίνει πολλές πιθανότητες!!!Από κει και πέρα θα σου πω σαν εγκυουλα και γω στον 6ο μήνα πλέον ότι μόνο με αμνιοπαρακεντηση θα είσαι 100% σίγουρη!!Ή τροφοβλαστη!!!

Εγώ προσωπικά που μου ήρθε αυτή η πολυτιμη εγκυμοσύνη στα 37 μου χρόνια φυσιολογικα μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και εξωσωματικες και χειρουργεία και σπερματεγχυσεις, ότι παρότι ήμουν και είμαι χεσμενη (συγνώμη για την λεξη) έχω αποφασίσει να εμπιστευτώ τον γιατρό μου ο όποιος εξαρχής μου έλεγε ότι όλα είναι τέλεια και αφετέρου να μην διακινδυνεψω την εγκυμοσυνη μου έστω με αυτό το 1% για αποβολη!!!

Ίσως γιατί είναι η πρώτη μου εγκυμοσυνη!Αν μελλοντικά ξαναμεινω έγκυος θέλω να είμαι 100% σίγουρη γιατί πλέον θα είμαι και μεγαλύτερη!!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα και για το παιδάκι σου!!Απλά θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις όσο μπορείς γιατί απ"οτι έχω διαβάσει είσαι τρομερά αγχώδης και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

Σ’ ευχαριστώ @Giouli36

Επειδή κ εγώ βασανίστηκα πολύ να μείνω έγκυος αφού προσπαθούσα σχεδόν 5 χρόνια, έχασα το πρώτο κ τώρα είναι το δεύτερο, δεν θα ήθελα να υποφέρω άλλο, γι’ αυτό αγχώνομαι.. Ένα παιδί με σύνδρομο θα με σκότωνε.

Δυστυχώς με όλα αυτά που έχω τραβήξει όσο κ να θέλω δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανένα γιατρό 100%. Τουλάχιστον όμως αυτός ξέρω πως κάνει το καλύτερο που μπορεί. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ για τις δυο μας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ @Giouli36

Επειδή κ εγώ βασανίστηκα πολύ να μείνω έγκυος αφού προσπαθούσα σχεδόν 5 χρόνια, έχασα το πρώτο κ τώρα είναι το δεύτερο, δεν θα ήθελα να υποφέρω άλλο, γι’ αυτό αγχώνομαι.. Ένα παιδί με σύνδρομο θα με σκότωνε.

Δυστυχώς με όλα αυτά που έχω τραβήξει όσο κ να θέλω δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανένα γιατρό 100%. Τουλάχιστον όμως αυτός ξέρω πως κάνει το καλύτερο που μπορεί. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ για τις δυο μας

Κορίτσι μου κι εγώ ένα χρόνο πριν μεινω εγκυος είχα μια παλλινδρομη στις 8 εβδομάδες!!Πρέπει να είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τις 6 εβδομάδες αλλα και πάλι!!Και αυτό με φυσική συλληψη παρότι ειχα κανει 3 εξωσωματικες!Μπορεις φαντάζομαι να φανταστείς πως ένιωσα τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου!!

Ειλικρινά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά από δω και μπρος και να έχεις στην κοιλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, DIMIFEB είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, θα σας πω εν ολίγοις την ιστορία μου και θα ήθεαα  αν κάποια από εσάς έχεινα μοιραστείτε την ιστορία σας μαζί μου με τους ανωτέρω γιατρούς.

Ετών 41 με ΑΜΗ σχεδόν μηδενική 0,01.

Η επι σειρά ετών γυναικολόγος μ μου απέκλεισε εντελώς την πιθανότητα του να μείνω έγκυος φυσιολογικά καθώς επίσης και με την διαδικασία της εξωσωματικής θα είχα  ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Μου έκανε λόγο για την δωρεά και ξεκίνησα να συζητώ με κοπέλες στο φορουμ δωρεα ωαρίων όπου κ μ σύστησαν τους 2 γιατρούς ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ και ΚΟΥΡΤΗ.

Ο πρώτος που επισκέφτηκα ήταν ο Τσιριγώτης, πολυ αναλυτικός μ έδωσε ενα μεγάλο πακέτο εξετάσεων να κάνω εγω και ο συντροφός μου. Εκεινος δεν μ εκανε καμια κουβεντα για εξωσωματική με τα δικά μου ωαρια και μπήκε κατευθειαν στην κουβέντα περι δανεικών. Δεν λεω μας κράτησε πολύ ωρα μ πηρε κ αιμα για να επαναλάβει ξανά την ΑΜΗ λέγοντάς μου δεν θα με χρεώσει γιαυτο αλλα το κόστος της συνολικής επίσκεψης έφτασε τα 150ευρω (όχι και λίγα). Τελος πάντων μην σας τα πολυλογώ φεύγοντας μείναμε ευχαριστημένοι από την άποψη οτι ηταν πολυ αναλυτικός και διαβασμένος, γνώστης του κλάδου του και μείναμε στο να κάνω τις εξετάσεις και να μας ξαναδεί.Συνολικό κόστος δωρεας στα 5000 εκτος απο ολα τα υπόλοιπα φαρμακα κτλ.

Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε τον ΚΟΥΡΤΗ. Τι να πω βρε κορίτσια έχω μπερδευτεί. Μας είπε να προσπαθήσουμε με τα δικά μου και σε καμία περίπτωση με δανεικά, μ είπε επι λέξη σε αυτην την ηλικία δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι τα δανεικά, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάνει καμία προσπάθεια με τα δικά σου.Και ένα ωάριο μ λεεί να βγάλεις σε κάθε ωοληψια είναι ΚΑΤΙ.Μου έδωσε και εκείνος κάποιες εξετάσεις κ θα με ξαναδει να μ κάνει κ έναν υπέρηχο στην ωορηξία. Συνολικό κοστος στα 3000 για 3 ωοληψιες.

Αυτό π με μπέρδεψε ειναι ότι άκουσα 2 εντελώς διαφορετικα πράγματα ο δε Τσιριγώτης κατευθείαν ΔΑΝΕΙΚΑ κ ο δε Κούρτης ανένδοτος στο να μην παώ με  ΔΑΝΕΙΚΑ.

έχει καμιά σας εμπειρια σε εξωσωματικη με τους συγκεκριμενους γιατρούς γιατι εχουμε πελαγώσει και όπως καταλαβαίνετε δεν υπαρχει χρόνος ούτε και χρήματα για χάσιμο!!

Δεν εχω επισκεφτεί κάποιον απο τους δυο, μονο οτι εχω διαβάσει εδώ μεσα.

Η δίκη μου άποψη ειναι οτι το οφείλεις στον εαυτό σου να κανεις μια προσπαθεια με το υλικό σας. Και αν δεν πετύχει να στραφείς στην δωρεά. 

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μόλις θυμήθηκα ότι δεν σου απάντησα ποτέ...Με τον ύπνο έχουμε θέμα...Κοιμάται στάνταρ μετά τις 2 τη νύχτα και συνεχίζει να ξυπνάει, πολλές φορές και περισσότερες από 1 φορές...Χθες κοιμήθηκε μόνο 4 με 7:30 και μετά ξανακοιμήθηκε πάλι στις 11 που ήταν αργά για εμένα να ξανακοιμηθώ...Αυτή τη στιγμή κοιμάται...Και όταν είναι ξύπνια δεν είναι ότι κλαίει, χθες π.χ. γέλαγε και ήθελε παιχνίδια...Αν έχεις καμία συμβουλή για το πώς να της στρώσω το πρόγραμμα, θα ήθελα πολύ να μου πεις.

Τα bullet points θα τα γράψω όταν θα έχω λίγο χρόνο, μπορεί και σήμερα μέσα στην ημέρα.

Ασε ρε κορίτσι ειναι στο παιδί ο ύπνος. Ακούω απο φίλες για κατι σερί 12 ώρα και μένω χάνος.....

αποθηλασα τον Φεβρουάριο που ηταν 14 μηνών κα πίστευα οτι θα αρχίσει να κοιμάται σερί αλλα δεν. Βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση γιατι ήμουν στη ίδια φαση με σένα τωρα, αλλα φαντάσου τωρα που ειναι 18,5 μηνών κοιμάται στις 9:30μμ τις μισές μερες θα ξυπνήσει κατα τις 12 θα τον κουνήσω και θα ξανακοιμηθεί αμέσως και το αργότερο στις 6:30-7 το πρωί ξυπνάει χοροπηδώντας και κλαίγοντας στην κούνια του.  Προσπαθώ να του κόψω τον ύπνο 10:30-12 το μεσημερι αλλα χωρις επιτυχία. Μηπως καταφέρω να ξυπνάει λιγο αργότερα το πρωί και κοιμάται και μια ώρα 4-5 το απογευμα. Τον κοιμιζουμε πάνω μας περπατώντας. Στην κούνια το βράδυ μονο αν ειναι πολυ κουρασμένος δέχεται να ξαπλώνω δίπλα του στο πάτωμα και να του κρατάω το χεράκι για να κοιμηθεί.

καμια συμβουλή δεν μπορώ να δώσω , τουλαχιστον με τον θηλασμό κοιμόταν στο δίλεπτο πάνω μου. Οταν αποθηλασα περνούσε και μιάμιση ώρα αγκαλιά και βόλτα και να κλαίει.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Γεια σας κορίτσια,

Πήγα σήμερα στο γιατρό κ τελικά μου έκανε σήμερα την αυχενική. Ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος,

Αυχενική διαφάνεια 1,5mm

Μεγάλη μου φαίνεται η πιθανότητα 1/644 για down. Ο γιατρός λέει πως είναι μια χαρά και να περιμένουμε τα αποτελέσματα από το αίμα. Όμως είδα ότι ο τροφοβλάστης γίνεται μέχρι τη 14η βδομάδα, το nipt δεν θα έχει βγει μέχρι τότε οπότε θα πρέπει να πάμε για αμνιοπαρακέντηση στον 5ο μήνα κ αν τότε βγει πρόβλημα στο παιδί θα πρέπει να γίνει κανονική γέννα. Χάλια μαύρα.

Δεν ξέρω τι να κάνω..

Μια χαρα εισαι κοπελα μου εγω ειχα (ετων 42)
Τρισωμια 21 1/60  
Τεισωμια 18 1/148  
Τρισωμια 13 1/463
 μετα το αιμα τροποποιήθηκαν ως εξης:  
τρισωμια  21 1/1198  
τρισωμια 18  1/ 2951 και 
Τρισωμια 13 1/9251 

δε το συζήταγε για τροφοβλαστη,ειχε πει ολα σουπερ!απλα εκανα νιπτ προληπτικα κ μονο λογω ηλικιας,σε8-9 μερες ειχα το αποτέλεσμα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Simodoro είπε:

Κι εγώ θα την ήθελα αν γίνεται 

2 ώρες πρίν, Στελλα33 είπε:

Καλησπερα μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις τη λιστα τροφων που σας δοθηκε στο ελενα;

Κορίτσια δεν με αφήνει ούτε εδώ ούτε σε pm να φορτώσω εικόνα. 
Αν γνωρίζετε άλλο τρόπο ενημερώστε με

@κοτοπουλάκι εγώ δυστυχώς ανέτρεψα τις πιθανότητες δεν σημαίνει αυτό συμβαίνει συχνά. Η αλήθεια είναι ότι ισως αυτή την κουβέντα να μην την έκανα με φίλες μου που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να μην τις αγχωσω χωρίς λόγο. Νιώθω ότι έχω αγχωσει πολλές εγκυουλες..

Ο μόνος λόγος που το ανέφερα ήταν γιατί νιώθω ότι παρά τρίχα γλίτωσα από το να φέρω στον κόσμο ένα παιδί που θα βασανιζοταν στη ζωή του. Κι επειδή πολλές φορές διαπιστώνω απ' την πλευρά των γυναικολόγων μια χαλαρότητα ως προς τα ποσοστά ήθελα να πω ότι αν μια κοπέλα έχει μεγάλο ποσοστο για τρισωμιες στην αυχενική δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται την τροφοβλάστη η την αμνιοπαρακέντηση. Κι εμένα πολύτιμη ήταν η κύηση από εξωσωματική μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και ακριβώς τα ίδια άκουγα: γιατί να διακινδυνευσω έστω και για αυτό το 1% για αποβολή αφού η αυχενική ήταν καλή. Όταν ο γιατρός είναι έμπειρος τίποτα δεν διακινδυνεύεις. Για τον φόβο όμως αυτό της αποβολής το αποτέλεσμα για μένα θα ήταν ένα μωρό με χίλια δυο προβλήματα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι εγώ δυστυχώς ανέτρεψα τις πιθανότητες δεν σημαίνει αυτό συμβαίνει συχνά. Η αλήθεια είναι ότι ισως αυτή την κουβέντα να μην την έκανα με φίλες μου που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να μην τις αγχωσω χωρίς λόγο. Νιώθω ότι έχω αγχωσει πολλές εγκυουλες..

Ο μόνος λόγος που το ανέφερα ήταν γιατί νιώθω ότι παρά τρίχα γλίτωσα από το να φέρω στον κόσμο ένα παιδί που θα βασανιζοταν στη ζωή του. Κι επειδή πολλές φορές διαπιστώνω απ' την πλευρά των γυναικολόγων μια χαλαρότητα ως προς τα ποσοστά ήθελα να πω ότι αν μια κοπέλα έχει μεγάλο ποσοστο για τρισωμιες στην αυχενική δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται την τροφοβλάστη η την αμνιοπαρακέντηση. Κι εμένα πολύτιμη ήταν η κύηση από εξωσωματική μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και ακριβώς τα ίδια άκουγα: γιατί να διακινδυνευσω έστω και για αυτό το 1% για αποβολή αφού η αυχενική ήταν καλή. Όταν ο γιατρός είναι έμπειρος τίποτα δεν διακινδυνεύεις. Για τον φόβο όμως αυτό της αποβολής το αποτέλεσμα για μένα θα ήταν ένα μωρό με χίλια δυο προβλήματα. 

Κοπέλα μου εσύ έχεις αλλά παιδάκια; σε ρωταω γτ όπως ξέρεις είναι πρόσφατο για μένα... Και έχω αγχωθει λίγο με το ποοοοοτε θα μπορέσω πάλι να κανω παιδακι.... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Γεια σας κορίτσια,

Αυχενική διαφάνεια 1,5mm

Δεν ξέρω τι να κάνω..

επίσης τώρα είδα τα ποσοστά σου. Άκου τι θα κάνεις. Θα περιμένεις πως θα διαμορφωθούν τα ποσοστά από το papp-a. Το πιθανότερο είναι να σου τα ρίξει τα ποσοστά. Αν πάλι για το down στα ανεβάσει θα έχεις στα χέρια σου το nipt που κατά 99%ειναι έγκυρο για down! Μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...