Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Μου ειπε από την επόμενη περίοδο είμαι έτοιμη για προσπάθεια! 

Κοριτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ για αυτο π περνάς.. ξερω πολύ καλά πόσο σκληρό είναι και σου στέλνω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά.....πάρε το χρόνο σου και κάνε ότι νομίζεις εσύ και ότι σου λέει ο γιατρός...

Και εγω 13+6 έχασα το μωρό και κάναμε αποξεση και ο γιατρος με συμβούλεψε να περιμένω 3 κύκλους τουλάχιστον...για να δέσει και η μήτρα μου... και να ηρεμήσει και ο οργανισμός από όλα τα φάρμακα....αλλα να σου πω την αληθεια φοβόμουν τόσο και εγω μετά π δεν μπορούσα να το πάρω απόφαση να προσπαθήσουμε ξανά....μου πήρε σχεδόν ένα χρόνο να βρω ξανά το κουράγιο...για αυτο πάρε το δικό σου χρόνο....κάνε ότι σε κάνει εσένα να νοιώθεις πιο καλά και πιο ήρεμη!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια δεν ήταν μο ο η αυχενική 5.5  που ήταν τρομερά υψηλή. 

Ήταν και ο αφαλος εξω από την κοιλιά και περιηχε μόνο έντερα. Ήταν πολλά τα προβλήματα. 

Λυπάμαι πολύ καλή μου Angot δεν το περιμενα.  Είναι κρίμα κ άδικο..μετά από 3 μήνες λένε συνήθως  προσπάθεια ξανά για αποφυγή αποβολών.  Αφήστε το καλοκαιρακι να ηρεμήσετε κ από Σεπτέμβρη κάνετε το πρόγραμμα σας. Καλή δύναμη!!❤❤❤

@Angot δεν ξέρω αν θα σου φανεί παρηγορο αλλά εγώ έμεινα έγκυος ξανά στην πρώτη μας προσπαθεία με φυσιολογική σύλληψη μετά από 3 μήνες. Ενώ παλεύαμε τόσα χρόνια. Δυστυχώς αυτό παλινδρονησε γιατί ήταν τρισωμια αλλά τυχαίο ήταν κι αυτό. Θα μπορούσε να έχει προχωρήσει. Εχω την εντύπωση ότι κάποιο ρόλο έπαιξε η προηγούμενη εγκυμοσύνη..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Linoula είπε:

@Angot δεν ξέρω αν θα σου φανεί παρηγορο αλλά εγώ έμεινα έγκυος ξανά στην πρώτη μας προσπαθεία με φυσιολογική σύλληψη μετά από 3 μήνες. Ενώ παλεύαμε τόσα χρόνια. Δυστυχώς αυτό παλινδρονησε γιατί ήταν τρισωμια αλλά τυχαίο ήταν κι αυτό. Θα μπορούσε να έχει προχωρήσει. Εχω την εντύπωση ότι κάποιο ρόλο έπαιξε η προηγούμενη εγκυμοσύνη..

Σε ποια βδομάδα παλινδρόμησε;:(

πρίν από 28 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ποια βδομάδα παλινδρόμησε;:(

Γλυκούλα μου εσύ μην επηρεαζεσαι από όλα αυτα. Όλα καλά θα πάνε είσαι και η μικρούλα της παρέας! Δεν μεγάλωνε εξαρχής καλά και παλινδρονησε την 10η εβδομάδα και στην αποξεση στείλαμε καρυότυπο κι έδειξε τρισωμια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Linoula είπε:

Γλυκούλα μου εσύ μην επηρεαζεσαι από όλα αυτα. Όλα καλά θα πάνε είσαι και η μικρούλα της παρέας! Δεν μεγάλωνε εξαρχής καλά και παλινδρονησε την 10η εβδομάδα και στην αποξεση στείλαμε καρυότυπο κι έδειξε τρισωμια

Αγχώνομαι γιατι εχουμε 2 βδομαδες κρίσιμες μας ειπε π γιατρός συνήθως μεχρι την 9η ενα μεγαλο ποσοστό παλινδρομεί..μακαρι να τα καταφερουμε ολες οι γυναικες ! Ειναι πολυ δύσκολος δρόμος!

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια ηρθε η μέρα της αυχενικής...  Μετράω τις ώρες σα φαντάρος! Ξέρετε αν γίνεται ενδοκολπικα ή από την κοιλιτσα; 

Καλησπέρα..με το καλό το μπεμπακι σου..εγώ όταν έκανα αυχενική μου έκανε από την κοιλιά αρχικά κ μετά μου έκανε κ κολπικό υπέρηχο για να δούμε κ τον τράχηλο!!είναι η πιο ωραία εξέταση γιατί θα δεις το μωρό σου σχετικά σχηματισμένο..είναι απίστευτη αίσθηση..

πρίν από 5 λεπτά , Δανάηηηη είπε:

Καλησπέρα..με το καλό το μπεμπακι σου..εγώ όταν έκανα αυχενική μου έκανε από την κοιλιά αρχικά κ μετά μου έκανε κ κολπικό υπέρηχο για να δούμε κ τον τράχηλο!!είναι η πιο ωραία εξέταση γιατί θα δεις το μωρό σου σχετικά σχηματισμένο..είναι απίστευτη αίσθηση..

Καλησπέρα κορίτσι μ. Δυστυχώς το είδα αλλά είχε ανωμαλίες. Θα κανω αποξεση 

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ. Δυστυχώς το είδα αλλά είχε ανωμαλίες. Θα κανω αποξεση 

Συγγνώμη δεν είχα διαβάσει παρακάτω κ απάντησα αυθόρμητα με το που διάβασα την ερώτηση...εύχομαι να πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα..

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Angot είπε:

Δυστυχώς κορίτσια 1/18 χρωμοσωμικη ανωμαλία. Πάω για αποξεση 

Λυπάμαι βαθύτατα κορίτσι μου. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, ηταν πραγματικά ατυχία αυτο που σου συμβαίνει. Να εισαι δυνατή και να κοιτας μπροστά. Μωράκι θα εχεις στην αγκαλιά σου ειμαι σιγουρη πολυ σύντομα.

2 ώρες πρίν, Effie123 είπε:

Κορίτσια ,κυστικο ωοθυλακιο 35 χιλιοστών , υπάρχει περίπτωση να έχει υποχωρήσει μέχρι την επομενη περίοδο;;η θα μου πάρει κι άλλο κύκλο;;έχει καμία ανάλογη εμπειρία;;

Γιατι δεν στο παρά κεντάει;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Angot η επόμενη προσπάθεια θα είναι πιο τυχερή. Όλα θα πάνε καλά, μην στεναχωριέσαι, είσαι νέα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Να ξέρεις ότι το σώμα θυμάται. Μια φορά έγκυος, ξανά έγκυος. Έχω περάσει από τη θέση σου και ξέρω πόσο δύσκολη είναι. Πάρε βαθιά ανάσα, τον χρόνο σου και όλα να πάνε κατ ευχήν στην αμέσως επόμενη προσπάθεια, οπότε κι αν αποφασίσετε να γίνει.

tvXOp2.png

@Angot λυπάμαι πολύ πραγματικά. Να ξέρεις πως στεναχωριομαστε και εμείς μαζί σου. Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό. Εύχομαι η επόμενη προσπάθεια σου να είναι και η τυχερή και η τελευταία. Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και όταν είσαι έτοιμη ξεκινάς άλλη προσπάθεια 

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Λυπάμαι βαθύτατα κορίτσι μου. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, ηταν πραγματικά ατυχία αυτο που σου συμβαίνει. Να εισαι δυνατή και να κοιτας μπροστά. Μωράκι θα εχεις στην αγκαλιά σου ειμαι σιγουρη πολυ σύντομα.

Γιατι δεν στο παρά κεντάει;

Δεν ξέρω..για αντισυλληπτικά μου ειπε..σε ποια φάση του κύκλου μπορεί να γίνει η παρακεντηση;;είμαι 12η μέρα.

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Να νιώσεις εσύ έτοιμη! Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτό. Είναι σκληρό...αλλά είναι η φύση.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...