Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια δεν ήταν μο ο η αυχενική 5.5  που ήταν τρομερά υψηλή. 

Ήταν και ο αφαλος εξω από την κοιλιά και περιηχε μόνο έντερα. Ήταν πολλά τα προβλήματα. 

@Angot μου είχε ανατομικά προβλήματα όποτε γι αυτο σου είπε ότι δεν έχει νόημα. Είναι πάρα πολύ σκληρό. Όσες το έχουμε ζήσει καταλαβαίνουμε. Αλλά σκέψου ότι σημάσια έχει να φέρουμε ένα γερό μωράκι στον κόσμο. Πάρε τον χρόνο σου και όταν θα κρατήσεις τι μωρό σου στα χέρια αυτό θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ήταν το μόνο που άκουσα και με παρηγορήσε όταν βρέθηκα στην θέση σου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια δεν ήταν μο ο η αυχενική 5.5  που ήταν τρομερά υψηλή. 

Ήταν και ο αφαλος εξω από την κοιλιά και περιηχε μόνο έντερα. Ήταν πολλά τα προβλήματα. 

Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν υπάρχουν λόγια...

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

@Angot μου είχε ανατομικά προβλήματα όποτε γι αυτο σου είπε ότι δεν έχει νόημα. Είναι πάρα πολύ σκληρό. Όσες το έχουμε ζήσει καταλαβαίνουμε. Αλλά σκέψου ότι σημάσια έχει να φέρουμε ένα γερό μωράκι στον κόσμο. Πάρε τον χρόνο σου και όταν θα κρατήσεις τι μωρό σου στα χέρια αυτό θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ήταν το μόνο που άκουσα και με παρηγορήσε όταν βρέθηκα στην θέση σου

Η αποξεση ποναει;;; 

Μετά από ποσο μπορώ να προσπαθήσω πάλι; 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Η αποξεση ποναει;;; 

Όχι κορίτσι μου, δεν πονάει. Είναι παρόμοιο με την υστεροσκοπηση. Το ψυχολογικό κομμάτι μας πονάει. Στο σωματικό όλες μας δεν καταλαβαίνουμε πόνο. Λογικά μετα από 3 μήνες θα σας αφήσει να προσπαθήσετε ξανά αφού ελέγξει ότι καθάρισες καλά. Μη βιαστείτε. Εγώ που βιαστηκα να προσπαθήσω είχα ξανά αποβολή 2 μήνες μετά. 

Διαφημίσεις

Αχ ρε @Angot, σε σκέφτομαι και μόνο κλαίω.. Ποσο σκληρό αυτό που ζεις;! Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, να είσαι δυνατή κορίτσι μου, αργά ή γρήγορα όλα γίνονται κακές αναμνήσεις.. Να είναι το τελευταίο δυσάρεστο που σου τυχαίνει.. Εισαι στη σκέψη όλων μας..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Η αποξεση ποναει;;; 

Όχι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ρώτα τον γιατρό σου, συνήθως λένε τρεις μήνες όταν είσαι στις εβδομάδες κοντά στη δική σου αλλά έχω ακούσει και από την επόμενη περίοδο να δίνουν το οκ.

tvXOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Ele@n είπε:

Όχι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ρώτα τον γιατρό σου, συνήθως λένε τρεις μήνες όταν είσαι στις εβδομάδες κοντά στη δική σου αλλά έχω ακούσει και από την επόμενη περίοδο να δίνουν το οκ.

Μου ειπε από την επόμενη περίοδο είμαι έτοιμη για προσπάθεια! 

• Μου αρέσει 4

@Angot μου λυπάμαι παρά πολύ..
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις ,αλλά μέσα σε ομάδες σαν αυτή γινόμαστε όλες μια αγκαλιά γιατί βαδίζουμε στα ίδια μονοπάτια. Και πονάμε όλες με τον πόνο της άλλης και χοροπηδάμε όλες με την χαρά της.. και αυτές που γράφουν συχνά και αυτές που γράφουν πιο σπάνια κ αυτές που παρακολουθούν σιωπηρά..
Οτι λόγια κ να πούμε είναι φτωχά σε απώλειες είτε συμβούν νωρίς είτε αργά..

Μονο δύναμη θα ευχηθώ σε σένα και το αγόρι σου & να περάσει σύντομα ο ψυχικός πόνος..Ο σωματικός δεν είναι τίποτα μπροστά στο τραύμα της ψυχής και αυτό το τραύμα πρέπει να φροντιστεί και σιγά σιγά να μικρύνει κ να επουλωθεί..

Μια νοερή διαδικτυακή αγκαλιά σου στέλνω..

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...