Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

Πολύ λυπάμαι :( πάρα πολύ. Σε νιώθω. Όμως πρέπει να κάνεις τροφοβλάστη! Δεν θα κάνεις αποξεση πριν την τροφοβλάστη. Κι αν εχεις το 1 στα 18?  Και για ψυχολογικούς λόγους να την κάνεις. Μετά θα αναρωτιέσαι. Μίλα με τον γιατρό σου οπωσδήποτε 

Νομίζω  θα συμφωνήσω μαζί σου. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Angot είπε:

Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό. Στον συνεργάτη του γιατρού μου βασικά. Και στον ίδιο τον γιατρό  ο οποίος δεν βρίσκει κανένα νόημα ούτε καν για τροφοβλαστη 

Λυπαμαι τοσο πολύ 

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Εσένα δεν φάνηκε; τι εννοείς; 

Οχι δεν φάνηκε τίποτα. Ήταν ανατομικό το πρόβλημα της μικρής. Φάνηκε στη γεννα κ αμέσως ξεκίνησε ο Γολγοθάς. 

Η φύση προνοησε σε εσένα απ ότι φαίνεται. Δεν ξέρω τι πιθανοτβτητεσ εχεισ να είναι υγιές το εμβρυο. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου. Είναι πολύ στεναχωρο

• Λυπημένη/-ος 4

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Angot είπε:

Δυστυχώς κορίτσια 1/18 χρωμοσωμικη ανωμαλία. Πάω για αποξεση 

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ!!Τα λόγια είναι περιττά!!Σκέψου όμως ότι είσαι μικρούλα και θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι πολύ σύντομα!!Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Linoula είπε:

Πολύ λυπάμαι :( πάρα πολύ. Σε νιώθω. Όμως πρέπει να κάνεις τροφοβλάστη! Δεν θα κάνεις αποξεση πριν την τροφοβλάστη. Κι αν εχεις το 1 στα 18?  Και για ψυχολογικούς λόγους να την κάνεις. Μετά θα αναρωτιέσαι. Μίλα με τον γιατρό σου οπωσδήποτε 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...αυτή η μία πιθανότητα πάντα υπάρχει...θα σε καιει πάντα μετά..κ εγώ είμαι της άποψης ας εξαντλούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ..αν δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας ..κ αν όμως...

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κοριτσι μου δεν υπάρχουν λόγια για να συμπαρασταθούμε. Λυπάμαι τόσο πολύ.

Εχεις μια μεγάλη αγκαλιά από όλες μας….

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια δεν ήταν μο ο η αυχενική 5.5  που ήταν τρομερά υψηλή. 

Ήταν και ο αφαλος εξω από την κοιλιά και περιηχε μόνο έντερα. Ήταν πολλά τα προβλήματα. 

Κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου και μη σκέφτεσαι διάφορα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι. Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου!

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Ήταν και ο αφαλος εξω από την κοιλιά και περιηχε μόνο έντερα. Ήταν πολλά τα προβλήματα. 

Αχ κούκλα μου! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot said:

Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ. Εγώ στη θέση σου θα έκανα τροφοβλάστη για να είμαι 100% σίγουρη. 

Είσαι στις σκέψεις μου ❤️

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσακι μ λυπαμαι παρα πολυ….αχ πολυ στεναχωρεθηκα τωρα :sad: ποσο χρονων εισαι;; Εχετε ιστορικό στην οικογενεια;; 

πρίν από 5 λεπτά , koukouvagia είπε:

Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ. Εγώ στη θέση σου θα έκανα τροφοβλάστη για να είμαι 100% σίγουρη. 

Είσαι στις σκέψεις μου ❤️

Είχε και τον αφαλό εξω από την κοιλιά. Δεν ήταν μόνο η αυχενική κακή. 

Αν ήταν μόνο ο αφαλος θα έπρεπε να πάω εξωτερικό να κάνουμε εγχειρηση στο μωρο. Και αν! 

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσακι μ λυπαμαι παρα πολυ….αχ πολυ στεναχωρεθηκα τωρα :sad: ποσο χρονων εισαι;; Εχετε ιστορικό στην οικογενεια;; 

31 είμαι, οχι μοναδικη στο είδος μ. 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Είχε και τον αφαλό εξω από την κοιλιά. Δεν ήταν μόνο η αυχενική κακή. 

Αν ήταν μόνο ο αφαλος θα έπρεπε να πάω εξωτερικό να κάνουμε εγχειρηση στο μωρο. Και αν! 

31 είμαι, οχι μοναδικη στο είδος μ. 

Απίστευτο!Εισαι μικρη κ εσυ..κ εγωω 29 ειμαι…αχ κοριτσακι μ κανε μια τροφόβλάστηση αν τ λεω καλα..γιατι κ στην κουμπαρα μ δεν ειχαν βρει ρινικό ιστό κ εκανε μια εξέταση κ τ μωρο ηταν μια χαρα..

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Έχει 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα να είναι λάθος 

Τι λες βρε Angot;; Αυτό δεν το περίμενα.. 

Δεν σου είπε να κάνεις έστω τροφοβλάστη να το σιγουρέψεις; Κατευθείαν απόξεση; 

Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...