Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Δεν είχε νόημα είπε ο γιατρός ήταν 5.4 το Ριν οστό. 

Αχ κορίτσι μου 5,4 σου βγήκε η αυχενική μάλλον 

Είναι υψηλή 

Δηλαδή δεν σκέφτεστε για τροφοβλάστη κάτι άλλο πιο επεμβατικό ;; Ποτέ δε ξέρεις έχω διαβάσει περιπτώσεις πολλές με τέτοιες τιμές και μετά την τροφοβλάστη όλα ήταν καλά τελικά 

Δε ξέρω αλήθεια 

Ότι κουράγιο έχεις κ ότι νιώθεις να κάνεις 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Δεν είχε νόημα είπε ο γιατρός ήταν 5.4 το Ριν οστό. 

Πραγματικά δεν έχω λόγια... σοκαρισμένη και νευριασμενη ταυτόχρονα. Η φύση δεν έχουμε πει ότι αποβάλλει τα κακά έμβρυα? Γι αυτό δεν έχουμε τις αποβολές? Γιατί να πρέπει να το ζήσεις αυτο? Πιθανότητα 1/18 για χρωμοσωμικη ανωμαλία κανονικά σημαίνει ότι τα 17/18 πιθανότητα είναι να είναι καλά το μωρό. Εκτός κι αν παίζει ρόλο το ρινικό ιστό... Δεν το γνωριζω. Αν νιώθεις ότι θα σε βοηθήσει, πάρε μια 2η γνώμη. 

Σημασία έχει να γεννησουμε ένα υγιές παιδάκι. Σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή γι αυτό το άδικο που σου συμβαίνει. 

40 minutes ago, Angot said:

Δυστυχώς κορίτσια 1/18 χρωμοσωμικη ανωμαλία. Πάω για αποξεση 

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Λυπάμαι πάρα πολύ πραγματικά. Ότι και να πω νομίζω θα ακουστεί λίγο :(

Αυτό που λένε τα κορίτσια για κάτι πιο επεμβατικό δεν γίνεται;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Penaki είπε:

Κριμα πολυ κρίμα! Λυπαμαι πολυ! Μήπως να επαιρνες άλλη μια γνώμη? 

Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό. Στον συνεργάτη του γιατρού μου βασικά. Και στον ίδιο τον γιατρό  ο οποίος δεν βρίσκει κανένα νόημα ούτε καν για τροφοβλαστη 

• Λυπημένη/-ος 12

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μετά από διέγερση και πιθανή βιοχημική θα αργήσει πολύ η περίοδος; Έχω σταματήσει τα φάρμακα από το Σάββατο αλλά ούτε πόνους δεν έχω ακόμα 

Μετά από βιοχημικη αλλά από φυσική συλληψη εμένα ερχόταν μετά τη διακοπή της προγεστερονης περιπου στη βδομάδα. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Συνήθως όταν έχουν όλα το ίδιο θέμα, τοτε κάτι παίζει με τα χρωμοσώματα των γονιών. Απλά μου κάνει εντύπωση το 1/5. Τι εξήγηση σου έδωσαν; 

Εμείς ας πούμε που έχουμε γνωστο θέμα στα χρωμοσώματα στον προεμφυτευτικο πολλά είχαν το ίδιο πρόβλημα, που σημαίνει ότι το κληρονόμησαν από εμάς.

Καλησπέρα κορίτσι μ. Κ σκεφτόμουν να σε ρωτήσω σε συνέχεια της συζήτησης μας αν βρέθηκε σε εσάς το ίδιο θεμα. Θυμάσαι περιπου σε τι ποσοστο βρέθηκε το ιδιο? Αχ αγχωθηκα είμαι σε προετοιμασια ετ κ το σκεφτόμουν γιατί εμάς στον προεμφυτευτικο δεν βρέθηκε κανένα να έχει το θέμα μου κ ούτε το ίδιο μεταξυ τους. @happiness79 ναι παίζει ρόλο αν βρέθηκε το ίδιο γιατί σημαίνει ότι ανιχνεύτηκε το θέμα κ κυρίως αν είναι αυτό που έχει ο παθολογικος καρυοτυπος του άντρα ή της γυναίκας αντίστοιχα. Στην περιπτωση σας δεν παιζει ρόλο γιατί εσείς δεν έχετε παθολογικο καρυοτυπο. 

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό. Στον συνεργάτη του γιατρού μου βασικά. Και στον ίδιο τον γιατρό  ο οποίος δεν βρίσκει κανένα νόημα ούτε καν για τροφοβλαστη 

Καλά κάνεις και έχεις εμπιστοσύνη, δε το συζητώ. Όμως δεν είναι όλα τα σύνδρομα αξεπέραστα. Ορισμένα παλεύονται και με πολύ καλή εξέλιξη μάλιστα. Εσείς ξέρετε πιο συγκεκριμένα σε τι αναφέρεται το 1/18? Συγνώμη τώρα, δε θέλω να σε χαόσω με ερωτήσεις και δε χρειάζεται να απαντήσεις, προφανώς θα σας εξήγησαν. Εσύ ξέρεις τι έχετε κουράγιο να κάνετε και τι όχι. Αν δε σε πειράζει πες μας το όνομα του συνεργάτη του γιατρού σου. Αχ βρε γλυκιά μου, δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου πω, δεν έχω λόγια, τεράστιο σοκ. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Σας διαβάζω καιρό και ήρθε η σειρά μου να ξεκίνησω την προσπάθεια μου... Μετά από καιρό προσπαθειών, και κακό σπερμοδιάγραμμα σε κινητικότητα και μορφολογία, βρέθηκε κιρσοκήλη,την οποία και χειρούργησε πριν ένα χρόνο, βελτιώθηκαν αισθητά και η κινητικότητα 30% αλλά και η μορφολογία. Οι δικές μου εξετάσεις όλες καλές, αμη 6,2 αλλά προέκυψε παθολογικός καρυότυπος, χαμηλού ποσοστού μωσαικισμός...και οι δυο ειμαστε 34.στο κέντρο εξωσωματικής μας προτείνουν προεμφυτευτικό οπωσδήποτε, ενώ ο δικός μου γιατρός δεν το θεωρεί απαραίτητο...γιατι ειναι πολυ μικρό το ποσοστο του μωσαικισμου...καμια εμπειρία????Την Κυριακή ξεκινάω διέγερση!

Καλησπέρα κ καλη αρχή να έχετε! Κ εγώ 34 είμαι με παθολογικο καρυοτυπο σε μωσαικισμο. Κ ετοιμαζομαι για την 1η εμβρυομεταφορα μετα απο προεμφυτευτικο έλεγχο εμβρύων. Ότι θες να με ρωτήσεις κ σε πμ πολυ ευχαρίστως. 

Όπως σας είπα είμαι με κοβιντ από εχθές,  όμως ο γιατρός μου είπε σήμερα που είναι 2η μέρα του κύκλου να κάνω τις ορμονολογικες εξετασεις μήπως προλάβουμε να ξεκινήσουμε τη Παρασκευή τα φάρμακα και δεν χάσω τον κύκλο..  τα αποτελέσματα είναι αυτά:  fsh: 1,21 ,     οιστραδιολη <5,  Tsh 1,14 . Ξέρει καμία κοπέλα να τις διαβάζει αν είναι καλές για 2η μέρα κύκλου μετα απο αβερκαπ 21η μέρα?

1 hour ago, Angot είπε:

Οσο σκληρό κι αν ειναι Καλύτερα τώρα παρα μετά! Σου μιλάω εγώ που έχω καεί. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Angot είπε:

Πολύ λυπάμαι :( πάρα πολύ. Σε νιώθω. Όμως πρέπει να κάνεις τροφοβλάστη! Δεν θα κάνεις αποξεση πριν την τροφοβλάστη. Κι αν εχεις το 1 στα 18?  Και για ψυχολογικούς λόγους να την κάνεις. Μετά θα αναρωτιέσαι. Μίλα με τον γιατρό σου οπωσδήποτε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

Πολύ λυπάμαι :( πάρα πολύ. Σε νιώθω. Όμως πρέπει να κάνεις τροφοβλάστη! Δεν θα κάνεις αποξεση πριν την τροφοβλάστη. Κι αν εχεις το 1 στα 18?  Και για ψυχολογικούς λόγους να την κάνεις. Μετά θα αναρωτιέσαι. Μίλα με τον γιατρό σου οπωσδήποτε 

Ο γιατρός ειπε δεν έχει νόημα!  

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...