Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια ηρθε η μέρα της αυχενικής...  Μετράω τις ώρες σα φαντάρος! Ξέρετε αν γίνεται ενδοκολπικα ή από την κοιλιτσα; 

Με το καλο!!!!!!! Ευχομαι να φτάσω κ εγω μεχρι εκει!!! Καπου ειχα διαβάσει οτι λενε να φας λιγο σοκολάτα πριν την αυχενική γτ θα κινείται πιο γρηγορα κ μπορει να δεις κ φύλο!!:wub:

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Με το καλο!!!!!!! Ευχομαι να φτάσω κ εγω μεχρι εκει!!! Καπου ειχα διαβάσει οτι λενε να φας λιγο σοκολάτα πριν την αυχενική γτ θα κινείται πιο γρηγορα κ μπορει να δεις κ φύλο!!:wub:

Το μόνο εύκολο να φάω σοκολάτα! Χαχαχαχ

• Χαχα 4

12 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσιαααα γυρισα απο τον υπέρηχο..ακούσαμε καρδουλα ειμαστε 6+5 βδομαδων 7 χιλιοστά :P το ενα αιμάτωμα σχεδον χάθηκε κ το αλλο μίκρυνε πολυ…εχουμε 2 κρίσιμες βδομαδες μπροστα μας…

Τι ωραία! Πολύ χαίρομαι! Όλα βαίνουν καλώς! :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχαχαχα ευχομαι να πανε ολα καλα! Βασικα ειμαι σιγουρη για αυτο:P

Μακαρι!! :wub: το KFC μου θα χει γίνει zinger burger τοσο καιρο που εχω να το δω.. 

• Χαχα 4

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια ηρθε η μέρα της αυχενικής...  Μετράω τις ώρες σα φαντάρος! Ξέρετε αν γίνεται ενδοκολπικα ή από την κοιλιτσα; 

Απ’ όσο ξέρω πάνω απ’ την κοιλιά γίνεται αλλά δεν έχω κάνει κ ποτέ οπότε ας απαντήσει κάποια που έχει κάνει. 

Ενημέρωσέ μας Angot για τ’ αποτελέσματα! Εύχομαι καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Απ’ όσο ξέρω πάνω απ’ την κοιλιά γίνεται αλλά δεν έχω κάνει κ ποτέ οπότε ας απαντήσει κάποια που έχει κάνει. 

Ενημέρωσέ μας Angot για τ’ αποτελέσματα! Εύχομαι καλή επιτυχία! 

Ναιιι θα σας πω, ευχαριστώ κορίτσι μμμ! Αντε με το καλο να περιμένουμε κ την δική σ αυχενική! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Κοιλίτσα!!!! Καλή επιτυχία!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

24 minutes ago, Angot said:

Kυρίως απο την κοιλιά αλλα μπορεί να κάνει και ενδοκολπικά για να μετρήσει τράχηλο αλλα και εαν σου κάνει το μωρό το δύσκολο (όπως σε εμένα).

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κοιλίτσα!!!! Καλή επιτυχία!!

Να σαι καλά κορίτσι μ! 

πρίν από 23 λεπτά , zouko είπε:

Kυρίως απο την κοιλιά αλλα μπορεί να κάνει και ενδοκολπικά για να μετρήσει τράχηλο αλλα και εαν σου κάνει το μωρό το δύσκολο (όπως σε εμένα).

Αυτό με την σοκολάτα που είπε το 'μπισκοτακι' ισχύει; 

1 hour ago, Ele@n είπε:

Και είχαν όλα κάτι διαφορετικό, θυμάσαι;

Αυτό δε το θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω ότι δεν είχαν όλα το ίδιο θέμα. Ηταν όλα όμως μη βιώσιμα. Γιατί? Έχει κάποια σημασία αν είχαν το ίδιο ή διαφορετικό σύνδρομο?

πρίν από 53 λεπτά , Angot είπε:

Με το καλό Αngot μας!!! Να δείτε το υγιέστατο μπεμπάκι σας, να το χαρείτε!!! Νιώθω την αγωνία σου, όλα θα είναι τέλεια όμως, θα δεις! Περιμένουμε νέα!!! ❤

Κορίτσια καλημέρα! Σας διαβάζω καιρό και ήρθε η σειρά μου να ξεκίνησω την προσπάθεια μου... Μετά από καιρό προσπαθειών, και κακό σπερμοδιάγραμμα σε κινητικότητα και μορφολογία, βρέθηκε κιρσοκήλη,την οποία και χειρούργησε πριν ένα χρόνο, βελτιώθηκαν αισθητά και η κινητικότητα 30% αλλά και η μορφολογία. Οι δικές μου εξετάσεις όλες καλές, αμη 6,2 αλλά προέκυψε παθολογικός καρυότυπος, χαμηλού ποσοστού μωσαικισμός...και οι δυο ειμαστε 34.στο κέντρο εξωσωματικής μας προτείνουν προεμφυτευτικό οπωσδήποτε, ενώ ο δικός μου γιατρός δεν το θεωρεί απαραίτητο...γιατι ειναι πολυ μικρό το ποσοστο του μωσαικισμου...καμια εμπειρία????Την Κυριακή ξεκινάω διέγερση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...