Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 19/6/2022 at 3:58 ΜΜ, Clouds είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!

Καλά κάνεις και πετάγεσαι!!! Εγώδεν κράτησα ακριβώς τις ώρες, αλλά και ότι την τελευταία δόση δεν την είχα πάρει το πρωί και την πήρα στις 10 Δλδ μια ώρα και ένα τέταρτο πριν την λήψη του δείγματος.Οποτε μάλλον αυτό πρέπει να μιμηθω και τώρα. Αλλά και η ετ πρέπει να γίνει την ώρα που έγινε και η λήψη.Ετσι δεν είναι;

Αυτό καταλαβαίνω, ότι όταν κάνεις ΕΡΑ, μετά κάνεις ακριβώς τα ίδια βήματα που είχες κάνει τότε. Κατά πόσο παίζει τόσο μεγάλη διαφορά μέχρι και η ώρα λήψης αυτό δεν ξέρω να στο απαντήσω με βεβαιότητα, θα στο πει ο γιατρός σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Το μέιλ της Οικονομοπουλο το έχεις? Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω διαδικτυακά ραντεβού μαζί της επειδή είμαι από μακριά. 

[email protected] και [email protected]

Και στα 2 αυτή απαντάει

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Είναι το μαιλ του τμήματος αποβολών, αλλά το ελέγχει μόνο η ίδια. Νομίζω είναι ανοσολογος, εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια 

είναι αιματολόγος που ειδικεύεται και στα ανοσολογικά (η ειδικότητα της ανοσολογίας στην Ελλάδα εξασκείται κυρίως από αιματολόγους)

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, να ρωτησω η ιδιωτική ασφάλιση καλύπτει κυστικη ινωση κ αυχενική; 

Ρώτα την ασφάλειά σου, αλλά μάλλον όχι... Η δική μου δεν κάλυψε τίποτα σε σχέση με την εγκυμοσύνη. Αν είσαι Αθήνα για κυστική ίνωση δεν έχεις λόγο να πας οπουδήποτε αλλού εκτός από το Λαικό, όπου θα την κάνεις δωρεάν με παραπεμπτικό και καλύπτει μεγάλο ποσοστό μεταλλάξεων. Διαφορετικά είναι αρκετά ακριβή.

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ειναι προσωπικό της μέιλ? Αυτή είναι αιμοτολογος? Δεν έχω καταλάβει.

αιματολόγος που ειδικεύεται και σε ανοσολογικά

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπράβο! Μια χαρά εξέλιξη είχε. Θα είναι μια χαρά το αυγουλάκι σου :) 

Κορίτσια έκανα την επαναληπτική χοριακή σήμερα και ήταν 1.8. Έπεσε στην μέση ακριβώς δύο 24ωρα μετά άρα πρέπει να υπήρξε εμφύτευση. Λέτε να φταίω εγώ που πήγα εκείνη την μέρα στον γάμο και δεν έκατσα ήσυχη σπίτι μου; Θα με τρώνε τώρα αυτές οι σκέψεις αλλά νιώθω πιο αισιόδοξη που μάλλον κατάφερε να πιαστεί έστω και για λίγο 

Σώπα βρε! Στη δική μου επιτυχημένη εμβρυομεταφορά πήγαινα σουπερ μάρκετ, στη λαική, για περπάτημα, κτλ. Στο κρεβάτι δεν κάθισα ούτε μία μέρα...

• Ευχαριστώ 2

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Όντως ατυχία, τι κρίμα! Από την άλλη βέβαια ευτυχώς που δεν πρόλαβες καν να ξεκινήσεις φάρμακα! Να έχεις αναρρώσει τόσο γρήγορα μου φαίνεται λίγο απίθανο... Επίσης μην αρκεστείς σε ράπιντ την Παρασκευή αν ζητάνε pcr στο κέντρο που είσαι, μη βγει ψευδώς αρνητικό και μετά θετικό και την πατήσεις! Στη θέση σου νομίζω θα προτιμούσα να πάω κατευθείαν ένα μήνα μετά, παρά να έχω τόσο άγχος! Αλλά εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα! Καλή ανάρρωση όπως και να 'χει!

Αχ τι να πω , δεν ξέρω, σίγουρα το θετικό είναι ότι δεν ξεκίνησα τα φάρμακα και να μου το ακύρωσαν μετα ...απλά αν δεν το κάνω αυτό το μήνα,  μετά πάει Σεπτέμβριο γαμωτο ... τι να πω... κάθε εμπόδιο για καλό θα πω, αφού δεν έχω άλλη επιλογή 

πρίν από 11 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Αχ τι να πω , δεν ξέρω, σίγουρα το θετικό είναι ότι δεν ξεκίνησα τα φάρμακα και να μου το ακύρωσαν μετα ...απλά αν δεν το κάνω αυτό το μήνα,  μετά πάει Σεπτέμβριο γαμωτο ... τι να πω... κάθε εμπόδιο για καλό θα πω, αφού δεν έχω άλλη επιλογή 

Θα το δεις βρε κορίτσι! Υπομονή ως την Παρασκευή! Εύχομαι ως τότε να είσαι περδίκι!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια έκανα την επαναληπτική χοριακή σήμερα και ήταν 1.8. Έπεσε στην μέση ακριβώς δύο 24ωρα μετά άρα πρέπει να υπήρξε εμφύτευση. Λέτε να φταίω εγώ που πήγα εκείνη την μέρα στον γάμο και δεν έκατσα ήσυχη σπίτι μου; Θα με τρώνε τώρα αυτές οι σκέψεις αλλά νιώθω πιο αισιόδοξη που μάλλον κατάφερε να πιαστεί έστω και για λίγο 

Λογικά υπήρξε εμφυτευση, αλλιώς θα έπρεπε να ειναι κοντα στο 3 πάλι.

Δεν φταις Κατερίνα μου δεν χάνονται ετσι τα μωρά...

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

@Καντιδε θυμάμαι την ηλικία σου και αμη ...όσο για τα Πέμπτης μου είπε ότι επειδή δεν έχω ξαναμεινει έγκυος θα ξεκινήσουμε με τρίτης ..όλα είναι τρίτης που έχω ..εάν πάει στραβά η ετ μετά αυτά που έχω τρίτης ημέρας,γίνεται να πάνε Πέμπτης;; Η πρέπει από την αρχή να τα αφήνουμε για Πέμπτης;

Ηταν υψηλή 29,6 pmol όταν ήμουν 34 ετών και 27pmol οταν ήμουν 37 ετών.παντα ειχα πολλα ωάρια..

Ναι αν δεν πάει καλα με τρίτης εννοειται θα τα αφήσετε για πέμπτης και ολα θα πανε.

πρίν από 15 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Αυτην την φιλοσοφία εχω κι εγω το καθε εμπόδιο για καλο....

η άποψη μου ειναι να μην ετοιμαστείς για ετ τωρα που εισαι θετική.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια ατυχία! Σήμερα αδιαθετησα και αυριο θα ξεκινούσα τα σικλακουρ για την εμβρυομεταφορα , όμως βγήκα θετική σήμερα και έχω συμπτώματα! Μίλησα με γιατρο μου είπε Ν κάνω αύριο τις ορμονολογικες εξετασεις και αν μέχρι την Παρασκευή είμαι καλά,  να ξεκινήσω τότε τα σικλακουρ... κάποια με παρόμοια εμπειρία;

Περαστικά κορίτσι μου! Ελπίζω ν το περάσεις ελαφρά! Εγώ στις 4 μέρες βγήκα αρνητική στο rapid και μετά από δύο βδομάδες είχα και αρνητικό pcr που ζήτησαν για να κάνω την υστεροσκοπηση. Ευτυχώς δεν πρόλαβες να ξεκινήσεις φάρμακα. Ελπίζω ν το περάσεις γρήγορα και να μη χάσεις την προσπάθεια σου. Αλλά όπως είπες, ακόμα κι αν δε γίνει τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσιαααα γυρισα απο τον υπέρηχο..ακούσαμε καρδουλα ειμαστε 6+5 βδομαδων 7 χιλιοστά :P το ενα αιμάτωμα σχεδον χάθηκε κ το αλλο μίκρυνε πολυ…εχουμε 2 κρίσιμες βδομαδες μπροστα μας…

Μπράβο κορίτσι μου! Είδες το μπισκοτινι σου? Ανθεκτικό! Ήρθε για να μείνει! Τέλεια! Πάρε μια ανάσα τώρα και όλα καλά θα πάνε!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσιαααα γυρισα απο τον υπέρηχο..ακούσαμε καρδουλα ειμαστε 6+5 βδομαδων 7 χιλιοστά :P το ενα αιμάτωμα σχεδον χάθηκε κ το αλλο μίκρυνε πολυ…εχουμε 2 κρίσιμες βδομαδες μπροστα μας…

Με το καλό!!!!!όλα θα πάνε καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

8 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Nαιιιι ! Μπράβο πολύ ωραία. Λοιπόν φόρα την καινούρια πυτζαμούλα να την χαρείς και ξεκουράσου :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μπράβο μπισκοτάκι μου...Ειδες που στο ειπα; Φορα τη πιτζαμουλα σου και ολα πανε απλα τελεια!!!! Καλη συνέχεια!!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπράβο! Μια χαρά εξέλιξη είχε. Θα είναι μια χαρά το αυγουλάκι σου :) 

Να μην κάνεις τέτοιες σκέψεις κ γεμίζεις τον εαυτο σου με ενοχές! Δεν φτάνει το ψυχολογικό φορτίο απ όλη τη διαδικασία κ το αποτελεσμα! Συγχαρητήρια μόνο αξίζεις που το αντιμετωπιζεις ψυχραιμα κ προχωρας!!! 

4 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια ατυχία! Σήμερα αδιαθετησα και αυριο θα ξεκινούσα τα σικλακουρ για την εμβρυομεταφορα , όμως βγήκα θετική σήμερα και έχω συμπτώματα! Μίλησα με γιατρο μου είπε Ν κάνω αύριο τις ορμονολογικες εξετασεις και αν μέχρι την Παρασκευή είμαι καλά,  να ξεκινήσω τότε τα σικλακουρ... κάποια με παρόμοια εμπειρία;

Αναποδιά!!!! Τουλάχιστον δεν φορτωθηκες τα φάρμακα. Μακάρι να βγεις αρνητική να ξεκινήσεις τη διαδικασία κ να σου πανε ολα καλά! 

πρίν από 39 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τέλεια!!!! Όλα πανε μια χαρά με το μικρό μπισκοτάκι!!!! Υπομονή θα περασουν κ αυτές, να χαλαρώσεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Θα το δεις βρε κορίτσι! Υπομονή ως την Παρασκευή! Εύχομαι ως τότε να είσαι περδίκι!

Μακάρι!

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Λογικά υπήρξε εμφυτευση, αλλιώς θα έπρεπε να ειναι κοντα στο 3 πάλι.

Δεν φταις Κατερίνα μου δεν χάνονται ετσι τα μωρά...

Ηταν υψηλή 29,6 pmol όταν ήμουν 34 ετών και 27pmol οταν ήμουν 37 ετών.παντα ειχα πολλα ωάρια..

Ναι αν δεν πάει καλα με τρίτης εννοειται θα τα αφήσετε για πέμπτης και ολα θα πανε.

Αυτην την φιλοσοφία εχω κι εγω το καθε εμπόδιο για καλο....

η άποψη μου ειναι να μην ετοιμαστείς για ετ τωρα που εισαι θετική.

Ναι σωστό μου ακούγεται αλλά ταυτόχρονα μου φαντάζει δύσκολο κιόλας... τι να πω, δεν ξέρω.. θα δω τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσω..σίγουρα μου δημιουργεί ανασφάλεια το γεγονός ότι στο κλασσικό πρωτόκολλο θα ξεκινούσα σικλακουρ αύριο,  ενώ τώρα μου λένε να περιμένω μέχρι Παρασκευή και αν είμαι τότε αρνητική να ξεκινήσω τα σικλακουρ ..

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου! Ελπίζω ν το περάσεις ελαφρά! Εγώ στις 4 μέρες βγήκα αρνητική στο rapid και μετά από δύο βδομάδες είχα και αρνητικό pcr που ζήτησαν για να κάνω την υστεροσκοπηση. Ευτυχώς δεν πρόλαβες να ξεκινήσεις φάρμακα. Ελπίζω ν το περάσεις γρήγορα και να μη χάσεις την προσπάθεια σου. Αλλά όπως είπες, ακόμα κι αν δε γίνει τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. 

Συχαριστώ μακάρι και εμένα να δείξει γρήγορα αρνητικό!

1 ώρα πρίν, Penaki είπε:

Να μην κάνεις τέτοιες σκέψεις κ γεμίζεις τον εαυτο σου με ενοχές! Δεν φτάνει το ψυχολογικό φορτίο απ όλη τη διαδικασία κ το αποτελεσμα! Συγχαρητήρια μόνο αξίζεις που το αντιμετωπιζεις ψυχραιμα κ προχωρας!!! 

Αναποδιά!!!! Τουλάχιστον δεν φορτωθηκες τα φάρμακα. Μακάρι να βγεις αρνητική να ξεκινήσεις τη διαδικασία κ να σου πανε ολα καλά! 

Τέλεια!!!! Όλα πανε μια χαρά με το μικρό μπισκοτάκι!!!! Υπομονή θα περασουν κ αυτές, να χαλαρώσεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! 

Αχ μακάρι! Για να δούμε τι θα δούμε..

11 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Συγχαρητήρια μπισκοτάκι!!! Ολα καλά πάνε και έτσι θα συνεχίσουν!!! ❤

• Ευχαριστώ 1

15 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μόλις ένα υγιές έμβρυο από τα 5. 

Καλό κουράγιο και εύχομαι να βρεθεί ένα σούπερ ντούπερ ωάριο στον επόμενο κι όλας κύκλο!

Και είχαν όλα κάτι διαφορετικό, θυμάσαι;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...