Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κορίτσια στο σημείο που έκανα τη γκοναλ βγήκε λίγο αιματακι, είναι φυσιολογικό? Πρώτη ένεση σήμερα....να την έκανα λάθος?

Ναι μην ανησυχείς, συμβαίνει καμία φορά. Έπεσες στην κάτω στιβάδα του σώματος (κάπως έτσι μου το είχε εξηγήσει ο φαρμακοποιός). Καλή αρχή!

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι μην ανησυχείς, συμβαίνει καμία φορά. Έπεσες στην κάτω στιβάδα του σώματος (κάπως έτσι μου το είχε εξηγήσει ο φαρμακοποιός). Καλή αρχή!

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είχατε πετάξει τις πρώτες 25 μονάδες για να φύγει ο αέρας όπως λέει στις οδηγίες?

Κοριτσια ατυχία! Σήμερα αδιαθετησα και αυριο θα ξεκινούσα τα σικλακουρ για την εμβρυομεταφορα , όμως βγήκα θετική σήμερα και έχω συμπτώματα! Μίλησα με γιατρο μου είπε Ν κάνω αύριο τις ορμονολογικες εξετασεις και αν μέχρι την Παρασκευή είμαι καλά,  να ξεκινήσω τότε τα σικλακουρ... κάποια με παρόμοια εμπειρία;

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Αγάπ είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είχατε πετάξει τις πρώτες 25 μονάδες για να φύγει ο αέρας όπως λέει στις οδηγίες?

Στη gonal εγώ δεν το ειχα κάνει αλλά στις άλλες το έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν νομιζω ότι έχει και πολύ σημασία, μην αγχώνεσαι!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Πολύ καλά φαίνεται να τα έχεις πάει! Είναι όλα μεγάλα, μεγάλωσαν ταυτόχρονα, η οιστραδιόλη σου είναι μια χαρά! Το πιθανότερο θα είναι και όλα ώριμα και ποιοτικά! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό η ωοληψία σου! Πήρες το βάπτισμα του πυρός!

Αχχχ μακάρι. Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια. Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσι μου καλή σου επιτυχία!!!!Από τις μετρήσεις φαίνεται ότι τα έχεις πάει περιφημα!!! Σου εύχομαι ένα τουλάχιστον από αυτά να είναι το μωράκι σας!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ πιστεύω ότι έχεις και περισσότερα από 8 πάντως και ίσως δεν φαίνονται. Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό!! 

Μακάρι. Και εγώ σε αυτό ελπίζω. Ότι θα υπάρχουν κι άλλα. Μου είπε να μην κάνω άλλη ένεση. Να πάρω μόνο τα σερπαφαρ για σήμερα και στις 11 το βράδυ να κάνω την arvekap

On 19/6/2022 at 5:05 ΜΜ, Ele@n είπε:

Στον προεμφυτευτικο τι αποτελέσματα είχατε;

Μόλις ένα υγιές έμβρυο από τα 5. 

On 19/6/2022 at 7:39 ΜΜ, Καντι είπε:

Κι άλλες ωοληψιες μεχρι να βρω κάποιο ποιοτικό και τα βάλω μαζι.

Καλό κουράγιο και εύχομαι να βρεθεί ένα σούπερ ντούπερ ωάριο στον επόμενο κι όλας κύκλο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

27 minutes ago, ´Ισιδα said:

Κοριτσια ατυχία! Σήμερα αδιαθετησα και αυριο θα ξεκινούσα τα σικλακουρ για την εμβρυομεταφορα , όμως βγήκα θετική σήμερα και έχω συμπτώματα! Μίλησα με γιατρο μου είπε Ν κάνω αύριο τις ορμονολογικες εξετασεις και αν μέχρι την Παρασκευή είμαι καλά,  να ξεκινήσω τότε τα σικλακουρ... κάποια με παρόμοια εμπειρία;

Περαστικά κορίτσι μου. Κάνε όπως σου είπε ο γιατρός. Δες πώς αισθάνεσαι μπορεί να το περάσεις έτσι. Εγώ το έχω πρόσφατο. Με δυσκόλεψε αρκετά αν και τριπλοεμβολιασμένη.. μου έκανε και έναν τρελό βήχα στο τέλος. Αλλά δεν το περνάνε όλοι βαριά οπότε μην ανησυχείς. Επίσης αν θες επιβεβαίωσε με το κέντρο σου αν θέλουν ραπιντ η μοριακό για την ετ γιατί μπορεί το μοριακό να βγαίνει θετικό για αρκετό καιρό. Το λέω γιατί στο Ιασώ θέλουν μόνο μοριακό για ετ..εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κάνεις την ετ σου και να είσαι γρήγορα εγκυουλα 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Euaki26 είπε:

Καλημερααααα... 18 πηγε το αβγουλακι μου!! Και 154 η ε2...(το δευτερο δεν προχωρησε εμεινε στα 13) τετάρτη πρωι ωοληψια!! Αχ κοριτσια στείλτε μου τη θετικη σας ενέργεια να ειναι καλό!!! 

Με το καλό Ευάκι, να πάρετε ένα δυνατό ωάριο που να σου χαρίσει το  παιδάκι σου! ❤

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπράβο! Μια χαρά εξέλιξη είχε. Θα είναι μια χαρά το αυγουλάκι σου :) 

Κορίτσια έκανα την επαναληπτική χοριακή σήμερα και ήταν 1.8. Έπεσε στην μέση ακριβώς δύο 24ωρα μετά άρα πρέπει να υπήρξε εμφύτευση. Λέτε να φταίω εγώ που πήγα εκείνη την μέρα στον γάμο και δεν έκατσα ήσυχη σπίτι μου; Θα με τρώνε τώρα αυτές οι σκέψεις αλλά νιώθω πιο αισιόδοξη που μάλλον κατάφερε να πιαστεί έστω και για λίγο 

Οχι βρε αγάπη μου, αποκλείεται να έχει να κάνει με την έξοδό σου στο γάμο, που στην τελική ήσουν και τόσο προσεκτική... Να σου θυμίσω ότι εγώ χοροπηδούσα σα το κατσίκι στο γυμναστήριο στην αρχή, είναι πολύ πιο ανθεκτικά τα έμβρυα απ' όσο νομίζουμε. Για άλλους λόγους δε θα προχώρησε, ανεξάρτητους από εσένα. Κράτησε το θετικό ότι έγινε εμφύτευση και προχώρα χωρίς δεύτερες σκέψεις ή τύψεις. Κάνεις ότι καλύτερο και το ξέρεις! 

5 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Τη μεγάλη βδομάδα είχα πάει στο Ιασώ για εμβρυομεταφορά κ μου ζήτησαν pcr παρόλο που το πιστοποιητικό νόσησης που έχω είναι ακόμα σε ισχύ. Λένε δεν έχει σημασία, όλοι με pcr μπαίνουν. :wacko:

Στο Ιασώ για να μπεις στα χειρουργεία ζητάνε πάντα pcr ανεξαρτήτως εμβολίου. Και μάλιστα στο κάνουν εκεί με καλύτερη τιμή. Μάλλον όμως δεν ισχύει το ίδιο για όλα τα κέντρα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Powerzen είπε:

Περαστικά κορίτσι μου. Κάνε όπως σου είπε ο γιατρός. Δες πώς αισθάνεσαι μπορεί να το περάσεις έτσι. Εγώ το έχω πρόσφατο. Με δυσκόλεψε αρκετά αν και τριπλοεμβολιασμένη.. μου έκανε και έναν τρελό βήχα στο τέλος. Αλλά δεν το περνάνε όλοι βαριά οπότε μην ανησυχείς. Επίσης αν θες επιβεβαίωσε με το κέντρο σου αν θέλουν ραπιντ η μοριακό για την ετ γιατί μπορεί το μοριακό να βγαίνει θετικό για αρκετό καιρό. Το λέω γιατί στο Ιασώ θέλουν μόνο μοριακό για ετ..εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κάνεις την ετ σου και να είσαι γρήγορα εγκυουλα 

Ευχαριστώ κορίτσι μου , μακάρι να το περάσω ελαφριά και να μην χάσω την εμβρυομεταφορα ! Ελπίζω...

Τριπλοεμβολιασμενη και εγώ 

πρίν από 4 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου , μακάρι να το περάσω ελαφριά και να μην χάσω την εμβρυομεταφορα ! Ελπίζω...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήρθε και εμένα η ώρα μου. Την Τετάρτη πάω για ωοληψια. Η Ε2 ήταν σήμερα 2844. Είχα 8 ωοθηλάκια (21,22,21,19, 18, 20,19,18). Το ενδομητριο πήγε 10

Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια!!!

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εγω με 150 μονάδες πηρε 8, τα 4 είχαν ωάριο και γονιμοποιήθηκαν τα δυο όπου προέκυψε αυτη η βλαστοκύστη.

επειδη εχω κανει 8 εμβρυομεταφορες εχω βάλει έμβρυα και 2, 3,4,5 ης μέρας . Και έμεινα εγκυος με βλαστοκυστες δεν το αλλάζουμε σαν συνθήκη. Προσωπικα πάντα τις προτιμούσα γιατι γινεται ξεσκαρτάρισμα απο τριτη μερα σε πεμπτη. Συνήθως φτάνουν τα μισά οποτε γλυτωνα τζάμπα ετ, ετσι το εβλεπα.

Λίγα μου φαίνονται για δυο δείγματα.

Τα bullet points αν καθίσεις να τα γράψεις θα τα ηθελα κι εγω Τροια μου. Κι αλήθεια πως τα πάτε με τον ύπνο με την μικρή;

@Καντιδε θυμάμαι την ηλικία σου και αμη ...όσο για τα Πέμπτης μου είπε ότι επειδή δεν έχω ξαναμεινει έγκυος θα ξεκινήσουμε με τρίτης ..όλα είναι τρίτης που έχω ..εάν πάει στραβά η ετ μετά αυτά που έχω τρίτης ημέρας,γίνεται να πάνε Πέμπτης;; Η πρέπει από την αρχή να τα αφήνουμε για Πέμπτης;

1 hour ago, ´Ισιδα είπε:

Όντως ατυχία, τι κρίμα! Από την άλλη βέβαια ευτυχώς που δεν πρόλαβες καν να ξεκινήσεις φάρμακα! Να έχεις αναρρώσει τόσο γρήγορα μου φαίνεται λίγο απίθανο... Επίσης μην αρκεστείς σε ράπιντ την Παρασκευή αν ζητάνε pcr στο κέντρο που είσαι, μη βγει ψευδώς αρνητικό και μετά θετικό και την πατήσεις! Στη θέση σου νομίζω θα προτιμούσα να πάω κατευθείαν ένα μήνα μετά, παρά να έχω τόσο άγχος! Αλλά εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα! Καλή ανάρρωση όπως και να 'χει!

• Μου αρέσει 2

8 minutes ago, Maroxmarox said:

@Καντιδε θυμάμαι την ηλικία σου και αμη ...όσο για τα Πέμπτης μου είπε ότι επειδή δεν έχω ξαναμεινει έγκυος θα ξεκινήσουμε με τρίτης ..όλα είναι τρίτης που έχω ..εάν πάει στραβά η ετ μετά αυτά που έχω τρίτης ημέρας,γίνεται να πάνε Πέμπτης;; Η πρέπει από την αρχή να τα αφήνουμε για Πέμπτης;

Nαι, φυσικά και γίνεται. Έτσι είχαμε κάνει την 1η φορά και πιθανόν να το κάνουμε και σε επόμενη 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...