Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει στα Ελληνικά. 

Στο Γεν δεν ήθελαν πουθενά pcr μέχρι πρότινος ανεξάρτητα αν είσαι εμβολιασμένος ή όχι. Τώρα θέλουν όπου υπάρχει νάρκωση. Στην εμβρυομεταφορά αρκεί ράπιντ  

Το Ιασώ φαίνεται είναι πολύ αυστηρό :evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Troia είπε:

Στην Οικονομοπούλου μέσω 1535 (ψάχνεις το τμήμα αποβολών) και στη Σπάθη παίρνεις τηλ. στη γραμματεία των απογευματινών ραντεβού και κλείνεις από εκεί για υπέρηχο. Μπορεί να σου τον γράψει η Οικονομοπούλου και να μην πληρώσεις τίποτα. Αν είναι μακρινά τα ραντεβού της Οικονομοπούλου και αν η τελευταία σου αποβολή ήταν πρόσφατα, στείλε της mail και θα θελήσει να σε δει κοντά στην αποβολή. Επίσης να κοιτάζεις για ακυρώσεις και να διαβάζεις εδώ μήπως δίνει καμία κοπέλα το ραντεβού της αν δεν το θέλει.

Εννοείται!!!! Strong recommendation για όλες μας! Μου άνοιξε τα μάτια!!!!!! Να είναι καλά η βελονίστριά μου που μου το σύστησε!

Αχ, θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες...Ο οδηγός διατροφής τα λέει πολύ κωδικοποιημένα και δεν είναι πολύ μεγάλος, ξεκίνα από εκεί...Αλλά αν βρω χρόνο αργότερα, θα στείλω bullet points...

Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Το μέιλ της Οικονομοπουλο το έχεις? Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω διαδικτυακά ραντεβού μαζί της επειδή είμαι από μακριά. 

7 minutes ago, Αγάπ said:

Κορίτσι μου....μπορεί να λέω και βλακεία γιατί δεν έχω εμπειρια.... αλλά έχεις σκεφτεί να κάνεις προγεννετικο σε μερικά έμβρυα? Το λέω με τη λογική ότι όσες έχουμε ΣΠΩ παράγουμε πολλά άλλα όχι ποιοτικά ωάρια, οπότε αφού είχες εμφύτευση μπορει απλά να μην ήταν ποιοτικό και να το απέρριψε το έξυπνο μας σώμα.  Ήταν και 3ης μέρας και δεν είχε προλάβει να γίνει διαλογή.

Δεν το έχω σκεφτεί λόγω χρημάτων βασικά. Άσε που νομίζω πως είμαι και οριακά σε ηλικία που δεν χρειάζεται. Δεν ξέρω κιόλας. Πάντως να δώσω τώρα όσο το φουλ πακέτο εξωσωματικής για τον προεμφυτευτικό και μετά άλλα λεφτά για τις μεταφορές δεν με παίρνει δυστυχώς 

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήρθε και εμένα η ώρα μου. Την Τετάρτη πάω για ωοληψια. Η Ε2 ήταν σήμερα 2844. Είχα 8 ωοθηλάκια (21,22,21,19, 18, 20,19,18). Το ενδομητριο πήγε 10

Με το καλό!!

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν το έχω σκεφτεί λόγω χρημάτων βασικά. Άσε που νομίζω πως είμαι και οριακά σε ηλικία που δεν χρειάζεται. Δεν ξέρω κιόλας. Πάντως να δώσω τώρα όσο το φουλ πακέτο εξωσωματικής για τον προεμφυτευτικό και μετά άλλα λεφτά για τις μεταφορές δεν με παίρνει δυστυχώς 

Κοστίζει τόσο πολύ, ε? :(

Από άποψη ηλικίας δεν το χρειάζεσαι. Καταψυξατε και βλαστοκυστες?

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Το μέιλ της Οικονομοπουλο το έχεις? Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω διαδικτυακά ραντεβού μαζί της επειδή είμαι από μακριά. 

[email protected]

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήρθε και εμένα η ώρα μου. Την Τετάρτη πάω για ωοληψια. Η Ε2 ήταν σήμερα 2844. Είχα 8 ωοθηλάκια (21,22,21,19, 18, 20,19,18). Το ενδομητριο πήγε 10

ΠΟΛΥ καλη σε βρισκω! καλες γονιμοποιησεις αρα μετα πατε για μεταφορα?

πρίν από 26 λεπτά , Kallo είπε:

Καλή επιτυχία!!!

πρίν από 37 λεπτά , Kallo είπε:

Καλή επιτυχία! 

πρίν από 43 λεπτά , Kallo είπε:

Πολύ καλές μετρήσεις. Με το καλό και εμβρυακια τώρα ❤️

πρίν από 38 λεπτά , silvy22 είπε:

ΠΟΛΥ καλη σε βρισκω! καλες γονιμοποιησεις αρα μετα πατε για μεταφορα?

Σε ευχαριστώ πολύ. Τον άλλο μήνα μου είχε πει μεταφορά ο γιατρός. Τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι που έχω λιγότερα ωοθηλάκια 

πρίν από 38 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλή επιτυχία!!!

Ευχαριστώ 

πρίν από 27 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλή επιτυχία! 

Ευχαριστώ 

πρίν από 22 λεπτά , Vxatz είπε:

Πολύ καλές μετρήσεις. Με το καλό και εμβρυακια τώρα ❤️

Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να είναι ποιοτικά γιατί είναι λίγα και να πανε ολα καλα. Να μην έχω απώλειες 

πρίν από 51 λεπτά , Αγάπ είπε:

Με το καλό!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo είπε:

Πολύ καλά φαίνεται να τα έχεις πάει! Είναι όλα μεγάλα, μεγάλωσαν ταυτόχρονα, η οιστραδιόλη σου είναι μια χαρά! Το πιθανότερο θα είναι και όλα ώριμα και ποιοτικά! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό η ωοληψία σου! Πήρες το βάπτισμα του πυρός!

1 ώρα πρίν, Αγάπ είπε:

Με το καλό!!

[email protected]

Ειναι προσωπικό της μέιλ? Αυτή είναι αιμοτολογος? Δεν έχω καταλάβει. 

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσι μου καλή σου επιτυχία!!!!Από τις μετρήσεις φαίνεται ότι τα έχεις πάει περιφημα!!! Σου εύχομαι ένα τουλάχιστον από αυτά να είναι το μωράκι σας!!! 

1 hour ago, Kallo said:

Εγώ πιστεύω ότι έχεις και περισσότερα από 8 πάντως και ίσως δεν φαίνονται. Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό!! 

1 hour ago, Αγάπ said:

Είναι ανάλογα και πόσα έμβρυα θα στείλεις για έλεγχο. Σίγουρα δεν θα έστελνα και τα 18 αλλά και πάλι. Μία βλαστοκύστη έχουμε και 17 3ης μέρας. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη. Ήταν να τα αφήσουμε όλα για βλαστοκύστες αλλά ίσως τώρα που μάλλον υπήρξε εμφύτευση να βάλουμε πάλι 3ης 

eardp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Eternity είπε:

Ειναι προσωπικό της μέιλ? Αυτή είναι αιμοτολογος? Δεν έχω καταλάβει. 

Κορίτσι μου καλή σου επιτυχία!!!!Από τις μετρήσεις φαίνεται ότι τα έχεις πάει περιφημα!!! Σου εύχομαι ένα τουλάχιστον από αυτά να είναι το μωράκι σας!!! 

Είναι το μαιλ του τμήματος αποβολών, αλλά το ελέγχει μόνο η ίδια. Νομίζω είναι ανοσολογος, εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...