Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Jamie είπε:

Δεν μου εκαναν αιματολογικες η αληθεια ειναι..ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!

Στις αιματολογικές φαίνεται αν είσαι κοντά στην ωορρηξία. Τώρα πως θα συνεχίσεις; Έκανες οβιτρελ κανονικά και θα πας Τρίτη να δεις τι γίνεται;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Γι' αυτό σου λέω, εφόσον έχεις ήδη αποτυχίες, ψάξε το αν σου πουν για αντιβιώσεις...

Οι απόψεις διίστανται και γι' αυτό...Το scratching εννοείς...

εννοείται! δεν σου το έχω στείλει εσένα; σου το στέλνω τώρα

Αν είναι εύκολο μπορείς να το στείλει κ σε μένα το βιβλίο; ευχαριστώ πολυ

Κορίτσια αύριο το πρωί πηγαίνω για αιμοληψια ε2 και Lh. Παίζει ρόλο πόσο νωρίτερα θα πάρω το χάπι του θυρεοειδή; 

On 18/6/2022 at 1:12 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα.

3,5 βγήκε :( πάει κι αυτή η προσπάθεια. 

Κορίτσι λυπάμαι πολύ. Ευτυχώς που έχεις πολλά εμβρυακια να σε περιμένουν. Εύχομαι η επόμενη μεταφορά να είναι και η τυχερή 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Στις αιματολογικές φαίνεται αν είσαι κοντά στην ωορρηξία. Τώρα πως θα συνεχίσεις; Έκανες οβιτρελ κανονικά και θα πας Τρίτη να δεις τι γίνεται;

Ναι μιλησα με το γυναικολογο κ μου ειπε να συνεχισω την οβιτρελ κανονικα κ θα μου κανουν υπερηχο την τριτη.κριμα τι να πω που ξεκινησα κατευθειαν ετσι ηθελα να παρω μια εμπειρια κ να κανω τροποιημενο μετα.

πρίν από 5 λεπτά , Jamie είπε:

Ναι μιλησα με το γυναικολογο κ μου ειπε να συνεχισω την οβιτρελ κανονικα κ θα μου κανουν υπερηχο την τριτη.κριμα τι να πω που ξεκινησα κατευθειαν ετσι ηθελα να παρω μια εμπειρια κ να κανω τροποιημενο μετα.

Καλά μην απογοητεύεσαι, δεν ξέρεις σίγουρα ότι το έχασες. Λίγο ροζ είδες. Σκέψου θετικά!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Vxatz είπε:

Κορίτσια αύριο το πρωί πηγαίνω για αιμοληψια ε2 και Lh. Παίζει ρόλο πόσο νωρίτερα θα πάρω το χάπι του θυρεοειδή;

•  

Δεν σε νοιάζει, δεν επηρεάζει αυτές τις εξετάσεις.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια..

Διαθέτω μία συσκευασία Puregon των 900 άθικτη που λήγει τον Σεπτέμβριο του '22.. Επειδή δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω την χαρίζω σε όποια κοπέλα την έχει ανάγκη..

• Μου αρέσει 4

On 6/6/2022 at 9:07 ΠΜ, Chris_V είπε:

Καλημέρα!

Εχεις μιλήσει με το γιατρό σου; Σε έχει δει με έναν υπέρηχο να δει τι συμβαίνει; 
Σε αντίστοιχη φάση, μετά από αφαίρεση πολύποδα 60 μέρες σχεδόν χωρίς περίοδο και μετά από  προγεστερονη βρήκαμε 2 κύστες. 

Καλημέρα!

Εχεις μιλήσει με το γιατρό σου; Σε έχει δει με έναν υπέρηχο να δει τι συμβαίνει; 
Σε αντίστοιχη φάση, μετά από αφαίρεση πολύποδα 60 μέρες σχεδόν χωρίς περίοδο και μετά απο προγεστερονη βρήκαμε 2 κύστες. 

Καλημέρα κορίτσια μολις ακύρωσα ένα ραντεβού για το Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών είναι μεθαύριο οποία κοπέλα το θέλει ας μπει να το προλάβει 23-6-10.30 το πρωί ηταν

Κοριτσιααααα μολις ηρθε η πρώτη πυτζαμουλα μου που παρειγγειλα γιατι ολες με πίεζαν στο λάστιχο ..κ γραφει baby coming soon χαχαχαχα λετε να το ματιαξω μονη μ και να φαω καμια κρυάδα σημερα στον γυναικολόγο; Θα παμε να ακούσουμε καρδουλα

• Μου αρέσει 8

On 17/6/2022 at 2:36 ΜΜ, Καντι είπε:

Διαγράφω τωρα  να μου στείλεις 

Η βαρλα ηταν η διευθύντρια , βγήκε στην σύνταξη και ανέλαβε η Τσεκούρα.

Καλή εβδομάδα! Σ' ευχαριστώ πολύ, όμως πάλι βγαίνει ειδοποίηση ότι δεν μπορείς να δεχτείς μηνύματα.. 

πρίν από 40 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσιααααα μολις ηρθε η πρώτη πυτζαμουλα μου που παρειγγειλα γιατι ολες με πίεζαν στο λάστιχο ..η γραφει baby coming soon χαχαχαχα λετε να το ματιαξω μονη μ και να φαω καμια κρυάδα σημερα στον γυναικολόγο; Θα παμε να ακούσουμε καρδουλα

Ολα.καλα θα πανε θα το δεις και θα χαρεις και την πιτζαμουλα σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...