Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Troia είπε:

Γι' αυτό σου λέω, εφόσον έχεις ήδη αποτυχίες, ψάξε το αν σου πουν για αντιβιώσεις...

Οι απόψεις διίστανται και γι' αυτό...Το scratching εννοείς...

εννοείται! δεν σου το έχω στείλει εσένα; σου το στέλνω τώρα

1 ώρα πρίν, Troia είπε:

Γι' αυτό σου λέω, εφόσον έχεις ήδη αποτυχίες, ψάξε το αν σου πουν για αντιβιώσεις...

Οι απόψεις διίστανται και γι' αυτό...Το scratching εννοείς...

εννοείται! δεν σου το έχω στείλει εσένα; σου το στέλνω τώρα

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα για ποιο βιβλιο μιλατε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Μετα σου ειπαν πριν ξαναπροσπαθησεις καλη ωρα, να ξανακανεις υστεροσκοπηση ή να σου παρουν με αλλον τροπο δειγμα για εξεταση μικροβιων ή βιοψια??? 

Ούτε εμένα μου πήρε ο γιατρός δείγμα κατά την υστεροσκοπηση. Ούτε είχε πει κάτι για δείγμα. Την έκανα γιατί είχαν δει συμφυσεις στην σαλπιγγογραφια. Αλλά τελικά δεν είχα τίποτα. Όμως μια μικρή αμφιβολία αν είναι όλα οκ την είχα γιατί στο βίντεο στα τοιχώματα φαίνονται κάτι κόκκινα οκ δεν είμαι γιατρός αλλά κάπως μου φαινόταν. Την έδειξα κ στον εξωσωματικο κ είπε όλα καλά. Πάντως ευχαριστούμε πολυ @Troia  για τις πληροφοριες για την Σπάθη από το Έλενα αν χρειαστεί εκεί θα παω. Επίσης για τον κολλιοπουλο πηγαινε η αδερφή μου πριν χρόνια κ είχε μείνει πολυ ευχαριστημένη. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια επειδη ειστε παααρα πολυ ενημερωμενες στο θεμα των εξετασεων γνωριζετε ποσο πρεπει να ειναι η ε2 ; Θα την κανω αυριο.. 28η μερα του κυκλου ηταν χθες αλλα δεν αδιαθετησα ακομα! Κανω αρβεκαπ εδω και δεκα μερες

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

@Troia δεν ξέρω αν το αναφέρατε πιο πάνω αλλά το it starts with the egg έχει και ειδική έκδοση με διατροφή μόνο. Κανονικό διατροφολόγιο με επιλογές γευμάτων. Το γνωρίζεις; Έχεις άποψη;

Το γνωρίζω, το έχουν γράψει κοπέλες εδώ, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη, γιατί δεν το έχω διαβάσει. Εγώ πάλευα μόνη μου να τα κωδικοποιήσω, μακάρι να το ήξερα εκείνη την εποχή που προσπαθούσα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο...Ένα θέμα που ίσως έχει, κρίνοντας από ένα άλλο βιβλίο που είχα κατεβάσει στην εγκυμοσύνη, είναι ότι είναι αμερικάνικο και στην Αμερική δεν έχουν ούτε τη μεσογειακή διατροφή, ούτε τα πολύ καλά τρόφιμα στα οποία έχουμε πρόσβαση εμείς. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο οδηγός διατροφής του site 'to make a mommy'. Είναι πιο αυστηρός απ΄ ό,τι χρειάζεται, γιατί βασίζεται στα αμερικάνικα δεδομένα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιούν υλικά που εδώ δεν υπάρχουν. Θα ψάξω να το βρω να το κατεβάσω. Αν κάποια κοπέλα έχει τον τίτλο, ας τον γράψει εδώ.

πρίν από 12 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα για ποιο βιβλιο μιλατε;

it starts with the egg

πρίν από 11 λεπτά , Penaki είπε:

Ούτε εμένα μου πήρε ο γιατρός δείγμα κατά την υστεροσκοπηση. Ούτε είχε πει κάτι για δείγμα. Την έκανα γιατί είχαν δει συμφυσεις στην σαλπιγγογραφια. Αλλά τελικά δεν είχα τίποτα. Όμως μια μικρή αμφιβολία αν είναι όλα οκ την είχα γιατί στο βίντεο στα τοιχώματα φαίνονται κάτι κόκκινα οκ δεν είμαι γιατρός αλλά κάπως μου φαινόταν. Την έδειξα κ στον εξωσωματικο κ είπε όλα καλά. Πάντως ευχαριστούμε πολυ @Troia  για τις πληροφοριες για την Σπάθη από το Έλενα αν χρειαστεί εκεί θα παω. Επίσης για τον κολλιοπουλο πηγαινε η αδερφή μου πριν χρόνια κ είχε μείνει πολυ ευχαριστημένη. 

Ναι, λένε τα καλύτερα για τον Κολλιόπουλο. Κι όποια κοπέλα είναι Αθήνα και δεν έχει χρήματα για ιδιωτικό μαιευτήριο, ας τον έχει υπόψη. Το πρόβλημα με τους καλούς γιατρούς στα δημόσια είναι ότι αν έχουν πάρα πολλές ασθενείς, μπορεί να φας πόρτα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

29 minutes ago, Στελλα33 said:

Κοριτσια επειδη ειστε παααρα πολυ ενημερωμενες στο θεμα των εξετασεων γνωριζετε ποσο πρεπει να ειναι η ε2 ; Θα την κανω αυριο.. 28η μερα του κυκλου ηταν χθες αλλα δεν αδιαθετησα ακομα! Κανω αρβεκαπ εδω και δεκα μερες

Κορίτσι μου δεν ξέρω καθολου στο τέλος του κύκλου πόσο πρέπει να είναι ούτε ήξερα οτι την μετράνε τότε. Προετοιμάζεσαι για διέγερση;

eardp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, για το it starts with the egg cookbook: δεν κατάφερα να το κατεβάσω δωρεάν από το libgen, δεν το έχει, αλλά μπορείς να κατεβάσεις ένα μέρος του κι απ' ό,τι είδα είναι mediterranean cuisine oriented και πολύ βοηθητικό. Δεν πρόλαβα να το δω αναλυτικά, αλλά διαβάστε το σε συνδυασμό με τον οδηγό διατροφής του site to make a mommy. Εγώ αν το ήξερα τότε, θα το αγόραζα, νομίζω αξίζει, γράφει και θεωρία στην αρχή.

30 minutes ago, Troia said:

Το γνωρίζω, το έχουν γράψει κοπέλες εδώ, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη, γιατί δεν το έχω διαβάσει. Εγώ πάλευα μόνη μου να τα κωδικοποιήσω, μακάρι να το ήξερα εκείνη την εποχή που προσπαθούσα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο...Ένα θέμα που ίσως έχει, κρίνοντας από ένα άλλο βιβλίο που είχα κατεβάσει στην εγκυμοσύνη, είναι ότι είναι αμερικάνικο και στην Αμερική δεν έχουν ούτε τη μεσογειακή διατροφή, ούτε τα πολύ καλά τρόφιμα στα οποία έχουμε πρόσβαση εμείς. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο οδηγός διατροφής του site 'to make a mommy'. Είναι πιο αυστηρός απ΄ ό,τι χρειάζεται, γιατί βασίζεται στα αμερικάνικα δεδομένα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιούν υλικά που εδώ δεν υπάρχουν. Θα ψάξω να το βρω να το κατεβάσω. Αν κάποια κοπέλα έχει τον τίτλο, ας τον γράψει εδώ.

it starts with the egg

Ναι, λένε τα καλύτερα για τον Κολλιόπουλο. Κι όποια κοπέλα είναι Αθήνα και δεν έχει χρήματα για ιδιωτικό μαιευτήριο, ας τον έχει υπόψη. Το πρόβλημα με τους καλούς γιατρούς στα δημόσια είναι ότι αν έχουν πάρα πολλές ασθενείς, μπορεί να φας πόρτα.

Αν δεν το βρεις, το έχω εγώ αν θες να στο στείλω

eardp2.png

Κοριτσια καλησπερα μπηκα κ εγω στο κλαμπ σας με φυσικο κυκλο κ υποτιθεται οτι την τριτη εχω ωοληψια καθως ειχε παει στα 15,5 το ωαριακι χθες.Σημερα το περιεργο ειναι οτι εβγαλα λιγο ροζ στο σκουπισμα κ πηρα τον γυναικολογο μου κ μου ειπε οτι ισως να εκανα νωρις ωορηξια.εγω ομως παιρνω μια ενεση η οποια υποτιθεται το ελεγχει για να μην μεγαλωσει πολυ κ μετα να κανω την otrivelle.ειναι δυνατον να σπασει ωοθυλακιο τοσο νωρις 16 χιλιοστα;;σας εχει συμβει ποτε απογοητευτηκα καθως ειναι η πρωτη φορα δεν εχω παει σε ωοληψια περιμενα την τριτη..ευχαριστω πολυ!

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω καθολου στο τέλος του κύκλου πόσο πρέπει να είναι ούτε ήξερα οτι την μετράνε τότε. Προετοιμάζεσαι για διέγερση;

Ναι ναι, για Αρχη ξεκινησα αρβεκαπ και θα συνεχισω με menopur αυτη τη φορα

Που το βρισκουμε;

ναι, αυτό έγραφα τώρα! θα το ήθελα πολύ! εδώ σκεφτόμουν να το αγοράσω...σου είναι εύκολο να μου το στείλεις;

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Equality είπε:

Εγώ δεν τους είχα στήν ωοληψία.Με τι τρόπο στους αφαίρεσε; Στον τράχηλο τους είχες και εσύ;

Στη μήτρα τους είχα και αφού μου έκανε ωοληψια στο καπάκι μου έκανε και υστεροσκοπηση. Πήγα μετά από δέκα μέρες να με ξανά δει και είχα καθαρίσει. Είχα ένα άγχος για να μην ξανά βγούν, αλλά μάλλον είμαι οκ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Jamie είπε:

Κοριτσια καλησπερα μπηκα κ εγω στο κλαμπ σας με φυσικο κυκλο κ υποτιθεται οτι την τριτη εχω ωοληψια καθως ειχε παει στα 15,5 το ωαριακι χθες.Σημερα το περιεργο ειναι οτι εβγαλα λιγο ροζ στο σκουπισμα κ πηρα τον γυναικολογο μου κ μου ειπε οτι ισως να εκανα νωρις ωορηξια.εγω ομως παιρνω μια ενεση η οποια υποτιθεται το ελεγχει για να μην μεγαλωσει πολυ κ μετα να κανω την otrivelle.ειναι δυνατον να σπασει ωοθυλακιο τοσο νωρις 16 χιλιοστα;;σας εχει συμβει ποτε απογοητευτηκα καθως ειναι η πρωτη φορα δεν εχω παει σε ωοληψια περιμενα την τριτη..ευχαριστω πολυ!

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό για να σπάσει, εμένα σπάει μετά το 20 αλλά αυτό το βλέπεις και από την lh. Ξέρεις πόσο ήταν;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Καντι εγώ με μενοπουρ 300 ,πήραμε έξι ,προχώρησαν τα δύο δυστυχώς..τα τρία δεν ήταν καλά και δε τα έβαλαν μου είπαν..τρίτη μέρα τα καταψυξαμε ..συνεχίζω το μάζεμα με φυσικούς τώρα ..

@Καντι εσείς τα πάτε κατευθείαν για βλαστοκυστες σωστά; Όχι τρίτης μέρας,θεωρεί ότι σου ταίριαζει καλύτερα;

Εγω με 150 μονάδες πηρε 8, τα 4 είχαν ωάριο και γονιμοποιήθηκαν τα δυο όπου προέκυψε αυτη η βλαστοκύστη.

επειδη εχω κανει 8 εμβρυομεταφορες εχω βάλει έμβρυα και 2, 3,4,5 ης μέρας . Και έμεινα εγκυος με βλαστοκυστες δεν το αλλάζουμε σαν συνθήκη. Προσωπικα πάντα τις προτιμούσα γιατι γινεται ξεσκαρτάρισμα απο τριτη μερα σε πεμπτη. Συνήθως φτάνουν τα μισά οποτε γλυτωνα τζάμπα ετ, ετσι το εβλεπα.

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μου ειπε οτι σύνολο τα χρήματα είναι 300€. Λες να αναφερόταν στο ένα δείγμα μόνο; Πάντως είπε οτι θα δούμε και παράθυρο εμφύτευσης αλλά δεν μου ανέφερε τα δυο δείγματα

Ναι θα το κάνω σίγουρα 

Λίγα μου φαίνονται για δυο δείγματα.

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αχ, θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες...Ο οδηγός διατροφής τα λέει πολύ κωδικοποιημένα και δεν είναι πολύ μεγάλος, ξεκίνα από εκεί...Αλλά αν βρω χρόνο αργότερα, θα στείλω bullet points...

Τα bullet points αν καθίσεις να τα γράψεις θα τα ηθελα κι εγω Τροια μου. Κι αλήθεια πως τα πάτε με τον ύπνο με την μικρή;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό για να σπάσει, εμένα σπάει μετά το 20 αλλά αυτό το βλέπεις και από την lh. Ξέρεις πόσο ήταν;

Δεν μου εκαναν αιματολογικες η αληθεια ειναι..ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!

23 minutes ago, Troia said:

ναι, αυτό έγραφα τώρα! θα το ήθελα πολύ! εδώ σκεφτόμουν να το αγοράσω...σου είναι εύκολο να μου το στείλεις;

Aχ βλακεία σου είπα. Κι εγώ το δείγμα έχω με τις 35 σελίδες. Μπερδεύτηκα γιατί θυμόμουν που είχα κάνει κάποιες από αυτές τις συνταγές με τα πρωινά που έχει 

5 minutes ago, Καντι said:

Λίγα μου φαίνονται για δυο δείγματα.

Θα ρωτήσω για επιβεβαίωση όταν έρθει η ώρα 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...