Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 hours ago, Troia said:

Μην αγχώνεσαι. Δεν έκανα ποτέ ούτε καν υστεροσκόπηση κι έχω μια κορούλα από εξωσωματική και μάλιστα την απέκτησα σχετικά εύκολα. Αν έρθεις Αθήνα, πήγαινε στο Έλενα, στην Οικονομοπούλου για τις αποβολές και στη Σπάθη για υπέρηχο, δείξε της ό,τι έχεις και το πιο πιθανό να σου πει ότι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το μόνο που έκανα εγώ και με είχε βάλει η Τσεκούρα, ήταν καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έλεγε ότι μόνο αυτή η πανεύκολη και παμφθηνη εξέταση μας αρκεί για αρχή. Όμως δεν είχα αποβολές, στις αποβολές ίσως ενδείκνυται η υστεροσκόπηση, έχεις κάνει όμως κι όλα καλά.

Το Νίκα τον πιστεύουν ελάχιστοι γιατροί...

Για τη διατροφή θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες αν είχα χρόνο...Ξεκίνα για αρχή με τον οδηγό διατροφής από το site to make a mommy και με το βιβλίο it starts with the egg

Από τα καλύτερα βιβλία του αντικειμένου! Το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα. Για μένα πρέπει να διαβαστεί από όλους-όλες μας ❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ έπαιρνα 2 prezolon την μέρα και πάλι μου είπαν οτι το αλάτι δεν χρειάζεται σε αυτή τη δοσολογία να το κόψω. Παρόλα αυτα εγω το ειχα κόψει λόγω της διέγερσης που είχα πολλά ωάρια. Τωρα ξανα τρώω αλάτι και την κορτιζόνη δεν την εχω κόψει ακομα. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρήξιμο, ίσα ίσα. Νομίζω πως απλώς αν προσεχείς να μην τρως πολύ αλμυρά φαγητά, θα εισαι μια χαρά

Αχ τέλεια Κατερίνα! Πολύ με ηρέμησε η απάντηση σου γιατί το είχα άγχος, 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχω πάει στο Έλενας και μου είχε κανει πολλές εξετάσεις η Οικονομοπούλου. Παράλληλα είχα πάει και στην Λευκού όπου μου έκανε κ εκείνη πολλές εξετάσεις. Στο τέλος βρέθηκα με 2 διαφορετικές γνώμες όσον αφορά την κορτιζόνη και τελικά προχώρησα με την συμβουλή της Λευκού στο να πάρω (ήθελα να κάνω τα πάντα διαφορετικά απο την 1η φορα). Τωρα δεν ξερω πως θα προχωρήσω στην επόμενη. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γενικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν την εξέταση Νίκα ειναι οτι πιάνει και το θέμα μικρόβιο και το παράθυρο εμφύτευσης μαζί διαφορετικά θα πρεπει να κανω και ngs και era απο αυτα που μου λες που πολυ φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα 1000€ ενώ οριακά έχω για την επόμενη ετ. Αλλά άμα είναι να έχω αμφίβολο αποτέλεσμα απο την εξέταση δεν έχει νόημα. Πφφφ

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό, πάντως εγώ έκανα ΕΡΑ και ngs μαζί, αυτό μου πρότεινε ο γιατρός μου και όχι του Νίκα. Και μαζί με αυτά και προεμφυτευτικό έλεγχο εμβρύων, που ο γιατρός μου το θεωρούσε πιο σημαντική εξέταση από αυτές του ενδομητρίου, όμως είμαι σίγουρα μεγαλύτερη σου και παίζει κι αυτό το ρόλο του. Λογικό είναι να είσαι μπερδεμένη, δεν έχεις προλάβει να μιλήσεις ακόμα με το γιατρό σου, γι' αυτό. Σίγουρα θα σου καθαρίσει τη σκέψη η συζήτηση μαζί του. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου για σένα να έρθει το θετικό τεστ και όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο τώρα, μανούλα θα γίνεις σίγουρα Κατερίνα μου και σύντομα πιστεύω! ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό, πάντως εγώ έκανα ΕΡΑ και ngs μαζί, αυτό μου πρότεινε ο γιατρός μου και όχι του Νίκα. Και μαζί με αυτά και προεμφυτευτικό έλεγχο εμβρύων, που ο γιατρός μου το θεωρούσε πιο σημαντική εξέταση από αυτές του ενδομητρίου, όμως είμαι σίγουρα μεγαλύτερη σου και παίζει κι αυτό το ρόλο του. Λογικό είναι να είσαι μπερδεμένη, δεν έχεις προλάβει να μιλήσεις ακόμα με το γιατρό σου, γι' αυτό. Σίγουρα θα σου καθαρίσει τη σκέψη η συζήτηση μαζί του. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου για σένα να έρθει το θετικό τεστ και όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο τώρα, μανούλα θα γίνεις σίγουρα Κατερίνα μου και σύντομα πιστεύω! ❤

Στον προεμφυτευτικο τι αποτελέσματα είχατε;

tvXOp2.png

Με πήρε ο γιατρός μόλις. Μου είπε οτι η επιθυμητή προγεστερονη σε μικρές διεγέρσεις ειναι όριο 2 και σε μεγάλες όπως η δική μου ακόμη παραπάνω οποτε με το 1.8 ήμουν μια χαρά μέσα στα όρια και να μην σκέφτομαι οτι έφταιγε αυτό. Μου είπε επίσης αν θέλω να επαναλάβω την χοριακή την Δευτέρα στο ίδιο κέντρο να δούμε αν μηδένισε μήπως και καταλάβουμε αν υπήρξε εμφύτευση για να δούμε αν θα προχωρήσουμε με βλαστοκύστες αυτή τη φορά ή πάλι με 3ης αν και εκείνος προτείνει βλαστοκύστες. Θέλει να κάνουμε την εξέταση Νίκα, είναι αντίθετος με το ngs (μου έδωσε εξήγηση αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου είπε). Εμπιστεύεται πολύ αυτή την εξέταση και την θεωρεί πολύ αποτελεσματική. Το κόστος είναι 300€.

Μου έφυγε και απο το μυαλό οτι ισως δεν έδωσε εκείνος την έγκριση να προχωρήσουμε καθώς γνώριζε ακριβώς τις τιμές των εξετάσεων μου απ έξω με το που το ανέφερα 

Τώρα είδα ότι μίλησες με το γιατρό σου. Ωραία, μπήκες σε μία σειρά! Είναι σημαντικό να έχεις την καθοδήγηση του γιατρού που εμπιστεύεσαι, προχωράς έτσι με περισσότερη αυτοπεποίθηση ότι κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Καλή ιδέα να επαναλάβεις τη χοριακή στο ίδιο κέντρο για να ξέρετε τι συνέβη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, ´Ισιδα said:

Κοριτσια καλησπέρα! Σήμερα η αύριο περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω τα φάρμακα για την εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο . Επίσης μου έγραψαν κ prezolon 5mg 1 χάπι την ημέρα.  Το άλλο σκ έχω ένα τριήμερο συνέδριο εκτός Αθηνών... και θα έχει μόνο μπουφέ και δίπλα δεν έχει άλλα μαγαζιά.  Αναρωτιέμαι σχετικά με ζάχαρη και αλατι για την κορτιζόνη ποσο προσεκτική πρέπει να είμαι με αυτή τη δόση? Απλά να μην προσθέτω αλατι επιπλέον στο φαγητό και θα μπορώ να τρώω από τον μπουφέ? Η πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικη για να μην πρηστεί? Κάποια που να πήρε prezolon εμπειρία? Ευχαριστώ 

Κορίτσι μου, κι εγώ έπαιρνα 1 prezolon τη μέρα τόσο πριν την εμβρυομεταφορα όσο και μετά για κάποιες εβδομάδες της κύησης και δεν είχα κόψει τελείως αλάτι και ζαχαρη χωρίς να έχω κάποιο θέμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Minnie7 είπε:

Κορίτσι μου, κι εγώ έπαιρνα 1 prezolon τη μέρα τόσο πριν την εμβρυομεταφορα όσο και μετά για κάποιες εβδομάδες της κύησης και δεν είχα κόψει τελείως αλάτι και ζαχαρη χωρίς να έχω κάποιο θέμα. 

Αχ πολύ χαίρομαι με τα μνμ σας! Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

On 18/6/2022 at 6:15 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

@Troia κατάλαβα ..στενάχωρο και αυτό..δηλαδή πχ εάν είχες τρίτης ημέρας εμβρυακια για να γίνει η ετ με τρίτης χανοντουσαν την ίδια ημέρα; η τα έχανες μέχρι Πέμπτης μετά την απόψυξη; Σορυ για τις ίσως χαζές ερωτήσεις αλλά ακόμη προσπαθώ να καταλαβω όλη τη διαδικασια

@KoraliaP με συγκινήσες πολύ μπορεί να μην έχω προβεί ακόμη σε ετ αλλά τα πιο πάνω που είπες λίγο πολύ με παρόμοιο σχεδον τρόπο τα έχουμε ζησει..και για τα κορίτσια που περνάνε την επίπονη αυτή διαδικασία τώρα Κατερίνα και eternity.. υπομονή και μπροστά ..

Σου εύχομαι από καρδιάς καλή λευτεριά .να κρατήσεις σύντομα το μωράκι σου ..τα φιλιά μου 

Και εγώ είδα ότι φυσικό με σεπραφαρ που έκανα πήγα καλύτερα από διέγερση με ενέσεις ..δε ξέρω πια ..όσο πιο πολύ μπουάτ κάνω τόσο πιο χάλια πάω ..δε ξέρω πια ..

@Maroxmarox Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να σαι καλα! Σου εύχομαι κι εσένα τα καλυτερότερα :rolleyes:

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχω πάει στο Έλενας και μου είχε κανει πολλές εξετάσεις η Οικονομοπούλου. Παράλληλα είχα πάει και στην Λευκού όπου μου έκανε κ εκείνη πολλές εξετάσεις. Στο τέλος βρέθηκα με 2 διαφορετικές γνώμες όσον αφορά την κορτιζόνη και τελικά προχώρησα με την συμβουλή της Λευκού στο να πάρω (ήθελα να κάνω τα πάντα διαφορετικά απο την 1η φορα). Τωρα δεν ξερω πως θα προχωρήσω στην επόμενη. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γενικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν την εξέταση Νίκα ειναι οτι πιάνει και το θέμα μικρόβιο και το παράθυρο εμφύτευσης μαζί διαφορετικά θα πρεπει να κανω και ngs και era απο αυτα που μου λες που πολυ φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα 1000€ ενώ οριακά έχω για την επόμενη ετ. Αλλά άμα είναι να έχω αμφίβολο αποτέλεσμα απο την εξέταση δεν έχει νόημα. Πφφφ

Δεν θα εχεις αμφίβολο και καλα θα ηταν να εισαι σε απευθειας συνεννόηση με τον Νικα. Αλλα δεν ξερω αν θεωρήσει ο γιατρος οτι τον παρακαμπτεις. Επισης αν θες να δεις παράθυρο εμφύτευσης θα πρεπει να σου πάρει δυο δείγματα  19η και 21η μερα του κυκλου.

7 ώρες πρίν, Fairytales είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! Ας πάνε όλα καλά και ας τον δω δύο φορές!!! Τις ενέσεις θα τις πάρω μέσο ΕΟΠΥΥ.... ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Εύχομαι καί σένα ότι καλύτερο 

Ευχαριστώ πολύ!!!! Με βοηθήσες αρκετά!)!) Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα!!!

Με το καλο να κανεις την προσπαθεια σου. Αλλο ενα μειονέκτημα που εχει ο Παντος ειναι οτι ζητάει ορμονολογικό έλεγχο στην διάρκεια της προσπάθειας και δεν τον συνταγογραφεί. Οποτε ας σου πουν τα κοριτσια που ειναι μαζι του ποσο τους βγαίνει.

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Με πήρε ο γιατρός μόλις. Μου είπε οτι η επιθυμητή προγεστερονη σε μικρές διεγέρσεις ειναι όριο 2 και σε μεγάλες όπως η δική μου ακόμη παραπάνω οποτε με το 1.8 ήμουν μια χαρά μέσα στα όρια και να μην σκέφτομαι οτι έφταιγε αυτό. Μου είπε επίσης αν θέλω να επαναλάβω την χοριακή την Δευτέρα στο ίδιο κέντρο να δούμε αν μηδένισε μήπως και καταλάβουμε αν υπήρξε εμφύτευση για να δούμε αν θα προχωρήσουμε με βλαστοκύστες αυτή τη φορά ή πάλι με 3ης αν και εκείνος προτείνει βλαστοκύστες. Θέλει να κάνουμε την εξέταση Νίκα, είναι αντίθετος με το ngs (μου έδωσε εξήγηση αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου είπε). Εμπιστεύεται πολύ αυτή την εξέταση και την θεωρεί πολύ αποτελεσματική. Το κόστος είναι 300€.

Μου έφυγε και απο το μυαλό οτι ισως δεν έδωσε εκείνος την έγκριση να προχωρήσουμε καθώς γνώριζε ακριβώς τις τιμές των εξετάσεων μου απ έξω με το που το ανέφερα 

Ρε συ ξέρει τι του γινεται.

Ναι στον Σφακ ειμαι. Εχω κανει 2 προσπάθειες χωρίς εμφύτευση. Μια με βλαστοκύστες, μια με 3ης μέρας. Εχω άλλα 18 έμβρυα στην κατάψυξη και τωρα θα προετοιμαστούμε για την 3η

Εχω σκοπό να βοηθήσω όσο μπορω με διατροφή και προβιοτικά, οτι και να βγάλει η εξέταση. Σκεφτομουν να ψαχτω ακομα και για ξηρασία. Ας βγει το αποτέλεσμα και θα δω. 

Ξερει κάποια κοπέλα σε ποσο καιρο βγαίνουν τα αποτελέσματα της εξέτασης Νίκα;

Εξαρτάται τις υποχρεώσεις του Νικα, τουλαχιστον μήνα.

3 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Το σκρατσιν προσφέρει κάτι άλλο εκτός της αιμάτωσης, του " ξυπνήματος" της περιοχής;

Το κάνατε με μέθη;

Γινεται και χωρις , αλλα θεωρω οταν μου το έκανε στην υστεροσκοπηση έσκαψε καλυτερα, γιατι πονάει οσο να πεις ξυπνητη.

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Λυπάμαι Κάντι για την εξέλιξη του νέου σου εμβρύου. Ευτυχώς έχετε το 4ΑΒ που είναι πολύ ελπιδοφόρο! Σκέφτεσαι να τα βάλεις μαζί ή να κάνεις κι άλλες ωοληψίες να μαζέψεις περισσότερα? Ότι κι αν αποφασίσετε, εύχομαι να έχεις την καλή τύχη με το μέρος σου!

Κι άλλες ωοληψιες μεχρι να βρω κάποιο ποιοτικό και τα βάλω μαζι.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

20 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Λογικό μου φαίνεται αυτο, αλλα μετα δεν ξερω αν χάνεται η ουσία της στεροσκππησης και του σκρατσινγ αν απέχει τοσο απο την ετ

Μα ουτε ο γιατρος δεν θα ξέρει, θα πάει  βλέποντας και κάνοντας.fsh μέτρησες δεύτερη μερα; Ποσο ηταν;

Εχω αλλο ενα 4αβ. Διέγερση εκανα σε αυτόν τον κύκλο με 150 μονάδες Gonal . Εσυ πως πηγές;

Όχι δεν εννοω μικρόβια, εννοω οτι δεν θα εχει επουλωθεί η τομή απο το σκρατσινγ.

το πρόσφορο έδαφος εννοω οτι σε εναν κύκλο εχουμε ενδομητριο 7 και στον αλλο 10, τυχαίνει δεν μπορείς να το ελενξεις εσυ παιρνεις ούτως ή άλλως την προγεστερονη που προβλέπεται.

@Καντι εγώ με μενοπουρ 300 ,πήραμε έξι ,προχώρησαν τα δύο δυστυχώς..τα τρία δεν ήταν καλά και δε τα έβαλαν μου είπαν..τρίτη μέρα τα καταψυξαμε ..συνεχίζω το μάζεμα με φυσικούς τώρα ..

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Οι πιθανότητες να χαθούν έμβρυα στην απόψυξη είναι ελάχιστες και αν συμβεί κάτι τέτοιο, συμβαίνει επειδή δεν ήταν υγιές κάποιο έμβρυο. Αυτό τουλάχιστον μου είπαν οι εμβρυολόγοι που είχα ρωτήσει.

Ναι μίλησα με το γιατρό μου είπε ότι οι πιθανότητες ίσως να χαθεί είναι 15%,σε ευχαριστώ !

πρίν από 28 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν θα εχεις αμφίβολο και καλα θα ηταν να εισαι σε απευθειας συνεννόηση με τον Νικα. Αλλα δεν ξερω αν θεωρήσει ο γιατρος οτι τον παρακαμπτεις. Επισης αν θες να δεις παράθυρο εμφύτευσης θα πρεπει να σου πάρει δυο δείγματα  19η και 21η μερα του κυκλου.

Με το καλο να κανεις την προσπαθεια σου. Αλλο ενα μειονέκτημα που εχει ο Παντος ειναι οτι ζητάει ορμονολογικό έλεγχο στην διάρκεια της προσπάθειας και δεν τον συνταγογραφεί. Οποτε ας σου πουν τα κοριτσια που ειναι μαζι του ποσο τους βγαίνει.

Γινεται και χωρις , αλλα θεωρω οταν μου το έκανε στην υστεροσκοπηση έσκαψε καλυτερα, γιατι πονάει οσο να πεις ξυπνητη.

@Καντι εσείς τα πάτε κατευθείαν για βλαστοκυστες σωστά; Όχι τρίτης μέρας,θεωρεί ότι σου ταίριαζει καλύτερα;

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι στον Σφακ ειμαι. Εχω κανει 2 προσπάθειες χωρίς εμφύτευση. Μια με βλαστοκύστες, μια με 3ης μέρας. Εχω άλλα 18 έμβρυα στην κατάψυξη και τωρα θα προετοιμαστούμε για την 3η

Εχω σκοπό να βοηθήσω όσο μπορω με διατροφή και προβιοτικά, οτι και να βγάλει η εξέταση. Σκεφτομουν να ψαχτω ακομα και για ξηρασία. Ας βγει το αποτέλεσμα και θα δω.

Γι' αυτό σου λέω, εφόσον έχεις ήδη αποτυχίες, ψάξε το αν σου πουν για αντιβιώσεις...

4 ώρες πρίν, Κατια39 είπε:

Ο γιατρός υποστηρίζει ότι η υστεροσκοπιση με implantation cuts Βοήθησε πολύ στο να πάρουμε το θετικό. Το πιστεύω και εγώ και σκέφτηκα να το γράψω για να το ζητάτε με τους γιατρούς σας! 
Καλές βουτιές!

Οι απόψεις διίστανται και γι' αυτό...Το scratching εννοείς...

4 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Έχεις το βιβλιο σε ηλεκτρονική μορφή?

εννοείται! δεν σου το έχω στείλει εσένα; σου το στέλνω τώρα

1 hour ago, Καντι said:

Μου ειπε οτι σύνολο τα χρήματα είναι 300€. Λες να αναφερόταν στο ένα δείγμα μόνο; Πάντως είπε οτι θα δούμε και παράθυρο εμφύτευσης αλλά δεν μου ανέφερε τα δυο δείγματα

6 minutes ago, Troia said:

Γι' αυτό σου λέω, εφόσον έχεις ήδη αποτυχίες, ψάξε το αν σου πουν για αντιβιώσεις...

Οι απόψεις διίστανται και γι' αυτό...Το scratching εννοείς...

εννοείται! δεν σου το έχω στείλει εσένα; σου το στέλνω τώρα

Ναι θα το κάνω σίγουρα 

eardp2.png

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε αυτούς πως κλείνω ραντεβού? Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να τους δω άμεσα ή αν έχει αναμονή. Όσο αφορά τη διατροφή, έχεις κάποιες γρήγορες συμβουλές να μου δώσεις μέχρι να διαβάσω αυτά που μου έστειλες? 

Οι αποβολές μου ήταν ή λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη ή λόγω μιας μετάλλαξης στον έλεγχο για θρομβοφιλια ή τυχαία γεγονότα . Ειδικά στη μία βιοχημικη βιαστηκα να μείνω έγκυος μετα απο αποξεση. 

Στην Οικονομοπούλου μέσω 1535 (ψάχνεις το τμήμα αποβολών) και στη Σπάθη παίρνεις τηλ. στη γραμματεία των απογευματινών ραντεβού και κλείνεις από εκεί για υπέρηχο. Μπορεί να σου τον γράψει η Οικονομοπούλου και να μην πληρώσεις τίποτα. Αν είναι μακρινά τα ραντεβού της Οικονομοπούλου και αν η τελευταία σου αποβολή ήταν πρόσφατα, στείλε της mail και θα θελήσει να σε δει κοντά στην αποβολή. Επίσης να κοιτάζεις για ακυρώσεις και να διαβάζεις εδώ μήπως δίνει καμία κοπέλα το ραντεβού της αν δεν το θέλει.

4 ώρες πρίν, Powerzen είπε:

Από τα καλύτερα βιβλία του αντικειμένου! Το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα. Για μένα πρέπει να διαβαστεί από όλους-όλες μας ❤️

Εννοείται!!!! Strong recommendation για όλες μας! Μου άνοιξε τα μάτια!!!!!! Να είναι καλά η βελονίστριά μου που μου το σύστησε!

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Όσο αφορά τη διατροφή, έχεις κάποιες γρήγορες συμβουλές να μου δώσεις μέχρι να διαβάσω αυτά που μου έστειλες?

Αχ, θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες...Ο οδηγός διατροφής τα λέει πολύ κωδικοποιημένα και δεν είναι πολύ μεγάλος, ξεκίνα από εκεί...Αλλά αν βρω χρόνο αργότερα, θα στείλω bullet points...

• Ευχαριστώ 1

@Troia δεν ξέρω αν το αναφέρατε πιο πάνω αλλά το it starts with the egg έχει και ειδική έκδοση με διατροφή μόνο. Κανονικό διατροφολόγιο με επιλογές γευμάτων. Το γνωρίζεις; Έχεις άποψη;

eardp2.png

5 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Το σκρατσιν προσφέρει κάτι άλλο εκτός της αιμάτωσης, του " ξυπνήματος" της περιοχής;

Το κάνατε με μέθη;

Νομίζω αυτό που λες, είναι όπως το όργωμα στο χωράφι, που το κάνει πιο γόνιμο. Με μέθη, ναι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...