Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

23 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο (για μεγαλύτερες ηλικίες) να μπουν περισσότερα έμβρυα  και μια προσπάθεια η περισσότερες προσπάθειες με λιγότερα έμβρυα;

Επίσης άλλοι λένε το σκρατσιν να γίνεται ένα μήνα πριν αλλά υπάρχει κ η άποψη για την 2 μέρα κύκλου.

Τι νομίζετε;

Πάνω σε αυτό που ρωτάς είχα πάρει εντελώς διαφορετική άποψη από γιατρό και εμβρυολόγο. Ο γιατρός μου υποστήριζε ότι το ιδανικό είναι να μεταφέρουμε δύο έμβρυα και όχι περισσότερα (μπορούσαμε και 3 λόγω της ηλικίας μου), αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει το ενδεχόμενο μιας πολύδυμης κύησης που ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι επίφοβη, ενώ η εμβρυολόγος ήταν της άποψης να μεταφέρουμε 3 έμβρυα, για να αυξήσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Οπότε είναι πολύ σχετικό...

Οσο για το σκράτσινγκ που ρωτάς, δεν έχω άποψη. Εμεις το κάναμε στον προηγούμενο κύκλο, εκτός από την πρώτη φορά που συνοδευόταν από υστεροσκόπηση που έγινε 2 κύκλους πριν. Αυτό για τη 2η μέρα του κύκλου δεν το έχω ξανακούσει. Αν ο γιατρός σου υποστηρίζει ότι μπορείτε να κάνετε είτε το ένα είτε το άλλο, τότε γιατί δε τον ρωτάς τα πλεονεκτήματα του κάθε τρόπου και έτσι να αποφασίσετε? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, Lydiakiii είπε:

Εμένα μου τους αφαίρεσε αφού μου έκανε την ωοληψια. Τώρα δεν έχω κάτι και σε λίγες μέρες θα γίνει η έμβρυο μεταφορά

Εγώ δεν τους είχα στήν ωοληψία.Με τι τρόπο στους αφαίρεσε; Στον τράχηλο τους είχες και εσύ;

πρίν από 35 λεπτά , Vxatz είπε:

@Maria.28 κ εμένα όταν έκανα υστεροσκοπηση ενώ θα μπορούσε να πάρει δείγμα ο γιατρός  δεν πήρε. Κ εγω δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται για να το ζητήσω. Ελπίζω η διάγνωση της υστεροσκοπηση να αρκεί. Μετά βέβαια την εξέταση προχώρησα σε αποτυχημένη ετ. Τι να πω 

Μετα σου ειπαν πριν ξαναπροσπαθησεις καλη ωρα, να ξανακανεις υστεροσκοπηση ή να σου παρουν με αλλον τροπο δειγμα για εξεταση μικροβιων ή βιοψια??? 

πρίν από 8 λεπτά , Maria.28 είπε:

Μετα σου ειπαν πριν ξαναπροσπαθησεις καλη ωρα, να ξανακανεις υστεροσκοπηση ή να σου παρουν με αλλον τροπο δειγμα για εξεταση μικροβιων ή βιοψια??? 

Οχι όχι τπτ. Ο γιατρός λέει πως στην υστεροσκόπηση φάνηκα όλα μια χαρά οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο. Δεν το έψαξα παραπάνω εμπιστεύομαι τον γιατρο. Γιατί αν αρχίσουν οι αμφιβολίες χάνεται η εμπιστοσύνη και είναι πολύ σημαντική. Σε περίπτωση ακόμα μιας αποτυχημένης ετ (δεν το εύχομαι) θα δω πως θα κινηθώ 

21 ώρες πρίν, Troia είπε:

Παιδιά, επίσης καλό είναι να μη γίνεται η υστεροσκόπηση στο 2ο μισό του κύκλου ακόμα κι αν γίνει εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μου είχε πει η Τσεκούρα για κοπέλα που έχασε την κύηση σε προχωρημένη εβδομάδα επειδή της είχαν κάνει υστεροσκόπηση ενώ ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε. Και μια κοπέλα στο mammyland είχε γράψει κάτι αντίστοιχο. Επίσης θυμάμαι κοπέλα που έγραφε παλιά εδώ που ετοιμαζόταν να κάνει εμβρυομεταφορά με ξένα ωάρια και στον προηγούμενο κύκλο θα έκανε υστεροσκόπηση και πώς της έκοψε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και είχε βγει θετικό. Και μάλιστα, επειδή είχα παρακολουθήσει τις αναρτήσεις της, δεν πρόλαβε να γέννησει και ξαναέμεινε πολύ γρήγορα έγκυος σε δίδυμα. Σκεφτείτε όμως πόσο πολύ είχε πείσει τον εαυτό της (ή είχαν φροντίσει άλλοι γι᾽ αυτό) ότι με τα δικά της ωάρια δεν θα έμενε έγκυος...

Χμ, κατάλαβα. Εγώ και τις δύο φορές που έκανα σκράτσινγκ πάντως, το έκανα στο 2ο μισό του κύκλου, αλλά και τις δύο φορές είχε προηγηθεί ωοληψία φυσικού κύκλου του μήνα, οπότε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης ήταν μηδενικό. Αλλά έχεις δίκιο ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υπάρχει αυτό το ρίσκο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. 
Όλα πάνε καλά με μένα εκτός ότι περνάω πολύ ώρα στην τουαλέτα βγάζοντας τα εσώψυχα μου τουλάχιστον αυτή τη φορά από χαρά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σεσας!

Ο γιατρός υποστηρίζει ότι η υστεροσκοπιση με implantation cuts Βοήθησε πολύ στο να πάρουμε το θετικό. Το πιστεύω και εγώ και σκέφτηκα να το γράψω για να το ζητάτε με τους γιατρούς σας! 
Καλές βουτιές!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 37 λεπτά , happiness79 είπε:

Πάνω σε αυτό που ρωτάς είχα πάρει εντελώς διαφορετική άποψη από γιατρό και εμβρυολόγο. Ο γιατρός μου υποστήριζε ότι το ιδανικό είναι να μεταφέρουμε δύο έμβρυα και όχι περισσότερα (μπορούσαμε και 3 λόγω της ηλικίας μου), αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει το ενδεχόμενο μιας πολύδυμης κύησης που ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι επίφοβη, ενώ η εμβρυολόγος ήταν της άποψης να μεταφέρουμε 3 έμβρυα, για να αυξήσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Οπότε είναι πολύ σχετικό...

Οσο για το σκράτσινγκ που ρωτάς, δεν έχω άποψη. Εμεις το κάναμε στον προηγούμενο κύκλο, εκτός από την πρώτη φορά που συνοδευόταν από υστεροσκόπηση που έγινε 2 κύκλους πριν. Αυτό για τη 2η μέρα του κύκλου δεν το έχω ξανακούσει. Αν ο γιατρός σου υποστηρίζει ότι μπορείτε να κάνετε είτε το ένα είτε το άλλο, τότε γιατί δε τον ρωτάς τα πλεονεκτήματα του κάθε τρόπου και έτσι να αποφασίσετε? 

Το σκρατσιν προσφέρει κάτι άλλο εκτός της αιμάτωσης, του " ξυπνήματος" της περιοχής;

Το κάνατε με μέθη;

πρίν από 12 λεπτά , Vxatz είπε:

Οχι όχι τπτ. Ο γιατρός λέει πως στην υστεροσκόπηση φάνηκα όλα μια χαρά οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο. Δεν το έψαξα παραπάνω εμπιστεύομαι τον γιατρο. Γιατί αν αρχίσουν οι αμφιβολίες χάνεται η εμπιστοσύνη και είναι πολύ σημαντική. Σε περίπτωση ακόμα μιας αποτυχημένης ετ (δεν το εύχομαι) θα δω πως θα κινηθώ 

Καταλαβα, οποτε δεν βρηκες καποια αιτια που να εφταιγε για το αποτελεσμα. Θα προσπαθησω κ εγω να αρκεστώ στα μάτια κ την κριση του γιατρου τοτε οσον αφορα την υστεροσκοπηση,προς το παρόν. Ευχομαι να μην χρειαστεί να ψαξεις κ εσυ τιποτα παραπάνω κ να πανε ολα καλα αυτη τη φορα κοπελα μου!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Καλησπέρα! Πετάγομαι γιατί κι εγώ έκανα το ΕΡΑ και έδειξε ότι ήθελα μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Υπ' όψιν ότι πριν το ΕΡΑ είχα κι εγώ μία φορά εμφύτευση όπως κι εσύ, αλλά επειδή είχα άλλες 3 που δεν έγινε καν εμφύτευση, γι' αυτό είπαμε να το ψάξουμε πάραπάνω. Όταν λοιπόν έκανα την προετοιμασία για το ΕΡΑ, εννοείται ότι έκανα τις prolutex συγκεκριμένη ώρα (όπως πάντα), μάλιστα όχι ότι ώρα με βόλευε, αλλά την ώρα που μου είχε πει ο γιατρός (είχε υπολογίζει τι ώρα θα γινόταν το χειρουργείο και πόσες ώρες πριν χρειαζόταν να έχω κάνει την prolutex ώστε να έχει περάσει η δράση της στον οργανισμό μου ώστε να μετρήσουμε και αυτή τη μέρα). Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι τις ενέσεις τις έκανα 8:00 το πρωί, δε θυμάμαι όμως την ακριβή ώρα του χειρουργείου, αυτό ήταν κάτι που το είχε υπολογίσει ο γιατρός μου κι έτσι δεν είχα δώσει σημασία. Είχα κάνει prolutex το πρωί του χειρουργείου όπως κατάλαβες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Κρατούσα βέβαια ακριβές ημερολόγιο κάθε μέρα τι φάρμακα έπαιρνα και σε ποια μέρα του κύκλου ήμουν, ώστε να πάμε με βάση αυτά ακριβώς τα στοιχεία την επόμενη φορά, προσαρμοσμένα στα δεδομένα του ΕΡΑ. Θυμάμαι μάλιστα όταν βγήκε το αποτέλεσμα ότι ο γιατρός μου είπε ότι για την ακρίβεια δεν έχω μία μέρα μετατόπιση, αλλά μισή, και ότι το ΕΡΑ δίνει μέχρι και ακρίβεια ωρών. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω στην πράξη τι θα είχε συμβεί στην επόμενη εμβρυομεταφορά (γιατί έμεινα έγκυος φυσικά και δεν προλάβαμε να κάνουμε ετ), θα πηγαίναμε όμως με βάση αυτά τα στοιχεία. Τώρα, αν εσύ πχ δεν έκανες ένεση προγεστερόνης το πρωί του χειρουργείου, τότε θα πάτε με αυτό το δεδομένο. Θα τηρήσετε δηλαδή το ίδιο ακριβώς πρωτόκολλο, όπως όταν έκανες την προετοιμασία για το ΕΡΑ, προσαρμοσμένο φυσικά στην απάντηση του ΕΡΑ. Αν τηρήσατε αυτά ακριβώς τα βήματα και δεν έγινε εμφύτευση, τότε αυτό δεν οφείλεται στο παράθυρο εμφύτευσης, αλλά σε κάποιον άλλο παράγοντα. Ενδεχομένως το ή τα έμβρυα που μεταφέρατε να είχαν κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία και το σώμα σου να το αναγνώρισε αυτό. Είναι κάτι πίθανο, ένας μηχανισμός άμυνας του οργανισμού μας. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου και να σε κάνει μανούλα! Είσαι σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά αφού έχετε ελέγξει και έξτρα παράγοντες.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!

Καλά κάνεις και πετάγεσαι!!! Εγώδεν κράτησα ακριβώς τις ώρες, αλλά και ότι την τελευταία δόση δεν την είχα πάρει το πρωί και την πήρα στις 10 Δλδ μια ώρα και ένα τέταρτο πριν την λήψη του δείγματος.Οποτε μάλλον αυτό πρέπει να μιμηθω και τώρα. Αλλά και η ετ πρέπει να γίνει την ώρα που έγινε και η λήψη.Ετσι δεν είναι;

Επεξεργάστηκαν by Clouds

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μην αγχώνεσαι. Δεν έκανα ποτέ ούτε καν υστεροσκόπηση κι έχω μια κορούλα από εξωσωματική και μάλιστα την απέκτησα σχετικά εύκολα. Αν έρθεις Αθήνα, πήγαινε στο Έλενα, στην Οικονομοπούλου για τις αποβολές και στη Σπάθη για υπέρηχο, δείξε της ό,τι έχεις και το πιο πιθανό να σου πει ότι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το μόνο που έκανα εγώ και με είχε βάλει η Τσεκούρα, ήταν καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έλεγε ότι μόνο αυτή η πανεύκολη και παμφθηνη εξέταση μας αρκεί για αρχή. Όμως δεν είχα αποβολές, στις αποβολές ίσως ενδείκνυται η υστεροσκόπηση, έχεις κάνει όμως κι όλα καλά.

Το Νίκα τον πιστεύουν ελάχιστοι γιατροί...

Για τη διατροφή θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες αν είχα χρόνο...Ξεκίνα για αρχή με τον οδηγό διατροφής από το site to make a mommy και με το βιβλίο it starts with the egg

Έχεις το βιβλιο σε ηλεκτρονική μορφή?

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Maria.28 είπε:

Καταλαβα, οποτε δεν βρηκες καποια αιτια που να εφταιγε για το αποτελεσμα. Θα προσπαθησω κ εγω να αρκεστώ στα μάτια κ την κριση του γιατρου τοτε οσον αφορα την υστεροσκοπηση,προς το παρόν. Ευχομαι να μην χρειαστεί να ψαξεις κ εσυ τιποτα παραπάνω κ να πανε ολα καλα αυτη τη φορα κοπελα μου!!

Κ εγώ αυτό λέω ας δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία και μακάρι να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και θετική σκέψη. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπέρα! Σήμερα η αύριο περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω τα φάρμακα για την εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο . Επίσης μου έγραψαν κ prezolon 5mg 1 χάπι την ημέρα.  Το άλλο σκ έχω ένα τριήμερο συνέδριο εκτός Αθηνών... και θα έχει μόνο μπουφέ και δίπλα δεν έχει άλλα μαγαζιά.  Αναρωτιέμαι σχετικά με ζάχαρη και αλατι για την κορτιζόνη ποσο προσεκτική πρέπει να είμαι με αυτή τη δόση? Απλά να μην προσθέτω αλατι επιπλέον στο φαγητό και θα μπορώ να τρώω από τον μπουφέ? Η πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικη για να μην πρηστεί? Κάποια που να πήρε prezolon εμπειρία? Ευχαριστώ 

4 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μην αγχώνεσαι. Δεν έκανα ποτέ ούτε καν υστεροσκόπηση κι έχω μια κορούλα από εξωσωματική και μάλιστα την απέκτησα σχετικά εύκολα. Αν έρθεις Αθήνα, πήγαινε στο Έλενα, στην Οικονομοπούλου για τις αποβολές και στη Σπάθη για υπέρηχο, δείξε της ό,τι έχεις και το πιο πιθανό να σου πει ότι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το μόνο που έκανα εγώ και με είχε βάλει η Τσεκούρα, ήταν καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έλεγε ότι μόνο αυτή η πανεύκολη και παμφθηνη εξέταση μας αρκεί για αρχή. Όμως δεν είχα αποβολές, στις αποβολές ίσως ενδείκνυται η υστεροσκόπηση, έχεις κάνει όμως κι όλα καλά.

Το Νίκα τον πιστεύουν ελάχιστοι γιατροί...

Για τη διατροφή θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες αν είχα χρόνο...Ξεκίνα για αρχή με τον οδηγό διατροφής από το site to make a mommy και με το βιβλίο it starts with the egg

Σε αυτούς πως κλείνω ραντεβού? Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να τους δω άμεσα ή αν έχει αναμονή. Όσο αφορά τη διατροφή, έχεις κάποιες γρήγορες συμβουλές να μου δώσεις μέχρι να διαβάσω αυτά που μου έστειλες? 

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Σε αυτούς πως κλείνω ραντεβού? Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να τους δω άμεσα ή αν έχει αναμονή. Όσο αφορά τη διατροφή, έχεις κάποιες γρήγορες συμβουλές να μου δώσεις μέχρι να διαβάσω αυτά που μου έστειλες? 

Οι αποβολές μου ήταν ή λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη ή λόγω μιας μετάλλαξης στον έλεγχο για θρομβοφιλια ή τυχαία γεγονότα . Ειδικά στη μία βιοχημικη βιαστηκα να μείνω έγκυος μετα απο αποξεση. 

14 minutes ago, ´Ισιδα said:

Κοριτσια καλησπέρα! Σήμερα η αύριο περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω τα φάρμακα για την εμβρυομεταφορα σε τεχνητό κυκλο . Επίσης μου έγραψαν κ prezolon 5mg 1 χάπι την ημέρα.  Το άλλο σκ έχω ένα τριήμερο συνέδριο εκτός Αθηνών... και θα έχει μόνο μπουφέ και δίπλα δεν έχει άλλα μαγαζιά.  Αναρωτιέμαι σχετικά με ζάχαρη και αλατι για την κορτιζόνη ποσο προσεκτική πρέπει να είμαι με αυτή τη δόση? Απλά να μην προσθέτω αλατι επιπλέον στο φαγητό και θα μπορώ να τρώω από τον μπουφέ? Η πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικη για να μην πρηστεί? Κάποια που να πήρε prezolon εμπειρία? Ευχαριστώ 

Εγώ έπαιρνα 2 prezolon την μέρα και πάλι μου είπαν οτι το αλάτι δεν χρειάζεται σε αυτή τη δοσολογία να το κόψω. Παρόλα αυτα εγω το ειχα κόψει λόγω της διέγερσης που είχα πολλά ωάρια. Τωρα ξανα τρώω αλάτι και την κορτιζόνη δεν την εχω κόψει ακομα. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρήξιμο, ίσα ίσα. Νομίζω πως απλώς αν προσεχείς να μην τρως πολύ αλμυρά φαγητά, θα εισαι μια χαρά

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

16 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Λογικό μου φαίνεται αυτο, αλλα μετα δεν ξερω αν χάνεται η ουσία της στεροσκππησης και του σκρατσινγ αν απέχει τοσο απο την ετ

Μα ουτε ο γιατρος δεν θα ξέρει, θα πάει  βλέποντας και κάνοντας.fsh μέτρησες δεύτερη μερα; Ποσο ηταν;

Εχω αλλο ενα 4αβ. Διέγερση εκανα σε αυτόν τον κύκλο με 150 μονάδες Gonal . Εσυ πως πηγές;

Όχι δεν εννοω μικρόβια, εννοω οτι δεν θα εχει επουλωθεί η τομή απο το σκρατσινγ.

το πρόσφορο έδαφος εννοω οτι σε εναν κύκλο εχουμε ενδομητριο 7 και στον αλλο 10, τυχαίνει δεν μπορείς να το ελενξεις εσυ παιρνεις ούτως ή άλλως την προγεστερονη που προβλέπεται.

Λυπάμαι Κάντι για την εξέλιξη του νέου σου εμβρύου. Ευτυχώς έχετε το 4ΑΒ που είναι πολύ ελπιδοφόρο! Σκέφτεσαι να τα βάλεις μαζί ή να κάνεις κι άλλες ωοληψίες να μαζέψεις περισσότερα? Ότι κι αν αποφασίσετε, εύχομαι να έχεις την καλή τύχη με το μέρος σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...