Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω και να ακυρώσω την γνώμη του γιατρού. Δυστυχώς αν μπω σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να αλλάξω και γιατρό και δεν το θέλω. Ευχαριστω πολύ για τις γνώμες, ειμαι σίγουρη οτι κάποιες γυναίκες τις έχει βοηθήσει αυτή η εξέταση αλλιώς δεν θα υπήρχε και δεν θα την πρότεινε γιατρός με τετοιο πελατολόγιο. Οτι και να κάνουμε, σε κάποιους εχει λειτουργήσει και σε άλλους οχι. Παίρνω κι εγώ το ρίσκο μου και ελπίζω να μου βγει σε καλο. 

Είναι λογικό...γιατρός δεν είναι καμία μας (ή σχεδόν καμία, δεν ξέρω) για να ορίζει το κάθετι. Οι εμπειρίες των κοριτσιών είναι πολύτιμες όμως και μάς γλιτώνουν αρκετές φορές από πρόσθετο κόπο και πόνο.

Και εγώ θα κάνω την εξέταση μικροβιώματος ως ύστατη προσπάθεια να βρούμε τι και τι φταίει. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για όσες από εμάς έχουμε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα. Ανεξήγητη, γιατί δεν έχει καταφέρει η επιστήμη να τα ελέγχει όλα μέχρι στιγμής. Όσο προχωρά ο καιρός όμως όλο και κάτι νέο ανακαλύπτουν. Δεν μπορώ να το παίζω γιατρός. Έχω εμπιστευτεί για αυτό τον γιατρό μου. Μπορώ όμως να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βελτιώσω τα κύτταρά μου. Είναι σημαντικό πρωτίστως για την ίδια μας την υγεία είτε αποκτήσουμε είτε όχι παιδιά! Φροντίζουμε τα κύτταρά μας φροντίζουμε την ψυχική μας υγεία. Από κει και πέρα ακολουθούμε τις συμβουλές των γιατρών που επιλέξαμε. 

Καλή τύχη με ό,τι κι αν επιλέξεις!!! Αλλά σίγουρα να φροντίζεις εσένα... 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε μόνες μας να αποφασίζουμε για τέτοιες εξετασεις, πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας εφόσον τους εμπιστευόμαστε. Εμένα μου πρότεινε κατευθείαν ngs και ΕΡΑ. Αν μου έλεγε Νίκα θα έκανα Νικα. Απλά ανάλογα το αποτέλεσμα πάρε και μια δεύτερη γνώμη γιατί το μικροβιωμα είναι σοβαρό και έχω ακούσει από αρκετές κοπέλες για εγχύσεις που δεν ήταν και οτι καλύτερο. Μόνο αυτό εχε στο νου σου.

Έτσι ακριβώς. @kateriiina25Κάνε νίκα αν θέλεις, αλλά αν σου προτείνει εγχύσεις ή τριπλό σχήμα αντιβίωσης, πήγαινε σε έναν λοιμοξιολόγο (νομίζω είχε πάει και η @happykar) για να πάρεις μία ανεξάρτητη γνώμη. Ή σε άλλους εξωσωματιστές κι ας μην συνεχίσεις μαζί τους (περισσότερους από έναν).

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Troia είπε:

Μπράβο αγάπη μου! Πότε σου δίναμε συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και πότε έφτασες στον 7ο; Έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες; Το παιδικό δωμάτιο κτλ.; Αν θέλεις συμβουλές, εδώ είμαι εγώ αν και μπορεί να μην απαντάω αμέσως...Η δικιά μου είναι 7 μηνών και κάτι, όλα της καλά, αλλά ο ύπνος ακόμα δεν έχει στρώσει και δεν ξέρω πότε θα στρώσει...Κατά τα άλλα είναι στη φάση που συνεχώς κάνει καινούρια πράγματα και μας τρελαίνει. Αθήνα ή Πάτρα θα γεννήσεις;

Σε ευχαριστω πολυ, καλη μου Τροια! Δεν εχω κανει τιποτα ακομα, γιατι ειμαι τοσο επιφυλακτικη για το αν θα τα καταφερω, που νομιζω θα τα αφησω ολα για τελευταια στιγμη. Αλλα σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια σου, εν καιρω! Πατρα θα γεννησω, ειπα να μην μπλεξω τελικα με τα ανεβα-κατεβα, κυριως απο φοβο μηπως συμβει κατι το απροσδοκητο...Για να δουμε πως θα εξελιχθει...

7; 7;;; Καλε ολοκληρο ανθρωπακι θα ειναι η μπεμπα σας τωρα! Ο υπνος και τα λοιπα θα στρωσουν σιγα σιγα...Προς το παρον, πραγματι να χαιρεστε καθε ωρα και στιγμη μαζι της. Ζουληξε της λιγο τα μπουτακια και ενα μεγαλο φιλι απο μενα!

πρίν από 4 λεπτά , happykar είπε:

Σε ευχαριστω πολυ, καλη μου Τροια! Δεν εχω κανει τιποτα ακομα, γιατι ειμαι τοσο επιφυλακτικη για το αν θα τα καταφερω, που νομιζω θα τα αφησω ολα για τελευταια στιγμη. Αλλα σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια σου, εν καιρω! Πατρα θα γεννησω, ειπα να μην μπλεξω τελικα με τα ανεβα-κατεβα, κυριως απο φοβο μηπως συμβει κατι το απροσδοκητο...Για να δουμε πως θα εξελιχθει...

7; 7;;; Καλε ολοκληρο ανθρωπακι θα ειναι η μπεμπα σας τωρα! Ο υπνος και τα λοιπα θα στρωσουν σιγα σιγα...Προς το παρον, πραγματι να χαιρεστε καθε ωρα και στιγμη μαζι της. Ζουληξε της λιγο τα μπουτακια και ενα μεγαλο φιλι απο μενα!

Πολλά φιλιά και στη δικιά σου τη μπεμπούλα (βάλε τον άντρα σου να σου φιλήσει την κοιλιά) και ξεκίνα σιγά σιγά ετοιμασίες, γιατί ο χρόνος τρέχει! Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολλά, αλλά στη θέση σου δεν θα είχα πλέον καμία αμφιβολία για το ότι θα γίνω μάνα! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Troia είπε:

Έτσι ακριβώς. @kateriiina25Κάνε νίκα αν θέλεις, αλλά αν σου προτείνει εγχύσεις ή τριπλό σχήμα αντιβίωσης, πήγαινε σε έναν λοιμοξιολόγο (νομίζω είχε πάει και η @happykar) για να πάρεις μία ανεξάρτητη γνώμη. Ή σε άλλους εξωσωματιστές κι ας μην συνεχίσεις μαζί τους (περισσότερους από έναν).

Πηγα σε παθολογο-λοιμωξιολογο, μετα το ngs που μου εβγαλε ενα σωρο μικροβια (αφου ειχαν προηγηθει οι εκχυσεις που ανεφερα). Μου εδωσε μια απλη αντιβιωση αλλα δεν καταπολεμηθηκαν τα μικροβια. Λογικο, γιατι δεν ειχα καθολου γαλακτοβακιλλους, τη φυσικη δλδ αμυνα του οργανισμου. Επειδη τοτε μας επιασε η πρωτη καραντινα, τα σταματησα ολα και ξεκινησα να παιρνω προβιοτικα, απο στομα και κολπο, λακτοφερινη, διατροφη πλυσια σε προβιοτικα και απειχα απο γλουτενη. Μεσα σε 4 μηνες εμεινα από μονη μου εγκυος (στα 42) αλλο που δεν προχωρησε λογω χρωμοσωμιακων ανωμαλιων. Συνεχισα τα παραπανω και μετα απο επανελεγχο του ngs οι γαλοκτοβακιλλοι εφτασαν στο 97%. Χωρις αντιβιωσεις, χωρις τιποτα.

πρίν από 7 λεπτά , Troia είπε:

Πολλά φιλιά και στη δικιά σου τη μπεμπούλα (βάλε τον άντρα σου να σου φιλήσει την κοιλιά) και ξεκίνα σιγά σιγά ετοιμασίες, γιατί ο χρόνος τρέχει! Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολλά, αλλά στη θέση σου δεν θα είχα πλέον καμία αμφιβολία για το ότι θα γίνω μάνα! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει!!!!

Σε ευχαριστω πολυ πολυ :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 16/6/2022 at 11:05 ΜΜ, eleonora85 είπε:

Ο γιατρος που με ειχε χειρουργησει τοτε, μου ειχε πει πως αν η ενδομητριωση ηταν επιθετικη, θα εβγαζα κυστη λιγο μετα το χειρουργειο στην ετερη ωοθηκη (αυτο μου το επιβεβαιωσε μεχρι η ασφαλιστρια μου, που ειπε οτι δε σε ασφαλιζουν ευκολα μετα απο χειρουργειο σε ωοθηκη, γιατι συνηθως το σωμα ο,τι βγαλει σε οργανο που ειναι διπλο, μετα  τεινει να το βγαζει κ στο αλλο).
Η σαλπιγγογραφια δε νομιζω οτι δειχνει εστιες ενδομητριωσης. Μηπως εννοεις τη μαγνητικη;;
Σε μενα η σαλπιγγογραφια ειχε δειξει δυσμορφια στη μητρα κ ελικοειδη τη 1 σαλπιγγα (στο ελενα μου ειπαν οτι αυτο μπορει να οφειλεται στις συμφυσεις που κανει η ενδομητριωση).
Αλλες ενδειξεις δεν εχω για το ποσο εχει προχωρησει..
Υστεροσκοπηση εκανα πριν 1 μηνα αλλα δεν ξερω ποσο ειναι ενδεικτικη για την ενδομητριωση, γιατι βλεπει μονο εντος μητρας, ενω η ενδομητριωση λειτουργει κ εκτος...
Δυστυχως η ενδομητριωση περα απο δυσκολια στην εμφυτευση, προκαλει κ αποβολες αλλα κ κακη ποιοτητα ωαριων (εγω με πολυ καλη αμη κατεληξα με 2 βλαστοκυστες..)
Σου ευχομαι απο καρδιας μια (φυσικη) εγκυμοσυνη συντομα!!!

Ο ακτινολόγος την ώρα της σαλπιγγογραφιας μου είπε ότι δεν έχει επιστρέψει διότι δεν βλέπει εστίες, κι εγώ δεν περίμενα εκτίμηση για την ενδομητριωση. Σε αυτή τη σαλπιγγογραφια τα βρήκαν όλα καλά ενώ στην προηγούμενη δεν πέρασε υγρό αρχικά σε καμιά σάλπιγγα κ μετά από επιμονη στην δεξιά μόνο( από αυτό σε συνδυασμό με το ca 125 μπήκε η υποψία ενδομητριωσης), το παίρνω σαν σημάδι ότι μάλλον δεν έχει φουντώσει ξανά. Δεν μου βρήκαν ενδομητριωση σε κανένα όργανο, μόνο τριγύρω, στο χειρουργείο! Νομίζω ότι η ΑΜΗ δείχνει κυρίως το απόθεμα κι οχι την ποιότητα των ωαρίων. Κ πολλές φορές τα πολλά ωάρια δεν είναι καλά ποιοτικά. Όταν είχα 8 φυσιολογικά κ διάφορα πολύ μικρά ή μεγάλα δεν ήταν πολύ καλά κι όταν είχα μόνο 2 ήταν καλά ( με καλουτσικη ΑΜΗ αλλά πήρα πολύ χαμηλή δόση λόγω φόβου υπερδιέγερσης). Όταν είχα μόνο δύο έτρωγα πρωτεϊνη κ σχεδόν καθόλου ύδατανθρακες κατά την διέγερση κι ίσως μειώθηκε η πολυκυστικοτητα κ έφτιαξε η ποιότητα, έτσι διάβασα για το ΣΠΩ που έχω. Τότε βέβαια το έκανα για να αποφύγω την υπερδιέγερση ( από μόνη μου). Ίσως αν καταναλώσεις πρωτεϊνη κ μειώσεις υδατάνθρακες να φτιάξει κάπως η ποιότητα ( ειδικά αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη)! Αλλά εύχομαι να μην χρειαστείς άλλη εξωσωματική!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Clouds είπε:

Βρε κορίτσια, καθετί που θα κανουμε στον Γεν θέλουν πλέον pcr.;

Γνωρίζετε αν κάπου γίνεται δωρεάν;

Pcr θέλουν αν πάρεις νάρκωση, αν όχι ισχύει και το ραπιντ. Υπάρχουν κέντρα υγείας σε όλη την Αθήνα που αν είσαι εμβολιασμένη μπορείς να πας να κανείς δωρεάν. Υπάρχει λίστα στο ιντερνετ και διαλέγεις ανάλογα την περιοχή σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ! :wub: Έχεις κάποια συνταγή για σαλάτα που να μην είναι το συνηθισμένο; Ή ό, τιδηποτε έχεις ξεχωρίσει στη λίστα "αξίζει να δοκιμάσουμε"! Σου στέλνω το μέιλ μου!

Μ' αεροπλάνα και βαπόρια...:wub:  

Έχω κάνει τρεις υστεροσκοπήσεις. Ο έμπειρος γιατρός κανονικά μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει εικόνα ενδομητριτιδας. Είναι χαρακτηριστική. Υπάρχει οίδημα, ερυθρότητα. Δεν ξέρω αν γίνεται να μην έχεις τέτοια εικόνα και πάλι να έχεις φλεγμονή. Εμένα και τις τρεις φορές μου είπαν ότι δεν είχα εικόνα τέτοια. Μόνο στη μία ιστολογική αναγράφει ότι έγινε και εξέταση για φλεγμονή η οποία βγήκε αρνητική. Επίσης έχω κάνει και μικροβιωμα και αυτό αρνητικό. Πάλι αμφιβολίες όμως έχω...

Ειδες που μεχρι κ εσυ που εκανες εξεταση για μικροβια εχεις αμφιβολιες... Βεβαια στη θεση σου θα ενιωθα πιο καλυμμένη, δεν υπάρχει λογος να αγχώνεσαι αφου εκανες τις εξετασεις αυτες. Απλως εγω πηγα σε γιατρο που υποτίθεται κανει πολλες υστεροσκοπησεις κ ειναι ειδήμων κ απλα με κοιταξε κ απαντησε ετσι κ δεν μου αρεσε. Διαβαζοντας εδω στο φορουμ καταλαβα οτι θα μπορουσα να ελέγξω ταυτοχρονα κ τα μικροβια κ ξενερωσα με τον γιατρο, που αυτος με πίεσε να παω στο ιατρειο του για υστεροσκοπηση πριν απο εξωσωματικη. Κ τωρα λεω κ αμα εχω κ μικροβιο δεν θα το μαθω ποτε πριν την εξωσωματικη τωρα πια. Κ το σκεφτομαι τοσο γιατι ειχα υδροσαλπιγγες κ ολο αυτο το τοξικο υγρο μαλλον γυρναει προς την μητρα. Τελοσπαντων θα δειξει η εκβαση της ivf για το τι θα κανω μετα.... 

7 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Το κατάλαβα. Γιατι αν προκειται για εξωσωματική συνηθίζουν την μερα της υστεροσκοπησης να κανουν και ωοληψια.

Αν δεν ηταν σίγουρος γι αυτο που βλέπει έπρεπε να πάρει δείγμα. Φαντάσου στην πρώτη υστεροσκοπηση που εκανα πηρε δείγμα έγραφε χρόνια φλεγμονή η βιοψία και ο γιατρος δεν το αξιολόγησε καν.

Σε ρωτάω γιατι εγω που πηγα χαλια σε αυτην την διέγερση ηταν στο 15 ενώ τον προηγούμενο μήνα 8 και θεωρω οτι έπαιξε ρόλο.

@Καντι εγω καταλαβα οτι επειδη εγινε στο ιατρείο του η υστεροσκοπηση κ χωρις μεθη κ υπέφερα εν τελει, δεν θα μου επαιρνε δείγμα εξ αρχής. Απλως εγω δεν ηξερα τιποτα απο αυτα... Τελοσπαντων δεν μπορω να κανω κατι τωρα. Θα δειξει....

13 ώρες πρίν, Troia είπε:

είχα καταψύξει βλαστοκύστες και η μία χάθηκε στην απόψυξη

αναφέρομαι στην πιθανότητα για φυσική σύλληψη

σκέψου το πολύ σοβαρά πριν την κάνεις και πάρε διάφορες γνώμες...

αν είσαι στην Αθήνα πήγαινε στη Σπάθη στο Έλενα. γραπτή αναφορά σου έδωσε;

Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορία κοπελα μου αλλα δεν ειμαι Αθηνα. Στο μόνο που ελπιζω τωρα ειναι στη γνωμη του γιατρού που θα παω τωρα να με αναλαβει κ θα του δειξω κ τη γραπτη αναφορά που λες αλλα κ το βίντεο της εξέτασης, γιατι αρχες Ιουλη θα ξεκινησω τη διεγερση. 

1 hour ago, Ellidr said:

Με ποιο γιατρό είσαι;

1 hour ago, Troia said:

Για το Σφακιανούδη μιλάμε; Έχεις κάνει ήδη προσπάθεια ή τώρα ετοιμάζεσαι; Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα όταν μπορέσω...

Ναι στον Σφακ ειμαι. Εχω κανει 2 προσπάθειες χωρίς εμφύτευση. Μια με βλαστοκύστες, μια με 3ης μέρας. Εχω άλλα 18 έμβρυα στην κατάψυξη και τωρα θα προετοιμαστούμε για την 3η

55 minutes ago, happykar said:

Πηγα σε παθολογο-λοιμωξιολογο, μετα το ngs που μου εβγαλε ενα σωρο μικροβια (αφου ειχαν προηγηθει οι εκχυσεις που ανεφερα). Μου εδωσε μια απλη αντιβιωση αλλα δεν καταπολεμηθηκαν τα μικροβια. Λογικο, γιατι δεν ειχα καθολου γαλακτοβακιλλους, τη φυσικη δλδ αμυνα του οργανισμου. Επειδη τοτε μας επιασε η πρωτη καραντινα, τα σταματησα ολα και ξεκινησα να παιρνω προβιοτικα, απο στομα και κολπο, λακτοφερινη, διατροφη πλυσια σε προβιοτικα και απειχα απο γλουτενη. Μεσα σε 4 μηνες εμεινα από μονη μου εγκυος (στα 42) αλλο που δεν προχωρησε λογω χρωμοσωμιακων ανωμαλιων. Συνεχισα τα παραπανω και μετα απο επανελεγχο του ngs οι γαλοκτοβακιλλοι εφτασαν στο 97%. Χωρις αντιβιωσεις, χωρις τιποτα.

Σε ευχαριστω πολυ πολυ :wub:

Εχω σκοπό να βοηθήσω όσο μπορω με διατροφή και προβιοτικά, οτι και να βγάλει η εξέταση. Σκεφτομουν να ψαχτω ακομα και για ξηρασία. Ας βγει το αποτέλεσμα και θα δω. 

Ξερει κάποια κοπέλα σε ποσο καιρο βγαίνουν τα αποτελέσματα της εξέτασης Νίκα;

eardp2.png

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Καλησπέρα.Ειδα το σχόλιο σου και είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα. Έκανα το ΕΡΑ και βγήκε μετατοπισμενο ( pre). Δλδ χρειάζομαι περισσότερη προγεστερόνη.Με προβληματίζει, διότι είχα μια εμφύτευση δίχως να κάνω το ΕΡΑ, και με το ΕΡΑ δεν έγινε εμφύτευση... Όταν έκανες το ΕΡΑ, θυμάσαι τι ώρα είχες πάρει την προγεστερόνη; Την επερνες σε πολύ συγκεκριμένες ώρες στην διάρκεια των ημερών που χρειάστηκε; Την μέρα της λήψης θυμάσαι αν είχες πάρει το πρωί προγεστερόνη; 

Καλησπέρα! Πετάγομαι γιατί κι εγώ έκανα το ΕΡΑ και έδειξε ότι ήθελα μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Υπ' όψιν ότι πριν το ΕΡΑ είχα κι εγώ μία φορά εμφύτευση όπως κι εσύ, αλλά επειδή είχα άλλες 3 που δεν έγινε καν εμφύτευση, γι' αυτό είπαμε να το ψάξουμε πάραπάνω. Όταν λοιπόν έκανα την προετοιμασία για το ΕΡΑ, εννοείται ότι έκανα τις prolutex συγκεκριμένη ώρα (όπως πάντα), μάλιστα όχι ότι ώρα με βόλευε, αλλά την ώρα που μου είχε πει ο γιατρός (είχε υπολογίζει τι ώρα θα γινόταν το χειρουργείο και πόσες ώρες πριν χρειαζόταν να έχω κάνει την prolutex ώστε να έχει περάσει η δράση της στον οργανισμό μου ώστε να μετρήσουμε και αυτή τη μέρα). Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι τις ενέσεις τις έκανα 8:00 το πρωί, δε θυμάμαι όμως την ακριβή ώρα του χειρουργείου, αυτό ήταν κάτι που το είχε υπολογίσει ο γιατρός μου κι έτσι δεν είχα δώσει σημασία. Είχα κάνει prolutex το πρωί του χειρουργείου όπως κατάλαβες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Κρατούσα βέβαια ακριβές ημερολόγιο κάθε μέρα τι φάρμακα έπαιρνα και σε ποια μέρα του κύκλου ήμουν, ώστε να πάμε με βάση αυτά ακριβώς τα στοιχεία την επόμενη φορά, προσαρμοσμένα στα δεδομένα του ΕΡΑ. Θυμάμαι μάλιστα όταν βγήκε το αποτέλεσμα ότι ο γιατρός μου είπε ότι για την ακρίβεια δεν έχω μία μέρα μετατόπιση, αλλά μισή, και ότι το ΕΡΑ δίνει μέχρι και ακρίβεια ωρών. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω στην πράξη τι θα είχε συμβεί στην επόμενη εμβρυομεταφορά (γιατί έμεινα έγκυος φυσικά και δεν προλάβαμε να κάνουμε ετ), θα πηγαίναμε όμως με βάση αυτά τα στοιχεία. Τώρα, αν εσύ πχ δεν έκανες ένεση προγεστερόνης το πρωί του χειρουργείου, τότε θα πάτε με αυτό το δεδομένο. Θα τηρήσετε δηλαδή το ίδιο ακριβώς πρωτόκολλο, όπως όταν έκανες την προετοιμασία για το ΕΡΑ, προσαρμοσμένο φυσικά στην απάντηση του ΕΡΑ. Αν τηρήσατε αυτά ακριβώς τα βήματα και δεν έγινε εμφύτευση, τότε αυτό δεν οφείλεται στο παράθυρο εμφύτευσης, αλλά σε κάποιον άλλο παράγοντα. Ενδεχομένως το ή τα έμβρυα που μεταφέρατε να είχαν κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία και το σώμα σου να το αναγνώρισε αυτό. Είναι κάτι πίθανο, ένας μηχανισμός άμυνας του οργανισμού μας. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου και να σε κάνει μανούλα! Είσαι σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά αφού έχετε ελέγξει και έξτρα παράγοντες.

@kateriiina25 πολύ λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου, αλλά μην το βάζεις κάτω όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου ! Η επόμενη θα είναι κ η τυχερή σου ! Και εμένα σε εξέταση χοριακης για την επιτροπη μου είχε βγει 3 και κάτι,  βέβαια δεν ρώτησα γιατρό αν σημαίνει κάτι γιατί μου είχαν πει ότι είναι αρνητικό κάτω από 5, οπότε μακάρι να σημαίνει ότι ίσως έγινε εμφύτευση. 

@Blue Velvet προσπάθησε να απολαύσεις κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι άδικα. άδικα χουν εκατομμύρια πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε στη ζωή μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας συμβούν κιόλας! Να έχεις πίστη στο έμβρυο σου και να το χαρείς γιατί περνάει γρήγορα ο καιρός!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Maria.28 είπε:

Ειδες που μεχρι κ εσυ που εκανες εξεταση για μικροβια εχεις αμφιβολιες... Βεβαια στη θεση σου θα ενιωθα πιο καλυμμένη, δεν υπάρχει λογος να αγχώνεσαι αφου εκανες τις εξετασεις αυτες. Απλως εγω πηγα σε γιατρο που υποτίθεται κανει πολλες υστεροσκοπησεις κ ειναι ειδήμων κ απλα με κοιταξε κ απαντησε ετσι κ δεν μου αρεσε. Διαβαζοντας εδω στο φορουμ καταλαβα οτι θα μπορουσα να ελέγξω ταυτοχρονα κ τα μικροβια κ ξενερωσα με τον γιατρο, που αυτος με πίεσε να παω στο ιατρειο του για υστεροσκοπηση πριν απο εξωσωματικη. Κ τωρα λεω κ αμα εχω κ μικροβιο δεν θα το μαθω ποτε πριν την εξωσωματικη τωρα πια. Κ το σκεφτομαι τοσο γιατι ειχα υδροσαλπιγγες κ ολο αυτο το τοξικο υγρο μαλλον γυρναει προς την μητρα. Τελοσπαντων θα δειξει η εκβαση της ivf για το τι θα κανω μετα.... 

@Καντι εγω καταλαβα οτι επειδη εγινε στο ιατρείο του η υστεροσκοπηση κ χωρις μεθη κ υπέφερα εν τελει, δεν θα μου επαιρνε δείγμα εξ αρχής. Απλως εγω δεν ηξερα τιποτα απο αυτα... Τελοσπαντων δεν μπορω να κανω κατι τωρα. Θα δειξει....

Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορία κοπελα μου αλλα δεν ειμαι Αθηνα. Στο μόνο που ελπιζω τωρα ειναι στη γνωμη του γιατρού που θα παω τωρα να με αναλαβει κ θα του δειξω κ τη γραπτη αναφορά που λες αλλα κ το βίντεο της εξέτασης, γιατι αρχες Ιουλη θα ξεκινησω τη διεγερση. 

@Maria.28 κ εμένα όταν έκανα υστεροσκοπηση ενώ θα μπορούσε να πάρει δείγμα ο γιατρός  δεν πήρε. Κ εγω δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται για να το ζητήσω. Ελπίζω η διάγνωση της υστεροσκοπηση να αρκεί. Μετά βέβαια την εξέταση προχώρησα σε αποτυχημένη ετ. Τι να πω 

23 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Κορίτσια μου σας έχει τύχει στην απόψυξη να χάσετε έμβρυα; Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες;

Έχω μπερδευτεί πολύ με την οιστραδιόλη και την έννοια της ..αν μπορείτε να το εξηγήσετε ..έκανα ωοληψια προ ημερώ με διέγερση ν,3 ημέρες πριν είχα οιστραδιόλη 3000 και δέκα ωάρια άνω των 16 ,τελικά βρήκαμε έξι ..το 3000 πως εξηγείται;

Οι πιθανότητες να χαθούν έμβρυα στην απόψυξη είναι ελάχιστες και αν συμβεί κάτι τέτοιο, συμβαίνει επειδή δεν ήταν υγιές κάποιο έμβρυο. Αυτό τουλάχιστον μου είπαν οι εμβρυολόγοι που είχα ρωτήσει.

32 minutes ago, ´Ισιδα said:

@kateriiina25 πολύ λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου, αλλά μην το βάζεις κάτω όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου ! Η επόμενη θα είναι κ η τυχερή σου ! Και εμένα σε εξέταση χοριακης για την επιτροπη μου είχε βγει 3 και κάτι,  βέβαια δεν ρώτησα γιατρό αν σημαίνει κάτι γιατί μου είχαν πει ότι είναι αρνητικό κάτω από 5, οπότε μακάρι να σημαίνει ότι ίσως έγινε εμφύτευση. 

@Blue Velvet προσπάθησε να απολαύσεις κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι άδικα. άδικα χουν εκατομμύρια πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε στη ζωή μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας συμβούν κιόλας! Να έχεις πίστη στο έμβρυο σου και να το χαρείς γιατί περνάει γρήγορα ο καιρός!

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Ναι, δυστυχώς με αυτο το νούμερο δεν μπορείς να ξέρεις αν υπήρξε εμφύτευση. Ισως αν αυριο εχει μηδενίσει να σημαίνει ότι έγινε αλλά και πάλι δεν μπορείς να εισαι βέβαιος 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...