Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , happykar είπε:

Να πεταχτω και να πω την γνωμη μου για την εξεταση του Νικα, καθως εχω κανει τρεις φορες και από δυο φορες κολπικες εκχυσεις, οι οποιες μου κατεστρεψαν το μικροβιωμα. Προσωπικα, δε θα την προτεινα, καθως θα σου εμφανισει στην καλυτερα μια γενικη διαγνωση, τυπου ηπια φλεγμονη και μετα θα σου προταθουν (μαλλον) πλυσεις. Οταν μετα την  τριτη εξεταση Νικα που εκανα και συνεχιζε η ιδια εικονα ηπιας φλεγμονης, μετα από 45 συνολικα εκχυσεις (!), εκανα το ngs και μαντεψε, ημουν φουλ στα μικροβια και με 0 γαλακτοβακιλλους, ενω τους θελουμε πανω απο 90%! Παλεψα πολυ για να επαναφερω το ενδομητριο στην αρχικη του καλη κατασταση, μου πηρε περιπου εναν χρονο. Οποτε, προσωπικα, πλεον θα ξεκιναγα μονο με το ngs, αντιβιωση χωρις εκχυσεις σε περιπτωση μικροβιων, με παραλληλη χορηγηση φουλ προβιοτικων, διατροφη επ[ισης φουλ σε προβιοτικα, και αποχη απο γλουτενη, μιας και φουντωνη τις φλεγμονες.

Τα είπε όλα η φιλενάδα από εδώ. Θα προσθέσω να κάνετε μια αναζήτηση στο ιντερνετ για τις τροφές που φουντώνουν τις φλεγμονές και αυτές που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω πάει στο Έλενας και μου είχε κανει πολλές εξετάσεις η Οικονομοπούλου. Παράλληλα είχα πάει και στην Λευκού όπου μου έκανε κ εκείνη πολλές εξετάσεις. Στο τέλος βρέθηκα με 2 διαφορετικές γνώμες όσον αφορά την κορτιζόνη και τελικά προχώρησα με την συμβουλή της Λευκού στο να πάρω (ήθελα να κάνω τα πάντα διαφορετικά απο την 1η φορα). Τωρα δεν ξερω πως θα προχωρήσω στην επόμενη. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γενικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν την εξέταση Νίκα ειναι οτι πιάνει και το θέμα μικρόβιο και το παράθυρο εμφύτευσης μαζί διαφορετικά θα πρεπει να κανω και ngs και era απο αυτα που μου λες που πολυ φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα 1000€ ενώ οριακά έχω για την επόμενη ετ. Αλλά άμα είναι να έχω αμφίβολο αποτέλεσμα απο την εξέταση δεν έχει νόημα. Πφφφ

Μην αγχώνεσαι για την κορτιζόνη, η Λευκού είναι large με τα φάρμακα. Δεν είναι τυχαίο που συνεργάζεται με το Γένεσις όπου αγαπούν τα φάρμακα...Την ίδια κουβέντα είχα με μία κοπέλα από το mammyland. Δηλ. μην είσαι σίγουρη ότι τη χρειάζεσαι. Π.χ. έχεις αυτοάνοσα; Ανεβασμένα ΑΝΑ; Η Τσεκούρα μου είχε πει προληπτικά αν θέλω τη 2η φορά να πάρω λίγη, αλλά κατάλαβα ότι δεν την κρίνει απαραίτητη, το ίδιο και ο γυναικολόγος μου, το είχαμε συζητήσει τότε και είχαν συμφωνήσει σε αυτό, δεν πήρα και όλα καλά. Ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι μπορεί να επιφέρει και το αντίθετο αποτέλεσμα, επειδή έχει αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά εμείς θέλουμε μία μικρή φλεγμονή για να γίνει η εμφύτευση....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Troia είπε:

Κάνει απογευματινά ραντεβού και είναι στο τμήμα ακτινολογίας. Δηλ. κάνει μόνο υπερήχους (που η κανονική ειδικότητα γι' αυτούς είναι των ακτινολόγων), δεν είναι γυναικολόγος. Κλείνεις ραντεβού από κάποιο τηλέφωνο για απογευματινά ραντεβού του Έλενα, ψάξτο στο ιντερνετ. Αν σου γράψει κάποιος τον υπέρηχο (και η Οικονομοπούλου μπορεί) δεν πληρώνεις κάτι, κι ας είναι απογευματινό. Της πας μαζί και τη σαλπιγγογραφία σου και το dvd της υστεροσκόπησης. Ρώτα και για μία Παλαιογιαννίδου, αλλά νομίζω έχει πάρει σύνταξη, η Σπάθη ήταν η βοηθός της και ξέρω ότι παραμένει.

Τώρα για γυναικολόγους στο Έλενα, λένε τα καλύτερα για έναν Κολλιόπουλο, επίσης για έναν Παπαδή. Κι ένας που αρχίζει το όνομα του από Ξ είναι καλός, νομίζω Ξενογιάννης. Η Τσεκούρα είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Κολλιόπουλο πάντως...

Σ'ευχαριστώ!!! Θα τους ψάξω όλους! Μέσω 1535 πάντως βγάζει ότι δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα τα απογευματινά. Θα τηλεφωνήσω αύριο. Την Τετάρτη θα δω και την Οικονομοπούλου οπότε θα της ζητήσω ό,τι χρειαστεί! 

πρίν από 13 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ!!! Θα τους ψάξω όλους! Μέσω 1535 πάντως βγάζει ότι δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα τα απογευματινά. Θα τηλεφωνήσω αύριο. Την Τετάρτη θα δω και την Οικονομοπούλου οπότε θα της ζητήσω ό,τι χρειαστεί! 

Δεν κλείνεις μέσω 1535 για απογευματινό, αλλά μέσω κάποιου 10ψηφιου νούμερου που αντιστοιχεί στη γραμματεία των απογευματινών και λειτουργεί μετά τις 3 το μεσημέρι.

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια διαβάζω όσα γράφετε και έχω πραγματικά καταμπερδευτει.... Εγώ έκανα πριν ένα μήνα υστεροσκοπηση με σκρατσινγκ μαζί με δείγμα για βιοψία και όλα ήταν μια χαρά. Βέβαια στο δημοσιο δεν παίρνεις κάποιο CD. Είχα κάνει σε άλλο δημόσιο πριν 2 χρόνια πάλι και όλα ήταν επίσης μια χαρά. 

Θα πρέπει παρόλα αυτά να κοιτάξω τα NGS, την εξέταση Νικά ή κάτι άλλο? Στις αποβολές που είχα στο παρελθόν ο γιατρός ποτέ δεν μου είχε προτείνει κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι να έρθω μια βόλτα στο γιατρό μου στην Αθήνα που ξέρει όλο το ιστορικό μου και τον εμπιστεύομαι ότι δε θα κάνει κάτι με σκοπό τα χρήματα. 

Τη διατροφή μου πάντως αποφάσισα να τη φτιάξω και θα μπω να διαβάσω ποιες τροφές βοηθάνε. Είπαμε, να μου μείνει τουλάχιστον το σώμα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια διαβάζω όσα γράφετε και έχω πραγματικά καταμπερδευτει.... Εγώ έκανα πριν ένα μήνα υστεροσκοπηση με σκρατσινγκ μαζί με δείγμα για βιοψία και όλα ήταν μια χαρά. Βέβαια στο δημοσιο δεν παίρνεις κάποιο CD. Είχα κάνει σε άλλο δημόσιο πριν 2 χρόνια πάλι και όλα ήταν επίσης μια χαρά. 

Θα πρέπει παρόλα αυτά να κοιτάξω τα NGS, την εξέταση Νικά ή κάτι άλλο? Στις αποβολές που είχα στο παρελθόν ο γιατρός ποτέ δεν μου είχε προτείνει κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι να έρθω μια βόλτα στο γιατρό μου στην Αθήνα που ξέρει όλο το ιστορικό μου και τον εμπιστεύομαι ότι δε θα κάνει κάτι με σκοπό τα χρήματα. 

Τη διατροφή μου πάντως αποφάσισα να τη φτιάξω και θα μπω να διαβάσω ποιες τροφές βοηθάνε. Είπαμε, να μου μείνει τουλάχιστον το σώμα! 

Μην αγχώνεσαι. Δεν έκανα ποτέ ούτε καν υστεροσκόπηση κι έχω μια κορούλα από εξωσωματική και μάλιστα την απέκτησα σχετικά εύκολα. Αν έρθεις Αθήνα, πήγαινε στο Έλενα, στην Οικονομοπούλου για τις αποβολές και στη Σπάθη για υπέρηχο, δείξε της ό,τι έχεις και το πιο πιθανό να σου πει ότι δε χρειάζεσαι τίποτα. Το μόνο που έκανα εγώ και με είχε βάλει η Τσεκούρα, ήταν καλλιέργεια κολπικού υγρού. Έλεγε ότι μόνο αυτή η πανεύκολη και παμφθηνη εξέταση μας αρκεί για αρχή. Όμως δεν είχα αποβολές, στις αποβολές ίσως ενδείκνυται η υστεροσκόπηση, έχεις κάνει όμως κι όλα καλά.

Το Νίκα τον πιστεύουν ελάχιστοι γιατροί...

Για τη διατροφή θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες αν είχα χρόνο...Ξεκίνα για αρχή με τον οδηγό διατροφής από το site to make a mommy και με το βιβλίο it starts with the egg

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αν η υστεροσκοπηση δεν εδειξε τιποτα, προσωπικα δε θα εμπαινα στη διαδικασια, πλεον, να κανω κατι αλλο, πλην φυσικα της διατροφης, οπως προαναφερα και ειπε και η Τροια. Α! προ ετ θα προτεινα μια κολπικη και τραχηλικη καλλιεργεια, ωστε αν υπαρχει μικροβιο να ληφθει η καταλληλη αντιβιωση και να μην προχωρησετε σε ετ. Επαναληψη μετα, ωστε να ειναι σιγουρο οτι το μικροβιο εχει εξαληφθει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , happykar είπε:

Αν η υστεροσκοπηση δεν εδειξε τιποτα, προσωπικα δε θα εμπαινα στη διαδικασια, πλεον, να κανω κατι αλλο, πλην φυσικα της διατροφης, οπως προαναφερα και ειπε και η Τροια. Α! προ ετ θα προτεινα μια κολπικη και τραχηλικη καλλιεργεια, ωστε αν υπαρχει μικροβιο να ληφθει η καταλληλη αντιβιωση και να μην προχωρησετε σε ετ. Επαναληψη μετα, ωστε να ειναι σιγουρο οτι το μικροβιο εχει εξαληφθει.

Συμφωνώ με τη φιλενάδα από εδώ. Μην πάτε γυρεύοντας για αντιβιώσεις (και για να δώσετε ένα σωρό λεφτά), κορίτσια...Και πάρτε κι άλλες γνώμες γι' αυτά...

Υ.Γ. Χαθήκαμε, φιλενάδα...Πώς είσαι;

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, happykar said:

Να πεταχτω και να πω την γνωμη μου για την εξεταση του Νικα, καθως εχω κανει τρεις φορες και από δυο φορες κολπικες εκχυσεις, οι οποιες μου κατεστρεψαν το μικροβιωμα. Προσωπικα, δε θα την προτεινα, καθως θα σου εμφανισει στην καλυτερα μια γενικη διαγνωση, τυπου ηπια φλεγμονη και μετα θα σου προταθουν (μαλλον) πλυσεις. Οταν μετα την  τριτη εξεταση Νικα που εκανα και συνεχιζε η ιδια εικονα ηπιας φλεγμονης, μετα από 45 συνολικα εκχυσεις (!), εκανα το ngs και μαντεψε, ημουν φουλ στα μικροβια και με 0 γαλακτοβακιλλους, ενω τους θελουμε πανω απο 90%! Παλεψα πολυ για να επαναφερω το ενδομητριο στην αρχικη του καλη κατασταση, μου πηρε περιπου εναν χρονο. Οποτε, προσωπικα, πλεον θα ξεκιναγα μονο με το ngs, αντιβιωση χωρις εκχυσεις σε περιπτωση μικροβιων, με παραλληλη χορηγηση φουλ προβιοτικων, διατροφη επ[ισης φουλ σε προβιοτικα, και αποχη απο γλουτενη, μιας και φουντωνη τις φλεγμονες.

Δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω και να ακυρώσω την γνώμη του γιατρού. Δυστυχώς αν μπω σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να αλλάξω και γιατρό και δεν το θέλω. Ευχαριστω πολύ για τις γνώμες, ειμαι σίγουρη οτι κάποιες γυναίκες τις έχει βοηθήσει αυτή η εξέταση αλλιώς δεν θα υπήρχε και δεν θα την πρότεινε γιατρός με τετοιο πελατολόγιο. Οτι και να κάνουμε, σε κάποιους εχει λειτουργήσει και σε άλλους οχι. Παίρνω κι εγώ το ρίσκο μου και ελπίζω να μου βγει σε καλο. 

35 minutes ago, Troia said:

Τα είπε όλα η φιλενάδα από εδώ. Θα προσθέσω να κάνετε μια αναζήτηση στο ιντερνετ για τις τροφές που φουντώνουν τις φλεγμονές και αυτές που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μην αγχώνεσαι για την κορτιζόνη, η Λευκού είναι large με τα φάρμακα. Δεν είναι τυχαίο που συνεργάζεται με το Γένεσις όπου αγαπούν τα φάρμακα...Την ίδια κουβέντα είχα με μία κοπέλα από το mammyland. Δηλ. μην είσαι σίγουρη ότι τη χρειάζεσαι. Π.χ. έχεις αυτοάνοσα; Ανεβασμένα ΑΝΑ; Η Τσεκούρα μου είχε πει προληπτικά αν θέλω τη 2η φορά να πάρω λίγη, αλλά κατάλαβα ότι δεν την κρίνει απαραίτητη, το ίδιο και ο γυναικολόγος μου, το είχαμε συζητήσει τότε και είχαν συμφωνήσει σε αυτό, δεν πήρα και όλα καλά. Ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι μπορεί να επιφέρει και το αντίθετο αποτέλεσμα, επειδή έχει αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά εμείς θέλουμε μία μικρή φλεγμονή για να γίνει η εμφύτευση....

Της ίδιας γνώμης ηταν και ο Σφακ, δεν την ήθελε την κορτιζόνη αλλα μου ειπε εφοσον πήγα στην Λευκού, να ακολουθήσω οτι μου ειπε. Έχω Χασιμότο και αυτή την προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πήρα 10mg την μερα απο την πρώτη μερα περιόδου 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Troia είπε:

Συμφωνώ με τη φιλενάδα από εδώ. Μην πάτε γυρεύοντας για αντιβιώσεις (και για να δώσετε ένα σωρό λεφτά), κορίτσια...Και πάρτε κι άλλες γνώμες γι' αυτά...

Υ.Γ. Χαθήκαμε, φιλενάδα...Πώς είσαι;

Καλα είμαι Τροια μου...Πλεον την επομενη εβδομαδα, καλως εχοντων των πραγματων, θα μπω στον 7ο μηνα...Εχουμε μια μικρη μαχητρια, που τα εχει βγαλει περα σε πολυ δυσκολες καταστασεις. Ελπιζουμε να εχει αυτη τη διαθεση μεχρι τελους! Εσυ πως εισαι; Η μπεμπα τωρα θα εχει μεγαλωσει πολυ, ποσο ειναι; 

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω και να ακυρώσω την γνώμη του γιατρού. Δυστυχώς αν μπω σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να αλλάξω και γιατρό και δεν το θέλω. Ευχαριστω πολύ για τις γνώμες, ειμαι σίγουρη οτι κάποιες γυναίκες τις έχει βοηθήσει αυτή η εξέταση αλλιώς δεν θα υπήρχε και δεν θα την πρότεινε γιατρός με τετοιο πελατολόγιο. Οτι και να κάνουμε, σε κάποιους εχει λειτουργήσει και σε άλλους οχι. Παίρνω κι εγώ το ρίσκο μου και ελπίζω να μου βγει σε καλο. 

Με ποιο γιατρό είσαι;

Διαφημίσεις

Να σου πανε ολα κατ' ευχην! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Της ίδιας γνώμης ηταν και ο Σφακ, δεν την ήθελε την κορτιζόνη αλλα μου ειπε εφοσον πήγα στην Λευκού, να ακολουθήσω οτι μου ειπε. Έχω Χασιμότο και αυτή την προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πήρα 10mg την μερα απο την πρώτη μερα περιόδου 

Για το Σφακιανούδη μιλάμε; Έχεις κάνει ήδη προσπάθεια ή τώρα ετοιμάζεσαι; Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα όταν μπορέσω...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε μόνες μας να αποφασίζουμε για τέτοιες εξετασεις, πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας εφόσον τους εμπιστευόμαστε. Εμένα μου πρότεινε κατευθείαν ngs και ΕΡΑ. Αν μου έλεγε Νίκα θα έκανα Νικα. Απλά ανάλογα το αποτέλεσμα πάρε και μια δεύτερη γνώμη γιατί το μικροβιωμα είναι σοβαρό και έχω ακούσει από αρκετές κοπέλες για εγχύσεις που δεν ήταν και οτι καλύτερο. Μόνο αυτό εχε στο νου σου.

πρίν από 51 λεπτά , Troia είπε:

Κάνει απογευματινά ραντεβού και είναι στο τμήμα ακτινολογίας. Δηλ. κάνει μόνο υπερήχους (που η κανονική ειδικότητα γι' αυτούς είναι των ακτινολόγων), δεν είναι γυναικολόγος. Κλείνεις ραντεβού από κάποιο τηλέφωνο για απογευματινά ραντεβού του Έλενα, ψάξτο στο ιντερνετ. Αν σου γράψει κάποιος τον υπέρηχο (και η Οικονομοπούλου μπορεί) δεν πληρώνεις κάτι, κι ας είναι απογευματινό. Της πας μαζί και τη σαλπιγγογραφία σου και το dvd της υστεροσκόπησης. Ρώτα και για μία Παλαιογιαννίδου, αλλά νομίζω έχει πάρει σύνταξη, η Σπάθη ήταν η βοηθός της και ξέρω ότι παραμένει.

Τώρα για γυναικολόγους στο Έλενα, λένε τα καλύτερα για έναν Κολλιόπουλο, επίσης για έναν Παπαδή. Κι ένας που αρχίζει το όνομα του από Ξ είναι καλός, νομίζω Ξενογιάννης. Η Τσεκούρα είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Κολλιόπουλο πάντως...

Επιβεβαιώνω για Κολλιοπουλο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , happykar είπε:

Καλα είμαι Τροια μου...Πλεον την επομενη εβδομαδα, καλως εχοντων των πραγματων, θα μπω στον 7ο μηνα...Εχουμε μια μικρη μαχητρια, που τα εχει βγαλει περα σε πολυ δυσκολες καταστασεις. Ελπιζουμε να εχει αυτη τη διαθεση μεχρι τελους! Εσυ πως εισαι; Η μπεμπα τωρα θα εχει μεγαλωσει πολυ, ποσο ειναι; 

Μπράβο αγάπη μου! Πότε σου δίναμε συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και πότε έφτασες στον 7ο; Έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες; Το παιδικό δωμάτιο κτλ.; Αν θέλεις συμβουλές, εδώ είμαι εγώ αν και μπορεί να μην απαντάω αμέσως...Η δικιά μου είναι 7 μηνών και κάτι, όλα της καλά, αλλά ο ύπνος ακόμα δεν έχει στρώσει και δεν ξέρω πότε θα στρώσει...Κατά τα άλλα είναι στη φάση που συνεχώς κάνει καινούρια πράγματα και μας τρελαίνει. Αθήνα ή Πάτρα θα γεννήσεις;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...