Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αν με την εξέταση Νίκα καλύπτω και το μικροβίωμα και το παράθυρο εμφύτευσης, τότε καλύτερα νομίζω να κάνω αυτήν. Θα το συζητήσω με τον γιατρό. Δυστυχώς δεν με πήρε σήμερα οπότε Δευτέρα τώρα

Την εξέταση Νίκα οι περισσότεροι γιατροί την απορρίπτουν. Μοιάζει με το ngs αλλά δεν είναι το ίδιο. Η εξέταση Νίκα στηρίζεται κυρίως στην οπτική διάγνωση ενώ τα τεστ για το μικροβιωμα στην ngs ανάλυση του δείγματος. Γι'αυτό κ λέγονται ngs. Είναι μια πολύ λεπτομερής εξέταση που δείχνει ποσοστά από όλα τα πιθανά μικρόβια, βακτήρια κ σου λέει ακριβώς ποιο έχεις κ σε τι ποσοστό. Σου δείχνει επίσης κ ποσοστό γαλακτοβακιλλων. 

Αν θέλει κάποια γυναίκα ή το προτείνει ο γιατρός της μπορεί να κάνει υστεροσκοπηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο γιατρός να πάρει και δείγμα. Άλλοι το στέλνουν για απλή ιστολογική (για εμένα επίφοβο αποτέλεσμα), άλλοι για ngs ανάλυση και άλλοι για Νίκα (οι περισσότεροι γιατροί δεν το πιστεύουν). Να ξεκαθαρίσω ότι κ ο γιατρός μου το έκανε το τεστ Νίκα σε κάποιες περιπτώσεις ως την έσχατη λύση αν δεν βρισκόταν κάτι άλλο, αλλά από τότε που έχει εξελιχθεί το ngs το προτιμάει. Εγώ έχω κάνει μόνο ngs κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης. Βγήκε μια λοίμωξη σε συγκεκριμένα μικρόβια, πήρα αγωγή κ έκανα επαναληπτικό, του οποίου τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. Το επαναληπτικό το έκανα στο ιατρείο, χωρίς αναισθησία.

Όσον αφορά στο παράθυρο εμφύτευσης, δεν ξέρω αν η εξέταση Νίκα αντικαθιστά το ΕΡΑ τεστ. Ακριβή εξέταση κ συνήθως δεν δείχνει κάποια μετατόπιση. Αλλά αν έχεις στο ενεργητικό σου πολλές αποτυχίες εμφύτευσης, το δοκιμάζεις κι αυτό. Σε αυτή την εξέταση παίρνεις προγεστερόνη. Το έκανα κι αυτό... Δεν έδειξε μετατόπιση. 

Κατερίνα, καταλαβαίνω πολύ καλά την απογοήτευση. Και αυτό που έγραψες ότι μπορεί κ τα υπόλοιπα έμβρυα να μην είναι καλά... Μέσα στην καρδιά με χτύπησες. Στο Έλενα έχεις πάει για αιματολογικό έλεγχο; Αν όχι, μήπως να πήγαινες να έβλεπες και το θέμα της κορτιζόνης; Ειδικά αν βγει κάποια φλεγμονή με το ngs.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Fairytales είπε:

Κορίτσια καλημέρα... Μήπως ξέρετε να μου πείτε γνώμες για τον κ. Παντο στο Γένεσις???και πόσο σας κόστισε?

Κρίμα που δεν σου απαντησε καποια που τον εχει γιατρο , ειδα οτι ρώτησες και χτες. Για τον Παντο θα ακούσεις ή πολυ καλα λόγια ή πολυ κακά.... ειναι σίγουρα ενα ονομα εγγύηση στον χώρο, αλλα εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα λόγω πολυκοσμίας, κανεις το πρώτο ραντεβού μαζι του και την εμβρυομεταφορά, στην υπόλοιπη διαδικασία συνήθως σε βλέπουν συνεργάτες. Εμενα δεν ειναι ο γιατρος μου, αλλα κανω τις προσπαθειες μου στην κλινικη του.

Στο γενεσις χρεώνουν την εξωσωματική 3.700 με κατι καλύτερο αν το διαπραγματευτεις.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

16 ώρες πρίν, Troia είπε:

Για πες, τι συνταγές θέλεις να σου στείλω; Θα σου τις στείλω με προσωπικό μήνυμα ή με κάποιον άλλον τρόπο. π.χ. με mail.

Σ'ευχαριστώ πολύ! :wub: Έχεις κάποια συνταγή για σαλάτα που να μην είναι το συνηθισμένο; Ή ό, τιδηποτε έχεις ξεχωρίσει στη λίστα "αξίζει να δοκιμάσουμε"! Σου στέλνω το μέιλ μου!

13 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Δεν βαζεις και ενα αεροπλάνο;;;;:x

Μ' αεροπλάνα και βαπόρια...:wub:  

10 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κοριτσια μιας κ μιλατε για τετοιες εξετασεις, όποια έχει κανει υστεροσκοπηση εχει δει το βιντεακι της εξετασης?? Η τελοσπαντων λάιβ εκεινη την ωρα ξυπνια??? Μου αφησε μια υποψια για κατι ο γιατρος ετσι οπως μου μίλησε αν κ θα παω σε αλλον τωρα κ θα του δειξω την εξεταση. Επισης εσας σαν πηραν ουτως η άλλως δειγμα για εξεταση απ το ενδομητριο στην υστεροσκοπηση?? Γιατι εμενα οχι κ επισης μου ειπε οτι ετσι θα εβλεπε κ αν εχω καποια φλεγμονη. Φαινεται ετσι απλα στην καμερα του υστεροσκοπιου η φλεγμονη???? Εχω δει το βιντεο κ υπάρχουν καποια μικρα κοκκινακια σαν στίγματα στη μητρα.Κ με αφησε με αποριες ολο αυτο.

Έχω κάνει τρεις υστεροσκοπήσεις. Ο έμπειρος γιατρός κανονικά μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει εικόνα ενδομητριτιδας. Είναι χαρακτηριστική. Υπάρχει οίδημα, ερυθρότητα. Δεν ξέρω αν γίνεται να μην έχεις τέτοια εικόνα και πάλι να έχεις φλεγμονή. Εμένα και τις τρεις φορές μου είπαν ότι δεν είχα εικόνα τέτοια. Μόνο στη μία ιστολογική αναγράφει ότι έγινε και εξέταση για φλεγμονή η οποία βγήκε αρνητική. Επίσης έχω κάνει και μικροβιωμα και αυτό αρνητικό. Πάλι αμφιβολίες όμως έχω...

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εχεις ακούσει κάτι κακό;

Οι περισσότεροι γιατροί είναι εναντίον. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα. 

πρίν από 33 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ! :wub: Έχεις κάποια συνταγή για σαλάτα που να μην είναι το συνηθισμένο; Ή ό, τιδηποτε έχεις ξεχωρίσει στη λίστα "αξίζει να δοκιμάσουμε"! Σου στέλνω το μέιλ μου!

Σαλάτες όσες θέλεις!!!! Θα σου στείλω!!!

πρίν από 34 λεπτά , Margeau είπε:

Έχω κάνει τρεις υστεροσκοπήσεις. Ο έμπειρος γιατρός κανονικά μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει εικόνα ενδομητριτιδας. Είναι χαρακτηριστική. Υπάρχει οίδημα, ερυθρότητα. Δεν ξέρω αν γίνεται να μην έχεις τέτοια εικόνα και πάλι να έχεις φλεγμονή. Εμένα και τις τρεις φορές μου είπαν ότι δεν είχα εικόνα τέτοια. Μόνο στη μία ιστολογική αναγράφει ότι έγινε και εξέταση για φλεγμονή η οποία βγήκε αρνητική. Επίσης έχω κάνει και μικροβιωμα και αυτό αρνητικό. Πάλι αμφιβολίες όμως έχω...

Να μην έχεις. Κλείσε ένα ραντεβού στη Σπάθη στο Έλενα να σου κάνει υπέρηχο. Δείξε της το dvd και ό,τι σου πει, αυτό είναι! Και το πιο πιθανό να σου πει ότι δεν έχεις τίποτα.

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αν με την εξέταση Νίκα καλύπτω και το μικροβίωμα και το παράθυρο εμφύτευσης, τότε καλύτερα νομίζω να κάνω αυτήν. Θα το συζητήσω με τον γιατρό. Δυστυχώς δεν με πήρε σήμερα οπότε Δευτέρα τώρα

Η εξέταση Νίκα δεν είναι καλλιέργεια. Είναι μια εικόνα μεγενθυμένη στο μικροσκόπιο όπου φαίνεται η φθορά των κυττάρων και μπαίνει διάγνωση για φλεγμονή. Το παράθυρο εμφύτευσης σε αυτή την εξέταση πάλι οπτικά εντοπιζετυ από έναν σχηματισμό που αποκτούν τα κύτταρα την πιο δεκτική μέρα (πινοπόδια). Η αγωγή που δίνεται σε περίπτωση φλεγμονής είναι τριπλή για να καλύψει όλα τα πιθανά μικρόβια. Στο μικροβίωμα όπως και στο ngs όπως και στο δείγμα που λαμβάνεται σε υστεροσκοπηση γίνεται καλλιέργεια, κάποιες φορές και PCR οπότε και γνωρίζεις επακριβώς τι μικρόβιο υπάρχει και τι αντιβίωση πρέπει να δοθεί.

πρίν από 28 λεπτά , Troia είπε:

Οι περισσότεροι γιατροί είναι εναντίον. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα. 

Σαλάτες όσες θέλεις!!!! Θα σου στείλω!!!

Να μην έχεις. Κλείσε ένα ραντεβού στη Σπάθη στο Έλενα να σου κάνει υπέρηχο. Δείξε της το dvd και ό,τι σου πει, αυτό είναι! Και το πιο πιθανό να σου πει ότι δεν έχεις τίποτα.

Πού θα την βρω;;; Είναι σε κάποιο τμήμα συγκεκριμένα; Έχω κλείσει για Τέταρτη στην τύχη σε ένα απ' τα τμήματα μαιευτικής γυναικολογίας να με δουν με υπέρηχο και να με προγραμματίσουν για την επόμενη υστεροσκοπηση αν χρειαστεί. Αλλά δεν ξέρω ποιος θα με δει. 

1 ώρα πρίν, Fairytales είπε:

Κορίτσια καλημέρα... Μήπως ξέρετε να μου πείτε γνώμες για τον κ. Παντο στο Γένεσις???και πόσο σας κόστισε?

Καλημέρα! Εμένα είναι ο δεύτερος γιατρός μου και δεν τον αλλάζω. Νιώθω ασφάλεια και ότι ξέρει τι κάνει. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι λόγω πολύ κόσμου δεν έχεις συχνή επαφή μαζί του, όχι ότι μου χρειάζεται βέβαια.  Όσες φορές τον χρειάστηκα ανταποκρίθηκε αμέσως και γενικά βρίσκω πάντα κάποιον να μιλήσω και να ρωτήσω ότι θέλω. Επίσης δεν αποφασίζουν ποτέ οι βοηθοί του για το πως προχωράς, ενημερώνεται για κάθε υπέρηχο και κάθε αιματολογική και μετά σου λένε τι να κανείς. Αν δεν θες έναν γιατρό να μιλάς αποκλειστικά μαζί του εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Λίγο υπομονή μόνο με τον κόσμο στο κέντρο.

1 hour ago, marina_86 said:

Την εξέταση Νίκα οι περισσότεροι γιατροί την απορρίπτουν. Μοιάζει με το ngs αλλά δεν είναι το ίδιο. Η εξέταση Νίκα στηρίζεται κυρίως στην οπτική διάγνωση ενώ τα τεστ για το μικροβιωμα στην ngs ανάλυση του δείγματος. Γι'αυτό κ λέγονται ngs. Είναι μια πολύ λεπτομερής εξέταση που δείχνει ποσοστά από όλα τα πιθανά μικρόβια, βακτήρια κ σου λέει ακριβώς ποιο έχεις κ σε τι ποσοστό. Σου δείχνει επίσης κ ποσοστό γαλακτοβακιλλων. 

Αν θέλει κάποια γυναίκα ή το προτείνει ο γιατρός της μπορεί να κάνει υστεροσκοπηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο γιατρός να πάρει και δείγμα. Άλλοι το στέλνουν για απλή ιστολογική (για εμένα επίφοβο αποτέλεσμα), άλλοι για ngs ανάλυση και άλλοι για Νίκα (οι περισσότεροι γιατροί δεν το πιστεύουν). Να ξεκαθαρίσω ότι κ ο γιατρός μου το έκανε το τεστ Νίκα σε κάποιες περιπτώσεις ως την έσχατη λύση αν δεν βρισκόταν κάτι άλλο, αλλά από τότε που έχει εξελιχθεί το ngs το προτιμάει. Εγώ έχω κάνει μόνο ngs κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης. Βγήκε μια λοίμωξη σε συγκεκριμένα μικρόβια, πήρα αγωγή κ έκανα επαναληπτικό, του οποίου τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. Το επαναληπτικό το έκανα στο ιατρείο, χωρίς αναισθησία.

Όσον αφορά στο παράθυρο εμφύτευσης, δεν ξέρω αν η εξέταση Νίκα αντικαθιστά το ΕΡΑ τεστ. Ακριβή εξέταση κ συνήθως δεν δείχνει κάποια μετατόπιση. Αλλά αν έχεις στο ενεργητικό σου πολλές αποτυχίες εμφύτευσης, το δοκιμάζεις κι αυτό. Σε αυτή την εξέταση παίρνεις προγεστερόνη. Το έκανα κι αυτό... Δεν έδειξε μετατόπιση. 

Κατερίνα, καταλαβαίνω πολύ καλά την απογοήτευση. Και αυτό που έγραψες ότι μπορεί κ τα υπόλοιπα έμβρυα να μην είναι καλά... Μέσα στην καρδιά με χτύπησες. Στο Έλενα έχεις πάει για αιματολογικό έλεγχο; Αν όχι, μήπως να πήγαινες να έβλεπες και το θέμα της κορτιζόνης; Ειδικά αν βγει κάποια φλεγμονή με το ngs.

Έχω πάει στο Έλενας και μου είχε κανει πολλές εξετάσεις η Οικονομοπούλου. Παράλληλα είχα πάει και στην Λευκού όπου μου έκανε κ εκείνη πολλές εξετάσεις. Στο τέλος βρέθηκα με 2 διαφορετικές γνώμες όσον αφορά την κορτιζόνη και τελικά προχώρησα με την συμβουλή της Λευκού στο να πάρω (ήθελα να κάνω τα πάντα διαφορετικά απο την 1η φορα). Τωρα δεν ξερω πως θα προχωρήσω στην επόμενη. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γενικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν την εξέταση Νίκα ειναι οτι πιάνει και το θέμα μικρόβιο και το παράθυρο εμφύτευσης μαζί διαφορετικά θα πρεπει να κανω και ngs και era απο αυτα που μου λες που πολυ φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα 1000€ ενώ οριακά έχω για την επόμενη ετ. Αλλά άμα είναι να έχω αμφίβολο αποτέλεσμα απο την εξέταση δεν έχει νόημα. Πφφφ

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Κρίμα που δεν σου απαντησε καποια που τον εχει γιατρο , ειδα οτι ρώτησες και χτες. Για τον Παντο θα ακούσεις ή πολυ καλα λόγια ή πολυ κακά.... ειναι σίγουρα ενα ονομα εγγύηση στον χώρο, αλλα εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα λόγω πολυκοσμίας, κανεις το πρώτο ραντεβού μαζι του και την εμβρυομεταφορά, στην υπόλοιπη διαδικασία συνήθως σε βλέπουν συνεργάτες. Εμενα δεν ειναι ο γιατρος μου, αλλα κανω τις προσπαθειες μου στην κλινικη του.

Στο γενεσις χρεώνουν την εξωσωματική 3.700 με κατι καλύτερο αν το διαπραγματευτεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! Ας πάνε όλα καλά και ας τον δω δύο φορές!!! Τις ενέσεις θα τις πάρω μέσο ΕΟΠΥΥ.... ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Εύχομαι καί σένα ότι καλύτερο 

πρίν από 34 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα! Εμένα είναι ο δεύτερος γιατρός μου και δεν τον αλλάζω. Νιώθω ασφάλεια και ότι ξέρει τι κάνει. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι λόγω πολύ κόσμου δεν έχεις συχνή επαφή μαζί του, όχι ότι μου χρειάζεται βέβαια.  Όσες φορές τον χρειάστηκα ανταποκρίθηκε αμέσως και γενικά βρίσκω πάντα κάποιον να μιλήσω και να ρωτήσω ότι θέλω. Επίσης δεν αποφασίζουν ποτέ οι βοηθοί του για το πως προχωράς, ενημερώνεται για κάθε υπέρηχο και κάθε αιματολογική και μετά σου λένε τι να κανείς. Αν δεν θες έναν γιατρό να μιλάς αποκλειστικά μαζί του εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Λίγο υπομονή μόνο με τον κόσμο στο κέντρο.

Ευχαριστώ πολύ!!!! Με βοηθήσες αρκετά!)!) Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα!!!

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω πάει στο Έλενας και μου είχε κανει πολλές εξετάσεις η Οικονομοπούλου. Παράλληλα είχα πάει και στην Λευκού όπου μου έκανε κ εκείνη πολλές εξετάσεις. Στο τέλος βρέθηκα με 2 διαφορετικές γνώμες όσον αφορά την κορτιζόνη και τελικά προχώρησα με την συμβουλή της Λευκού στο να πάρω (ήθελα να κάνω τα πάντα διαφορετικά απο την 1η φορα). Τωρα δεν ξερω πως θα προχωρήσω στην επόμενη. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γενικά. Ο λόγος που σκεφτόμουν την εξέταση Νίκα ειναι οτι πιάνει και το θέμα μικρόβιο και το παράθυρο εμφύτευσης μαζί διαφορετικά θα πρεπει να κανω και ngs και era απο αυτα που μου λες που πολυ φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα 1000€ ενώ οριακά έχω για την επόμενη ετ. Αλλά άμα είναι να έχω αμφίβολο αποτέλεσμα απο την εξέταση δεν έχει νόημα. Πφφφ

Και οι δυο εξετάσεις μαζί έχουν 880. Λίγα δεν είναι και εγώ το σκεφτόμουν πολύ. Απλά σκέφτηκα μήπως πετάω έτσι τα έμβρυα και υπάρχει άλλου το πρόβλημα. Πάρε λίγο το χρόνο σου να ηρεμήσεις και μετά μίλα με τον γιατρό σου και θα σου πει πως να συνεχίσετε. 

πρίν από 17 λεπτά , Fairytales είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! Ας πάνε όλα καλά και ας τον δω δύο φορές!!! Τις ενέσεις θα τις πάρω μέσο ΕΟΠΥΥ.... ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Εύχομαι καί σένα ότι καλύτερο 

Ευχαριστώ πολύ!!!! Με βοηθήσες αρκετά!)!) Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, τα καλύτερα σου εύχομαι!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Fairytales είπε:

Αν θες έναν γιατρό που να είναι πολύ κοντά σου, να σε στηρίζει ψυχολογικά και τα συναφή, τότε ο Παντος δεν είναι για σενα. Ειναι λιγομιλητος, καλο ειναι να εχεις προετοιμασει τι θες να τον ρωτησεις, και γενικα ειναι υπ' ατμον. Ωστοσο, ξερει πολυ καλα τι κανει, δεν προκειται να σου υποσχεθει πραγματα που δεν ισχυουν, ενημερωνεται απο τον φακελο σου για τα παντα, καθως εχουν περασει τα παντα που κανεις και θα σου προτεινει το καλυτερο για σενα. Τις μαιες του θα τις βρισκεις ανα πασα ωρα και στιγμη και παιρνουν από αυτον οδηγιες. Εγω, επειδη ειμαι αρκετα χρονια στον Παντο (4), εχω και το κινητο του και οποτε ηθελα τον εβρισκα και παντα το σηκωνε ή με επαιρνε πισω. Το θεμα γιατρου, οπως θα σου εχουν πει πολλοι, ειναι πολυ υποκειμενικό, εξαρταται δλδ από την ιδιοσυγκασια σου. Εμενα, ας πουμε, δε με ενοιαζε αν ο γιατρος μου θα ειναι θερμος, ομιλητος, κοινωνικός κτλ, αλλα να μου αποπνεει ασφαλεια για το οτι ξερει τι κανει και γι αυτό συνεχισα και μαζι του. Α! Να εισαι προετοιμασμενη για μεγαλες αναμονες στο κεντρο, γενικα.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fairytales είπε:

Εγω ημουν εκει κ εφυγα εννοειται..αμα πας στο ΙΚΑ καλυτερη εξυπηρέτηση εχουν.Μας καλεσαν να παμε 9ωρα τ πρωι για εμβρυομεταφορα με 40 βαθμους εξω κ περιμέναμε μεσα στον ήλιο μεχρι τις 18:00 τ απογευμα κ δεν κας άφηναν να παμε ν φαμε κατι.απαράδεκτοι.Ο παντος ειναι ψυχρός δεν εχεις κ μια επικοινωνια μαζι του.Εγω ειμαι φουλ απογοητευμένη.Καταρχήν την ετ την κανουν σε ενα απλο δωματιο εξέτασης κ οχι σε αίθουσα χειρουργείου οπως γινεται κανονικα για να ειναι κοντα με την αίθουσα εμβρυολογων που σημαίνει οτι κανουν βολτες τα έμβρυα δεν ειναι κ οτι καλυτερο! Επισης οταν ειχα θετική χοριακη κ μετα δεν αυξανόταν ενω ειχαν ενημερωθεί ολοι με καλεσε ο ιδιος με μια χαρα κ μ λεει τ εμαθα εγκυουλα; Λεω δεν σας ενημέρωσαν; Μ λεει οχι τι εγινε; Απο εκει καταλαβα οτι εχουν χάσει την μπαλα

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Με πήρε ο γιατρός μόλις. Μου είπε οτι η επιθυμητή προγεστερονη σε μικρές διεγέρσεις ειναι όριο 2 και σε μεγάλες όπως η δική μου ακόμη παραπάνω οποτε με το 1.8 ήμουν μια χαρά μέσα στα όρια και να μην σκέφτομαι οτι έφταιγε αυτό. Μου είπε επίσης αν θέλω να επαναλάβω την χοριακή την Δευτέρα στο ίδιο κέντρο να δούμε αν μηδένισε μήπως και καταλάβουμε αν υπήρξε εμφύτευση για να δούμε αν θα προχωρήσουμε με βλαστοκύστες αυτή τη φορά ή πάλι με 3ης αν και εκείνος προτείνει βλαστοκύστες. Θέλει να κάνουμε την εξέταση Νίκα, είναι αντίθετος με το ngs (μου έδωσε εξήγηση αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου είπε). Εμπιστεύεται πολύ αυτή την εξέταση και την θεωρεί πολύ αποτελεσματική. Το κόστος είναι 300€.

Μου έφυγε και απο το μυαλό οτι ισως δεν έδωσε εκείνος την έγκριση να προχωρήσουμε καθώς γνώριζε ακριβώς τις τιμές των εξετάσεων μου απ έξω με το που το ανέφερα 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

1 hour ago, Margeau είπε:

Πού θα την βρω;;; Είναι σε κάποιο τμήμα συγκεκριμένα; Έχω κλείσει για Τέταρτη στην τύχη σε ένα απ' τα τμήματα μαιευτικής γυναικολογίας να με δουν με υπέρηχο και να με προγραμματίσουν για την επόμενη υστεροσκοπηση αν χρειαστεί. Αλλά δεν ξέρω ποιος θα με δει. 

Κάνει απογευματινά ραντεβού και είναι στο τμήμα ακτινολογίας. Δηλ. κάνει μόνο υπερήχους (που η κανονική ειδικότητα γι' αυτούς είναι των ακτινολόγων), δεν είναι γυναικολόγος. Κλείνεις ραντεβού από κάποιο τηλέφωνο για απογευματινά ραντεβού του Έλενα, ψάξτο στο ιντερνετ. Αν σου γράψει κάποιος τον υπέρηχο (και η Οικονομοπούλου μπορεί) δεν πληρώνεις κάτι, κι ας είναι απογευματινό. Της πας μαζί και τη σαλπιγγογραφία σου και το dvd της υστεροσκόπησης. Ρώτα και για μία Παλαιογιαννίδου, αλλά νομίζω έχει πάρει σύνταξη, η Σπάθη ήταν η βοηθός της και ξέρω ότι παραμένει.

Τώρα για γυναικολόγους στο Έλενα, λένε τα καλύτερα για έναν Κολλιόπουλο, επίσης για έναν Παπαδή. Κι ένας που αρχίζει το όνομα του από Ξ είναι καλός, νομίζω Ξενογιάννης. Η Τσεκούρα είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Κολλιόπουλο πάντως...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να πεταχτω και να πω την γνωμη μου για την εξεταση του Νικα, καθως εχω κανει τρεις φορες και από δυο φορες κολπικες εκχυσεις, οι οποιες μου κατεστρεψαν το μικροβιωμα. Προσωπικα, δε θα την προτεινα, καθως θα σου εμφανισει στην καλυτερα μια γενικη διαγνωση, τυπου ηπια φλεγμονη και μετα θα σου προταθουν (μαλλον) πλυσεις. Οταν μετα την  τριτη εξεταση Νικα που εκανα και συνεχιζε η ιδια εικονα ηπιας φλεγμονης, μετα από 45 συνολικα εκχυσεις (!), εκανα το ngs και μαντεψε, ημουν φουλ στα μικροβια και με 0 γαλακτοβακιλλους, ενω τους θελουμε πανω απο 90%! Παλεψα πολυ για να επαναφερω το ενδομητριο στην αρχικη του καλη κατασταση, μου πηρε περιπου εναν χρονο. Οποτε, προσωπικα, πλεον θα ξεκιναγα μονο με το ngs, αντιβιωση χωρις εκχυσεις σε περιπτωση μικροβιων, με παραλληλη χορηγηση φουλ προβιοτικων, διατροφη επ[ισης φουλ σε προβιοτικα, και αποχη απο γλουτενη, μιας και φουντωνει τις φλεγμονες.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...