Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Έχω χάσει μερικές σελίδες αλλά σας παρακολουθώ. Διάβασα για τα αρνητικά και πραγματικά γίνεται κόμπος η καρδιά μου, μόνο κουράγιο να πω. Εμείς μετά και την 4η αποτυχημένη ετ πριν λίγες εβδομάδες πήραμε μια έκτακτη άδεια και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξιδάκι ένα4ημερο με τη μικρούλα μας για να κάνουμε μια επανεκκίνηση. εν τω μεταξύ κολλήσαμε COVID στο ταξίδι  και ήμασταν μια βδομάδα μαύρα χάλια..μια γελάω και κλαίω. Τελοσπαντων είπαμε να αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι και να προσπαθήσουμε πάλι από την αρχή το φθινόπωρο. Όσο και αν έκλαψα για αυτό καθώς ο χρόνος μέχρι τότε μου φαίνεται βουνό, αντικείμενικά είναι σωστό βήμα. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε και φάκελο πάλι μπας κ περάσουμε ξανά επιτροπή... υπομονή, τι άλλο να πω ❤️ σας φιλώ.

• Μου αρέσει 14

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ούτε εγώ ξέρω τι είναι το ngs. Αν και νομίζω σε εχω ξαναρωτήσει. Σου παίρνει δείγμα απο την μήτρα και κάνει βιοψία;

Παίρνει δείγμα από το ενδομήτριο αφού πρώτα έχεις πάρει 5.5 μέρες προγεστερονη. Κρατάει 10 δευτερόλεπτα η διαδικασία και έχεις πόνο περιόδου για λίγο. Βλέπει το μικροβιωμα στο ενδομήτριο και αν χρειάζεσαι αντιβίωση.

• Ευχαριστώ 1

17 minutes ago, Σποράκι said:

Παίρνει δείγμα από το ενδομήτριο αφού πρώτα έχεις πάρει 5.5 μέρες προγεστερονη. Κρατάει 10 δευτερόλεπτα η διαδικασία και έχεις πόνο περιόδου για λίγο. Βλέπει το μικροβιωμα στο ενδομήτριο και αν χρειάζεσαι αντιβίωση.

Αυτό δεν κάνει και η εξέταση Νίκα;

33 minutes ago, Αγάπ said:

@kateriiina25Κοπέλα μου μην το βάλεις κάτω, εστίασε στα θετικά, έχεις τόσα έμβρυα που δεν θα χρειαστεί ν κάνεις ξανά διέγερση, η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα η τυχερή σας που εύχομαι να έρθουν τα διδυμακια σας. Θα έχεις ηρεμήσει και από τη διέγερση και όλα θα πάνε καλά!

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά 

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Ναι, δεν το βάζουμε κάτω εννοείται ❤️

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αυτό δεν κάνει και η εξέταση Νίκα;

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Ναι, δεν το βάζουμε κάτω εννοείται ❤️

Η εξέταση Νίκα αν έχω καταλάβει καλά είναι το αντίστοιχο ΕΡΑ το οποίο έχει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Sorry σε μπέρδεψα με την προγεστερονη γιατί εγώ τα είχα κάνει μαζί και τα δυο. Το μικροβιωμα μόνο του δεν θέλει προγεστερονη, αλλά είναι η ίδια διαδικασία στην εξέταση. Σου παίρνουν δείγμα με μια πιπετα από το ενδομήτριο.

Κοριτσια μιας κ μιλατε για τετοιες εξετασεις, όποια έχει κανει υστεροσκοπηση εχει δει το βιντεακι της εξετασης?? Η τελοσπαντων λάιβ εκεινη την ωρα ξυπνια??? Μου αφησε μια υποψια για κατι ο γιατρος ετσι οπως μου μίλησε αν κ θα παω σε αλλον τωρα κ θα του δειξω την εξεταση. Επισης εσας σαν πηραν ουτως η άλλως δειγμα για εξεταση απ το ενδομητριο στην υστεροσκοπηση?? Γιατι εμενα οχι κ επισης μου ειπε οτι ετσι θα εβλεπε κ αν εχω καποια φλεγμονη. Φαινεται ετσι απλα στην καμερα του υστεροσκοπιου η φλεγμονη???? Εχω δει το βιντεο κ υπάρχουν καποια μικρα κοκκινακια σαν στίγματα στη μητρα.Κ με αφησε με αποριες ολο αυτο.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Maria.28 είπε:

Κοριτσια μιας κ μιλατε για τετοιες εξετασεις, όποια έχει κανει υστεροσκοπηση εχει δει το βιντεακι της εξετασης?? Η τελοσπαντων λάιβ εκεινη την ωρα ξυπνια??? Μου αφησε μια υποψια για κατι ο γιατρος ετσι οπως μου μίλησε αν κ θα παω σε αλλον τωρα κ θα του δειξω την εξεταση. Επισης εσας σαν πηραν ουτως η άλλως δειγμα για εξεταση απ το ενδομητριο στην υστεροσκοπηση?? Γιατι εμενα οχι κ επισης μου ειπε οτι ετσι θα εβλεπε κ αν εχω καποια φλεγμονη. Φαινεται ετσι απλα στην καμερα του υστεροσκοπιου η φλεγμονη???? Εχω δει το βιντεο κ υπάρχουν καποια μικρα κοκκινακια σαν στίγματα στη μητρα.Κ με αφησε με αποριες ολο αυτο.

Τι εννοείς σε άφησε με απορίες; Δεν σου εξήγησε το αποτέλεσμα και αν έχεις κάποιο θέμα; Τι σου είπε; Εγώ δεν έχω κάνει υστεροσκοπηση, μόνο τη βιοψία αλλά έχω ακούσει από αλλά κορίτσια ότι ο γιατρός κατάλαβε και από την υστεροσκοπηση ότι υπάρχει πρόβλημα.

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Παιδιά, επίσης καλό είναι να μη γίνεται η υστεροσκόπηση στο 2ο μισό του κύκλου ακόμα κι αν γίνει εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μου είχε πει η Τσεκούρα για κοπέλα που έχασε την κύηση σε προχωρημένη εβδομάδα επειδή της είχαν κάνει υστεροσκόπηση ενώ ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε. Και μια κοπέλα στο mammyland είχε γράψει κάτι αντίστοιχο. Επίσης θυμάμαι κοπέλα που έγραφε παλιά εδώ που ετοιμαζόταν να κάνει εμβρυομεταφορά με ξένα ωάρια και στον προηγούμενο κύκλο θα έκανε υστεροσκόπηση και πώς της έκοψε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και είχε βγει θετικό. Και μάλιστα, επειδή είχα παρακολουθήσει τις αναρτήσεις της, δεν πρόλαβε να γέννησει και ξαναέμεινε πολύ γρήγορα έγκυος σε δίδυμα. Σκεφτείτε όμως πόσο πολύ είχε πείσει τον εαυτό της (ή είχαν φροντίσει άλλοι γι᾽ αυτό) ότι με τα δικά της ωάρια δεν θα έμενε έγκυος...

Το nipt σου δίνει πιθανότητα, απλώς με μεγαλύτερο ποσοστό αξιοπιστίας απ᾽ό,τι η αυχενική. Η τροφοβλάστη και η αμνιοπαρακέντηση σου απαντάει με βεβαιότητα. Έχει ή δεν έχει το σύνδρομο. 

Λογικό μου φαίνεται αυτο, αλλα μετα δεν ξερω αν χάνεται η ουσία της στεροσκππησης και του σκρατσινγ αν απέχει τοσο απο την ετ

5 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

Στην προηγούμενη διεγερση πριν 7 μήνες η τιμή της Ε2 την ίδια μέρα ήταν 534mg και πήραμε 6 ωάρια τα οποία έγιναν 4 βλαστοκυστες σε αντίθεση με τώρα που είναι 85. Και ίδιες μονάδες διέγερσης  Μεγάλη απόκλιση η μία μέτρηση με την άλλη. Δεν ξέρω τι να περιμένω. 

Μα ουτε ο γιατρος δεν θα ξέρει, θα πάει  βλέποντας και κάνοντας.fsh μέτρησες δεύτερη μερα; Ποσο ηταν;

5 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Καντι λυπάμαι για αυτό..εύχομαι η επόμενη ωοληψια σου να είναι σούπερ και να μαζέψεις κι άλλα εμβρυακια ..έχεις αποθεματικό τώρα; Δε θυμάμαι που βρίσκεσαι συγνώμη ..και εγώ μαζεύω τώρα.. είχες κάνει διέγερση καλά δε θυμάμαι σα και εμένα;

@kateriiina25 λυπαμαι πολύ ,μη τα παρατάς πάρε το χρόνο σου..μίλησες με το γιατρό;τελικά το 3.5 δείχνει εμφύτευση;

Εχω αλλο ενα 4αβ. Διέγερση εκανα σε αυτόν τον κύκλο με 150 μονάδες Gonal . Εσυ πως πηγές;

2 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Από το εξαρτάται το " πρόσφορο" της μήτρας;

Το να παραμεινει η κατάσταση της μήτρας όπως όταν κάνω σκρατσιν, εννοείς να μην εισχωρήσει κάποιο μικρόβιο; Η κάτι άλλο;

Όχι δεν εννοω μικρόβια, εννοω οτι δεν θα εχει επουλωθεί η τομή απο το σκρατσινγ.

το πρόσφορο έδαφος εννοω οτι σε εναν κύκλο εχουμε ενδομητριο 7 και στον αλλο 10, τυχαίνει δεν μπορείς να το ελενξεις εσυ παιρνεις ούτως ή άλλως την προγεστερονη που προβλέπεται.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Σποράκι said:

Η εξέταση Νίκα αν έχω καταλάβει καλά είναι το αντίστοιχο ΕΡΑ το οποίο έχει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Sorry σε μπέρδεψα με την προγεστερονη γιατί εγώ τα είχα κάνει μαζί και τα δυο. Το μικροβιωμα μόνο του δεν θέλει προγεστερονη, αλλά είναι η ίδια διαδικασία στην εξέταση. Σου παίρνουν δείγμα με μια πιπετα από το ενδομήτριο.

Αν με την εξέταση Νίκα καλύπτω και το μικροβίωμα και το παράθυρο εμφύτευσης, τότε καλύτερα νομίζω να κάνω αυτήν. Θα το συζητήσω με τον γιατρό. Δυστυχώς δεν με πήρε σήμερα οπότε Δευτέρα τώρα

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αν με την εξέταση Νίκα καλύπτω και το μικροβίωμα και το παράθυρο εμφύτευσης, τότε καλύτερα νομίζω να κάνω αυτήν. Θα το συζητήσω με τον γιατρό. Δυστυχώς δεν με πήρε σήμερα οπότε Δευτέρα τώρα

Ναι συζητησέ το γιατί μπορεί να παίρνουμε αρνητική χοριακή από κάτι απλό που διορθώνεται. Εμένα δεν μου πρότεινε ποτέ την εξέταση του Νίκα, μου είπε κατευθείαν ngs και ΕΡΑ και τα έκανα μαζί να ξεμπερδεύω.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Troia κατάλαβα ..στενάχωρο και αυτό..δηλαδή πχ εάν είχες τρίτης ημέρας εμβρυακια για να γίνει η ετ με τρίτης χανοντουσαν την ίδια ημέρα; η τα έχανες μέχρι Πέμπτης μετά την απόψυξη; Σορυ για τις ίσως χαζές ερωτήσεις αλλά ακόμη προσπαθώ να καταλαβω όλη τη διαδικασια

είχα καταψύξει βλαστοκύστες και η μία χάθηκε στην απόψυξη

πρίν από 37 λεπτά , Καντι είπε:

Λογικό μου φαίνεται αυτο, αλλα μετα δεν ξερω αν χάνεται η ουσία της στεροσκππησης και του σκρατσινγ αν απέχει τοσο απο την ετ

αναφέρομαι στην πιθανότητα για φυσική σύλληψη

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

σκέψου το πολύ σοβαρά πριν την κάνεις και πάρε διάφορες γνώμες...

πρίν από 59 λεπτά , Maria.28 είπε:

αν είσαι στην Αθήνα πήγαινε στη Σπάθη στο Έλενα. γραπτή αναφορά σου έδωσε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Σποράκι είπε:

Τι εννοείς σε άφησε με απορίες; Δεν σου εξήγησε το αποτέλεσμα και αν έχεις κάποιο θέμα; Τι σου είπε; Εγώ δεν έχω κάνει υστεροσκοπηση, μόνο τη βιοψία αλλά έχω ακούσει από αλλά κορίτσια ότι ο γιατρός κατάλαβε και από την υστεροσκοπηση ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ειπε ενα "εεεε δεν μπορω να πω οτι ειδα μια μια μικρη υποψια ενδομητριωσης, οχι" κ ξαναρωτησα για να καταλαβω κ ειπε παλι εε οχι δεν μπορω να πω οτι εχεις σιγουρα κατι τετοιο. Δεν ειχα κατι ειπε στο τελος. Εκανα λαπαροσκοπηση ετσι κα λλιως μετα με αλλον γιατρο για να αφαιρεσω τις υδροσαλπιγγες αλλα δυστυχως δεν μου το ειχαν στειλει ακομα για να του το δειξω. Ξερω μόνο απ το χειρουργειο οτι μου κοιταξε κ τα υπολοιπα κ ειπε ειμαι κομπλε. 

Απλα εχω αυτην την απορια. Επρεπε να μου παρει δειγμα?? Φαινεται ετσι απλα απ το υστεροσκοπιο αν εχεις φλεγμονη??? Αν ξερει καποια κοπελα κ μπορει να μου απαντησει.... 

1 hour ago, Καντι είπε:

Μα ουτε ο γιατρος δεν θα ξέρει, θα πάει  βλέποντας και κάνοντας.fsh μέτρησες δεύτερη μερα; Ποσο ηταν;

Εχω αλλο ενα 4αβ. Διέγερση εκανα σε αυτόν τον κύκλο με 150 μονάδες Gonal . Εσυ πως πηγές;

Όχι δεν εννοω μικρόβια, εννοω οτι δεν θα εχει επουλωθεί η τομή απο το σκρατσινγ.

το πρόσφορο έδαφος εννοω οτι σε εναν κύκλο εχουμε ενδομητριο 7 και στον αλλο 10, τυχαίνει δεν μπορείς να το ελενξεις εσυ παιρνεις ούτως ή άλλως την προγεστερονη που προβλέπεται.

@Καντι fsh έχουμε να μετρήσουμε 1 χρόνο. Δεν μου είπε καν να την κάνω ξανά. 

6 ώρες πρίν, Troia είπε:

αναφέρομαι στην πιθανότητα για φυσική σύλληψη

Το κατάλαβα. Γιατι αν προκειται για εξωσωματική συνηθίζουν την μερα της υστεροσκοπησης να κανουν και ωοληψια.

6 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Ειπε ενα "εεεε δεν μπορω να πω οτι ειδα μια μια μικρη υποψια ενδομητριωσης, οχι" κ ξαναρωτησα για να καταλαβω κ ειπε παλι εε οχι δεν μπορω να πω οτι εχεις σιγουρα κατι τετοιο. Δεν ειχα κατι ειπε στο τελος. Εκανα λαπαροσκοπηση ετσι κα λλιως μετα με αλλον γιατρο για να αφαιρεσω τις υδροσαλπιγγες αλλα δυστυχως δεν μου το ειχαν στειλει ακομα για να του το δειξω. Ξερω μόνο απ το χειρουργειο οτι μου κοιταξε κ τα υπολοιπα κ ειπε ειμαι κομπλε. 

Απλα εχω αυτην την απορια. Επρεπε να μου παρει δειγμα?? Φαινεται ετσι απλα απ το υστεροσκοπιο αν εχεις φλεγμονη??? Αν ξερει καποια κοπελα κ μπορει να μου απαντησει.... 

Αν δεν ηταν σίγουρος γι αυτο που βλέπει έπρεπε να πάρει δείγμα. Φαντάσου στην πρώτη υστεροσκοπηση που εκανα πηρε δείγμα έγραφε χρόνια φλεγμονή η βιοψία και ο γιατρος δεν το αξιολόγησε καν.

5 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

@Καντι fsh έχουμε να μετρήσουμε 1 χρόνο. Δεν μου είπε καν να την κάνω ξανά. 

Σε ρωτάω γιατι εγω που πηγα χαλια σε αυτην την διέγερση ηταν στο 15 ενώ τον προηγούμενο μήνα 8 και θεωρω οτι έπαιξε ρόλο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Το κατάλαβα. Γιατι αν προκειται για εξωσωματική συνηθίζουν την μερα της υστεροσκοπησης να κανουν και ωοληψια.

Αν δεν ηταν σίγουρος γι αυτο που βλέπει έπρεπε να πάρει δείγμα. Φαντάσου στην πρώτη υστεροσκοπηση που εκανα πηρε δείγμα έγραφε χρόνια φλεγμονή η βιοψία και ο γιατρος δεν το αξιολόγησε καν.

Σε ρωτάω γιατι εγω που πηγα χαλια σε αυτην την διέγερση ηταν στο 15 ενώ τον προηγούμενο μήνα 8 και θεωρω οτι έπαιξε ρόλο.

Το καταλαβαίνω. Τωρα ειναι πλέον αργά γιαυτην την εξέταση. Ας πάω αύριο με το καλό κ ελπίζω να έχει αλλάξει η κατάσταση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...