Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι αυτος μ την εκανε αλλα βγήκε οτι οντως ειχα θεμα..κ μετα απο τις εγχυσεις ειχα 100%γαλακτοβακιλους εάν τ λεω σωστα 

Αυτό δηλαδή είναι το NGS? Μετά από τις εγχυσεις έμεινες έγκυος? 

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Ναι παίρνει δείγμα μεσα απο τ μήτρα για να δει αν εχει φλεγμονές..κρατάει δευτερόλεπτα κ γινεται χωρις αναισθησία.

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι παίρνει δείγμα μεσα απο τ μήτρα για να δει αν εχει φλεγμονές..κρατάει δευτερόλεπτα κ γινεται χωρις αναισθησία.

αυτο γινεται κ στη διαδικασια της υστεροσκοπησης;;

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριςτώ πολύ! Όχι, δεν έχω μιλήσει ακόμα

Σε ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου! Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να βγω έξω να περάσω καλά, πήραμε όμως πίτσα και είδαμε σειρές στον καναπέ :rolleyes:

Δεν ξέρω, αυτό σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα. Λέω μήπως κάνω μία προσπάθεια άμεσα στον επόμενο κύκλο που θα είναι και μήνας καθαρός απο φάρμακα και διεγέρσεις να δω πως θα πάει και αν δεν πετύχει πάλι να το καθυστερήσω μετα από φθινόπωρο. Σκεφτόμουν επίσης μήπως πρέπει να τσεκάρω κάτι παραπάνω, εξέταση Νίκα ή Era ας πούμε. Δεν ξερω, θα τα συζητήσω και με τον γιατρό

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια μου ❤️ 

Η γατούλα μου παρόλη την ζέστη όλη την ώρα στα πόδια μου την έβγαλε μόλις γύρισα. Ευτυχώς εχω και τα ζωάκια μου, αλλιώς τι θα έκανα;

Γαμώτο έτσι πάλι την προηγούμενη φορά, μετά απο πολλά θετικά ήρθα και έσπασα το σερί του φόρουμ. Άσε που ειχα πάλι ετ ημέρα Τρίτη και χοριακή ημέρα Σάββατο. Στην επόμενη θα του πω να διαλέξει οποία άλλη μέρα θέλει εκτός απο Τρίτη  

Αχ να ήμουν άνετη με τα λεφτά και δεν θα με ένοιαζε τόσο πολύ. Πράγματι είναι πολύ παρήγορο που έχω έμβρυα, καμία σχέση με την απελπισία που ένιωθα την 1η φορα όμως κάνω συνέχεια κακές σκέψεις. Αν ολα τα έμβρυα έχουν πρόβλημα; αν η μήτρα μου έχει πρόβλημα;; Ξέρω κορίτσια, θα με βρίσετε αλλά θα με καταλάβετε κιόλας γιατί όλες αυτά τα άσχημα σκεφτόμαστε κάθε φορά. Όπως και να χει όμως δεν το βάζω κάτω. Και συ κοπέλα μου, αφού θες να συνεχίσεις, πάλεψε γι αυτό όσο μπορείς, όπως σου έφερε μία φορά το παιδάκι σου, θα σου το φέρει και 2η

Δες κ τι αντεχεις ψυχολογικα κ τι θα σου πει ο γιατρος σου 

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Και ποιο είναι το κόστος;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , eleonora85 είπε:

αυτο γινεται κ στη διαδικασια της υστεροσκοπησης;;

Δες κ τι αντεχεις ψυχολογικα κ τι θα σου πει ο γιατρος σου 

Δεν το γνωριζω …

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομιζω 200 ευρο

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Eternity είσαι Αθήνα; Θα έρθεις; Κορίτσια θα βάλω πούλμαν να σας μαζέψει απ' όλη την Ελλάδα μου φαίνεται!:lol: Που έχετε πάει και έχετε σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Μιλάει η πρωτευουσιάνα..:P

Δεν βαζεις και ενα αεροπλάνο;;;;:x

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα σου. Θυμάμαι ότι είχα ξεκινήσει 10 το βράδυ και τις επόμενες μέρες άλλαξα λίγο τις ώρες γιατί δεν με βολευε. Όχι όμως μεγάλη διαφορα και το είχα ψιλοσταθεροποιησει. Ξέρω ότι δεν είναι σαν αντιβίωση όποτε δεν έχει σημασία να το παίρνεις ακριβώς στην ώρα του αλλά ούτε και μεγάλες αποκλείσεις. Το πρωί της εξέτασης δεν είχα πάρει, πήγα και 7 ήταν πολύ νωρίς άρα σταμάτησα το προηγούμενο βράδυ, λογικό το 5.5 μέρες. Τώρα με αγχωσες λίγο, ήθελα να πιστεύω ότι αυτό έφταιγε για την αποτυχία αλλά και εγώ όπως εσυ μια μέρα μετατόπιση έχω. Τι να πω δεν ξέρω!!!

Εγώ πιστεύω ότι είναι στον οργανισμό. Με ενέσεις παίρνω 2-3 και μέχρι τώρα καλά και με φυσικό 1 καλό επίσης. Άρα δεν αλλάζουν και πολλά και συνήθως πάω με φυσικό. Μια στο τόσο όμως παίρνω και τις ενεσουλες μου για να πάω λίγο πιο γρήγορα…

Εγώ δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς ξεκίνησα την προγεστερόνη εκείνο το βράδυ.Αλλα θυμάμαι ότι το πρωί της λήψης, δεν είχα πάρει και γω το χάπι ( κατά τις 7.30 έπρεπε )  και κατά τις 10 που πήγα μου είπε ότι έπρεπε να το είχα πάρει.Οποτε το πήρα στις 10 και η λήψη έγινε μια ώρα μετά. Έχει σημασία  το πότε ξεκινάμε και το πότε είναι το τελευταίο χάπι για το σωστό αποτέλεσμα; Γνωρίζεις η αν γνωρίζει κάποιος να μας πει; Μήπως έτσι ;αλλάζει το αποτέλεσμα;  Δεν ξέρω γιατί μου χει κολλήσει αυτό. Εσύ τους ρώτησες για αυτό;

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Κ εγώ μετά από αυτή την αγωγή για μικροβιωμα έμεινα έγκυος 

Απλά εγώ πήρα αγωγή από το στόμα και φουλ προβιοτικα 

Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο κ αυτό 

Αλλά εγώ το πιστεύω 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Δεν εχω ιδέα! Φαντάζομαι ομως οτι παραμένει η μήτρα στην κατάσταση που εγινε το σκρατσινγκ 

οσο περισσότερα έμβρυα βάζεις τόσες περισσότερες πιθανότητες εχεις να πετύχει εγκυμοσυνη. Απο την αλλη βάζοντας ενα ενα πετυχαίνεις σε διαφορετική φαση την μήτρα ισως πιο πρόσφορη κάποιες φορές.

κι εγω την επόμενη θα ζητήσω μονο με ovitrelle να πάω μηπως και δω κατι πιο ποιοτικό.

Από το εξαρτάται το " πρόσφορο" της μήτρας;

Το να παραμεινει η κατάσταση της μήτρας όπως όταν κάνω σκρατσιν, εννοείς να μην εισχωρήσει κάποιο μικρόβιο; Η κάτι άλλο;

πρίν από 37 λεπτά , Ellidr είπε:

Κ εγώ μετά από αυτή την αγωγή για μικροβιωμα έμεινα έγκυος 

Απλά εγώ πήρα αγωγή από το στόμα και φουλ προβιοτικα 

Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο κ αυτό 

Αλλά εγώ το πιστεύω 

Κ εγω μαζι με τις εγχυσεις επαιρνα φουλ προβιοτικα κ απο τ στόμα κ κολπικα :wub:

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25Κοπέλα μου μην το βάλεις κάτω, εστίασε στα θετικά, έχεις τόσα έμβρυα που δεν θα χρειαστεί ν κάνεις ξανά διέγερση, η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα η τυχερή σας που εύχομαι να έρθουν τα διδυμακια σας. Θα έχεις ηρεμήσει και από τη διέγερση και όλα θα πάνε καλά!

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

340 

1 hour ago, Clouds είπε:

Εγώ δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς ξεκίνησα την προγεστερόνη εκείνο το βράδυ.Αλλα θυμάμαι ότι το πρωί της λήψης, δεν είχα πάρει και γω το χάπι ( κατά τις 7.30 έπρεπε )  και κατά τις 10 που πήγα μου είπε ότι έπρεπε να το είχα πάρει.Οποτε το πήρα στις 10 και η λήψη έγινε μια ώρα μετά. Έχει σημασία  το πότε ξεκινάμε και το πότε είναι το τελευταίο χάπι για το σωστό αποτέλεσμα; Γνωρίζεις η αν γνωρίζει κάποιος να μας πει; Μήπως έτσι ;αλλάζει το αποτέλεσμα;  Δεν ξέρω γιατί μου χει κολλήσει αυτό. Εσύ τους ρώτησες για αυτό;

Κοιτά εγώ θυμάμαι ότι με ρώτησαν τι ώρα ξεκίνησα και το σημείωσαν στις οδηγίες που έστειλαν μαζί με το δείγμα. Άρα παίζει ρόλο. Τώρα φαντάζομαι ότι το αποτέλεσμα αλλάζει αν εχεις μεγαλη διαφορα στην ώρα, αν είπες 9 και το ξεκίνησες 10 δεν νομιζω να παίζει τόσο ρόλο. Επίσης αν ήταν τόσο σημαντικό θα μας έλεγαν συγκεκριμένη ώρα να ξεκινήσουμε, εμένα μου είπαν βράδυ, δεν μου είπαν ώρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...