Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν εχω ιδέα! Φαντάζομαι ομως οτι παραμένει η μήτρα στην κατάσταση που εγινε το σκρατσινγκ 

οσο περισσότερα έμβρυα βάζεις τόσες περισσότερες πιθανότητες εχεις να πετύχει εγκυμοσυνη. Απο την αλλη βάζοντας ενα ενα πετυχαίνεις σε διαφορετική φαση την μήτρα ισως πιο πρόσφορη κάποιες φορές.

κι εγω την επόμενη θα ζητήσω μονο με ovitrelle να πάω μηπως και δω κατι πιο ποιοτικό.

Θα συνεχίσω ωοληψιες μάλλον απο Σεπτέμβρη μονο φυσικών και θα ξεκινήσουμε και καμια βιταμίνη.

Ναι προβλεπόμενο.

Γινεται αυτο με ωοληψια και πολύποδα, μηπως γιατι ειστε σε δημόσιο νοσοκομειο; Άλλοι χώροι που γίνονται οι δυο επεμβάσεις;

Συμφωνούμε κανεις δεν σου ειπε να τα ξεπάγωσετε να τα αφήσετε να εξελιχθούν και να τα ξαναπαγωσετε. Αν μπορείς να μαθεις σε γκρουπ των ποσων τα πάγωσαν;

Την Δευτέρα αν δεν έχουν πάρει μπρος σε μέγεθος ή δεν αυξηθεί θεαματικά η ε2 μπορει και να σου ακυρώσει την προσπαθεια. Εκτος αν το φτασει μεχρι τέλους έστω να πάρει οτι μπορέσει. Δεν εχεις ανταποκριθει στην αγωγή. Οι ενέσεις ειναι απο ψυγείο ετσι; Να δημιουργηθούν καινούργια αποκλείεται.

Ναι οι ενέσεις είναι ψυγείο κανονικά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Δεν ξέρω αν η β επιπέδου δείχνει τα σύνδρομα,αυτά τα κοιτάς στην αυχενική απ' όσο ξέρω..Δεν θέλω να πω και καμια ανακρίβεια ,είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν γνωρίζω και πολλά. Πάντως στην αυχενική όλα ήταν μια χαρά,ελπίζω και στην ν επιπεδου να είναι το ίδιο και να ηρεμήσω .. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τα καλά σου λόγια, μακάρι να αποκτήσουμε όλες μας υγιή και γερά μπεμπακια❤️

στη β᾽επιπέδου γίνονται πάλι οι ίδιες μετρήσεις, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο και κυρίως βλέπουμε αν αναπτύσσονται σωστά τα ζωτικά όργανα του εμβρύου. Και ξαναβλέπουμε την αντίσταση της μηριαίας αρτηρίας, τον τράχηλο κτλ. Και το καλύτερο: είναι πολύ πιθανό να έχουμε και μία αρκετά πιστή φωτογραφία του όπου μπορεί να φαίνονται και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εξαρτάται βέβαια και από τη στάση που έχει πάρει...

Το θέμα με τα βασικά σύνδρομα καλό είναι να το έχουμε κλείσει ως τότε, γιατί η β᾽επιπέδου γίνεται κάπου στον 6ο μήνα...

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Κορίτσια μου σας έχει τύχει στην απόψυξη να χάσετε έμβρυα; Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες;

εμένα  μου έχει τύχει, ναι...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ειναι ακόμα χαμηλή η Ε2 σου αλλά μάλλον είναι και νωρίς ακόμα. Ισως σου παρει λίγο περισσότερες μέρες να αναπτυχθούν. Θα μετράτε κάθε φορα Ε2 με τον υπέρηχο και θα δείτε 

Ελπίζω την Δευτέρα που έχω υπέρηχο και αιμοληψία να ξυπνήσει και να πάρει τα πάνω της η ωοθήκη. Τι να κάνει κ αυτή ρε κορίτσια 20 χρόνια δουλεύει μόνη της για 2 και τώρα την υπερλειτουργω. Ας είμαστε ευγνώμονες τελικά γιατί ότι έχουμε κ για όσες προσπάθειες κάναμε κ θα κάνουμε. Τπτ δεν πάει χαμένο! Δευτέρα ελπίζω κ εύχομαι σε καλύτερα αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Γιατι προκειται για ορμόνη που ρέει στο αιμα μας. Οπως κάποιες ξεκινούν τον κύκλο τους με ε2 30 και άλλες με 70, ή fsh 8 και άλλες κοπέλες 18.

Και το δεύτερο σημείο εχει να κανει το εργαστηριο τι βγαζει, μπορει πχ η βιοϊατρική στα αρνητικα να δίνει πάντα <1. Ενώ το μητέρα τον ακριβή αριθμό.

Εντάξει κι εγω με ωοληψια στα 38 δεν εκανα ουτε νιπτ ουτε τροφοβλαστη γιατι με αποτρέψει ο γιατρος και ο εμβρυομητρικος  και ο μικρός βγήκε υγιέστατος. Να ακούσεις  και θετικές ιστορίες που ειναι η πλειοψηφία.

Μαύρα χαλια πρώιμη βλαστοκύστη 1bc, απορώ που το κράτησαν.

Οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες απο τα 22 έμβρυα που ειχα μαζέψει διαφόρων ημερών μονο τρία μου είχαν πει οτι δεν αποψυχθηκαν σωστά. Αλλα ηταν πάντα τα χαμηλότερα σε δυναμική.

@Καντι λυπάμαι για αυτό..εύχομαι η επόμενη ωοληψια σου να είναι σούπερ και να μαζέψεις κι άλλα εμβρυακια ..έχεις αποθεματικό τώρα; Δε θυμάμαι που βρίσκεσαι συγνώμη ..και εγώ μαζεύω τώρα.. είχες κάνει διέγερση καλά δε θυμάμαι σα και εμένα;

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Το στάδιο morula ειναι κανονικά της 4ης μέρας αλλά εμάς είχαν ήδη φτάσει απο την 3η. Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να μετρήσεις διαιρέσεις γιατί είναι πάρα πολλές. Άρα λογικά σε βλαστοκύστες θα γινόντουσαν νούμερο 5 μπροστά αντί για 4. Γενικά μου είπαν οτι διάλεξαν 2 στην τύχη γιατί ηταν όλα καλά

Κρίμα για το εμβρυάκι. Μόνο το 1 έφτασε τελικα;

@kateriiina25 λυπαμαι πολύ ,μη τα παρατάς πάρε το χρόνο σου..μίλησες με το γιατρό;τελικά το 3.5 δείχνει εμφύτευση;

@Eternity @kateriiina25 

Κορίτσια μου λυπάμαι πραγματικά πολύ. Γνωρίζω ακριβώς το συναίσθημα.. Πέρυσι τέτοια εποχή (Ιούνη-Ιούλιο) είχα back to back 2 αρνητικα αποτελέσματα εμβρυομεταφορών..

Την ίδια μέρα των αποτελεσμάτων βγήκα με τον άντρα μου για σούσι και κρασί!! και μετά για ποτό οι 2 μας! Μέσα μας είμασταν πολύ πικραμένοι αλλά προσπαθήσαμε πολύ να ξεχαστούμε, να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε το καλοκαίρι μας, όσο πιο ανέμελα γινόταν.. δεν τα καταφέραμε απόλυτα, αλλά προσπαθήσαμε. Το οφείλαμε σε μας αλλά και στο μωράκι που θέλαμε να έρθει στη ζωή μας. Συνεχίσαμε τον αγώνα μας από φθινόπωρο με πιο καθαρό μυαλό, έχοντας περάσει κάποιο διάστημα..

Ας έχετε στην σκέψη σας τώρα πως όλα μα όλα θα περάσουν!! και θα έρθουν τα καλύτερα. Μοιραία!! Σας στέλνω τα φιλιά μου και την συμπαράσταση μου :wub: 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Troia είπε:

στη β᾽επιπέδου γίνονται πάλι οι ίδιες μετρήσεις, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο και κυρίως βλέπουμε αν αναπτύσσονται σωστά τα ζωτικά όργανα του εμβρύου. Και ξαναβλέπουμε την αντίσταση της μηριαίας αρτηρίας, τον τράχηλο κτλ. Και το καλύτερο: είναι πολύ πιθανό να έχουμε και μία αρκετά πιστή φωτογραφία του όπου μπορεί να φαίνονται και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εξαρτάται βέβαια και από τη στάση που έχει πάρει...

Το θέμα με τα βασικά σύνδρομα καλό είναι να το έχουμε κλείσει ως τότε, γιατί η β᾽επιπέδου γίνεται κάπου στον 6ο μήνα...

εμένα  μου έχει τύχει, ναι...

@Troia κατάλαβα ..στενάχωρο και αυτό..δηλαδή πχ εάν είχες τρίτης ημέρας εμβρυακια για να γίνει η ετ με τρίτης χανοντουσαν την ίδια ημέρα; η τα έχανες μέχρι Πέμπτης μετά την απόψυξη; Σορυ για τις ίσως χαζές ερωτήσεις αλλά ακόμη προσπαθώ να καταλαβω όλη τη διαδικασια

πρίν από 5 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Eternity @kateriiina25 

Κορίτσια μου λυπάμαι πραγματικά πολύ. Γνωρίζω ακριβώς το συναίσθημα.. Πέρυσι τέτοια εποχή (Ιούνη-Ιούλιο) είχα back to back 2 αρνητικα αποτελέσματα εμβρυομεταφορών..

Την ίδια μέρα των αποτελεσμάτων βγήκα με τον άντρα μου για σούσι και κρασί!! και μετά για ποτό οι 2 μας! Μέσα μας είμασταν πολύ πικραμένοι αλλά προσπαθήσαμε πολύ να ξεχαστούμε, να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε το καλοκαίρι μας, όσο πιο ανέμελα γινόταν.. δεν τα καταφέραμε απόλυτα, αλλά προσπαθήσαμε. Το οφείλαμε σε μας αλλά και στο μωράκι που θέλαμε να έρθει στη ζωή μας. Συνεχίσαμε τον αγώνα μας από φθινόπωρο με πιο καθαρό μυαλό, έχοντας περάσει κάποιο διάστημα..

Ας έχετε στην σκέψη σας τώρα πως όλα μα όλα θα περάσουν!! και θα έρθουν τα καλύτερα. Μοιραία!! Σας στέλνω τα φιλιά μου και την συμπαράσταση μου :wub: 

@KoraliaP με συγκινήσες πολύ μπορεί να μην έχω προβεί ακόμη σε ετ αλλά τα πιο πάνω που είπες λίγο πολύ με παρόμοιο σχεδον τρόπο τα έχουμε ζησει..και για τα κορίτσια που περνάνε την επίπονη αυτή διαδικασία τώρα Κατερίνα και eternity.. υπομονή και μπροστά ..

Σου εύχομαι από καρδιάς καλή λευτεριά .να κρατήσεις σύντομα το μωράκι σου ..τα φιλιά μου 

πρίν από 48 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν εχω ιδέα! Φαντάζομαι ομως οτι παραμένει η μήτρα στην κατάσταση που εγινε το σκρατσινγκ 

οσο περισσότερα έμβρυα βάζεις τόσες περισσότερες πιθανότητες εχεις να πετύχει εγκυμοσυνη. Απο την αλλη βάζοντας ενα ενα πετυχαίνεις σε διαφορετική φαση την μήτρα ισως πιο πρόσφορη κάποιες φορές.

κι εγω την επόμενη θα ζητήσω μονο με ovitrelle να πάω μηπως και δω κατι πιο ποιοτικό.

Θα συνεχίσω ωοληψιες μάλλον απο Σεπτέμβρη μονο φυσικών και θα ξεκινήσουμε και καμια βιταμίνη.

Ναι προβλεπόμενο.

Γινεται αυτο με ωοληψια και πολύποδα, μηπως γιατι ειστε σε δημόσιο νοσοκομειο; Άλλοι χώροι που γίνονται οι δυο επεμβάσεις;

Συμφωνούμε κανεις δεν σου ειπε να τα ξεπάγωσετε να τα αφήσετε να εξελιχθούν και να τα ξαναπαγωσετε. Αν μπορείς να μαθεις σε γκρουπ των ποσων τα πάγωσαν;

Την Δευτέρα αν δεν έχουν πάρει μπρος σε μέγεθος ή δεν αυξηθεί θεαματικά η ε2 μπορει και να σου ακυρώσει την προσπαθεια. Εκτος αν το φτασει μεχρι τέλους έστω να πάρει οτι μπορέσει. Δεν εχεις ανταποκριθει στην αγωγή. Οι ενέσεις ειναι απο ψυγείο ετσι; Να δημιουργηθούν καινούργια αποκλείεται.

Και εγώ είδα ότι φυσικό με σεπραφαρ που έκανα πήγα καλύτερα από διέγερση με ενέσεις ..δε ξέρω πια ..όσο πιο πολύ μπουάτ κάνω τόσο πιο χάλια πάω ..δε ξέρω πια ..

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα όμως ποτέ δεν έχω δει πάνω απο 1 και έχω κάνει πολλές στην ζωή μου. Δηλαδή αποκλείεται να εμφυτεύτηκε, να έφτασε ας πούμε η χοριακή στο 10 και σταδιακά να άρχισε να πέφτει μέχρι που το πέτυχα εγώ στο 3.5 σήμερα; Θελω να πω, ότι και να ήταν, για να μηδενίσει θα περνούσε κάποια στιγμή απο το 3.5. Οχι;

Την άλλη φορα ο γιατρός με είχε πάρει καμία ωρα μετα 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Με περιμένουν 18 εμβρυάκια άλλωστε, ελπίζω όμως όχι 9 εμβρυομεταφορές. 

Και πολυ καλα κανεις! Με τετοιο αποθεμα εχεις οολες τις πιθανοτητες με το μερος σου!!
Η επομενη μεταφορα μπορει να γινει κ απο Σεπτεμβρη ή ειναι νωρις;

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα.

3,5 βγήκε :( πάει κι αυτή η προσπάθεια. 

Κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ τις γλωσιτσες κ πατουσακια από τα 3 μου σκυλάκια!!!!! Να είσαι δυνατή!!!!!  Κ όσο γίνεται να μην το βάζεις κάτω !!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25μου δεν έχω λόγια να σου πω... πίστευα ότι έστω η μία από εμάς θα έφερνε ευχάριστα νέα. Εγώ χτες το έπαιζα κουλ και σήμερα νιώθω να σπάει όλο το μέσα μου. Είμαι συνέχεια έξω για να μη σκέφτομαι γι αυτό άργησα να το δω όμως το βράδυ που ξάπλωσα δε μπορούσα να ηρεμήσω από τις σκέψεις. Πήρα τον άντρα μου αγκαλιά και έκλαψα πολύ και αφέθηκα επάνω του γιατί αυτή τη στιγμή όλα μου φαίνονται βουνό.

Θα σου πω αυτά που σκέφτομαι να λέω συνέχεια στον εαυτό μου. Ότι έχουμε υγεία οπότε μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να μην τα παρατήσουμε. Αφού όλα πιθανότητες είναι, ε στις πόσες φορές θέλει να έρθει? Στις 4, στις 8, στις 10???Εδω θα είμαι να παλεύω να νικήσω! Προσηλωμενη στο στόχο μου! 

Από αύριο έχω βάλει πρόγραμμα σωστής διατροφής και λίγης άσκησης. Θα μου μείνει και το σώμα! Είμαι 42 αλλά θα το κάνω να φαίνομαι και οπτικά και βιολογικά κάτω από 35!

Εσυ μέσα σε όλα αυτά, να σκέφτεσαι ότι τα μωράκια σας σας περιμένουν ήδη! Να μεταφερθούν θέλουν μόνο! Είναι πολύ σημαντικό αυτό, το ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις άλλες ενέσεις γιατί δε σε καθυστερεί και χρονικά. 

Σου στελνω μια τεράστια αγκαλιά και δύναμη για τον αγώνα που έχουμε κληθεί να δώσουμε. Εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούμε με τα παιδάκια μας!!! 

• Μου αρέσει 5

58 minutes ago, Maroxmarox said:

@Καντι λυπάμαι για αυτό..εύχομαι η επόμενη ωοληψια σου να είναι σούπερ και να μαζέψεις κι άλλα εμβρυακια ..έχεις αποθεματικό τώρα; Δε θυμάμαι που βρίσκεσαι συγνώμη ..και εγώ μαζεύω τώρα.. είχες κάνει διέγερση καλά δε θυμάμαι σα και εμένα;

@kateriiina25 λυπαμαι πολύ ,μη τα παρατάς πάρε το χρόνο σου..μίλησες με το γιατρό;τελικά το 3.5 δείχνει εμφύτευση;

Σε ευχαριςτώ πολύ! Όχι, δεν έχω μιλήσει ακόμα

55 minutes ago, KoraliaP said:

@Eternity @kateriiina25 

Σε ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου! Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να βγω έξω να περάσω καλά, πήραμε όμως πίτσα και είδαμε σειρές στον καναπέ :rolleyes:

23 minutes ago, eleonora85 said:

Και πολυ καλα κανεις! Με τετοιο αποθεμα εχεις οολες τις πιθανοτητες με το μερος σου!!
Η επομενη μεταφορα μπορει να γινει κ απο Σεπτεμβρη ή ειναι νωρις;

Δεν ξέρω, αυτό σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα. Λέω μήπως κάνω μία προσπάθεια άμεσα στον επόμενο κύκλο που θα είναι και μήνας καθαρός απο φάρμακα και διεγέρσεις να δω πως θα πάει και αν δεν πετύχει πάλι να το καθυστερήσω μετα από φθινόπωρο. Σκεφτόμουν επίσης μήπως πρέπει να τσεκάρω κάτι παραπάνω, εξέταση Νίκα ή Era ας πούμε. Δεν ξερω, θα τα συζητήσω και με τον γιατρό

22 minutes ago, Mar.Theo said:

Κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ τις γλωσιτσες κ πατουσακια από τα 3 μου σκυλάκια!!!!! Να είσαι δυνατή!!!!!  Κ όσο γίνεται να μην το βάζεις κάτω !!!!!!! 

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια μου ❤️ 

Η γατούλα μου παρόλη την ζέστη όλη την ώρα στα πόδια μου την έβγαλε μόλις γύρισα. Ευτυχώς εχω και τα ζωάκια μου, αλλιώς τι θα έκανα;

7 minutes ago, Eternity said:

@kateriiina25μου δεν έχω λόγια να σου πω... πίστευα ότι έστω η μία από εμάς θα έφερνε ευχάριστα νέα. Εγώ χτες το έπαιζα κουλ και σήμερα νιώθω να σπάει όλο το μέσα μου. Είμαι συνέχεια έξω για να μη σκέφτομαι γι αυτό άργησα να το δω όμως το βράδυ που ξάπλωσα δε μπορούσα να ηρεμήσω από τις σκέψεις. Πήρα τον άντρα μου αγκαλιά και έκλαψα πολύ και αφέθηκαν επάνω του γιατί αυτή τη στιγμή όλα μου φαίνονται βουνό.

Θα σου πω αυτά που σκέφτομαι να λέω συνέχεια στον εαυτό μου. Ότι έχουμε υγεία οπότε μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να μην τα παρατήσουμε. Αφού όλα πιθανότητες είναι, ε στις πόσες φορές θέλει να έρθει? Στις 4, στις 8, στις 10???Εδω θα είμαι να παλεύω να νικήσω! Προσηλωμενη στο στόχο μου! 

Από αύριο έχω βάλει πρόγραμμα σωστής διατροφής και λίγης άσκησης. Θα μου μείνει και το σώμα! Είμαι 42 αλλά θα το κάνω να φαίνομαι και οπτικά και βιολογικά κάτω από 35!

Εσυ μέσα σε όλα αυτά, να σκέφτεσαι ότι τα μωράκια σας σας περιμένουν ήδη! Να μεταφερθούν θέλουν μόνο! Είναι πολύ σημαντικό αυτό, το ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις άλλες ενέσεις γιατί δε σε καθυστερεί και χρονικά. 

Σου στελνω μια τεράστια αγκαλιά και δύναμη για τον αγώνα που έχουμε κληθεί να δώσουμε. Εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούμε με τα παιδάκια μας!!! 

Γαμώτο έτσι πάλι την προηγούμενη φορά, μετά απο πολλά θετικά ήρθα και έσπασα το σερί του φόρουμ. Άσε που ειχα πάλι ετ ημέρα Τρίτη και χοριακή ημέρα Σάββατο. Στην επόμενη θα του πω να διαλέξει οποία άλλη μέρα θέλει εκτός απο Τρίτη  

Αχ να ήμουν άνετη με τα λεφτά και δεν θα με ένοιαζε τόσο πολύ. Πράγματι είναι πολύ παρήγορο που έχω έμβρυα, καμία σχέση με την απελπισία που ένιωθα την 1η φορα όμως κάνω συνέχεια κακές σκέψεις. Αν ολα τα έμβρυα έχουν πρόβλημα; αν η μήτρα μου έχει πρόβλημα;; Ξέρω κορίτσια, θα με βρίσετε αλλά θα με καταλάβετε κιόλας γιατί όλες αυτά τα άσχημα σκεφτόμαστε κάθε φορά. Όπως και να χει όμως δεν το βάζω κάτω. Και συ κοπέλα μου, αφού θες να συνεχίσεις, πάλεψε γι αυτό όσο μπορείς, όπως σου έφερε μία φορά το παιδάκι σου, θα σου το φέρει και 2η

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριςτώ πολύ! Όχι, δεν έχω μιλήσει ακόμα

Σε ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου! Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να βγω έξω να περάσω καλά, πήραμε όμως πίτσα και είδαμε σειρές στον καναπέ :rolleyes:

Δεν ξέρω, αυτό σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα. Λέω μήπως κάνω μία προσπάθεια άμεσα στον επόμενο κύκλο που θα είναι και μήνας καθαρός απο φάρμακα και διεγέρσεις να δω πως θα πάει και αν δεν πετύχει πάλι να το καθυστερήσω μετα από φθινόπωρο. Σκεφτόμουν επίσης μήπως πρέπει να τσεκάρω κάτι παραπάνω, εξέταση Νίκα ή Era ας πούμε. Δεν ξερω, θα τα συζητήσω και με τον γιατρό

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια μου ❤️ 

Η γατούλα μου παρόλη την ζέστη όλη την ώρα στα πόδια μου την έβγαλε μόλις γύρισα. Ευτυχώς εχω και τα ζωάκια μου, αλλιώς τι θα έκανα;

Γαμώτο έτσι πάλι την προηγούμενη φορά, μετά απο πολλά θετικά ήρθα και έσπασα το σερί του φόρουμ. Άσε που ειχα πάλι ετ ημέρα Τρίτη και χοριακή ημέρα Σάββατο. Στην επόμενη θα του πω να διαλέξει οποία άλλη μέρα θέλει εκτός απο Τρίτη  

Αχ να ήμουν άνετη με τα λεφτά και δεν θα με ένοιαζε τόσο πολύ. Πράγματι είναι πολύ παρήγορο που έχω έμβρυα, καμία σχέση με την απελπισία που ένιωθα την 1η φορα όμως κάνω συνέχεια κακές σκέψεις. Αν ολα τα έμβρυα έχουν πρόβλημα; αν η μήτρα μου έχει πρόβλημα;; Ξέρω κορίτσια, θα με βρίσετε αλλά θα με καταλάβετε κιόλας γιατί όλες αυτά τα άσχημα σκεφτόμαστε κάθε φορά. Όπως και να χει όμως δεν το βάζω κάτω. Και συ κοπέλα μου, αφού θες να συνεχίσεις, πάλεψε γι αυτό όσο μπορείς, όπως σου έφερε μία φορά το παιδάκι σου, θα σου το φέρει και 2η

Ειναι η πρώτη σου ετ; Εγω ειχα κανει μετα απο 2 βιοχημικές εκανε NGS κ ανακάλυψα πως ειχα χρονια ενδομητριτιδα..Εκανα 20 εγχυσεις αντιβίωσης..Ψάξτο κ αυτο..κανε κ καποια υστεροσκοπηση να δεις τι γινεται μεσα..

27 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ειναι η πρώτη σου ετ; Εγω ειχα κανει μετα απο 2 βιοχημικές εκανε NGS κ ανακάλυψα πως ειχα χρονια ενδομητριτιδα..Εκανα 20 εγχυσεις αντιβίωσης..Ψάξτο κ αυτο..κανε κ καποια υστεροσκοπηση να δεις τι γινεται μεσα..

Ήταν η 2η. Είχα κάνει υστεροσκόπηση πριν την 1η (πριν 3-4 μήνες). Είχε βρεθεί ήπια φλεγμονή και πήρα ενα μηνα αντιβιώσεις

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ήταν η 2η. Είχα κάνει υστεροσκόπηση πριν την 1η (πριν 3-4 μήνες). Είχε βρεθεί ήπια φλεγμονή και πήρα ενα μηνα αντιβιώσεις

Αααα ειχες κανει κ ngs…ισως ηταν τυχαίο γεγονός…κ εγω με την 3η το πέτυχα το μπισκοτάκι μ!! Οποτε εισαι πολυ κοντα :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

NGS τι είναι? Μια φίλη έκανε ένα τεστ για το μικροβιωμα, κάπως έτσι λέγεται και βρήκε πρόβλημα και θα παίρνει αντιβίωση για 1 μήνα. Βέβαια οι περισσότεροι γιατροί δε την πιστεύουν αυτή την εξέταση. Αυτή την κάνει συνέχεια ο Π... Ντος. 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

NGS τι είναι? Μια φίλη έκανε ένα τεστ για το μικροβιωμα, κάπως έτσι λέγεται και βρήκε πρόβλημα και θα παίρνει αντιβίωση για 1 μήνα. Βέβαια οι περισσότεροι γιατροί δε την πιστεύουν αυτή την εξέταση. Αυτή την κάνει συνέχεια ο Π... Ντος. 

Ναι αυτος μ την εκανε αλλα βγήκε οτι οντως ειχα θεμα..κ μετα απο τις εγχυσεις ειχα 100%γαλακτοβακιλους εάν τ λεω σωστα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...