Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Penaki είπε:

Συγγνώμη που ρωτάω τώρα που θα κάνεις Β επιπέδου δεν θα σιγουρευτεις ότι όλα είναι καλά? Δεύτερον αν δεν είναι τόσο αξιόπιστη η Β επιπεδου δεν ξέρω λέω, δεν μπορείς τώρα να κάνεις μια από αυτές τις εξετάσεις? Εγώ παντως 34  χρονών με θέμα στον καρυοτυπο κ μετά απο προεμφυτευτικο στα έμβρυα οπου κ αν πηγα όλοι μου είπαν όταν μείνω έγκυος ν κάνω αμνιοπαρακεντηση αλλά έχω θέμα οποτε για να σου ειπαν οι γιατροί σου δεν χρειαζεται θεωρώ πως όντως δεν χρειαζεται κ ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανησυχητικο.Μην αγχώνεσαι κ στενοχωριεσαι κ αναστατώνεις κ το μωρό. Υπομονή λίγες μέρες που θα κάνεις τη Β επιπεδου θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα κ θα ηρεμήσεις όσο γίνεται. 

Δεν ξέρω αν η β επιπέδου δείχνει τα σύνδρομα,αυτά τα κοιτάς στην αυχενική απ' όσο ξέρω..Δεν θέλω να πω και καμια ανακρίβεια ,είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν γνωρίζω και πολλά. Πάντως στην αυχενική όλα ήταν μια χαρά,ελπίζω και στην ν επιπεδου να είναι το ίδιο και να ηρεμήσω .. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τα καλά σου λόγια, μακάρι να αποκτήσουμε όλες μας υγιή και γερά μπεμπακια❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

35 minutes ago, Maroxmarox said:

@kateriiina25 λυπάμαι πολύ ,εύχομαι μέσα σε αυτά τα εμβρυακια η επόμενη σου φορά να είναι η τυχερή και να γεμίσει η κοιλίτσα σου δυδυμακια ..κουράγιο ,ανασυγκρότηση και προχωράς .. Για το στάδιο morula τι είναι που είπες,αυτό το στάδιο γίνεται τη τρίτη μέρα κατά το ξεπαγωμα η τα αφήνουν για τέταρτη ;

επόμενη 

Το στάδιο morula ειναι κανονικά της 4ης μέρας αλλά εμάς είχαν ήδη φτάσει απο την 3η. Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να μετρήσεις διαιρέσεις γιατί είναι πάρα πολλές. Άρα λογικά σε βλαστοκύστες θα γινόντουσαν νούμερο 5 μπροστά αντί για 4. Γενικά μου είπαν οτι διάλεξαν 2 στην τύχη γιατί ηταν όλα καλά

10 minutes ago, Καντι said:

Γιατι προκειται για ορμόνη που ρέει στο αιμα μας. Οπως κάποιες ξεκινούν τον κύκλο τους με ε2 30 και άλλες με 70, ή fsh 8 και άλλες κοπέλες 18.

Και το δεύτερο σημείο εχει να κανει το εργαστηριο τι βγαζει, μπορει πχ η βιοϊατρική στα αρνητικα να δίνει πάντα <1. Ενώ το μητέρα τον ακριβή αριθμό.

Εντάξει κι εγω με ωοληψια στα 38 δεν εκανα ουτε νιπτ ουτε τροφοβλαστη γιατι με αποτρέψει ο γιατρος και ο εμβρυομητρικος  και ο μικρός βγήκε υγιέστατος. Να ακούσεις  και θετικές ιστορίες που ειναι η πλειοψηφία.

Μαύρα χαλια πρώιμη βλαστοκύστη 1bc, απορώ που το κράτησαν.

Οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες απο τα 22 έμβρυα που ειχα μαζέψει διαφόρων ημερών μονο τρία μου είχαν πει οτι δεν αποψυχθηκαν σωστά. Αλλα ηταν πάντα τα χαμηλότερα σε δυναμική.

Κρίμα για το εμβρυάκι. Μόνο το 1 έφτασε τελικα;

eardp2.png

20 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Να μην απογοητεύεσαι με πιστη κ αισιοδοξία θα τα καταφέρετε. Μπορεί να περιμενες μεγαλυτερο αριθμό κ λογικό αλλα ένα αρκεί να γίνει αυτό που επιθυμείτε! Ασε που μέχρι να γίνει η ωοληψια θα υπάρξουν κ άλλα. 

5 ώρες πρίν, Equality είπε:

Ούτε εμένα υπήρχε πριν γιατί μου το είπε κιόλας. Μου λέει αν υπήρχε από πριν θα το είχα δει όταν σου έκανα την εμβρυομεταφορά. Και μέσα σε ένα μήνα έγινε ολόκληρο πράγμα! Απλά τώρα έτυχε και κάναμε μία κολπική καλλιέργεια και εκεί το είδε γιατί ήταν έξω εξω στον τράχηλο.

Εσένα το παραδέχτηκε ότι ήταν από τις ορμόνες; Στους αφαίρεσε;

Εγώ ήμουν έγκυος στο πρώτο τρίμηνο και απλά πήρε μία λαβίδα και μου τον αφαίρεσε(δεν πονεσα καθολου). Δεν ξέρω αν με αυτό τον τρόπο καθάρισα τελείως και αν υπάρχουν και άλλοι πιο μέσα στο ενδομήτριο. Φαντάζομαι και η εγκυμοσύνη λόγω ορμονών ευνοεί. Όμως κανονικά χρειάζεται υστεροσκόπηση.

Εμένα μου τους αφαίρεσε αφού μου έκανε την ωοληψια. Τώρα δεν έχω κάτι και σε λίγες μέρες θα γίνει η έμβρυο μεταφορά. 

• Μου αρέσει 1

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι μία κοπέλα την ώρα που έκανε ωοληψια έβγαλε και τον πολύποδα .. σε εμάς γιατί δεν το έκανε αφού γινετ .. εμείς αποφασίσαμε αφού τα έβαλαν δεύτερης ημέρας όλα να μην τα κουράσουμε μετά να τα κάνουμε 3 η 5 ημέρες και. Να τα βάλουμε δεύτερης.. μίλησα με 3 εμβρυολογους και οι 3 μου τόνισαν να μην τους αφήσω να τα βγάλουν και να τα ξαναβάλουν κατάψυξη γιατί ταλαιπωρούν τα έμβρυα..

1 ώρα πρίν, Clouds είπε:

Καλησπέρα.Ειδα το σχόλιο σου και είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα. Έκανα το ΕΡΑ και βγήκε μετατοπισμενο ( pre). Δλδ χρειάζομαι περισσότερη προγεστερόνη.Με προβληματίζει, διότι είχα μια εμφύτευση δίχως να κάνω το ΕΡΑ, και με το ΕΡΑ δεν έγινε εμφύτευση... Όταν έκανες το ΕΡΑ, θυμάσαι τι ώρα είχες πάρει την προγεστερόνη; Την επερνες σε πολύ συγκεκριμένες ώρες στην διάρκεια των ημερών που χρειάστηκε; Την μέρα της λήψης θυμάσαι αν είχες πάρει το πρωί προγεστερόνη; 

Καλησπέρα. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα σου. Θυμάμαι ότι είχα ξεκινήσει 10 το βράδυ και τις επόμενες μέρες άλλαξα λίγο τις ώρες γιατί δεν με βολευε. Όχι όμως μεγάλη διαφορα και το είχα ψιλοσταθεροποιησει. Ξέρω ότι δεν είναι σαν αντιβίωση όποτε δεν έχει σημασία να το παίρνεις ακριβώς στην ώρα του αλλά ούτε και μεγάλες αποκλείσεις. Το πρωί της εξέτασης δεν είχα πάρει, πήγα και 7 ήταν πολύ νωρίς άρα σταμάτησα το προηγούμενο βράδυ, λογικό το 5.5 μέρες. Τώρα με αγχωσες λίγο, ήθελα να πιστεύω ότι αυτό έφταιγε για την αποτυχία αλλά και εγώ όπως εσυ μια μέρα μετατόπιση έχω. Τι να πω δεν ξέρω!!!

1 hour ago, Clouds είπε:

Ο Π το κάνει πάντα 2 μέρα λέει... Επιμένει .Τι κερδίζει με αυτό; Υπάρχει κάτι πιο θετικό;

Άρα το περισσότερες προσπάθειες είναι για να μην βγει διπλή κύηση; 

Θέλω να πω, πως αυξάνονται οι πιθανότητες.Βαζοντας περισσότερα έμβρυα η λιγότερα αλλά περισσότερες ετ.

Νομίζω ότι ίσως τελικά το καθόλου φάρμακα είναι καλύτερο.Και μένα τα ψέματα που συνέχεια τα προτείνει ο γιατρός, παρατήρησα ότι δεν με βοηθάνε. Τελευταία ότι φάρμακο παίρνω δεν μου βγάζει η βγάζει όχι καλά Οτι βγαίνει τελείως φυσικά Είναι καλύτερο! Μήπως όταν ζοριζουμε το σύστημα το μπλοκάρουμε;Λέω τώρα...

Εγώ πιστεύω ότι είναι στον οργανισμό. Με ενέσεις παίρνω 2-3 και μέχρι τώρα καλά και με φυσικό 1 καλό επίσης. Άρα δεν αλλάζουν και πολλά και συνήθως πάω με φυσικό. Μια στο τόσο όμως παίρνω και τις ενεσουλες μου για να πάω λίγο πιο γρήγορα…

Διαφημίσεις

37 minutes ago, thelw mpempe said:

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι μία κοπέλα την ώρα που έκανε ωοληψια έβγαλε και τον πολύποδα .. σε εμάς γιατί δεν το έκανε αφού γινετ .. εμείς αποφασίσαμε αφού τα έβαλαν δεύτερης ημέρας όλα να μην τα κουράσουμε μετά να τα κάνουμε 3 η 5 ημέρες και. Να τα βάλουμε δεύτερης.. μίλησα με 3 εμβρυολογους και οι 3 μου τόνισαν να μην τους αφήσω να τα βγάλουν και να τα ξαναβάλουν κατάψυξη γιατί ταλαιπωρούν τα έμβρυα..

Δεν ξερω αν θα έβαζα 2ης μέρας. Δεν εχετε προλάβει να δείτε τίποτα απο την δυναμική τους. Αυτό το πρώτο ξεσκαρτάρισμα που γίνεται στην 3η μέρα δηλαδή. Απο την άλλη δεν ειμαι και γιατρός. Εμάς η απόψυξη δεν είχε βλάψει τα έμβρυα μας αλλά μπορει και να είμαστε η εξαίρεση, δεν ξέρω. Σορρυ, δεν θελω να σε προβληματίσω παραπάνω εννοειται 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια το ξαναδημοσιευωγιατι δεν είχα καμία απάντηση κ θέλω την γνώμη σας.

Είμαι στην 6η ημέρα διέγερσης με gonal 300 μοναδες κάθε βράδυ. Εχτές έκαναν την 2η αιμοληψία κ τα αποτελέσματα έχουν ως εξης: Ε2=85  LH=5.7  Κυριακή θα ξεκινούσα orgalutran αλλά το αναβαλλαμε για να δούμε τιμές την Δευτέρα. Ο γιατρός είπε ότι η ωοθηκη (καθότι έχω μία) δεν ανταποκρίνεται τόσο στις ορμόνες. Στον υπέρηχο είδε 3-4  ωοθηλακια αλλά ήταν νωρίς για μέτρημα. Εσείς τι λέτε; θα πάρει μπρος η ωοθήκη ή άδικα παίρνω τόσες ορμόνες; και οι τιμές τι ακριβώς μας λένε; 

πρίν από 7 λεπτά , Vxatz είπε:

Είμαι στην 6η ημέρα διέγερσης με gonal 300 μοναδες κάθε βράδυ. Εχτές έκαναν την 2η αιμοληψία κ τα αποτελέσματα έχουν ως εξης: Ε2=85  LH=5.7  Κυριακή θα ξεκινούσα orgalutran αλλά το αναβαλλαμε για να δούμε τιμές την Δευτέρα. Ο γιατρός είπε ότι η ωοθηκη (καθότι έχω μία) δεν ανταποκρίνεται τόσο στις ορμόνες. Στον υπέρηχο είδε 3-4  ωοθηλακια αλλά ήταν νωρίς για μέτρημα. Εσείς τι λέτε; θα πάρει μπρος η ωοθήκη ή άδικα παίρνω τόσες ορμόνες; και οι τιμές τι ακριβώς μας λένε; 

Εγώ δεν σου απάντησα γιατί δεν τα πάω καλά με τις τιμές. 3-4 ωοθηλακια όμως σε μια ωοθηκη δεν το βλέπω καθόλου άσχημο, επίσης από αυτά που λένε οι κοπέλες ειναι αρκετά νωρίς ακόμα, στον επόμενο υπέρηχο μπορεί να δεις και αλλά. Εγώ συνήθως ότι δω 7-8 μέρα, 9η -10η κάνω ωοληψια.

1 hour ago, Clouds είπε:

Ο Π το κάνει πάντα 2 μέρα λέει... Επιμένει .Τι κερδίζει με αυτό; Υπάρχει κάτι πιο θετικό;

Άρα το περισσότερες προσπάθειες είναι για να μην βγει διπλή κύηση; 

Θέλω να πω, πως αυξάνονται οι πιθανότητες.Βαζοντας περισσότερα έμβρυα η λιγότερα αλλά περισσότερες ετ.

Νομίζω ότι ίσως τελικά το καθόλου φάρμακα είναι καλύτερο.Και μένα τα ψέματα που συνέχεια τα προτείνει ο γιατρός, παρατήρησα ότι δεν με βοηθάνε. Τελευταία ότι φάρμακο παίρνω δεν μου βγάζει η βγάζει όχι καλά Οτι βγαίνει τελείως φυσικά Είναι καλύτερο! Μήπως όταν ζοριζουμε το σύστημα το μπλοκάρουμε;Λέω τώρα...

Δεν εχω ιδέα! Φαντάζομαι ομως οτι παραμένει η μήτρα στην κατάσταση που εγινε το σκρατσινγκ 

οσο περισσότερα έμβρυα βάζεις τόσες περισσότερες πιθανότητες εχεις να πετύχει εγκυμοσυνη. Απο την αλλη βάζοντας ενα ενα πετυχαίνεις σε διαφορετική φαση την μήτρα ισως πιο πρόσφορη κάποιες φορές.

κι εγω την επόμενη θα ζητήσω μονο με ovitrelle να πάω μηπως και δω κατι πιο ποιοτικό.

1 hour ago, silvy22 είπε:

Μάλιστα κρίμα ρε γμτ έχεις σκευτει τι θα κανείς παρακάτω ;

Θα συνεχίσω ωοληψιες μάλλον απο Σεπτέμβρη μονο φυσικών και θα ξεκινήσουμε και καμια βιταμίνη.

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Το στάδιο morula ειναι κανονικά της 4ης μέρας αλλά εμάς είχαν ήδη φτάσει απο την 3η. Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να μετρήσεις διαιρέσεις γιατί είναι πάρα πολλές. Άρα λογικά σε βλαστοκύστες θα γινόντουσαν νούμερο 5 μπροστά αντί για 4. Γενικά μου είπαν οτι διάλεξαν 2 στην τύχη γιατί ηταν όλα καλά

Κρίμα για το εμβρυάκι. Μόνο το 1 έφτασε τελικα;

Ναι προβλεπόμενο.

πρίν από 39 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Γινεται αυτο με ωοληψια και πολύποδα, μηπως γιατι ειστε σε δημόσιο νοσοκομειο; Άλλοι χώροι που γίνονται οι δυο επεμβάσεις;

Συμφωνούμε κανεις δεν σου ειπε να τα ξεπάγωσετε να τα αφήσετε να εξελιχθούν και να τα ξαναπαγωσετε. Αν μπορείς να μαθεις σε γκρουπ των ποσων τα πάγωσαν;

πρίν από 14 λεπτά , Vxatz είπε:

Την Δευτέρα αν δεν έχουν πάρει μπρος σε μέγεθος ή δεν αυξηθεί θεαματικά η ε2 μπορει και να σου ακυρώσει την προσπαθεια. Εκτος αν το φτασει μεχρι τέλους έστω να πάρει οτι μπορέσει. Δεν εχεις ανταποκριθει στην αγωγή. Οι ενέσεις ειναι απο ψυγείο ετσι; Να δημιουργηθούν καινούργια αποκλείεται.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

8 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Εγώ θέλω συνταγές!!! Κρίμα να μην μπορούμε να επισυναψουμε αρχεία ή φωτογραφίες ή συνδέσμους!

Για πες, τι συνταγές θέλεις να σου στείλω; Θα σου τις στείλω με προσωπικό μήνυμα ή με κάποιον άλλον τρόπο. π.χ. με mail.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ε ναι, αφού δεν ήταν μηδενική! Ο γιατρός σου τι σου είπε? Δεν προλάβατε να μιλήσετε ακόμα? 

Μα αφού αυτά τα τρία σύνδρομα φαίνονται και σε τροφοβλάστη και αμνιοκέντηση, που βλέπεις και ακόμα περισσότερα!

Και τότε γιατί εμένα μου έβγαινε 0? Όχι μόνο εμένα δηλαδή και σε άλλα κορίτσια! 

Ε, ναι για αυτό λένε ότι το nipt δεν είναι αξιόπιστο σε πολλές περιπτώσεις. Δηλαδή να το κάνεις όταν είσαι μικρή με τέλεια αυχενική και pappΑ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, λέω εγώ. 

tvXOp2.png

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Εγω θα ελεγα δυο την φορα. Οιπολυδιμες κυησεις ειναι επικίνδυνες σε μεγαλύτερες ηλικίες και δύσκολη μου φαίνεται η μείωση.

Η άποψη του γιατρου μου ειναι οτι δεν πειράζουμε την μήτρα στον κύκλο της ετ.

Παιδιά, επίσης καλό είναι να μη γίνεται η υστεροσκόπηση στο 2ο μισό του κύκλου ακόμα κι αν γίνει εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μου είχε πει η Τσεκούρα για κοπέλα που έχασε την κύηση σε προχωρημένη εβδομάδα επειδή της είχαν κάνει υστεροσκόπηση ενώ ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε. Και μια κοπέλα στο mammyland είχε γράψει κάτι αντίστοιχο. Επίσης θυμάμαι κοπέλα που έγραφε παλιά εδώ που ετοιμαζόταν να κάνει εμβρυομεταφορά με ξένα ωάρια και στον προηγούμενο κύκλο θα έκανε υστεροσκόπηση και πώς της έκοψε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και είχε βγει θετικό. Και μάλιστα, επειδή είχα παρακολουθήσει τις αναρτήσεις της, δεν πρόλαβε να γέννησει και ξαναέμεινε πολύ γρήγορα έγκυος σε δίδυμα. Σκεφτείτε όμως πόσο πολύ είχε πείσει τον εαυτό της (ή είχαν φροντίσει άλλοι γι᾽ αυτό) ότι με τα δικά της ωάρια δεν θα έμενε έγκυος...

πρίν από 6 λεπτά , Ele@n είπε:

Ε, ναι για αυτό λένε ότι το nipt δεν είναι αξιόπιστο σε πολλές περιπτώσεις. Δηλαδή να το κάνεις όταν είσαι μικρή με τέλεια αυχενική και pappΑ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, λέω εγώ. 

Το nipt σου δίνει πιθανότητα, απλώς με μεγαλύτερο ποσοστό αξιοπιστίας απ᾽ό,τι η αυχενική. Η τροφοβλάστη και η αμνιοπαρακέντηση σου απαντάει με βεβαιότητα. Έχει ή δεν έχει το σύνδρομο. 

• Μου αρέσει 2

27 minutes ago, Vxatz said:

Ειναι ακόμα χαμηλή η Ε2 σου αλλά μάλλον είναι και νωρίς ακόμα. Ισως σου παρει λίγο περισσότερες μέρες να αναπτυχθούν. Θα μετράτε κάθε φορα Ε2 με τον υπέρηχο και θα δείτε 

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν εχω ιδέα! Φαντάζομαι ομως οτι παραμένει η μήτρα στην κατάσταση που εγινε το σκρατσινγκ 

οσο περισσότερα έμβρυα βάζεις τόσες περισσότερες πιθανότητες εχεις να πετύχει εγκυμοσυνη. Απο την αλλη βάζοντας ενα ενα πετυχαίνεις σε διαφορετική φαση την μήτρα ισως πιο πρόσφορη κάποιες φορές.

κι εγω την επόμενη θα ζητήσω μονο με ovitrelle να πάω μηπως και δω κατι πιο ποιοτικό.

Θα συνεχίσω ωοληψιες μάλλον απο Σεπτέμβρη μονο φυσικών και θα ξεκινήσουμε και καμια βιταμίνη.

Ναι προβλεπόμενο.

Γινεται αυτο με ωοληψια και πολύποδα, μηπως γιατι ειστε σε δημόσιο νοσοκομειο; Άλλοι χώροι που γίνονται οι δυο επεμβάσεις;

Συμφωνούμε κανεις δεν σου ειπε να τα ξεπάγωσετε να τα αφήσετε να εξελιχθούν και να τα ξαναπαγωσετε. Αν μπορείς να μαθεις σε γκρουπ των ποσων τα πάγωσαν;

Την Δευτέρα αν δεν έχουν πάρει μπρος σε μέγεθος ή δεν αυξηθεί θεαματικά η ε2 μπορει και να σου ακυρώσει την προσπαθεια. Εκτος αν το φτασει μεχρι τέλους έστω να πάρει οτι μπορέσει. Δεν εχεις ανταποκριθει στην αγωγή. Οι ενέσεις ειναι απο ψυγείο ετσι; Να δημιουργηθούν καινούργια αποκλείεται.

Στην προηγούμενη διεγερση πριν 7 μήνες η τιμή της Ε2 την ίδια μέρα ήταν 534mg και πήραμε 6 ωάρια τα οποία έγιναν 4 βλαστοκυστες σε αντίθεση με τώρα που είναι 85. Και ίδιες μονάδες διέγερσης  Μεγάλη απόκλιση η μία μέτρηση με την άλλη. Δεν ξέρω τι να περιμένω. 

Παιδιά, με επιστημονικούς όρους: αμνιοπαρακέντηση και τροφοβλάστη=ντενερμινιστικό αποτέλεσμα και nipt=πιθανοθεωρητικό αποτέλεσμα. Αυχενική και papp-a επίσης πιθανοθεωρητικό αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...