Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την 1η φορά είχαμε βάλει άριστες βλαστοκύστες και τώρα 3ης μέρας που είχαν ξεπεράσει τη φάση των διαιρέσεων, ήταν σε στάδιο morula. Το κάναμε για αλλαγή πρωτοκόλλου. Αν αυτό το 3,5 θεωρείται εμφύτευση, θέλω να προχωρήσω με τα έμβρυα όπως είναι τώρα, αν όχι θα τα αφήσουμε όλα για βλαστοκύστες. 

@kateriiina25 λυπάμαι πολύ ,εύχομαι μέσα σε αυτά τα εμβρυακια η επόμενη σου φορά να είναι η τυχερή και να γεμίσει η κοιλίτσα σου δυδυμακια ..κουράγιο ,ανασυγκρότηση και προχωράς .. Για το στάδιο morula τι είναι που είπες,αυτό το στάδιο γίνεται τη τρίτη μέρα κατά το ξεπαγωμα η τα αφήνουν για τέταρτη ;

επόμενη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@kateriiina25 λυπάμαι πολύ ,εύχομαι μέσα σε αυτά τα εμβρυακια η επόμενη σου φορά να είναι η τυχερή και να γεμίσει η κοιλίτσα σου δυδυμακια ..κουράγιο ,ανασυγκρότηση και προχωράς .. Για το στάδιο morula τι είναι που είπες,αυτό το στάδιο γίνεται τη τρίτη μέρα κατά το ξεπαγωμα η τα αφήνουν για τέταρτη ;

επόμενη 

Ναι την τέταρτη μετά γίνονται morula.

Το έκανα την προηγούμενη φορά.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , winspert είπε:

Τα εγραψες πολυ σωστα... Ακριβώς οπως τα νιώθω κ εγω...Κανω μονο φυσικους και εχω παρει και φεμαρα σε δύο κύκλους με μηδεν αποτελεσμα...Και μενω και μακριά απο Αθήνα οποτε ταξιδακι καθε μηνα...Δυσκολο πολυ...Ιδιως με το παιδι τωρα:(

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολυ. Ειναι βέβαια πολυ παρηγορο το γεγονος οτι εχεις τόσα εμβρυακια να σε περιμένουν...και οχι δεν θα ειναι 9 εμβρυομεταφορες... Εύχομαι η επομενη να σου φερει τα διδυμουλια σου. Εμενα δεν με περιμεναν ΠΟΤΕ εμβρυα μετα απο καθε αποτυχια... Για θυμησε μου... εβαλες 3ης μερας; Εμενα με προβληματιζουν τα 3ης μερας γιατί μου εχει τυχει πολλες φορές να φτανουν 3η μερα με 8 διαιρέσεις και την 5η μερα να μου λενε λυπουμαστε αλλα δεν προχώρησε. Οπότε θεωρώ πως ειναι προτιμουερα της 5ης μερας... Προσωπική άποψη,ετσι; Γνωρίζω βέβαια και αυτό που λενε οτι καποια που δεν τα καταφερνουν στο εργαστήριο ίσως να τα καταφέρουν στη μήτρα οπότε όλα είναι σχετικά. Όπως και να έχει η κάθε αποτυχία πονάει και εύχομαι να είναι η τελευταία

Το μωράκι σου το έπιασες με τρίτης η πεμπτης μέρας; Δηλαδή είχες τρίτη μέρα 8 διαιρέσεις και τα αφήνατε για βλαστοκυστες και δε προχωρούσαν; Πότε ξαναρχίζεις θύμησε μου ..με τα φεμαρ δε παίρνατε πιο πολλά ωάρια;

πρίν από 5 λεπτά , Clouds είπε:

Ναι την τέταρτη μετά γίνονται morula.

Το έκανα την προηγούμενη φορά.

Και ποτέ τοποθετούνται στη μήτρα;

πρίν από 7 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Το μωράκι σου το έπιασες με τρίτης η πεμπτης μέρας; Δηλαδή είχες τρίτη μέρα 8 διαιρέσεις και τα αφήνατε για βλαστοκυστες και δε προχωρούσαν; Πότε ξαναρχίζεις θύμησε μου ..με τα φεμαρ δε παίρνατε πιο πολλά ωάρια;

Την Τετάρτη μέρα 

πρίν από 5 λεπτά , Clouds είπε:

Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο (για μεγαλύτερες ηλικίες) να βάλεις περισσότερα έμβρυα  και μια προσπάθεια η περισσότερες προσπάθειες με λίγα έμβρυα!

Την Τετάρτη μέρα 

Ευχαριστώ !

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας έχει τύχει στην απόψυξη να χάσετε έμβρυα; Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες;

Έχω μπερδευτεί πολύ με την οιστραδιόλη και την έννοια της ..αν μπορείτε να το εξηγήσετε ..έκανα ωοληψια προ ημερώ με διέγερση ν,3 ημέρες πριν είχα οιστραδιόλη 3000 και δέκα ωάρια άνω των 16 ,τελικά βρήκαμε έξι ..το 3000 πως εξηγείται;

Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο (για μεγαλύτερες ηλικίες) να μπουν περισσότερα έμβρυα  και μια προσπάθεια η περισσότερες προσπάθειες με λιγότερα έμβρυα;

Επίσης άλλοι λένε το σκρατσιν να γίνεται ένα μήνα πριν αλλά υπάρχει κ η άποψη για την 2 μέρα κύκλου.

Τι νομίζετε;

πρίν από 36 λεπτά , Linoula είπε:

Έχει δίκιο η @happiness79! Ψάχνεται γιατί την έχουν πάρει αμπαριζα οι γιατροί της οικογένειας.. ;-) Εγώ ζοριζομαι μόνη μου γιατί είμαστε καταστροφολογοι οι γιατροί δεν θα το αρνηθώ:) Είμαι και καμμένη αλλά δεν είχα πρόθεση να σε τρομάξω ειλικρινά. Πολύ λυπάμαι τώρα πραγματικά. Πάντα στον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις! Δεν θα είσαι η εξαίρεση.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθεις τώρα για τιποτα γιατί έχεις πάρα πολύ καλό ποσοστό. Ίσως απλά έπρεπε ο γιατρός σου να σου εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά και τους λογους που θεωρεί οτιδήποτε επιπλέον περιττό για να είσαι πεπεισμένη. Μίλα του και τώρα για να σε ηρεμήσει. Κι εμείς αυτά που γράφουμε προς ενημέρωση ρε παιδί μου τα γράφουμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των μωρών είναι μια χαρά φυσιολογικα παιδάκια.

Ηρέμησε κι απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου:x

πολύ καλά έκανες που μας τα είπες όλα αυτά,μας ενημερώνεις και σ ευχαριστώ πολύ. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γι αυτό που σου συνέβη και ειλικρινά μου είναι αδιανόητο το ότι με τόσο καλά ποσοστά είχες αυτό το αποτέλεσμα..Απλά αν ξανακανω εμβρυομεταφορα,διότι μου έχουν μείνει άλλα δύο εμβρυα,θα κάνω σίγουρα τροφοβλάστη η αμνιοπαρακέντηση . Και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες ❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Και τότε γιατί εμένα μου έβγαινε 0? Όχι μόνο εμένα δηλαδή και σε άλλα κορίτσια! 

Γιατι προκειται για ορμόνη που ρέει στο αιμα μας. Οπως κάποιες ξεκινούν τον κύκλο τους με ε2 30 και άλλες με 70, ή fsh 8 και άλλες κοπέλες 18.

Και το δεύτερο σημείο εχει να κανει το εργαστηριο τι βγαζει, μπορει πχ η βιοϊατρική στα αρνητικα να δίνει πάντα <1. Ενώ το μητέρα τον ακριβή αριθμό.

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Μετά από όλα όσα διάβασα,ομολογώ πως έχω τρομάξει αρκετά και έχω μετανιώσει που άκουσα και τους δυο γιατρους σχετικά με τα αποτελέσματα της αυχενικής και του PappA. Ενώ όλα βγήκαν εντος φυσιολογικών τιμών,η αυχενική 2,2 ,το ποσοστό για ντάουν 1/3680,παρόλα αυτά όπως βλέπω δεν είναι αρκετό για να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες για κάποιο σύνδρομο. Ωοληψια έκανα 36 ετών και εμβρυομεταφορα στα 37. Και οι δύο γιατροί ήταν κατηγορηματικοι πως ολα είναι φυσιολογικα και πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι περαιτέρω Τόσο καιρο δηλαδή ζω μια αυταπάτη πως το μωρακι μου είναι 100% υγιές..Μάλιστα μου λέει ο γυναικολόγος σε κάθε υπέρηχο πως η μπέμπα είναι πολύ ζωηρή και χοντρούλα..Σε δύο εβδομάδες μπαίνω στον έκτο μήνα και πάω για β επιπέδου,δεν ξέρω όμως τι θα δείξει..Και αν δείξει κάτι κακό,στο μήνα που βρίσκομαι δεν μπορώ να κάνω απλά μια αποξεση,πρέπει να προχωρήσω σε κανονική γεννά..Έχω τρομοκρατηθεί πάρα πολύ,συγνώμη κορίτσια..

Εντάξει κι εγω με ωοληψια στα 38 δεν εκανα ουτε νιπτ ουτε τροφοβλαστη γιατι με αποτρέψει ο γιατρος και ο εμβρυομητρικος  και ο μικρός βγήκε υγιέστατος. Να ακούσεις  και θετικές ιστορίες που ειναι η πλειοψηφία.

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

@Καντι ειχες ενημέρωση για τα εμβρυακια ;

Μαύρα χαλια πρώιμη βλαστοκύστη 1bc, απορώ που το κράτησαν.

πρίν από 10 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Κορίτσια μου σας έχει τύχει στην απόψυξη να χάσετε έμβρυα; Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες;

Οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες απο τα 22 έμβρυα που ειχα μαζέψει διαφόρων ημερών μονο τρία μου είχαν πει οτι δεν αποψυχθηκαν σωστά. Αλλα ηταν πάντα τα χαμηλότερα σε δυναμική.

• Ευχαριστώ 3
  • Λυπημένη/-ος 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Clouds είπε:

Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο (για μεγαλύτερες ηλικίες) να μπουν περισσότερα έμβρυα  και μια προσπάθεια η περισσότερες προσπάθειες με λιγότερα έμβρυα;

Επίσης άλλοι λένε το σκρατσιν να γίνεται ένα μήνα πριν αλλά υπάρχει κ η άποψη για την 2 μέρα κύκλου.

Τι νομίζετε;

Εγω θα ελεγα δυο την φορα. Οιπολυδιμες κυησεις ειναι επικίνδυνες σε μεγαλύτερες ηλικίες και δύσκολη μου φαίνεται η μείωση.

Η άποψη του γιατρου μου ειναι οτι δεν πειράζουμε την μήτρα στον κύκλο της ετ.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Το παιδάκι μου ηταν μια βλαστοκυστη 5ββ την εκτη μερα...Ναι...μου έχει τύχει καποιες φορές να χαιρομαι την 3η μερα οτι ολα πανε καλα και την 5η να τελειώνει το όνειρο. Με τα φεμαρα την μια πηραμε ενα ωάριο και τη δεύτερη δυο. Δεν γονιμοποιηθηκε κανενα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Εγω θα ελεγα δυο την φορα. Οιπολυδιμες κυησεις ειναι επικίνδυνες σε μεγαλύτερες ηλικίες και δύσκολη μου φαίνεται η μείωση.

Η άποψη του γιατρου μου ειναι οτι δεν πειράζουμε την μήτρα στον κύκλο της ετ.

Ο Π το κάνει πάντα 2 μέρα λέει... Επιμένει .Τι κερδίζει με αυτό; Υπάρχει κάτι πιο θετικό;

Άρα το περισσότερες προσπάθειες είναι για να μην βγει διπλή κύηση; 

Θέλω να πω, πως αυξάνονται οι πιθανότητες.Βαζοντας περισσότερα έμβρυα η λιγότερα αλλά περισσότερες ετ.

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Το παιδάκι μου ηταν μια βλαστοκυστη 5ββ την εκτη μερα...Ναι...μου έχει τύχει καποιες φορές να χαιρομαι την 3η μερα οτι ολα πανε καλα και την 5η να τελειώνει το όνειρο. Με τα φεμαρα την μια πηραμε ενα ωάριο και τη δεύτερη δυο. Δεν γονιμοποιηθηκε κανενα...

Νομίζω ότι ίσως τελικά το καθόλου φάρμακα είναι καλύτερο.Και μένα τα ψέματα που συνέχεια τα προτείνει ο γιατρός, παρατήρησα ότι δεν με βοηθάνε. Τελευταία ότι φάρμακο παίρνω δεν μου βγάζει η βγάζει όχι καλά Οτι βγαίνει τελείως φυσικά Είναι καλύτερο! Μήπως όταν ζοριζουμε το σύστημα το μπλοκάρουμε;Λέω τώρα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Καντι είπε:

Γιατι προκειται για ορμόνη που ρέει στο αιμα μας. Οπως κάποιες ξεκινούν τον κύκλο τους με ε2 30 και άλλες με 70, ή fsh 8 και άλλες κοπέλες 18.

Και το δεύτερο σημείο εχει να κανει το εργαστηριο τι βγαζει, μπορει πχ η βιοϊατρική στα αρνητικα να δίνει πάντα <1. Ενώ το μητέρα τον ακριβή αριθμό.

Εντάξει κι εγω με ωοληψια στα 38 δεν εκανα ουτε νιπτ ουτε τροφοβλαστη γιατι με αποτρέψει ο γιατρος και ο εμβρυομητρικος  και ο μικρός βγήκε υγιέστατος. Να ακούσεις  και θετικές ιστορίες που ειναι η πλειοψηφία.

Μαύρα χαλια πρώιμη βλαστοκύστη 1bc, απορώ που το κράτησαν.

Οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες απο τα 22 έμβρυα που ειχα μαζέψει διαφόρων ημερών μονο τρία μου είχαν πει οτι δεν αποψυχθηκαν σωστά. Αλλα ηταν πάντα τα χαμηλότερα σε δυναμική.

Μάλιστα κρίμα ρε γμτ έχεις σκευτει τι θα κανείς παρακάτω ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...