Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Μετά από όλα όσα διάβασα,ομολογώ πως έχω τρομάξει αρκετά και έχω μετανιώσει που άκουσα και τους δυο γιατρους σχετικά με τα αποτελέσματα της αυχενικής και του PappA. Ενώ όλα βγήκαν εντος φυσιολογικών τιμών,η αυχενική 2,2 ,το ποσοστό για ντάουν 1/3680,παρόλα αυτά όπως βλέπω δεν είναι αρκετό για να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες για κάποιο σύνδρομο. Ωοληψια έκανα 36 ετών και εμβρυομεταφορα στα 37. Και οι δύο γιατροί ήταν κατηγορηματικοι πως ολα είναι φυσιολογικα και πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι περαιτέρω Τόσο καιρο δηλαδή ζω μια αυταπάτη πως το μωρακι μου είναι 100% υγιές..Μάλιστα μου λέει ο γυναικολόγος σε κάθε υπέρηχο πως η μπέμπα είναι πολύ ζωηρή και χοντρούλα..Σε δύο εβδομάδες μπαίνω στον έκτο μήνα και πάω για β επιπέδου,δεν ξέρω όμως τι θα δείξει..Και αν δείξει κάτι κακό,στο μήνα που βρίσκομαι δεν μπορώ να κάνω απλά μια αποξεση,πρέπει να προχωρήσω σε κανονική γεννά..Έχω τρομοκρατηθεί πάρα πολύ,συγνώμη κορίτσια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μετά από όλα όσα διάβασα,ομολογώ πως έχω τρομάξει αρκετά και έχω μετανιώσει που άκουσα και τους δυο γιατρους σχετικά με τα αποτελέσματα της αυχενικής και του PappA. Ενώ όλα βγήκαν εντος φυσιολογικών τιμών,η αυχενική 2,2 ,το ποσοστό για ντάουν 1/3680,παρόλα αυτά όπως βλέπω δεν είναι αρκετό για να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες για κάποιο σύνδρομο. Ωοληψια έκανα 36 ετών και εμβρυομεταφορα στα 37. Και οι δύο γιατροί ήταν κατηγορηματικοι πως ολα είναι φυσιολογικα και πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι περαιτέρω Τόσο καιρο δηλαδή ζω μια αυταπάτη πως το μωρακι μου είναι 100% υγιές..Μάλιστα μου λέει ο γυναικολόγος σε κάθε υπέρηχο πως η μπέμπα είναι πολύ ζωηρή και χοντρούλα..Σε δύο εβδομάδες μπαίνω στον έκτο μήνα και πάω για β επιπέδου,δεν ξέρω όμως τι θα δείξει..Και αν δείξει κάτι κακό,στο μήνα που βρίσκομαι δεν μπορώ να κάνω απλά μια αποξεση,πρέπει να προχωρήσω σε κανονική γεννά..Έχω τρομοκρατηθεί πάρα πολύ,συγνώμη κορίτσια..

Μην τρελενεσαι άδικα γιατί κανείς  κακο στο μωρό σου χωρίς λόγο 

Είναι εξαιρέσεις αυτά που συνέβησαν στα κορίτσια ..

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω να σου απαντήσω για ποσοστά και πιθανότητες,δεν έχω καν παιδάκι, ούτε εγκυμονω. Αλλά ο πανικος που διάβασα στην απάντηση σου, ήταν σα μαχαίρι στην καρδιά. Μην αγχώνεσαι. Πάντα υπάρχουν οι σπανιοτατες περιπτώσεις και αυτές που πάνε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κάτι που συμβαίνει συχνα ή ότι θα έπρεπε να μας επηρρεαζει όλες. Απλά σκέψου ότι αν ήταν έτσι, οι γιατροί εξαρχής θα έλεγαν όλες μας να κάνουμε όλες τις εξετασεις. Δε θα άφηναν πράγματα στην τύχη. Και σίγουρα οι γιατροί σου θα σε είχαν παραπέμψει για περεταιρω διερεύνηση αν είχαν έστω μισή αμφιβολία. Μη στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και την μπουμπού σου. Θα δεις σε λίγες μέρες ότι είναι ένα υγιέστατο μωράκι που σε λίγο καιρό θα σε τρελαίνει!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κακώς τρελαίνεσαι και σκέφτεσαι όλα αυτά. Έχουν πάει όλα πολύ καλά και στο διαβεβαιώνουν δυο γιατροί. Έχω άπειρες φίλες που έχουν παιδιά και δεν ξέρουν καν τι είναι όλα αυτά. Εμείς τα ψάχνουμε λίγο παραπάνω γιατί ταλαιπωρούμαστε για μια εμφύτευση και έχουμε το φόβο μέσα μας. Ξέχασε το και σκέψου ότι όλα είναι καλά, που είναι αλήθεια!!!

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και εγώ σου εύχομαι να χαρίσεις πολύ σύντομα ένα αδερφάκι στο παιδακι σου! Είμαστε στην ίδια ακριβώς κατάσταση και καταλαβαινομαστε. Από τη μια νιώθουμε ευλογημένες που έχουμε ήδη ένα παιδάκι στη ζωή μας αλλά επειδή και αυτό δεν ήρθε εύκολα μας βαραίνουν πια πολλά χρόνια προσπαθειών και κάπου θέλουμε λίγο να ηρεμήσουμε και να χαρούμε. 

10 χρόνια να ασχολεισαι με εξετάσεις, χειρουργεία, ωοληψίες, εμβρυομεταφορες δεν τα λες και λίγα. Δε θέλω να τα παρατήσω και το ίδιο θα σου έλεγα κι εσένα. Γιατί όμως έχεις κάνει τόσες ωοληψίες? Πηγαίνεις σε φυσικό κύκλο? 

Τα εγραψες πολυ σωστα... Ακριβώς οπως τα νιώθω κ εγω...Κανω μονο φυσικους και εχω παρει και φεμαρα σε δύο κύκλους με μηδεν αποτελεσμα...Και μενω και μακριά απο Αθήνα οποτε ταξιδακι καθε μηνα...Δυσκολο πολυ...Ιδιως με το παιδι τωρα:(

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μα όμως ποτέ δεν έχω δει πάνω απο 1 και έχω κάνει πολλές στην ζωή μου. Δηλαδή αποκλείεται να εμφυτεύτηκε, να έφτασε ας πούμε η χοριακή στο 10 και σταδιακά να άρχισε να πέφτει μέχρι που το πέτυχα εγώ στο 3.5 σήμερα; Θελω να πω, ότι και να ήταν, για να μηδενίσει θα περνούσε κάποια στιγμή απο το 3.5. Οχι;

Την άλλη φορα ο γιατρός με είχε πάρει καμία ωρα μετα 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Με περιμένουν 18 εμβρυάκια άλλωστε, ελπίζω όμως όχι 9 εμβρυομεταφορές. 

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολυ. Ειναι βέβαια πολυ παρηγορο το γεγονος οτι εχεις τόσα εμβρυακια να σε περιμένουν...και οχι δεν θα ειναι 9 εμβρυομεταφορες... Εύχομαι η επομενη να σου φερει τα διδυμουλια σου. Εμενα δεν με περιμεναν ΠΟΤΕ εμβρυα μετα απο καθε αποτυχια... Για θυμησε μου... εβαλες 3ης μερας; Εμενα με προβληματιζουν τα 3ης μερας γιατί μου εχει τυχει πολλες φορές να φτανουν 3η μερα με 8 διαιρέσεις και την 5η μερα να μου λενε λυπουμαστε αλλα δεν προχώρησε. Οπότε θεωρώ πως ειναι προτιμουερα της 5ης μερας... Προσωπική άποψη,ετσι; Γνωρίζω βέβαια και αυτό που λενε οτι καποια που δεν τα καταφερνουν στο εργαστήριο ίσως να τα καταφέρουν στη μήτρα οπότε όλα είναι σχετικά. Όπως και να έχει η κάθε αποτυχία πονάει και εύχομαι να είναι η τελευταία

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στο κεφάλι μου,είμαι σαν άνθρωπος αγχωδης και από την ώρα που εμεινα έγκυος αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ. Αυτό που με τρελαίνει είναι πως είχα πει στον γιατρό μου να κάνω νιπτ η αμνιοπαρακέντηση και μου είχε πει κατηγορηματικά ΟΧΙ..δεν έπρεπε να τον ακούσω μάλλον,τώρα θα ήμουν πολύ πιο ήρεμη..

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μα όμως ποτέ δεν έχω δει πάνω απο 1 και έχω κάνει πολλές στην ζωή μου. Δηλαδή αποκλείεται να εμφυτεύτηκε, να έφτασε ας πούμε η χοριακή στο 10 και σταδιακά να άρχισε να πέφτει μέχρι που το πέτυχα εγώ στο 3.5 σήμερα; Θελω να πω, ότι και να ήταν, για να μηδενίσει θα περνούσε κάποια στιγμή απο το 3.5. Οχι;

Την άλλη φορα ο γιατρός με είχε πάρει καμία ωρα μετα 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Με περιμένουν 18 εμβρυάκια άλλωστε, ελπίζω όμως όχι 9 εμβρυομεταφορές. 

Κατερίνα λυπάμαι πολύ γι’ αυτή τη φορά όμως έχεις ακόμα ευκαιρίες. Κάπου εκεί μέσα στα εμβρυάκια σας βρίσκονται τα μωράκια σας! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Γλυκιά μου, κατανοώ το φόβο σου, δεν υπάρχει όμως λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά τη στιγμή που όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Με βάση τα στατιστικά, οι πιθανότητες να μην πηγαίνει κάτι καλά, είναι ελάχιστες. Μερικές φορές το πολύ ιατρικό διάβασμα βλάπτει την ψυχική υγεία. Όλα καλά θα είναι στη Β' επιπέδου! Η ηλικία σου δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!!! Μη μου δίνεις σημασία εμένα, είμαι από οικογένεια ιατρών και είναι γνωστή η καταστροφολογία τους, οπότε γι' αυτό δε θέλω να το ρισκάρω ότι και να δείξει, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Μάλλον το πιο σύνηθες είναι αυτό που σου είπαν οι γιατροί σου. Αν ψάξεις παραδείγματα άσχημα θα βρεις, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Γλυκιά μου, κατανοώ το φόβο σου, δεν υπάρχει όμως λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά τη στιγμή που όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Με βάση τα στατιστικά, οι πιθανότητες να μην πηγαίνει κάτι καλά, είναι ελάχιστες. Μερικές φορές το πολύ ιατρικό διάβασμα βλάπτει την ψυχική υγεία. Όλα καλά θα είναι στη Β' επιπέδου! Η ηλικία σου δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!!! Μη μου δίνεις σημασία εμένα, είμαι από οικογένεια ιατρών και είναι γνωστή η καταστροφολογία τους, οπότε γι' αυτό δε θέλω να το ρισκάρω ότι και να δείξει, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Μάλλον το πιο σύνηθες είναι αυτό που σου είπαν οι γιατροί σου. Αν ψάξεις παραδείγματα άσχημα θα βρεις, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ❤️

Σκέψου πως η μαμά μου είναι καρδιολόγος και θεωρεί πως η αμνιοπαρακέντηση είναι κάτι περιττό με τέτοια ποσοστά. Πιο πολύ αγχώνεται αν πάω στη θάλασσα και με τσιμπήσει μέδουσα,παρά να έχει το παιδί κάτι. Εγώ είμαι αυτή που αγχώνομαι με το μωρό,ειδικά μετά την αποβολή ...Η ηλικία μου είναι ένας βασικός παράγοντας για κάποιο σύνδρομο,όπως είπε η Λίνα πιο πάνω,όλες οι συνάδελφοι της σ αυτή την ηλικία κάνουν τροφοβλάστη..Ο άντρας μου εν τω μεταξύ είναι τέρμα χαλαρός αισιόδοξος,όλο το ζόρι εγώ το τραβάω..Μη μου δίνετε σημασία,το μυαλό μου είναι κουβάρι και δε θέλω να σας μαυρίζω τη μέρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έχει δίκιο η @happiness79! Ψάχνεται γιατί την έχουν πάρει αμπαριζα οι γιατροί της οικογένειας.. ;-) Εγώ ζοριζομαι μόνη μου γιατί είμαστε καταστροφολογοι οι γιατροί δεν θα το αρνηθώ:) Είμαι και καμμένη αλλά δεν είχα πρόθεση να σε τρομάξω ειλικρινά. Πολύ λυπάμαι τώρα πραγματικά. Πάντα στον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις! Δεν θα είσαι η εξαίρεση.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθεις τώρα για τιποτα γιατί έχεις πάρα πολύ καλό ποσοστό. Ίσως απλά έπρεπε ο γιατρός σου να σου εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά και τους λογους που θεωρεί οτιδήποτε επιπλέον περιττό για να είσαι πεπεισμένη. Μίλα του και τώρα για να σε ηρεμήσει. Κι εμείς αυτά που γράφουμε προς ενημέρωση ρε παιδί μου τα γράφουμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των μωρών είναι μια χαρά φυσιολογικα παιδάκια.

Ηρέμησε κι απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στο κεφάλι μου,είμαι σαν άνθρωπος αγχωδης και από την ώρα που εμεινα έγκυος αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ. Αυτό που με τρελαίνει είναι πως είχα πει στον γιατρό μου να κάνω νιπτ η αμνιοπαρακέντηση και μου είχε πει κατηγορηματικά ΟΧΙ..δεν έπρεπε να τον ακούσω μάλλον,τώρα θα ήμουν πολύ πιο ήρεμη..

Συγγνώμη που ρωτάω τώρα που θα κάνεις Β επιπέδου δεν θα σιγουρευτεις ότι όλα είναι καλά? Δεύτερον αν δεν είναι τόσο αξιόπιστη η Β επιπεδου δεν ξέρω λέω, δεν μπορείς τώρα να κάνεις μια από αυτές τις εξετάσεις? Εγώ παντως 34  χρονών με θέμα στον καρυοτυπο κ μετά απο προεμφυτευτικο στα έμβρυα οπου κ αν πηγα όλοι μου είπαν όταν μείνω έγκυος ν κάνω αμνιοπαρακεντηση αλλά έχω θέμα οποτε για να σου ειπαν οι γιατροί σου δεν χρειαζεται θεωρώ πως όντως δεν χρειαζεται κ ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανησυχητικο.Μην αγχώνεσαι κ στενοχωριεσαι κ αναστατώνεις κ το μωρό. Υπομονή λίγες μέρες που θα κάνεις τη Β επιπεδου θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα κ θα ηρεμήσεις όσο γίνεται. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ❤️

Σκέψου πως η μαμά μου είναι καρδιολόγος και θεωρεί πως η αμνιοπαρακέντηση είναι κάτι περιττό με τέτοια ποσοστά. Πιο πολύ αγχώνεται αν πάω στη θάλασσα και με τσιμπήσει μέδουσα,παρά να έχει το παιδί κάτι. Εγώ είμαι αυτή που αγχώνομαι με το μωρό,ειδικά μετά την αποβολή ...Η ηλικία μου είναι ένας βασικός παράγοντας για κάποιο σύνδρομο,όπως είπε η Λίνα πιο πάνω,όλες οι συνάδελφοι της σ αυτή την ηλικία κάνουν τροφοβλάστη..Ο άντρας μου εν τω μεταξύ είναι τέρμα χαλαρός αισιόδοξος,όλο το ζόρι εγώ το τραβάω..Μη μου δίνετε σημασία,το μυαλό μου είναι κουβάρι και δε θέλω να σας μαυρίζω τη μέρα 

Καλά τα λέει η μαμά σου γιατί είναι ένα τρίτο ψύχραιμο μάτι. Εμείς λαλαμε με όλα αυτά. Εγώ να ξέρεις σαν άνθρωπος είμαι πάρα πολύ αγχωδης και ψείρας. Σκέψου όταν ήμουνα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είχα βρεθει σε μια συνάντηση με άλλες εγκύους και το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν: το 10% δεν θα προχωρήσει άρα από τις 10 κοπέλες σίγουρα μια θα το χάσει. Αντί να χαρώ την συνάντηση. Και που ήμουνα εγώ η μία που δεν προχώρησε πάλι μετανιώνω που μαυριζα τις μέρες μου και δεν χαιρομουν. 

Έχει δίκιο ο άντρας σου να τον ακους:wink:

• Ευχαριστώ 1

25 minutes ago, winspert said:

Τα εγραψες πολυ σωστα... Ακριβώς οπως τα νιώθω κ εγω...Κανω μονο φυσικους και εχω παρει και φεμαρα σε δύο κύκλους με μηδεν αποτελεσμα...Και μενω και μακριά απο Αθήνα οποτε ταξιδακι καθε μηνα...Δυσκολο πολυ...Ιδιως με το παιδι τωρα:(

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολυ. Ειναι βέβαια πολυ παρηγορο το γεγονος οτι εχεις τόσα εμβρυακια να σε περιμένουν...και οχι δεν θα ειναι 9 εμβρυομεταφορες... Εύχομαι η επομενη να σου φερει τα διδυμουλια σου. Εμενα δεν με περιμεναν ΠΟΤΕ εμβρυα μετα απο καθε αποτυχια... Για θυμησε μου... εβαλες 3ης μερας; Εμενα με προβληματιζουν τα 3ης μερας γιατί μου εχει τυχει πολλες φορές να φτανουν 3η μερα με 8 διαιρέσεις και την 5η μερα να μου λενε λυπουμαστε αλλα δεν προχώρησε. Οπότε θεωρώ πως ειναι προτιμουερα της 5ης μερας... Προσωπική άποψη,ετσι; Γνωρίζω βέβαια και αυτό που λενε οτι καποια που δεν τα καταφερνουν στο εργαστήριο ίσως να τα καταφέρουν στη μήτρα οπότε όλα είναι σχετικά. Όπως και να έχει η κάθε αποτυχία πονάει και εύχομαι να είναι η τελευταία

Την 1η φορά είχαμε βάλει άριστες βλαστοκύστες και τώρα 3ης μέρας που είχαν ξεπεράσει τη φάση των διαιρέσεων, ήταν σε στάδιο morula. Το κάναμε για αλλαγή πρωτοκόλλου. Αν αυτό το 3,5 θεωρείται εμφύτευση, θέλω να προχωρήσω με τα έμβρυα όπως είναι τώρα, αν όχι θα τα αφήσουμε όλα για βλαστοκύστες. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κ εμένα οχι μου είπε 

Και τον ακούω και τον εμπιστεύομαι κ αυτό να κάνεις κ εσύ 

Δυστυχώς καμιά φορά σε φόρουμ μπορεί να δούμε και πράγματα τα οποία μας αποσυντονιζουν και μας αγχωνουν περισσότερο 

Αλλά καλό είναι να φιλτράρουμε κάποια πράγματα και να μην μας πιάνει πανικός 

Ηρέμησε και συνέχισε την ζωουλα σου 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

On 9/6/2022 at 2:29 ΠΜ, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έκανα πρόσφατα το ΕΡΑ μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και βρήκα μετατόπιση μια μέρα μετά. Τώρα αν θα με βοηθήσει θα φανεί την επόμενη αλλά σίγουρα είναι ένας μπούσουλας για τον γιατρό!

Αν έχω καταλάβει καλά κάθε γυναίκα έχει συγκεκριμένη μέρα που το ενδομήτριο γίνεται δεκτικό στο έμβρυο, κρατάει περίπου 48 ώρες. Δεν εχει σημασία αν είναι φυσικός ή τεχνητός κύκλος απλά στον τεχνητό  ξεκινάει ο γιατρός την προγεστερονη όταν είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Ο γιατρός υπολογίζει πόσες μέρες προγεστερονη πρέπει να πάρεις πριν την εμβρυομεταφορά. Ο μέσος ορος των γυναικών θέλουν 5.5 μέρες, εγώ πχ θέλω 6,5, αυτή η μια μέρα ειναι η διαφορα. Αν κάνω λάθος κορίτσια διορθώστε με!

Καλησπέρα.Ειδα το σχόλιο σου και είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα. Έκανα το ΕΡΑ και βγήκε μετατοπισμενο ( pre). Δλδ χρειάζομαι περισσότερη προγεστερόνη.Με προβληματίζει, διότι είχα μια εμφύτευση δίχως να κάνω το ΕΡΑ, και με το ΕΡΑ δεν έγινε εμφύτευση... Όταν έκανες το ΕΡΑ, θυμάσαι τι ώρα είχες πάρει την προγεστερόνη; Την επερνες σε πολύ συγκεκριμένες ώρες στην διάρκεια των ημερών που χρειάστηκε; Την μέρα της λήψης θυμάσαι αν είχες πάρει το πρωί προγεστερόνη; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...