Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια σας βολεύει όλες Κυριακή απόγευμα; Κατά τις 6; Στο κέντρο; Το πού κορίτσια το αφήνω σε σας γιατί πάει πολύς καιρός απ' την τελευταία φορά που βγήκα κέντρο...:lol: Μόνο κάποια μαγαζιά με θέα ξέρω κοντά στο Μοναστηράκι και τον Κούκο σε έναν κάθετο της Ερμού! Για πείτε βρε παιδιά!

Εγώ θέλω συνταγές!!! Κρίμα να μην μπορούμε να επισυναψουμε αρχεία ή φωτογραφίες ή συνδέσμους!

Οπότε θα τις κάνεις μόνη σου; Υπάρχει και η λύση να πηγαίνεις στο φαρμακείο να σου τις κάνουν!

Δεν μπορώ να διανοηθω πάντως πώς τις κάνουν οι γυναίκες μόνες τους! Κορίτσια μπράβο σας! Εγώ γύριζα και απ'την άλλη να μη βλέπω!:lol:

Μην ανησυχείς! Μόλις έρθεις στα πάτρια θα επιδιώξουμε νέα μάζωξη!!! ;)

Κάντι και kateriiina25 σας περιμένουμε!

Eternity είσαι Αθήνα; Θα έρθεις; Κορίτσια θα βάλω πούλμαν να σας μαζέψει απ' όλη την Ελλάδα μου φαίνεται!:lol: Που έχετε πάει και έχετε σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Μιλάει η πρωτευουσιάνα..:P

Τελεια κορίτσια για Κυριακή απόγευμα! 
Ειμαι κέντρο κέντρο εγώ, θα σκεφτώ κάτι και θες ενημερώσω, να είναι και φιλικό περιβάλλον για παιδάκια. Είμαι μόλις 10 μήνες βέβαια Αθήνα, όποτε κάθε πρόταση δεκτή, να μαθαίνω και εγώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μακάρι το 3.5 να σημαίνει οτι τουλάχιστον υπήρξε εμφύτευση. Να ξέρω ότι το σώμα μου μπορεί για να πάρω δύναμη :( περιμένω τηλ απο τον γιατρό

Μετα διάβασα οτι αυτο που έγραψες. Δεν υπάρχει μπορει δεν μπορει το σώμα μου, απλα μια μερα θα πάρεις χοριακη θετική .

Θα κανει κανα τριήμερο να σε πάρει ο doc περίμενε...

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 41 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα.

3,5 βγήκε :( πάει κι αυτή η προσπάθεια. 

@kateriiina25 & @Eternity λυπάμαι πολύ για τα αρνητικά σας αποτελέσματα.

Στην δικιά μου δεύτερη αρνητική χοριακη είχε βγει 2.1 κ εγώ αναρωτήθηκα αν έγινε εμφύτευση ,έψαχνα από κάπου να πιαστώ ,αλλά δυστυχώς μου είχαν πει τότε ότι από 0-5 είναι αρνητική δεν δείχνει κάτι.Από περιέργεια όμως ρώτησε τον Σφακ να δούμε τι θα σου πει. Είναι πολύ σημαντικό που έχεις έμβρυα να περιμένουν κάποιο / κάποια θα είναι τα τυχερά σας.

Μη το βάλετε κάτω πάρτε τον χρόνο σας να σταθείτε στα πόδια σας για να μπείτε στον αγώνα. Ως τότε κάντε πολλές αγκαλιές με τα αγόρια σας, τα παιδάκια σας , τα ζωάκια , τους δικούς σας ανθρώπους. Πάντα βοηθανε οι αγκαλιες!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μακάρι το 3.5 να σημαίνει οτι τουλάχιστον υπήρξε εμφύτευση. Να ξέρω ότι το σώμα μου μπορεί για να πάρω δύναμη :( περιμένω τηλ απο τον γιατρό

Κοριτσι μου γλυκό, ξέρω δεν υπάρχουν  λόγια που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα….όμως κρατά τα θετικά, αυτό το μικρό νουμερακι, τα εμβρυακια που έχεις και πάμε παρακάτω μόλις είσαι έτοιμη…

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Chris_V είπε:

Τελεια κορίτσια για Κυριακή απόγευμα! 
Ειμαι κέντρο κέντρο εγώ, θα σκεφτώ κάτι και θες ενημερώσω, να είναι και φιλικό περιβάλλον για παιδάκια. Είμαι μόλις 10 μήνες βέβαια Αθήνα, όποτε κάθε πρόταση δεκτή, να μαθαίνω και εγώ. 

Εγώ κορίτσια Κυριακή δεν μπορώ δυστυχώς, αν κανονίσετε άλλη φορά Σάββατο μέσα!

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Καντι said:

Κρίμα ρε κατερινακι, δεν πτοουστε, έμβρυα υπάρχουν. 

Δεν εγινε εμφυτευση η χοριακη ειναι ορμόνη που εχουμε στο αιμα δικαιολογείται ως το 5 χωρις να υπάρχει εγκυμοσυνη.

Μα όμως ποτέ δεν έχω δει πάνω απο 1 και έχω κάνει πολλές στην ζωή μου. Δηλαδή αποκλείεται να εμφυτεύτηκε, να έφτασε ας πούμε η χοριακή στο 10 και σταδιακά να άρχισε να πέφτει μέχρι που το πέτυχα εγώ στο 3.5 σήμερα; Θελω να πω, ότι και να ήταν, για να μηδενίσει θα περνούσε κάποια στιγμή απο το 3.5. Οχι;

Την άλλη φορα ο γιατρός με είχε πάρει καμία ωρα μετα 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Με περιμένουν 18 εμβρυάκια άλλωστε, ελπίζω όμως όχι 9 εμβρυομεταφορές. 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπαμαι Κατερίνα μου δείχνει ότι κάτι πήγε να γίνει να μιλήσεις με το γιατρό να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε πριν την επόμενη προσπάθεια , μια αγκαλιά απο μένα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μα όμως ποτέ δεν έχω δει πάνω απο 1 και έχω κάνει πολλές στην ζωή μου. Δηλαδή αποκλείεται να εμφυτεύτηκε, να έφτασε ας πούμε η χοριακή στο 10 και σταδιακά να άρχισε να πέφτει μέχρι που το πέτυχα εγώ στο 3.5 σήμερα; Θελω να πω, ότι και να ήταν, για να μηδενίσει θα περνούσε κάποια στιγμή απο το 3.5. Οχι;

Την άλλη φορα ο γιατρός με είχε πάρει καμία ωρα μετα 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Με περιμένουν 18 εμβρυάκια άλλωστε, ελπίζω όμως όχι 9 εμβρυομεταφορές. 

Ξαναεκανες χοριακη στο μητέρα; Μηπως παίζει κατι εκεί με την ανίχνευση τους;

Ναι εχεις δίκιο αν ηταν βιοχημικη θα κατέβαινε προς τα κάτω με κάποιο τροπο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ κορίτσια Κυριακή δεν μπορώ δυστυχώς, αν κανονίσετε άλλη φορά Σάββατο μέσα!

Κυριακή ή Σάββατο είναι οκ για Εμενα το άλλο σκ, όποτε σας βολεύει 

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 ουφ.. Μην το βάζεις κάτω. Προχωράμε παρακάτω και είναι θέμα χρόνου για σένα. Πραγματικά το πιστεύω. Το μωράκι σου περιμένει υπομονετικά να έρθει στην φωλιτσα του.

Μπορει και να έγινε εμφύτευση. Το νούμερο δεν είναι ενδεικτικο αλλά δεν το αποκλειει κιόλας.

Θα συμβεί αλήθεια :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Καντι said:

Ξαναεκανες χοριακη στο μητέρα; Μηπως παίζει κατι εκεί με την ανίχνευση τους;

Ναι εχεις δίκιο αν ηταν βιοχημικη θα κατέβαινε προς τα κάτω με κάποιο τροπο.

Πρώτη φορά έκανα εκεί 

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Λες να έγινε εμφύτευση; 

Ε ναι, αφού δεν ήταν μηδενική! Ο γιατρός σου τι σου είπε? Δεν προλάβατε να μιλήσετε ακόμα? 

1 hour ago, Ele@n είπε:

Το nipt όμως είναι για τα τρία βασικά σύνδρομα, για όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπαρκές.

Μα αφού αυτά τα τρία σύνδρομα φαίνονται και σε τροφοβλάστη και αμνιοκέντηση, που βλέπεις και ακόμα περισσότερα!

πρίν από 38 λεπτά , Καντι είπε:

Κρίμα ρε κατερινακι, δεν πτοουστε, έμβρυα υπάρχουν. 

Δεν εγινε εμφυτευση η χοριακη ειναι ορμόνη που εχουμε στο αιμα δικαιολογείται ως το 5 χωρις να υπάρχει εγκυμοσυνη.

Και τότε γιατί εμένα μου έβγαινε 0? Όχι μόνο εμένα δηλαδή και σε άλλα κορίτσια! 

Κορίτσια είμαι στην 6η ημέρα διέγερσης με gonal 300 μοναδες κάθε βράδυ. Εχτές έκαναν την 2η αιμοληψία κ τα αποτελέσματα έχουν ως εξης: Ε2=85  LH=5.7  Κυριακή θα ξεκινούσα orgalutran αλλά το αναβαλλαμε για να δούμε τιμές την Δευτέρα. Ο γιατρός είπε ότι η ωοθηκη (καθότι έχω μία) δεν ανταποκρίνεται τόσο στις ορμόνες. Στον υπέρηχο είδε 3-4  ωοθηλακια αλλά ήταν νωρίς για μέτρημα. Εσείς τι λέτε; θα πάρει μπρος η ωοθήκη ή άδικα παίρνω τόσες ορμόνες; και οι τιμές τι ακριβώς μας λένε; 

@kateriiina25 λυπάμαι για την χοριακη δεν χάνει; όμως τις ελπίδες σου, έχεις αλλά τόσα έμβρυα σίγουρα σε περιμενει το μωράκι σου! @Eternity υπομονή και επιμονή όλα θέλουν τον χρόνο τους. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κρίμα πραγματικά λυπάμαι! Δεν ξέρω τι να πω. Ευχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σας!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ Κατερινάκι μου. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά να σκέφτεσαι ότι στο τελος όλα θα πάνε καλά! Έχεις τα εμβρυακια σου να σε περιμένουν και αυτό είναι ένα γερό "μαξιλαράκι". Σίγουρα ανάμεσα σε αυτά ειναι τα παιδάκια σου! Πάρε χρόνο, ανασυγκροτησου και ξανά προς τη δόξα τραβάμε! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...