Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια σας βολεύει όλες Κυριακή απόγευμα; Κατά τις 6; Στο κέντρο; Το πού κορίτσια το αφήνω σε σας γιατί πάει πολύς καιρός απ' την τελευταία φορά που βγήκα κέντρο...:lol: Μόνο κάποια μαγαζιά με θέα ξέρω κοντά στο Μοναστηράκι και τον Κούκο σε έναν κάθετο της Ερμού! Για πείτε βρε παιδιά!

Εγώ θέλω συνταγές!!! Κρίμα να μην μπορούμε να επισυναψουμε αρχεία ή φωτογραφίες ή συνδέσμους!

Οπότε θα τις κάνεις μόνη σου; Υπάρχει και η λύση να πηγαίνεις στο φαρμακείο να σου τις κάνουν!

Δεν μπορώ να διανοηθω πάντως πώς τις κάνουν οι γυναίκες μόνες τους! Κορίτσια μπράβο σας! Εγώ γύριζα και απ'την άλλη να μη βλέπω!:lol:

Μην ανησυχείς! Μόλις έρθεις στα πάτρια θα επιδιώξουμε νέα μάζωξη!!! ;)

Κάντι και kateriiina25 σας περιμένουμε!

Eternity είσαι Αθήνα; Θα έρθεις; Κορίτσια θα βάλω πούλμαν να σας μαζέψει απ' όλη την Ελλάδα μου φαίνεται!:lol: Που έχετε πάει και έχετε σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Μιλάει η πρωτευουσιάνα..:P

Ανάλογα ποσες θα ειμαστε θα πρεπει να βρούμε και το ανάλογο μαγαζί. Εγω αν έρθω θα εχω και τον μικρο μαζι.

Μια καλη και άνετη λύση ςιναι η αίγλη του ζαππειου αλλα τελευταια φορα πριν κανα δίμηνο που πήγαμε στον κήπο ηταν κλειστά.

@kateriiina25 πηγές φαντάζομαι ε; Περιμένουμε!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Ευχαριστώ happiness, δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε, δεν το συζητήσαμε. Μου το δήλωσε ότι θα μου πάρουν αίμα για nipt κ το δικαιολόγησε ότι θα βγει σχεδόν μαζί με την αυχενική για να ξέρουμε από νωρίς αν υπάρχει κάποιο σύνδρομο ώστε να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Αν βγει καλό το nipt θα δούμε τι θα κάνουμε μετά. Απ’ ο,τι κατάλαβα δηλαδή δεν αποκλείει κ άλλες εξετάσεις μετέπειτα.

Μπορεί δλδ να με βάλει αν όλα είναι καλά να κάνω κ αμνιοπαρακέντηση στην ώρα της.

Καταραμένη ηλικία.. Μακάρι να μπορούσα να κάνω νωρίτερα το παιδάκι μου αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου. Τα έμβρυα έγιναν όταν ήμουν 37 χρονών. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είμαι τόσο γρουσούζα ώστε να μου κάτσει η στραβή.  

Ελα, μια χαρά είναι το 37, όλα θα είναι καλά! Οκ, το ακούω αυτό που λες, απλά σκέψου αν είσαι διατεθημένη να πληρώσεις όλες αυτές τις εξετάσεις διπλές, τη στιγμή που μπορείς να επιλέξεις και να γλυτώσεις κάποιες, γιατί όλες μαζί δε χρειάζονται. Ισως μια συζήτηση με το γιατρό σου σε βοηθούσε να τα ξεκαθαρίσεις. Μπορεί στην τελική να επιλέξεις το ίδιο με τώρα, αλλά θα είναι πιο συνειδητή επιλογή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια σας βολεύει όλες Κυριακή απόγευμα; Κατά τις 6; Στο κέντρο; Το πού κορίτσια το αφήνω σε σας γιατί πάει πολύς καιρός απ' την τελευταία φορά που βγήκα κέντρο...:lol: Μόνο κάποια μαγαζιά με θέα ξέρω κοντά στο Μοναστηράκι και τον Κούκο σε έναν κάθετο της Ερμού! Για πείτε βρε παιδιά!

Εγώ θέλω συνταγές!!! Κρίμα να μην μπορούμε να επισυναψουμε αρχεία ή φωτογραφίες ή συνδέσμους!

Οπότε θα τις κάνεις μόνη σου; Υπάρχει και η λύση να πηγαίνεις στο φαρμακείο να σου τις κάνουν!

Δεν μπορώ να διανοηθω πάντως πώς τις κάνουν οι γυναίκες μόνες τους! Κορίτσια μπράβο σας! Εγώ γύριζα και απ'την άλλη να μη βλέπω!:lol:

Μην ανησυχείς! Μόλις έρθεις στα πάτρια θα επιδιώξουμε νέα μάζωξη!!! ;)

Κάντι και kateriiina25 σας περιμένουμε!

Eternity είσαι Αθήνα; Θα έρθεις; Κορίτσια θα βάλω πούλμαν να σας μαζέψει απ' όλη την Ελλάδα μου φαίνεται!:lol: Που έχετε πάει και έχετε σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Μιλάει η πρωτευουσιάνα..:P

Δυστυχώς κι εγώ είμαι στην άλλη άκρη!!! Πολύ θα ήθελα να έρθω! Να περάσετε όμορφα!!!! 

12 ώρες πρίν, Troia είπε:

όχι, αν κάνεις τροφοβλάστη νομίζω δεν χρειάζεται η αυχενική. Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...Βέβαια στην αυχενική βλέπουν και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας που δεν ξέρω αν φαίνεται αλλιώς...Δε ρωτάς το γιατρό σου εγκυκλοπαιδικά;

Ναι, εννοείται θα ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ!

7 minutes ago, Καντι said:

Ανάλογα ποσες θα ειμαστε θα πρεπει να βρούμε και το ανάλογο μαγαζί. Εγω αν έρθω θα εχω και τον μικρο μαζι.

Μια καλη και άνετη λύση ςιναι η αίγλη του ζαππειου αλλα τελευταια φορα πριν κανα δίμηνο που πήγαμε στον κήπο ηταν κλειστά.

@kateriiina25 πηγές φαντάζομαι ε; Περιμένουμε!

Τώρα πάω στο Μητέρα. Θα έχω τα αποτελέσματα σε ένα τρίωρο μαξ. Από χτες με πονάει λίγο η μέση μου και το ισχίο μου σαν να έχω κάνει γυμναστική (άκυρο δηλαδή). Μπορεί να είναι ο πόνος στο ισχίο σύμπτωμα τόσο νωρίς; Όχι, ε; Προλαβαίνει σε 3 ώρες να τρελαθεί άνθρωποοοςς???? 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 8

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα πάω στο Μητέρα. Θα έχω τα αποτελέσματα σε ένα τρίωρο μαξ. Από χτες με πονάει λίγο η μέση μου και το ισχίο μου σαν να έχω κάνει γυμναστική (άκυρο δηλαδή). Μπορεί να είναι ο πόνος στο ισχίο σύμπτωμα τόσο νωρίς; Όχι, ε; Προλαβαίνει σε 3 ώρες να τρελαθεί άνθρωποοοςς???? 

Καλή επιτυχία Κατερίνα!

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 καλή επιτυχία κοριτσάκι μας γλυκό! Εύχομαι μια τεράαααααστια χοριακή σήμερα!!! ❤

10 ώρες πρίν, Linoula είπε:

Ναι ήταν down η πρώτη μου εγκυμοσύνη Παρ ότι είχα σχετικά καλά ποσοστά στην αυχενικη. Φάνηκε στην τροφοβλάστη. Ευτυχώς είχα αποφασίσει να κάνω από μόνη μου τροφοβλαστη λόγω ηλικίας γιατί ήμουνα 37. Ο γυναικολόγος μου με απέτρεπε

Όσες φορές κι αν διαβάζω την ιστορία σου πάντα με πιάνει ρίγος... Το πόσο πολύ λυπάμαι δεν περιγράφεται. Εύχομαι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου να γίνεις μανούλα το συντομότερο και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου γερό παιδάκι, ή γερά παιδάκια!! ❤

10 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ.. 

τι ατυχία ήταν αυτή.. και πόσο άσχημο να μαθαίνεις κάτι τέτοιο.. 

κ αυτός ο γιατρός δεν ήθελε να είναι σίγουρος; 

Αυτά φοβάμαι.. πόσο δύσκολο τελικά είναι να έρθει ένα υγιές παιδί σ’ αυτό τον κόσμο.. :sad:

Όταν η αυχενική είναι καλή και δίνει πολύ χαμηλά ποσοστά για κάποιο σύνδρομο δε τη ζητάνε συνήθως οι γιατροί. Βασίζονται στα στατιστικά. Ήταν εξαιρετικά σπάνια περίπτωση...

9 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα αυτό. Κι εγώ νομίζω αυτό θα σκεφτόμουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να γεννηθεί ένας άνθρωπος με τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Αν σκέφτεσαι έτσι τότε το να κάνεις ΝΙΡΤ είναι περιττό. Συνήθως το κάνουν όσα ζευγάρια δε θέλουν να κάνουν τροφοβλάστη. Καλό είναι να συζητήσεις από τώρα με το γιατρό σου αυτή την πρόθεση που έχεις. Συγνώμη αν γίνομαι παρεμβατική... αυτή είναι τουλάχιστον η γνώμη μου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

καλή επιτυχία Κατερίνα, πάντως στην αρχή κ εμένα με πονούσε το ισχίο μου,

περιμένουμε με ανυπομονησία

πρίν από 26 λεπτά , happiness79 είπε:

Αν σκέφτεσαι έτσι τότε το να κάνεις ΝΙΡΤ είναι περιττό. Συνήθως το κάνουν όσα ζευγάρια δε θέλουν να κάνουν τροφοβλάστη. Καλό είναι να συζητήσεις από τώρα με το γιατρό σου αυτή την πρόθεση που έχεις. Συγνώμη αν γίνομαι παρεμβατική... αυτή είναι τουλάχιστον η γνώμη μου!

Έχεις δίκιο, κ εγώ τώρα τα μαθαίνω όλα αυτά, δεν είχα μπει στη διαδικασία να τα διαβάσω νωρίτερα.

Θα του μιλήσω το επόμενο Σάββατο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλή επιτυχία Κατερίνα, πάντως στην αρχή κ εμένα με πονούσε το ισχίο μου,

περιμένουμε με ανυπομονησία

Έχεις δίκιο, κ εγώ τώρα τα μαθαίνω όλα αυτά, δεν είχα μπει στη διαδικασία να τα διαβάσω νωρίτερα.

Θα του μιλήσω το επόμενο Σάββατο. 

Καλά ναι. Μια απ' τα ίδια κι εγώ! Τώρα αρχίζω να μπαίνω σε σειρά! Και σκέφτομαι μάλιστα αφού έχω αποφασίσει να κάνω τροφοβλάστη και αφού γίνεται από τη 10η εβδομάδα που διανύω τώρα, μήπως να προηγηθεί της αυχενικής? Γιατί να το τρενάρω? Βέβαια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να βρω ραντεβού με κάποιον καλό, δεν ξέρω... Ενας λόγος παραπάνω να το επισπεύσω βέβαια! Εχω κι εγώ πολλά να ρωτήσω το γιατρό!!

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλά ναι. Μια απ' τα ίδια κι εγώ! Τώρα αρχίζω να μπαίνω σε σειρά! Και σκέφτομαι μάλιστα αφού έχω αποφασίσει να κάνω τροφοβλάστη και αφού γίνεται από τη 10η εβδομάδα που διανύω τώρα, μήπως να προηγηθεί της αυχενικής? Γιατί να το τρενάρω? Βέβαια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να βρω ραντεβού με κάποιον καλό, δεν ξέρω... Ενας λόγος παραπάνω να το επισπεύσω βέβαια! Εχω κι εγώ πολλά να ρωτήσω το γιατρό!!

Ο,τι μάθεις πες μας

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Lydiakiii είπε:

Και σε εμένα συνέβη αυτό. Μετά από την 6 μέρα ορμονών για την ωοληψια ο γιατρός μου είπε ότι έχω πολύποδες. Θεωρώ ότι μεγάλωσαν λόγω των ορμονών γιατί στους προηγούμενους υπερήχους δεν μου είχε πει τίποτα. Ελπίζω να μην προλάβουν να ξανά βγούνε, αλλιώς δεν ξέρω πως μπορεί να αντιμετωπιστεί!!

Ούτε εμένα υπήρχε πριν γιατί μου το είπε κιόλας. Μου λέει αν υπήρχε από πριν θα το είχα δει όταν σου έκανα την εμβρυομεταφορά. Και μέσα σε ένα μήνα έγινε ολόκληρο πράγμα! Απλά τώρα έτυχε και κάναμε μία κολπική καλλιέργεια και εκεί το είδε γιατί ήταν έξω εξω στον τράχηλο.

Εσένα το παραδέχτηκε ότι ήταν από τις ορμόνες; Στους αφαίρεσε;

Εγώ ήμουν έγκυος στο πρώτο τρίμηνο και απλά πήρε μία λαβίδα και μου τον αφαίρεσε(δεν πονεσα καθολου). Δεν ξέρω αν με αυτό τον τρόπο καθάρισα τελείως και αν υπάρχουν και άλλοι πιο μέσα στο ενδομήτριο. Φαντάζομαι και η εγκυμοσύνη λόγω ορμονών ευνοεί. Όμως κανονικά χρειάζεται υστεροσκόπηση.

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλη επιτυχία!!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ο,τι μάθεις πες μας

Λοιπόν, μίλησα με τη θεία μου τη γενετίστρια και έμαθα τα εξής: 

1.) Η τροφοβλάστη δεν αντικαθιστά την αυχενική. Είναι διαφορετικές εξετάσεις και η αυχενική είναι έτσι κι αλλιώς απαραίτητη. Η αυχενική καθορίζει την ακριβή ηλικία του εμβρύου και με βάση αυτή κρίνουν πότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνει τροφοβλάστη, αν έχει αποφασιστεί να γίνει τροφοβλάστη. Δηλαδή η αυχενική προηγείται πάντα χρονικά.

2.) Ανάλογα με το τι θα δείξει η αυχενική προτείνεται να γίνει ΝΙΡΤ ή τροφοβλάστη ή αμνιοκέντηση. Οι διαφορές είναι ότι το ΝΙΡΤ είναι μη επεμβατικό (απλή εξέταση αίματος) και δεν έχει κανένα κίνδυνο, αλλά δε σου δείχνει το 100% των πιθανοτήτων. Η τροφοβλάστη και η αμνιοκέντηση είναι επεμβατικές, δείχνουν 100% και έχουν έναν πολύ μικρό κίνδυνο αποβολής (της τάξης του 1%), που όμως αν γίνει σε έμπειρο γιατρό ο κίνδυνος αυτός μηδενίζεται. Οι διαφορές τους είναι ότι η τροφοβλάστη γίνεται χρονικά νωρίτερα από την αμνιοκέντηση. 

Γενικά είναι όλα σχετικά και εξαρτώνται από τις πιθανότητες και από την υπομονή/αγωνία που έχουν οι υποψήφιοι γονείς για να μάθουν το αποτέλεσμα. Δηλαδή αν πχ φανεί κάτι ύποπτο στην αυχενική η πιο γρήγορη απάντηση έρχεται με το ΝΙΡΤ, που όμως δεν είναι στο 100%. Αρα μπορεί να γίνει αυτό για αρχή (για να φύγει η πρώτη αγωνία -σκέφτομαι θετικά και παίρνω το καλό σενάριο) και μετά να ακολουθήσει και τροφοβλάστη ή αμνιοκέντηση για το 100% χωρίς να μας τρώει η τόσο μεγάλη αγωνία αφού θα έχει βγει το ΝΙΡΤ πρώτα. Αν η αυχενική δε δείξει κάτι επίφοβο, προσωπικά σκέφτομαι να παρακάμψω το ΝΙΡΤ και να κάνω τροφοβλάστη όταν κρίνουν ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή γι' αυτό, για να είμαι 100% σίγουρη.

Οι διαφορές ανάμεσα στην τροφοβλάστη και την αμνιοκέντηση δε μου είναι ξεκάθαρες. Σίγουρα δείχνουν και οι δύο 100% αν υπάρχει κάτι ή αν είναι όλα οκ. Ίσως η πρώτη που προηγείται χρονικά έχει ένα τσικ παραπάνω επικινδυνότητα, αλλά δεν ήταν βέβαιη γι' αυτό η θεία μου και σας το λέω με κάθε επιφύλαξη. 

Αυτά σε γενικές γραμμές και από εκεί και πέρα είναι προφανώς θέμα προσωπικής επιλογής του ζευγαριού. καθώς και τι κατεύθυνση θα δώσει ο γιατρός. Ελπίζω να βοήθησα (αφού σας χάοσα πρώτα :lol:)

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 4

17 ώρες πρίν, Euaki26 είπε:

Βρε κοριτσια ειμαι 12η μερα και παμε για φυσικό...η ε2 την 9η μερα ηταν 23! Αλλα υπηρχε ωοθυλακιο 12εκ... 11η μερα η ε2 πηγε 56 και το ωοθυλακιο πηγε 13.5 και εμφανίστηκε αλλο ενα κοντα στα στα 10... αυριο εχω παλι υπερηχο και αιμα και μου ειπαν οτι θα εχουμε σιγουρα ξεκαθαρη εικόνα...

από τη διεγερση που καναμε τον προηγουμενο μηνα δεν εμεινε τίποτα.. ειχα μια ελπιδα στο φυσικο αλλα ετσι οπως παει τις χανω και αυτες... καποια κοπελα με παρόμοια εμπειρία??

Καλημεραα κορίτσια....το ενα ωοθυλακιο πηγε 16 και το δευτερο 13.5!! η ε2 ανεβαινει αργα αλλά  ανεβαίνει...86 πηγε... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...