Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Linoula είπε:

Ναι ήταν down η πρώτη μου εγκυμοσύνη Παρ ότι είχα σχετικά καλά ποσοστά στην αυχενικη. Φάνηκε στην τροφοβλάστη. Ευτυχώς είχα αποφασίσει να κάνω από μόνη μου τροφοβλαστη λόγω ηλικίας γιατί ήμουνα 37. Ο γυναικολόγος μου με απέτρεπε

Λυπάμαι πάρα πολύ.. 

τι ατυχία ήταν αυτή.. και πόσο άσχημο να μαθαίνεις κάτι τέτοιο.. 

κ αυτός ο γιατρός δεν ήθελε να είναι σίγουρος; 

Αυτά φοβάμαι.. πόσο δύσκολο τελικά είναι να έρθει ένα υγιές παιδί σ’ αυτό τον κόσμο.. :sad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλες!!! Για τη συμπαράσταση σας, τα όμορφα λόγια σας, τη δύναμη που μου δίνετε!!! Αν ήμουν Αθήνα θα ήθελα πολύ να συναντήσω όσες κοπέλες μπορούσαν! Εσείς πραγματικά μπορείτε να με καταλάβετε απόλυτα, τη στεναχώρια και την απογοήτευση μου. 

Το μόνο θετικό σημάδι που είχα αυτή τη φορά ήταν ότι δεν είχα βγάλει κανένα σπυράκι αλλά απ'οτι φαίνεται κάνω επιδερμίδα με τις ορμόνες και τη φουλ προγεστερονη! 

Έκλαψα, ξεσπασα και μετά βγήκαμε όλοι έξω να χαρούμε τη ζωή σκεπτόμενη αυτά που έχω που δεν είναι λίγα. Να έχουμε την υγεία μας και το πείσμα να συνεχίσουμε και να προσπερνάμε ο, τι εμπόδιο μας εμφανίζεται μπροστά. 

Θα ηρεμήσω για λίγες μέρες και μετά θα πρέπει να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Σας έχω πολλές απορίες προσεχώς! Σας φιλώ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! 

@kateriiina25μου καλή επιτυχία για αύριο! Να μας έχεις όμορφα νέα σε παρακαλώ!!! 

• Μου αρέσει 13

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

συνταγές εδώ άφθονες! Και που βοηθάνε τη γονιμότητα, αν θέλετε!!! Χρόνο δεν έχω να τις φτιάξω βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

όχι, δεν έχω...Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που έγραψα κι αυτό από άλλες γυναίκες που είχαν πάει στο τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα...

όχι, αν κάνεις τροφοβλάστη νομίζω δεν χρειάζεται η αυχενική. Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...Βέβαια στην αυχενική βλέπουν και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας που δεν ξέρω αν φαίνεται αλλιώς...Δε ρωτάς το γιατρό σου εγκυκλοπαιδικά;

Νομίζω,  ότι η αυχενική προηγείται της τροφοβλάστης. Αφενός επειδή είναι επεμβατική αφετέρου βλέπουν και την μητριαια αρτηρία και την αρτιμελεία του εμβρύου. Δεν νομίζω να δεχθεί να την προσπεράσει....

πρίν από 18 λεπτά , Linoula είπε:

Ναι ήταν down η πρώτη μου εγκυμοσύνη Παρ ότι είχα σχετικά καλά ποσοστά στην αυχενικη. Φάνηκε στην τροφοβλάστη. Ευτυχώς είχα αποφασίσει να κάνω από μόνη μου τροφοβλαστη λόγω ηλικίας γιατί ήμουνα 37. Ο γυναικολόγος μου με απέτρεπε

Να σε ρωτήσω; Στην αυχενική πόσο είχε μετρήσει το πάχος; Είχε δει ρινικό οστό;

Για τον καφέ, κρίμα που δεν μένω Αθήνα. Θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά. :wub:

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

18 minutes ago, Eternity said:

Κορίτσια μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλες!!! Για τη συμπαράσταση σας, τα όμορφα λόγια σας, τη δύναμη που μου δίνετε!!! Αν ήμουν Αθήνα θα ήθελα πολύ να συναντήσω όσες κοπέλες μπορούσαν! Εσείς πραγματικά μπορείτε να με καταλάβετε απόλυτα, τη στεναχώρια και την απογοήτευση μου. 

Το μόνο θετικό σημάδι που είχα αυτή τη φορά ήταν ότι δεν είχα βγάλει κανένα σπυράκι αλλά απ'οτι φαίνεται κάνω επιδερμίδα με τις ορμόνες και τη φουλ προγεστερονη! 

Έκλαψα, ξεσπασα και μετά βγήκαμε όλοι έξω να χαρούμε τη ζωή σκεπτόμενη αυτά που έχω που δεν είναι λίγα. Να έχουμε την υγεία μας και το πείσμα να συνεχίσουμε και να προσπερνάμε ο, τι εμπόδιο μας εμφανίζεται μπροστά. 

Θα ηρεμήσω για λίγες μέρες και μετά θα πρέπει να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Σας έχω πολλές απορίες προσεχώς! Σας φιλώ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! 

@kateriiina25μου καλή επιτυχία για αύριο! Να μας έχεις όμορφα νέα σε παρακαλώ!!! 

❤️

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Ele@n είπε:

Νομίζω,  ότι η αυχενική προηγείται της τροφοβλάστης. Αφενός επειδή είναι επεμβατική αφετέρου βλέπουν και την μητριαια αρτηρία και την αρτιμελεία του εμβρύου. Δεν νομίζω να δεχθεί να την προσπεράσει....

Ήταν όλα μια χαρά! Όλα εντός ορίων ούτε καν οριακα. Τα αιματολογικά μου έριξαν το ποσοστό στο 1:2000 περίπου. Απλά μετά από αυτό συνειδητοποίησα ότι το 1:2000 σημαίνει ότι το 1 στα 2000 έμβρυα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι down. Δεν μπορεί να σου εγκυηθει κάνεις ότι δεν θα εχεις αυτό το 1. Όποτε εγώ και 1 στο δις να μου δώσουν ποσοστό θα κάνω τροφοβλάστη να είμαι 100% σίγουρη

πρίν από 20 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ.. 

τι ατυχία ήταν αυτή.. και πόσο άσχημο να μαθαίνεις κάτι τέτοιο.. 

κ αυτός ο γιατρός δεν ήθελε να είναι σίγουρος; 

Αυτά φοβάμαι.. πόσο δύσκολο τελικά είναι να έρθει ένα υγιές παιδί σ’ αυτό τον κόσμο.. :sad:

Ο άνθρωπος έλεγε ότι λένε οι περισσότεροι και πιστεύουμε οι περισσότερες. Η πιθανότητα είναι μικρή σε μένα θα τύχει? Γιατί να μπω στη διαδικασία που έχει κόστος και μια μικρή επικινδυνότητα αποβολής. Εγώ απλά δεν το ρισκάρω. Ένα παιδί με σύνδρομο σου ανατρέπει όλες τις πιθανότητες. Δεν είναι η πιθανότητα θα μεινω έγκυος η όχι; Είναι πιθανότητα αν θα έχεις υγιές παιδί η παιδί που θα βασανίζεται όλη του τη ζωή..

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

@Linoula τι λες τώρα;;;;; Πολύ υψηλό ποσοστό για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα αυχενική 1/4!!!!! Δεν ήταν ντάουν, ήταν άλλο συνδρομο, αλλά δεν φάνηκε ούτε οστό και το πάχος ήταν εκτός ορίων. 

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Linoula είπε:

Ήταν όλα μια χαρά! Όλα εντός ορίων ούτε καν οριακα. Τα αιματολογικά μου έριξαν το ποσοστό στο 1:2000 περίπου. Απλά μετά από αυτό συνειδητοποίησα ότι το 1:2000 σημαίνει ότι το 1 στα 2000 έμβρυα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι down. Δεν μπορεί να σου εγκυηθει κάνεις ότι δεν θα εχεις αυτό το 1. Όποτε εγώ και 1 στο δις να μου δώσουν ποσοστό θα κάνω τροφοβλάστη να είμαι 100% σίγουρη

Ο άνθρωπος έλεγε ότι λένε οι περισσότεροι και πιστεύουμε οι περισσότερες. Η πιθανότητα είναι μικρή σε μένα θα τύχει? Γιατί να μπω στη διαδικασία που έχει κόστος και μια μικρή επικινδυνότητα αποβολής. Εγώ απλά δεν το ρισκάρω. Ένα παιδί με σύνδρομο σου ανατρέπει όλες τις πιθανότητες. Δεν είναι η πιθανότητα θα μεινω έγκυος η όχι; Είναι πιθανότητα αν θα έχεις υγιές παιδί η παιδί που θα βασανίζεται όλη του τη ζωή..

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα αυτό. Κι εγώ νομίζω αυτό θα σκεφτόμουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να γεννηθεί ένας άνθρωπος με τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας. 

1 ώρα πρίν, Ele@n είπε:

Για τον καφέ, κρίμα που δεν μένω Αθήνα. Θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά. :wub:

Ναι, αυτό για τη μητριαία αρτηρία το σκέφτηκα κι εγώ και είναι σοβαρός λόγος. Την αρτιμέλεια τη βλέπει και ο γυναικολόγος αν έχει καλό μηχάνημα...

Καλημέρα κορίτσια 

Την Δευτέρα θα κάνω Τετάρτη εμβρυομεταφορα (3ΕΤ) με δύο τελευταίες  βλαστοκυστες που έμειναν από προηγούμενες προσπάθειες.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το πάχος του ενδομητρίου.

Τη δεύτερη μέρα του κύκλου έκανα σκρατσινγκ και την 9η το πάχος του ενδομητρίου ήταν 13-14 mm 

Έκτοτε δεν θα το Μετρήσουμε. Έχω  την εντύπωση ότι είναι πολύ αυξημένο και θα είναι γηρασμένο την ημέρα της εμβρυομεταφορας έχει καμιά κοπέλα παρόμοια επήρεια; 

On 16/6/2022 at 9:44 ΜΜ, Καντι είπε:

Δεν αποκλείεται αλλα δύσκολο να γίνουν και οι άριστες βλαστοκυστες. Φαντάσου μου ειπαν οτι μάλλον θα τα αφήσουν ως έκτη μερα.

Ναι θα τα αφήσουμε κι οτι επιβίωσει

Κ εμενα την 6η μέρα εφτασε εκει που έπρεπε και το παιδάκι μου και η βλαστοκυστη που εχω τωρα... Ολα γίνονται!!!

14 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Δε την είχα αυτή την εμπειρία παλιότερα. Τα τελευταία χρόνια άρχισα να παρατηρώ πολύ το σώμα μου και τα σημάδια που μου δείχνει. Βέβαια στις 5 φορές που έχω πάρει θετικές χοριακες έχω δει διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πάντα πονοκέφαλο 5 μέρες πριν αδιαθετησω και 1 μέρα πριν. 

Είμαι πολύ μπερδεμένη για το μετά. Ο άντρας μου (που παρεμπιπτόντως όλες αυτές τις μέρες μόνο καρότσι για δίδυμα δεν έψαχνε χαχαχαχαααα) μου λέει διάλεξε οποίο γιατρό θες να πάμε στην Αθήνα. Ούτε με τι κριτήρια ξέρω να διαλέξω, είναι μεγάλο θέμα και το οικονομικό και το πήγαινε έλα με το παιδί. 

Σήμερα ας μη σκεφτω κάτι... το μυαλό μου είναι κουβάρι 

Λυπάμαι πολύ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κ εγω μετα απο 10 ωοληψιες και ηδη δυο αποτυχημένες εμβρυομεταφορες για το δεύτερο, εχω κουραστεί. Δεν ξερω για ποσο θα προσπαθώ ακόμα... Πονάει πολυ η αποτυχια ακόμα κ αν εχεις ηδη ενα παιδί. Η διαφορά όταν έχεις παιδί είναι οτι δεν έχεις πολυ χρόνο για να στενοχωρηθεις και να "πεσεις"... Δεν εχεις το δικαίωμα.... πρέπει να είσαι καλα για το αλλο σου παιδακι...

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που "πέφτεις"! 

• Μου αρέσει 5

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Linoula είπε:

Σκέφτεσαι ορθά.  Γέννησα παιδι με συγγενή ανωμαλία όπου κανενασ υπέρηχος δεν μπορούσε να εντοπίσει. Ήμουν απλά η 1 πιθανότητα.....

• Λυπημένη/-ος 5

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 31 λεπτά , winspert είπε:

Κ εμενα την 6η μέρα εφτασε εκει που έπρεπε και το παιδάκι μου και η βλαστοκυστη που εχω τωρα... Ολα γίνονται!!!

Λυπάμαι πολύ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κ εγω μετα απο 10 ωοληψιες και ηδη δυο αποτυχημένες εμβρυομεταφορες για το δεύτερο, εχω κουραστεί. Δεν ξερω για ποσο θα προσπαθώ ακόμα... Πονάει πολυ η αποτυχια ακόμα κ αν εχεις ηδη ενα παιδί. Η διαφορά όταν έχεις παιδί είναι οτι δεν έχεις πολυ χρόνο για να στενοχωρηθεις και να "πεσεις"... Δεν εχεις το δικαίωμα.... πρέπει να είσαι καλα για το αλλο σου παιδακι...

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που "πέφτεις"! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και εγώ σου εύχομαι να χαρίσεις πολύ σύντομα ένα αδερφάκι στο παιδακι σου! Είμαστε στην ίδια ακριβώς κατάσταση και καταλαβαινομαστε. Από τη μια νιώθουμε ευλογημένες που έχουμε ήδη ένα παιδάκι στη ζωή μας αλλά επειδή και αυτό δεν ήρθε εύκολα μας βαραίνουν πια πολλά χρόνια προσπαθειών και κάπου θέλουμε λίγο να ηρεμήσουμε και να χαρούμε. 

10 χρόνια να ασχολεισαι με εξετάσεις, χειρουργεία, ωοληψίες, εμβρυομεταφορες δεν τα λες και λίγα. Δε θέλω να τα παρατήσω και το ίδιο θα σου έλεγα κι εσένα. Γιατί όμως έχεις κάνει τόσες ωοληψίες? Πηγαίνεις σε φυσικό κύκλο? 

12 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Εγώ Κυριακή μέσα σιγουρα και Σάββατο από απογευματάκι και μετα! 

Κορίτσια σας βολεύει όλες Κυριακή απόγευμα; Κατά τις 6; Στο κέντρο; Το πού κορίτσια το αφήνω σε σας γιατί πάει πολύς καιρός απ' την τελευταία φορά που βγήκα κέντρο...:lol: Μόνο κάποια μαγαζιά με θέα ξέρω κοντά στο Μοναστηράκι και τον Κούκο σε έναν κάθετο της Ερμού! Για πείτε βρε παιδιά!

11 ώρες πρίν, Troia είπε:

συνταγές εδώ άφθονες! Και που βοηθάνε τη γονιμότητα, αν θέλετε!!! Χρόνο δεν έχω να τις φτιάξω βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

όχι, δεν έχω...Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που έγραψα κι αυτό από άλλες γυναίκες που είχαν πάει στο τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα...

όχι, αν κάνεις τροφοβλάστη νομίζω δεν χρειάζεται η αυχενική. Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...Βέβαια στην αυχενική βλέπουν και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας που δεν ξέρω αν φαίνεται αλλιώς...Δε ρωτάς το γιατρό σου εγκυκλοπαιδικά;

Εγώ θέλω συνταγές!!! Κρίμα να μην μπορούμε να επισυναψουμε αρχεία ή φωτογραφίες ή συνδέσμους!

11 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Μια χαρά τον βρίσκω!!

Εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει ένεση, θα λιποθυμήσει...χαχαχ

Οπότε θα τις κάνεις μόνη σου; Υπάρχει και η λύση να πηγαίνεις στο φαρμακείο να σου τις κάνουν!

Δεν μπορώ να διανοηθω πάντως πώς τις κάνουν οι γυναίκες μόνες τους! Κορίτσια μπράβο σας! Εγώ γύριζα και απ'την άλλη να μη βλέπω!:lol:

9 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Ζηλεύω που κανονίζετε κι εγω ειμαι τοσο μακρια!!! Αλλα σας χαιρομαι που το κάνετε!!:)

Μην ανησυχείς! Μόλις έρθεις στα πάτρια θα επιδιώξουμε νέα μάζωξη!!! ;)

Κάντι και kateriiina25 σας περιμένουμε!

Eternity είσαι Αθήνα; Θα έρθεις; Κορίτσια θα βάλω πούλμαν να σας μαζέψει απ' όλη την Ελλάδα μου φαίνεται!:lol: Που έχετε πάει και έχετε σκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Μιλάει η πρωτευουσιάνα..:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , Margeau είπε:

Δεν μπορώ να διανοηθω πάντως πώς τις κάνουν οι γυναίκες μόνες τους! Κορίτσια μπράβο σας! Εγώ γύριζα και απ'την άλλη να μη βλέπω!:lol:

Στη ζωή μου έχω κάνει κοντά 1000 ενέσεις στον εαυτό μου. Φαντάζεστε να έψαχνα συνέχεια φαρμακεία να μου τις κάνουν; Όταν μου παίρνουν αίμα γυρίζω από την άλλη, όταν είναι να μου κάνει άλλος ένεση φοβάμαι πολύ περισσότερο. Ιδιαίτερα γιατί μου έχουν κάνει άλλοι στο παρελθόν κ μ’ έχουν ταράξει. 

Απορώ γιατί να εμπιστευτεί κάποια κάποιον άλλο που μπορεί να είναι κ άσχετος από το να εμπιστευτεί τον εαυτό της. Οι αντιπηκτικές που κάνουμε δεν είναι τίποτα, είναι απλούστατο να γίνουν.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Σκέφτεσαι ορθά.  Γέννησα παιδι με συγγενή ανωμαλία όπου κανενασ υπέρηχος δεν μπορούσε να εντοπίσει. Ήμουν απλά η 1 πιθανότητα.....

Είσαι παρα πολύ δυνατή και σε θαυμάζω για αυτό που έχεις περάσει..:( Δεν ρωτάω παραπάνω γιατί δεν ξέρω αν θέλεις να πεις κάτι περισσότερο. 

@Ele@n το ίδιο θα πω και για σένα. Σε νιώθω απόλυτα. Είναι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις.. εγώ θυμάμαι ότι είχα ένα σχετικό άγχος για την αυχενική αλλά πιο πολύ σκεφτόμουνα αν θα μπορέσουν να δουν το φύλο. Ο,τι να ναι. Μετά τις κατραπακιες αναθεωρείς πολλά πράγματα.

@κοτοπουλάκι αφού έρθει η εγκυμοσύνη μετά από πολύ άγχος ξεκινάει αλλά άγχος! Δεν ηρεμούμε ποτέ:sad:. Αν δεν ήμουνα γιατρος μπορεί να τα έβλεπα διαφορετικά τα πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο πιο χαλαρή θα ήμουνα. Όταν έχω όμως παραστάσεις από οικογένειες που μεγαλώνουν τέτοια παιδιά και βλέπω στην πράξη τι σημαίνει ένα τέτοιο παιδί να βασανίζεται γελάω που στηρίζουμε τις αποφάσεις μας σε πιθανότητες. Επίσης κοριτσια θα σας πω ότι δεν έχω ούτε μια συνάδελφο δικιάς μου η άλλης ειδικότητας που να μην κάνει τροφοβλάστη σε αυτή την ηλικία!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...