Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Η Οικονομοπούλου μου έκανε ανοσοφαινοτυπο περιφερικού αίματος. Δεν μπορώ να σας πω τι λέει γιατί πραγματικά είναι σα να διαβάζω κινέζικα... Κάτι για cd πάντως αν έχω καταλάβει!:lol: Την εξέταση για την ιστοσυμβατοτητα δε θα την κάνω. Μου έγραψε κάποιος γιατρός (όχι ο Τσιλιβακος:lol:) τα νκ και μου είπε να τα κάνω στον Ευαγγελισμό μαζί με αντιπυρηνικα και αντι DNA. Αν τα νκ περιλαμβάνονται στον ανοσοφαινοτυπο τότε τα έχω κάνει. Απλώς θέλει να τα δει ξανά στον κύκλο μετά τη διέγερση. Αυτά. Όχι άλλη ιατρική παρακαλώ! Να πούμε για γυμναστική αν θέλετε... Ή για καμιά συνταγή ρε κορίτσιααααα...:P

συνταγές εδώ άφθονες! Και που βοηθάνε τη γονιμότητα, αν θέλετε!!! Χρόνο δεν έχω να τις φτιάξω βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εχεις εμπειρία από εξωσωματική μαζί του? Γενικά τι έχεις ακούσει? Σκεφτόμουν να κάνω μαζί του εξωσωματική αλλά δεν ξέρω αν είναι καλοι οι εμβρυολογοι στο Αττικό. Μαζί του απέκτησα το γιο μου μετά από 4 αποβολές. Ως άνθρωπο και επιστήμονα έχω να πω τα καλύτερα.  

όχι, δεν έχω...Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που έγραψα κι αυτό από άλλες γυναίκες που είχαν πάει στο τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα...

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Γιατί το αποφάσισα μόνη μου και δεν έχω ενημερώσει το γιατρό μου ότι θα κάνω οπωσδήποτε τροφοβλάστη!!! :lol: Του είχα πει την αρχική μου σκέψη στο 2ο ραντεβού ότι θέλω να είμαι σίγουρη, δεν ήταν όμως ακόμα της ώρας και η πρόταση του ήταν να κάνουμε πρώτα την αυχενική και το ξανασυζητάμε. Και νόμιζα ότι η αυχενική γίνεται έτσι κι αλλιώς. Όχι??? Δεν είναι απαραίτητη? Πωωωω μου έβαλες ιδέες τώρα!! Γιατί έχω μία φίλη που είχε κάνει και αυχενική και τροφοβλάστη (μου έβαλες αμφιβολίες τώρα, λες να κάνω λάθος??) που είχε αποφασίσει εξαρχής να κάνει τροφοβλάστη για τους δικούς της λόγους. Και νόμιζα ότι την αυχενική δε τη γλυτώνεις... :roll: Ξέρεις η τροφοβλάστη πότε γίνεται? 9+4 είμαι σήμερα! 

όχι, αν κάνεις τροφοβλάστη νομίζω δεν χρειάζεται η αυχενική. Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...Βέβαια στην αυχενική βλέπουν και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας που δεν ξέρω αν φαίνεται αλλιώς...Δε ρωτάς το γιατρό σου εγκυκλοπαιδικά;

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Το ακριβώς αντίθετο από τον δικό μου! Εγώ το έπαιξα γενναία στην αρχή και είπα θα τις κάνω μόνη μου. Έλα όμως που έχω τρελό θέμα με τις βελόνες και μόλις ακούμπησα τη βελόνα στο δέρμα την πρώτη μέρα μου ήρθε σκοτοδίνη...:P Έρχεται λοιπόν ο δικός μου και μου την κάνει στην ψύχρα τελείως!!! Τρεις μου έκανε κάθε μέρα και μη σου πω ότι το ευχαριστιόταν κιόλας!:lol: Άσε που μόλις τελείωσε η διέγερση και μας είπαν ότι πήγαν όλα πολύ καλά εκείνος το πήρε πάνω του και καμάρωνε... Χαχαχα ρε που έχουμε μπλέξει!

Μια χαρά τον βρίσκω!!

Εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει ένεση, θα λιποθυμήσει...χαχαχ

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Αν έχεις να με συμβουλέψεις οτιδήποτε για το γιατροί στείλε μου σε παρακαλώ ένα μνμ. 

θα σου στείλω, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου και δεν ξέρω τι συμβουλή χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση...Δηλ. να σε συμβουλέψω ως προς τι;

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Οχι κοπέλα μου, μην το λες αυτό. Φυσικά και δεν είσαι ανεπαρκής, αν είναι δυνατόν. Στο αν θα έρθει αδερφάκι θα φανεί η αξία σου; Τώρα μιλάει η απογοήτευση αλλά ξέρεις κι εσύ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Είναι αρκετά χαμηλή η Ε2 αλλά προς τις τελευταίες μέρες υπερδιπλασιάζεται. Μου έχει τύχει και μένα. Παίρνεις μήπως femara ή serpafar?

Τιποτα απολύτως...

5 minutes ago, Euaki26 said:

Τιποτα απολύτως...

Σε ρώτησα γιατί αυτά είναι αντιοιστρογόνα και είναι σύνηθες να μην έχεις υψηλή Ε2 πριν την ωοληψία. Για εντελώς φυσικά μάλλον απλώς θα περιμένετε να κάνει την αύξηση όποτε έρθει η ώρα της

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

θα σου στείλω, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου και δεν ξέρω τι συμβουλή χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση...Δηλ. να σε συμβουλέψω ως προς τι;

Ελα κοριτσι μου. Με κάλυψες με την απάντηση που έδωσες και πριν στην eternity. Ήθελα να δω αν έχεις εμπειρία από Δρακάκη. 
Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. 

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τέλεια κοτοπουλάκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Να σε ρωτήσω κάτι, πώς καταλήξατε να κάνετε NIPT test και μάλιστα πριν την αυχενική? Εμένα μου εξήγησε ο γιατρός στο δεύτερο ραντεβού που μου άνοιξε φάκελο, ότι πρώτα κάνουμε την αυχενική και αν δεν δείξει κάποια προδιάθεση για σύνδρομα τότε κάνουμε ΝΙPT, αλλιώς κάνουμε ή τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκυρότητας από το ΝΙΡΤ. Βέβαια εγώ έχω αποφασίσει πως λόγω της ηλικίας μου θα κάνω έτσι κι αλλιώς τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, για να είμαι σίγουρη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Καλή τύχη εύχομαι! Και μέτριες βλαστοκύστες να γίνουν πάντως, όλες ξέρουμε ότι μια χαρά εγκυμοσύνες δίνουν!

Είναι Θεά η Οικονομοπούλου! Εξαιρετική επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Σκέψου ότι ακόμα και τώρα που έκλεισα τον 2ο μήνα και μπήκα στον 3ο μου στέλνει ακόμα μέιλ για να μαθαίνει την πορεία του εμβρύου μου! Καταπληκτική!!! 

Τι είναι το PappaA???

Μήπως ο άντρας σου είναι ο πρώην μου? :P Πέρα από την πλάκα, έχει και τα θετικά του να είσαι με έναν προστατευτικό και τόσο γλυκό άνθρωπο! Προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά που υπάρχουν και είναι σίγουρα πολλά! Και όχι, δε χρειάζεται να τον καθησυχάζεις όλη την ώρα, όπως σου βγαίνει! Το περνάτε μαζί αυτό και μαζί θα βρείτε τον τρόπο να το διαχειριστείτε! ❤

Σου εύχομαι ένα σπίτι πενταβρώμικο για πολύ καιρό!!! Καλή επιτυχία γλυκιά μου ❤

Σ ευχαριστώ πολύ ❤

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

Σου εύχομαι κατά ένα μαγικό τρόπο να γινει τ όνειρο σου πραγματικότητα!!❤

• Μου αρέσει 1

@Eternity πολύ λυπάμαι.. Ολες εδώ σε νιώθουμε και είναι ανθρώπινο να κάνεις όλες αυτές τις σκέψεις. Αφού όμως δεν σου έχουν αποκλείσει οι γιατροί τη δυνατότητα για ένα μωράκι μην απογοητεύεσαι. Να πάρεις τον χρόνο σου να ξεκουραστείς και να χαρείς τον μικρούλη σου! Να ξαναπροσπαθήσεις όταν θα νιώσεις δυνατη. Και όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω να μην χανόμαστε στην προσπάθεια μας αυτή. Τα λέω για να τα ακούω κιόλας. Να χαιρόμαστε και την ζωή μας όπως είναι!

@happiness79 η τροφοβλάστη γίνεται από την 10η εβδομάδα και σου δίνει αποτέλεσμα για το γονιδίωμα του μωρού. Είναι ακριβές ειδικά αν κάνεις μοριακό καρυότυπο κι όχι απλό. Η αυχενική έχει νόημα για να δεις την μορφολογία του μωρού. Απλά μπορείς να κάνεις πρώτα την τροφοβλάστη

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Πολύ απογοητευμένη και ακόμη περισσότερο κουρασμένη... 

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Λυπάμαι πολύ γλυκιά μου. Πάρε το χρόνο σου, ξεκουράσου και απόλαυσε το παιδάκι και τον άντρα σου. Είσαι μια υπέροχη μητέρα και αυτό φαίνεται από το πόσο προσπαθείς για να δώσεις στο αγοράκι σου το αδερφάκι που ζητάει. Μην αδικεις τον εαυτό σου!! Είσαι δυνατή και γεμάτη αγάπη! Τι περισσότερο να χρειάζεται ένα παιδί? Του προσφέρεις ήδη τα πάντα!

• Μου αρέσει 1

@κοτοπουλάκι πολύ χαίρομαι με τα αποτελέσματα σου. Να κάνεις ο,τι σου προτείνει ο γιατρός σου και μην σκέφτεσαι την ηλικία. Πόσες εγκυμοσύνες προχωράνε μια χαρά. Δεν είναι όλες γρουσουζες σαν εμένα :)

πρίν από 50 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι πολύ χαίρομαι με τα αποτελέσματα σου. Να κάνεις ο,τι σου προτείνει ο γιατρός σου και μην σκέφτεσαι την ηλικία. Πόσες εγκυμοσύνες προχωράνε μια χαρά. Δεν είναι όλες γρουσουζες σαν εμένα :)

Θα κάνω ο,τι χρειαστεί, δυστυχώς η ηλικία είναι ο λόγος που μας βάζουν περισσότερες εξετάσεις αφού θεωρείται ότι έχουμε υψηλού κινδύνου κυήσεις.

Εσύ είχες χρωμοσωμική ανωμαλία σε κάποιο έμβρυο; γι’ αυτό λες ήσουν άτυχη;

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια το επόμενο Σαββατοκύριακο τι λέτε??? Σάββατο ή Κυριακή? :D 

Ζηλεύω που κανονίζετε κι εγω ειμαι τοσο μακρια!!! Αλλα σας χαιρομαι που το κάνετε!!:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Θα κάνω ο,τι χρειαστεί, δυστυχώς η ηλικία είναι ο λόγος που μας βάζουν περισσότερες εξετάσεις αφού θεωρείται ότι έχουμε υψηλού κινδύνου κυήσεις.

Εσύ είχες χρωμοσωμική ανωμαλία σε κάποιο έμβρυο; γι’ αυτό λες ήσουν άτυχη;

Ναι ήταν down η πρώτη μου εγκυμοσύνη Παρ ότι είχα σχετικά καλά ποσοστά στην αυχενικη. Φάνηκε στην τροφοβλάστη. Ευτυχώς είχα αποφασίσει να κάνω από μόνη μου τροφοβλαστη λόγω ηλικίας γιατί ήμουνα 37. Ο γυναικολόγος μου με απέτρεπε

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...