Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Και ο δικός μου ο γιατρός αυτό είπε. Μην αγχώνεσαι ένα εμβρυο θέλουμε. Αλλά εγώ απογοητευτηκα γιατί περίμενα να βγάλω πιο πολλά 

Περίμενα να βγάλω πιο πολλά γι αυτό απογοητευτηκα 

Εγω ειχα πολυ καλη αμη κ ο γιατρος φοβοταν μην παθω κ υπερδιεγερση. τελικα εβγαλα 9 (λιγα σε σχεση με αυτα που περιμενε) κ κατεληξα με 2 βλαστοκυστες καλες μονο. Και σκεφτομουν τι θα κανω αυτα που θα περισσεψουν..... Δυστυχως απ οτι καταλαβαινω κ απο γνωστες μου, λιγες ξεμπερδευουν με μια διεγερση μονο..
Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα πρεπει να δωσεις τη θετικη σου ενεργεια σε αυτο που γινεται τωρα! Περιμενουμε νεα σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Πολύ απογοητευμένη και ακόμη περισσότερο κουρασμένη... 

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Κρίμα πραγματικα! Ξεκουρασου κ μην σκέφτεσαι τίποτα! Απόλαυσε την οικογένεια σου με το παιδακι σας κ κοίτα να χαρείς το καλοκαίρι κ να κυρίως να χαλαρώσεις!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , happiness79 είπε:

Γιατί χάνεις τις ελπίδες σου? Εδώ εμφανίστηκε και 2ο!!! Τα φάρμακα του προηγούμενου μήνα μερικές φορές φαίνονται και τον επόμενο μήνα, μπορεί να έχεις δύο, δεν αποκλείεται! Αλλά το ένα είναι σίγουρο πάντως, απλά δεν ξέρετε ποιο!

Η οιστραδιολη που ειναι τοσο χαμηλή δεν πειράζει?? 

πρίν από 20 λεπτά , Eternity είπε:

Μας δίνει δύναμη και ελπίδα η ιστορία σου!!! Κοριτσάκι μου να περάσει γρήγορα και όμορφα ο καιρός και να κρατήσετε αγκαλιά το θαύματακι σας!!! Εγώ ακόμη και τώρα τον κοίταω και δε μπορώ να το πιστέψω ότι τα κατάφερα. 

Τι τραβάμε βρε κορίτσια.... όλα τα κουφά σε εμάς... Τουλάχιστον να ανταμοιφθουμε για τον κόπο μας

Λυπάμαι πραγματικά για το αποτέλεσμα, περίμενα να μας εκπλήξεις. Να ξέρεις όμως ότι οποίος επιμένει στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει. Κοιτά να χαρείς το καλοκαίρι σου με το παιδί σου και τον άντρα σου και γενικά κορίτσια να χαιρεστε την κάθε ημέρα, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Υπομονή, επιμονή και θα έρθει και το δεύτερο!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μεγάλη απογοήτευση. Έχω 6 μόνο. Είμαι πολύ χάλια. Θα έρθω πάλι την Δευτέρα για υπέρηχο και μετά θα μου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια 

Να μην απογοητεύεσαι με πιστη κ αισιοδοξία θα τα καταφέρετε. Μπορεί να περιμενες μεγαλυτερο αριθμό κ λογικό αλλα ένα αρκεί να γίνει αυτό που επιθυμείτε! Ασε που μέχρι να γίνει η ωοληψια θα υπάρξουν κ άλλα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

Κοριτσάκι μπυ γλυκό στεναχωρέθηκα πολύ με το αποτέλεσμα…

Παρε τον χρονο σου να το συνειδητοποιήσεις το αποτέλεσμα, εννοείται πως δεν είσαι ανεπαρκής μαμά, ίσα ίσα που προσπαθείς με οποίο πμ τρόπο μπορείς να του χαρίσεις ένα αδερφάκι, και φυσικά οποίο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει ποτε το ποσό καλή μανούλα είσαι για το παιδάκι σου…παρτο μια μεγάλη αγκαλιά να ζεσταθεί η καρδια  σου που τόσο το έχεις ανάγκη σήμερα. 
@Margeau και φυσικά και οποία άλλη θελεις εγώ είμαι μέσα για ένα καφεδάκι! Για παρηγοριά και ενδυνάμωση και ότι άλλο μας χρειάζεται! 

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Ήταν επικεφαλής του τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα και πρότεινε συνήθως εξωσωματική ιδιωτικά μαζί του...Κάνει και ιδιωτικά εξωσωματικές...

Ναι, ναι, η Βάρλα είναι η προ προκάτοχος της θέσης της Οικονομοπούλου...

Την εξέταση αν θέλεις, σου την κάνει η Οικονομοπούλου δωρεάν. Αν το κρίνει σκόπιμο, γιατί είναι και ακριβή...Αν έχεις αποβολές, θα σου την κάνει από μόνη της μάλλον...

Αν έχεις να με συμβουλέψεις οτιδήποτε για το γιατροί στείλε μου σε παρακαλώ ένα μνμ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , eleonora85 είπε:

Εγω ειχα πολυ καλη αμη κ ο γιατρος φοβοταν μην παθω κ υπερδιεγερση. τελικα εβγαλα 9 (λιγα σε σχεση με αυτα που περιμενε) κ κατεληξα με 2 βλαστοκυστες καλες μονο. Και σκεφτομουν τι θα κανω αυτα που θα περισσεψουν..... Δυστυχως απ οτι καταλαβαινω κ απο γνωστες μου, λιγες ξεμπερδευουν με μια διεγερση μονο..
Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα πρεπει να δωσεις τη θετικη σου ενεργεια σε αυτο που γινεται τωρα! Περιμενουμε νεα σου

Και εγώ έχω πολύ καλή ΑΜΗ. Μάλλον δεν μου ταίριαξε τόσο αυτό το πρωτόκολλο. Έχεις δίκιο. Σήμερα όλη μέρα κλαίω. Τέλος από αύριο θα δώσω όλη μου την θετική ενέργεια σε αυτά που ήδη έχω. Τουλάχιστον όπως είπε και άλλη κοπέλα έχω έστω και αυτά 

πρίν από 37 λεπτά , Penaki είπε:

Να μην απογοητεύεσαι με πιστη κ αισιοδοξία θα τα καταφέρετε. Μπορεί να περιμενες μεγαλυτερο αριθμό κ λογικό αλλα ένα αρκεί να γίνει αυτό που επιθυμείτε! Ασε που μέχρι να γίνει η ωοληψια θα υπάρξουν κ άλλα. 

Ναι θα συνέλθω και θα προσπαθήσω να δώσω όλη μου την ενέργεια σε αυτά 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Πολύ λυπάμαι για το αποτέλεσμα σου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μακάρι όλες να αποκτήσουμε αυτό που τόσο πολύ θέλουμε 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Eternity είπε:

Μας δίνει δύναμη και ελπίδα η ιστορία σου!!! Κοριτσάκι μου να περάσει γρήγορα και όμορφα ο καιρός και να κρατήσετε αγκαλιά το θαύματακι σας!!! Εγώ ακόμη και τώρα τον κοίταω και δε μπορώ να το πιστέψω ότι τα κατάφερα. 

Τι τραβάμε βρε κορίτσια.... όλα τα κουφά σε εμάς... Τουλάχιστον να ανταμοιφθουμε για τον κόπο μας

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου, μακάρι ❤ Είχα ελάχιστο καφέ χθες και μου πήγε τρεις και μία! Με καθησύχασε πολύ η μαία, άλλα όπως και να το κάνεις η αγωνία είναι αναπόφευκτη! Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου, γερό και καλότυχο να είναι! :wub:

πρίν από 50 λεπτά , Euaki26 είπε:

Η οιστραδιολη που ειναι τοσο χαμηλή δεν πειράζει?? 

Νομίζω ότι για 11η μέρα δεν είναι τόσο χαμηλή, ανεβαίνει πολύ καθώς περνάνε οι μέρες. Λογικά έχεις ακόμα περιθώριο μέχρι να μεγαλώσει/σουν κι άλλο και να στο/α πάρουν, θα μεγαλώσει και η οιστραδιόλη!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου, μακάρι ❤ Είχα ελάχιστο καφέ χθες και μου πήγε τρεις και μία! Με καθησύχασε πολύ η μαία, άλλα όπως και να το κάνεις η αγωνία είναι αναπόφευκτη! Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου, γερό και καλότυχο να είναι! :wub:

Νομίζω ότι για 11η μέρα δεν είναι τόσο χαμηλή, ανεβαίνει πολύ καθώς περνάνε οι μέρες. Λογικά έχεις ακόμα περιθώριο μέχρι να μεγαλώσει/σουν κι άλλο και να στο/α πάρουν, θα μεγαλώσει και η οιστραδιόλη!

Αχ μακάρι..θα φανει παντως αύριο... ευχαριστώ..

πρίν από 44 λεπτά , Chris_V είπε:

Κοριτσάκι μπυ γλυκό στεναχωρέθηκα πολύ με το αποτέλεσμα…

Παρε τον χρονο σου να το συνειδητοποιήσεις το αποτέλεσμα, εννοείται πως δεν είσαι ανεπαρκής μαμά, ίσα ίσα που προσπαθείς με οποίο πμ τρόπο μπορείς να του χαρίσεις ένα αδερφάκι, και φυσικά οποίο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει ποτε το ποσό καλή μανούλα είσαι για το παιδάκι σου…παρτο μια μεγάλη αγκαλιά να ζεσταθεί η καρδια  σου που τόσο το έχεις ανάγκη σήμερα. 
@Margeau και φυσικά και οποία άλλη θελεις εγώ είμαι μέσα για ένα καφεδάκι! Για παρηγοριά και ενδυνάμωση και ότι άλλο μας χρειάζεται! 

Αν έχεις να με συμβουλέψεις οτιδήποτε για το γιατροί στείλε μου σε παρακαλώ ένα μνμ. 

Κορίτσια το επόμενο Σαββατοκύριακο τι λέτε??? Σάββατο ή Κυριακή? :D 

Διαφημίσεις

2 hours ago, Eternity said:

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

Οχι κοπέλα μου, μην το λες αυτό. Φυσικά και δεν είσαι ανεπαρκής, αν είναι δυνατόν. Στο αν θα έρθει αδερφάκι θα φανεί η αξία σου; Τώρα μιλάει η απογοήτευση αλλά ξέρεις κι εσύ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

2 hours ago, Euaki26 said:

Βρε κοριτσια ειμαι 12η μερα και παμε για φυσικό...η ε2 την 9η μερα ηταν 23! Αλλα υπηρχε ωοθυλακιο 12εκ... 11η μερα η ε2 πηγε 56 και το ωοθυλακιο πηγε 13.5 και εμφανίστηκε αλλο ενα κοντα στα στα 10... αυριο εχω παλι υπερηχο και αιμα και μου ειπαν οτι θα εχουμε σιγουρα ξεκαθαρη εικόνα...

από τη διεγερση που καναμε τον προηγουμενο μηνα δεν εμεινε τίποτα.. ειχα μια ελπιδα στο φυσικο αλλα ετσι οπως παει τις χανω και αυτες... καποια κοπελα με παρόμοια εμπειρία??

Είναι αρκετά χαμηλή η Ε2 αλλά προς τις τελευταίες μέρες υπερδιπλασιάζεται. Μου έχει τύχει και μένα. Παίρνεις μήπως femara ή serpafar?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τέλεια κοτοπουλάκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Να σε ρωτήσω κάτι, πώς καταλήξατε να κάνετε NIPT test και μάλιστα πριν την αυχενική? Εμένα μου εξήγησε ο γιατρός στο δεύτερο ραντεβού που μου άνοιξε φάκελο, ότι πρώτα κάνουμε την αυχενική και αν δεν δείξει κάποια προδιάθεση για σύνδρομα τότε κάνουμε ΝΙPT, αλλιώς κάνουμε ή τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκυρότητας από το ΝΙΡΤ. Βέβαια εγώ έχω αποφασίσει πως λόγω της ηλικίας μου θα κάνω έτσι κι αλλιώς τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, για να είμαι σίγουρη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Ευχαριστώ happiness, δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε, δεν το συζητήσαμε. Μου το δήλωσε ότι θα μου πάρουν αίμα για nipt κ το δικαιολόγησε ότι θα βγει σχεδόν μαζί με την αυχενική για να ξέρουμε από νωρίς αν υπάρχει κάποιο σύνδρομο ώστε να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Αν βγει καλό το nipt θα δούμε τι θα κάνουμε μετά. Απ’ ο,τι κατάλαβα δηλαδή δεν αποκλείει κ άλλες εξετάσεις μετέπειτα.

Μπορεί δλδ να με βάλει αν όλα είναι καλά να κάνω κ αμνιοπαρακέντηση στην ώρα της.

Καταραμένη ηλικία.. Μακάρι να μπορούσα να κάνω νωρίτερα το παιδάκι μου αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου. Τα έμβρυα έγιναν όταν ήμουν 37 χρονών. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είμαι τόσο γρουσούζα ώστε να μου κάτσει η στραβή.  

6 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Εγω κανω κ ενέσεις prolutex κ vasclor ..παλια επαιρνα utregestan κ ημουν σαν ζόμπι.Η vasclor δεν εχει καμια παρενέργεια 

5 ώρες πρίν, Equality είπε:

Δεν έχει παρενέργεια από θεμα ζαλάδων ,αλλά έχει το θέμα ότι μαζεύεις από κάτω συσσωρευμένη αλοιφή και κάποια φάση τρομάζεις γιατί βγαίνει μαζεμένη και μπορεί να δεις και καφέ και μαύρα κομμάτια. Επίσης εγώ που είχα πριν κάνα χρόνο βγαλει πολύποδες και τους είχα αφαιρέσει ξαναπέταξα έναν τεράστιο τραχηλικό πολύποδα που πιθανολογώ ότι είναι από την κολπική αλοιφή και όλες τις υπόλοιπες ορμόνες και ας μην το δέχτηκε ο γιατρός.

Και σε εμένα συνέβη αυτό. Μετά από την 6 μέρα ορμονών για την ωοληψια ο γιατρός μου είπε ότι έχω πολύποδες. Θεωρώ ότι μεγάλωσαν λόγω των ορμονών γιατί στους προηγούμενους υπερήχους δεν μου είχε πει τίποτα. Ελπίζω να μην προλάβουν να ξανά βγούνε, αλλιώς δεν ξέρω πως μπορεί να αντιμετωπιστεί!!

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Λυπάμαι Eternity, εύχομαι να ξαναπροσπαθήσεις και η επόμενη φορά να είναι η τυχερή! :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...