Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Troia είπε:

Ήταν επικεφαλής του τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα και πρότεινε συνήθως εξωσωματική ιδιωτικά μαζί του...Κάνει και ιδιωτικά εξωσωματικές...

Ναι, ναι, η Βάρλα είναι η προ προκάτοχος της θέσης της Οικονομοπούλου...

Την εξέταση αν θέλεις, σου την κάνει η Οικονομοπούλου δωρεάν. Αν το κρίνει σκόπιμο, γιατί είναι και ακριβή...Αν έχεις αποβολές, θα σου την κάνει από μόνη της μάλλον...

Εχεις εμπειρία από εξωσωματική μαζί του? Γενικά τι έχεις ακούσει? Σκεφτόμουν να κάνω μαζί του εξωσωματική αλλά δεν ξέρω αν είναι καλοι οι εμβρυολογοι στο Αττικό. Μαζί του απέκτησα το γιο μου μετά από 4 αποβολές. Ως άνθρωπο και επιστήμονα έχω να πω τα καλύτερα. 

πρίν από 4 λεπτά , Ele@n είπε:

Χρειάζεται χρόνος για ανασυγκρότηση. Θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα και πάρεις οποία απόφαση θεωρείς πιο σωστή. 

Εγώ θα σου πω να μην το βάζεις κάτω. Εχεις και πέντε θετικές χοριακες στον ώμο σου, πολύ θετικό. 

Τις έχω αλλά πριν 5 χρόνια.... Τώρα είμαι 42 πια. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να προσπαθώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

Καθόλου ανεπάρκης δεν είσαι. Είσαι μια μαμά με βαθιά συναισθήματα για το μικρό σου. Κρίμα που δεν είμαστε κοντά για εκείνο το καφεδάκι....

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

Βρε καλή μου, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να τον φορτώνεις ενοχές! Έχεις κάνει ό,τι μπορούσες καλύτερο! Απενοχοποιησου!

Εγώ ψήνομαι πάντως για καφεδάκι!:rolleyes: Κορίτσια αλήθεια, πότε θα γνωριστούμε από κοντά! Ωραίο το φόρουμ δε λέω, αλλά το live έχει άλλη χάρη!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Εχεις εμπειρία από εξωσωματική μαζί του? Γενικά τι έχεις ακούσει? Σκεφτόμουν να κάνω μαζί του εξωσωματική αλλά δεν ξέρω αν είναι καλοι οι εμβρυολογοι στο Αττικό. Μαζί του απέκτησα το γιο μου μετά από 4 αποβολές. Ως άνθρωπο και επιστήμονα έχω να πω τα καλύτερα. 

Τις έχω αλλά πριν 5 χρόνια.... Τώρα είμαι 42 πια. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να προσπαθώ. 

Κι εγώ 42 κλεισμένα μισό χρόνο τώρα.... Γιατί να μην έχει νόημα; Στο έχουν αποκλείσει οι γιατροί;

tvXOp2.png

πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Πολύ απογοητευμένη και ακόμη περισσότερο κουρασμένη... 

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, κουράγιο... Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Πολύ απογοητευμένη και ακόμη περισσότερο κουρασμένη... 

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Πολυ λυπαμαι..ομως μην τ βάζεις κατω..θα έρθει κ τ αδερφακι που ζηταει τ παιδακι σου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Ele@n είπε:

Κι εγώ 42 κλεισμένα μισό χρόνο τώρα.... Γιατί να μην έχει νόημα; Στο έχουν αποκλείσει οι γιατροί;

Όχι, μου έχουν πει ότι θέλει υπομονή να βρεθεί αυτό το 1 ωάριο το καλό. Εγώ φταίω που είχα πολλές προσδοκίες από τις βλαστοκυστες. Εσύ για 1ο παιδάκι? Σε ποιον είσαι? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Troia είπε:

Κάτσε βρε, και γιατί δεν έκανες κατευθείαν τροφοβλάστη τότε να γλιτώσεις και τα χρήματα της αυχενικής;

Και πού να γνωρίζατε την Τσεκούρα!!! Ήταν τόσο καλή γυναίκα όσο η Οικονομοπούλου, αλλά ήξερε και να σου αναλύσει τα πάντα περί διατροφής, το οποίο δεν είμαι σίγουρη αν το κατέχει η Οικονομοπούλου. Χαίρομαι πάντως, γιατί άφησε άξια διάδοχο!!!! Και η νύφη μου που την έχει γνωρίσει, λέει τα καλύτερα!

άλλος πα***ρας κι ο Οικονόμου!!!

Γιατί το αποφάσισα μόνη μου και δεν έχω ενημερώσει το γιατρό μου ότι θα κάνω οπωσδήποτε τροφοβλάστη!!! :lol: Του είχα πει την αρχική μου σκέψη στο 2ο ραντεβού ότι θέλω να είμαι σίγουρη, δεν ήταν όμως ακόμα της ώρας και η πρόταση του ήταν να κάνουμε πρώτα την αυχενική και το ξανασυζητάμε. Και νόμιζα ότι η αυχενική γίνεται έτσι κι αλλιώς. Όχι??? Δεν είναι απαραίτητη? Πωωωω μου έβαλες ιδέες τώρα!! Γιατί έχω μία φίλη που είχε κάνει και αυχενική και τροφοβλάστη (μου έβαλες αμφιβολίες τώρα, λες να κάνω λάθος??) που είχε αποφασίσει εξαρχής να κάνει τροφοβλάστη για τους δικούς της λόγους. Και νόμιζα ότι την αυχενική δε τη γλυτώνεις... :roll: Ξέρεις η τροφοβλάστη πότε γίνεται? 9+4 είμαι σήμερα!

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι αγάπη μου, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και μη σε υποβιβάζεις σε παρακαλώ, είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ καλή μανούλα για το παιδάκι σου και το γεγονός ότι δεν έμεινες τώρα έγκυος καθόλου ανεπαρκή δε σε κάνει. Μόνο πολύ πληγωμένη. Αγκάλιασε τον εαυτό σου και μην είσαι αυστηρή και άδικη. Κάνεις για το παιδί σου το καλύτερο που μπορείς. Και θα μεγαλώσει μια χαρά με την αγάπη σας, ανεξάρτητα από το αν θα έχει αδερφάκι ή όχι. Στο λέω εγώ που είμαι μοναχοπαίδι, μια χαρά μεγάλωσα και ποτέ δεν ήμουν μόνη γιατί έχω φίλους αδερφικούς. Εύχομαι να τα καταφέρετε την επόμενη φορά να αποκτήσετε άλλο ένα παιδάκι, όχι τόσο για να αποκτήσει το παιδί σας αδερφάκι αλλά γιατί εσείς το θέλετε πολύ και σας αξίζει! ❤

• Μου αρέσει 1

Βρε κοριτσια ειμαι 12η μερα και παμε για φυσικό...η ε2 την 9η μερα ηταν 23! Αλλα υπηρχε ωοθυλακιο 12εκ... 11η μερα η ε2 πηγε 56 και το ωοθυλακιο πηγε 13.5 και εμφανίστηκε αλλο ενα κοντα στα στα 10... αυριο εχω παλι υπερηχο και αιμα και μου ειπαν οτι θα εχουμε σιγουρα ξεκαθαρη εικόνα...

από τη διεγερση που καναμε τον προηγουμενο μηνα δεν εμεινε τίποτα.. ειχα μια ελπιδα στο φυσικο αλλα ετσι οπως παει τις χανω και αυτες... καποια κοπελα με παρόμοια εμπειρία??

πρίν από 26 λεπτά , Ele@n είπε:

Εννοείται ότι έχει νόημα! Σας θυμίζω ότι είμαι 42,5 και έμεινα έγκυος πριν λίγο καιρό φυσικά! Δεν έχει σημασία ο τρόπος, το σημαντικό είναι να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά μωρά!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Όχι, μου έχουν πει ότι θέλει υπομονή να βρεθεί αυτό το 1 ωάριο το καλό. Εγώ φταίω που είχα πολλές προσδοκίες από τις βλαστοκυστες. Εσύ για 1ο παιδάκι? Σε ποιον είσαι? 

Όντως θέλει πολληηηη υπομονή. Εχω ένα παιδάκι σε προσπάθεια προ τριετίας με τον σφακ. Τώρα θέλουμε δεύτερο, αλλά έχουμε μια ιδιαιτερότητα στα χρωμοσώματα του συζύγου και δεν μας κάθεται μια σωστή αντιγραφή του γενετικού υλικού με φυσική σύλληψη και φτάνω σε αποβολή. Δεν έχω βλαστοκυστη στην κατάψυξη οπότε πρέπει να ξεκινήσω διέγερση...

tvXOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Euaki26 είπε:

Βρε κοριτσια ειμαι 12η μερα και παμε για φυσικό...η ε2 την 9η μερα ηταν 23! Αλλα υπηρχε ωοθυλακιο 12εκ... 11η μερα η ε2 πηγε 56 και το ωοθυλακιο πηγε 13.5 και εμφανίστηκε αλλο ενα κοντα στα στα 10... αυριο εχω παλι υπερηχο και αιμα και μου ειπαν οτι θα εχουμε σιγουρα ξεκαθαρη εικόνα...

από τη διεγερση που καναμε τον προηγουμενο μηνα δεν εμεινε τίποτα.. ειχα μια ελπιδα στο φυσικο αλλα ετσι οπως παει τις χανω και αυτες... καποια κοπελα με παρόμοια εμπειρία??

Γιατί χάνεις τις ελπίδες σου? Εδώ εμφανίστηκε και 2ο!!! Τα φάρμακα του προηγούμενου μήνα μερικές φορές φαίνονται και τον επόμενο μήνα, μπορεί να έχεις δύο, δεν αποκλείεται! Αλλά το ένα είναι σίγουρο πάντως, απλά δεν ξέρετε ποιο!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..όσες ειστε εγκυουλες εχετε σαν πόνους περιόδου;;  Εγω ειμαι 6+2 και απο χθες τ βραδυ με εχουν ταράξει αυτοι οι πόνοι περιόδου…τι κανατε εσεις; Ειναι φυσιολογικό;

@Μπισκοτακι27 κάθε μέρα νόμιζα θα αδιαθετησω με τους πόνους που ένιωθα.. Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Εμένα ο φαρμακοποιός μου, μου έλεγε οταν με το καλο μείνεις έγκυος, ούτε απ έξω από το φαρμακείο να μην περνάς! Όσο μπορείς ν αποφεύγεις τα φάρμακα! Τώρα που διανυω την 9η βδομάδα, έχω αραιά και πού αυτές τις κράμπες χαμηλά και τραβήγματα στο στομάχι.. Συνέχισε να ξεκουράζεσαι και να κανεις μόνο θετικές σκέψεις ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Tselek είπε:

@Μπισκοτακι27 κάθε μέρα νόμιζα θα αδιαθετησω με τους πόνους που ένιωθα.. Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Εμένα ο φαρμακοποιός μου, μου έλεγε οταν με το καλο μείνεις έγκυος, ούτε απ έξω από το φαρμακείο να μην περνάς! Όσο μπορείς ν αποφεύγεις τα φάρμακα! Τώρα που διανυω την 9η βδομάδα, έχω αραιά και πού αυτές τις κράμπες χαμηλά και τραβήγματα στο στομάχι.. Συνέχισε να ξεκουράζεσαι και να κανεις μόνο θετικές σκέψεις ❤️

Σε Ευχαριστω πολυ κοριτσι μ..συνήθως με πιάνει τ βραδυ… ολη μερα σπιτι ειμαι δεν κνω απολυτως τιποτα σε ενα κρεββατι μονο…γιατι ειχα κ λίγη αιμοραγια τις προάλλες …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Εννοείται ότι έχει νόημα! Σας θυμίζω ότι είμαι 42,5 και έμεινα έγκυος πριν λίγο καιρό φυσικά! Δεν έχει σημασία ο τρόπος, το σημαντικό είναι να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά μωρά!

Μας δίνει δύναμη και ελπίδα η ιστορία σου!!! Κοριτσάκι μου να περάσει γρήγορα και όμορφα ο καιρός και να κρατήσετε αγκαλιά το θαύματακι σας!!! Εγώ ακόμη και τώρα τον κοίταω και δε μπορώ να το πιστέψω ότι τα κατάφερα. 

πρίν από 31 λεπτά , Ele@n είπε:

Όντως θέλει πολληηηη υπομονή. Εχω ένα παιδάκι σε προσπάθεια προ τριετίας με τον σφακ. Τώρα θέλουμε δεύτερο, αλλά έχουμε μια ιδιαιτερότητα στα χρωμοσώματα του συζύγου και δεν μας κάθεται μια σωστή αντιγραφή του γενετικού υλικού με φυσική σύλληψη και φτάνω σε αποβολή. Δεν έχω βλαστοκυστη στην κατάψυξη οπότε πρέπει να ξεκινήσω διέγερση...

Τι τραβάμε βρε κορίτσια.... όλα τα κουφά σε εμάς... Τουλάχιστον να ανταμοιφθουμε για τον κόπο μας

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...