Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όταν θα πας να κάνεις την αυχενική διαφάνεια,θα σου πάρουν και αίμα (εξέταση PappA)και στο τέλος θα σου δώσουν τα αποτελέσματα, βασιζονται δηλαδή και στις δύο εξετάσεις

Δηλαδή την ίδια μέρα παίρνω τα αποτελέσματα από το αίμα και από την αυχενική? Και η αυχενική αν κατάλαβα καλά σου δίνει κάποια ποσοστά?

πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

Αχαχα σύμπτωση και εμείς στο γραφείο αλλάζουμε κλιματιστικό και είπε θα βαλει χημικό στις σωλήνες. Με διαβεβαίωσε ότι δενε χει να κάνει με τον αέρα που βγαινει από το κλιματιστικό... Τώρα να τον πιστέψω η όχι; 

Ναι, ούτε εμένα μου είπε ότι βγαίνει με τον αέρα μετά, μου είπε όμως ότι καλό είναι να μη βρίσκομαι στο χώρο όταν βάλει τα χημικά κι έτσι τον αποχαιρέτησα...!! Λέω δεν πειράζει, ας μην κάνουμε φέτος συντήρηση, δε χάθηκε κι ο κόσμος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Πολύ απογοητευμένη και ακόμη περισσότερο κουρασμένη... 

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

• Λυπημένη/-ος 28

4 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Αττικο ειναι πλεον, διευθυντης του τμηματος εξωσωματικης.

Δεν με εστειλε η Οικονομοπουλου σε αυτον, μονη μου παω, σκεφτομαι να προσπαθησω μαζι του την επομενη φορα.

Ήταν επικεφαλής του τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα και πρότεινε συνήθως εξωσωματική ιδιωτικά μαζί του...Κάνει και ιδιωτικά εξωσωματικές...

4 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Λοιπόν πέρασα όλο το προηγούμενο βράδυ διαβάζοντας ό,τι μπόρεσα να βρω σε φόρουμ και μη, ελληνικά και ξένα σάιτ για το ζήτημα των νκ όπως και για την εξέταση Νίκα. Την ιστορία της anoulious την ξεψαχνισα γιατί τα είχε κάνει όλα κυριολεκτικά. Διάβασα ότι της είχαν ωρει και 90κατι ιστοσυμβατοτητα με τον άντρα της και για αυτό της είχε προτείνει κάποια Βαρλα νομίζω στο Έλενας τα αντιπατρικά. Θα κάνω την εξέταση γιατί γενικά είμαι ανοιχτή και ψάχνω αλλά δε σκοπεύω να κάνω υπερβολές. Γενικά το ψάχνω όσο μπορώ, θα δω και την Οικονομοπούλου την Τετάρτη, ήδη την έχω ενημερώσει σχετικά και θα μου πει κι εκείνη τη γνώμη της. Μην αγχώνεσαι για μένα, σκοπεύω να κινηθώ δημόσια έτσι κι αλλιώς, πιο πολύ για να ξεφύγω από την αίσθηση που έχω ώρες ώρες ότι σε βλέπουν όλοι σαν πορτοφόλι. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.  

Ναι, ναι, η Βάρλα είναι η προ προκάτοχος της θέσης της Οικονομοπούλου...

Την εξέταση αν θέλεις, σου την κάνει η Οικονομοπούλου δωρεάν. Αν το κρίνει σκόπιμο, γιατί είναι και ακριβή...Αν έχεις αποβολές, θα σου την κάνει από μόνη της μάλλον...

12 minutes ago, Eternity said:

Λοιπόν κορίτσια πριν από λίγο έμαθα το αποτέλεσμα. Είχα ετοιμάσει τον καφέ της παρηγοριάς και ήρθε και η κουλούρα κι έδεσε! Άτιμο πάντως πράγμα να γνωρίζεις τοσο καλα πλεον το σώμα σου, ηδη από τη 2η εβδομάδα αναμονης γνωριζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έρχονται αυτοί οι ατιμοι οι πονοκέφαλοι και ξέρω ότι θα ακολουθήσει το κουλούρακι μετά.

Λυπάμαι παρα πολύ κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι.  Για το κουρασμένη πραγματικά δεν ξερω τι να σου πω να σου δώσει λίγο θάρρος. Ειναι τοσο ψυχοφθόρο όλο αυτό αλλά ξέρεις από το παιδάκι σου οτι στο τέλος αξίζει πάντα ο κόπος. Οποτε μην το βάζεις κάτω ακόμα αν το θες τοσο πολύ.
Κουράγιο.

Δυστυχώς νιώθω κι εγώ το σώμα μου όπως λες κι εσύ. Ελπίζω η έλλειψη εμπειρίας να φταίει και να διαψευστώ αύριο. 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

1 hour ago, happiness79 είπε:

Τέλεια κοτοπουλάκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Να σε ρωτήσω κάτι, πώς καταλήξατε να κάνετε NIPT test και μάλιστα πριν την αυχενική? Εμένα μου εξήγησε ο γιατρός στο δεύτερο ραντεβού που μου άνοιξε φάκελο, ότι πρώτα κάνουμε την αυχενική και αν δεν δείξει κάποια προδιάθεση για σύνδρομα τότε κάνουμε ΝΙPT, αλλιώς κάνουμε ή τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκυρότητας από το ΝΙΡΤ. Βέβαια εγώ έχω αποφασίσει πως λόγω της ηλικίας μου θα κάνω έτσι κι αλλιώς τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, για να είμαι σίγουρη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! 

Καλή τύχη εύχομαι! Και μέτριες βλαστοκύστες να γίνουν πάντως, όλες ξέρουμε ότι μια χαρά εγκυμοσύνες δίνουν!

Είναι Θεά η Οικονομοπούλου! Εξαιρετική επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Σκέψου ότι ακόμα και τώρα που έκλεισα τον 2ο μήνα και μπήκα στον 3ο μου στέλνει ακόμα μέιλ για να μαθαίνει την πορεία του εμβρύου μου! Καταπληκτική!!!

Κάτσε βρε, και γιατί δεν έκανες κατευθείαν τροφοβλάστη τότε να γλιτώσεις και τα χρήματα της αυχενικής;

Και πού να γνωρίζατε την Τσεκούρα!!! Ήταν τόσο καλή γυναίκα όσο η Οικονομοπούλου, αλλά ήξερε και να σου αναλύσει τα πάντα περί διατροφής, το οποίο δεν είμαι σίγουρη αν το κατέχει η Οικονομοπούλου. Χαίρομαι πάντως, γιατί άφησε άξια διάδοχο!!!! Και η νύφη μου που την έχει γνωρίσει, λέει τα καλύτερα!

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Ναι μάλλον! Η ιστορία που διάβαζα ήταν γύρω στο '16 νομίζω. Αυτή η κοπέλα είχε πάει και σε κάποιον Οικονόμου φαρμακολογο ο οποίος της βρήκε την ιστοσυμβατοτητα και επειδή ήταν μεγάλο το ποσοστό μίλησε η Βαλμά για αντιπατρικά παρόλο που όλοι έλεγαν όχι και ήδη από τότε θεωρούνταν ξεπερασμένα και αμφίβολα.

άλλος πα***ρας κι ο Οικονόμου!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Troia είπε:

Ήταν επικεφαλής του τμ. αποβολών του Αλεξάνδρα και πρότεινε συνήθως εξωσωματική ιδιωτικά μαζί του...Κάνει και ιδιωτικά εξωσωματικές...

Ναι, ναι, η Βάρλα είναι η προ προκάτοχος της θέσης της Οικονομοπούλου...

Την εξέταση αν θέλεις, σου την κάνει η Οικονομοπούλου δωρεάν. Αν το κρίνει σκόπιμο, γιατί είναι και ακριβή...Αν έχεις αποβολές, θα σου την κάνει από μόνη της μάλλον...

Η Οικονομοπούλου μου έκανε ανοσοφαινοτυπο περιφερικού αίματος. Δεν μπορώ να σας πω τι λέει γιατί πραγματικά είναι σα να διαβάζω κινέζικα... Κάτι για cd πάντως αν έχω καταλάβει!:lol: Την εξέταση για την ιστοσυμβατοτητα δε θα την κάνω. Μου έγραψε κάποιος γιατρός (όχι ο Τσιλιβακος:lol:) τα νκ και μου είπε να τα κάνω στον Ευαγγελισμό μαζί με αντιπυρηνικα και αντι DNA. Αν τα νκ περιλαμβάνονται στον ανοσοφαινοτυπο τότε τα έχω κάνει. Απλώς θέλει να τα δει ξανά στον κύκλο μετά τη διέγερση. Αυτά. Όχι άλλη ιατρική παρακαλώ! Να πούμε για γυμναστική αν θέλετε... Ή για καμιά συνταγή ρε κορίτσιααααα...:P

• Χαχα 1

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι παρα πολύ κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι.  Για το κουρασμένη πραγματικά δεν ξερω τι να σου πω να σου δώσει λίγο θάρρος. Ειναι τοσο ψυχοφθόρο όλο αυτό αλλά ξέρεις από το παιδάκι σου οτι στο τέλος αξίζει πάντα ο κόπος. Οποτε μην το βάζεις κάτω ακόμα αν το θες τοσο πολύ.
Κουράγιο.

Δυστυχώς νιώθω κι εγώ το σώμα μου όπως λες κι εσύ. Ελπίζω η έλλειψη εμπειρίας να φταίει και να διαψευστώ αύριο. 

Δε την είχα αυτή την εμπειρία παλιότερα. Τα τελευταία χρόνια άρχισα να παρατηρώ πολύ το σώμα μου και τα σημάδια που μου δείχνει. Βέβαια στις 5 φορές που έχω πάρει θετικές χοριακες έχω δει διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πάντα πονοκέφαλο 5 μέρες πριν αδιαθετησω και 1 μέρα πριν. 

Είμαι πολύ μπερδεμένη για το μετά. Ο άντρας μου (που παρεμπιπτόντως όλες αυτές τις μέρες μόνο καρότσι για δίδυμα δεν έψαχνε χαχαχαχαααα) μου λέει διάλεξε οποίο γιατρό θες να πάμε στην Αθήνα. Ούτε με τι κριτήρια ξέρω να διαλέξω, είναι μεγάλο θέμα και το οικονομικό και το πήγαινε έλα με το παιδί. 

Σήμερα ας μη σκεφτω κάτι... το μυαλό μου είναι κουβάρι 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 50 λεπτά , Margeau είπε:

Το ακριβώς αντίθετο από τον δικό μου! Εγώ το έπαιξα γενναία στην αρχή και είπα θα τις κάνω μόνη μου. Έλα όμως που έχω τρελό θέμα με τις βελόνες και μόλις ακούμπησα τη βελόνα στο δέρμα την πρώτη μέρα μου ήρθε σκοτοδίνη...:P Έρχεται λοιπόν ο δικός μου και μου την κάνει στην ψύχρα τελείως!!! Τρεις μου έκανε κάθε μέρα και μη σου πω ότι το ευχαριστιόταν κιόλας!:lol: Άσε που μόλις τελείωσε η διέγερση και μας είπαν ότι πήγαν όλα πολύ καλά εκείνος το πήρε πάνω του και καμάρωνε... Χαχαχα ρε που έχουμε μπλέξει!

Το ίδιο και ο δικός μου. Εγώ φοβόμουν κι έκλεινα τα μάτια, αυτός στην κοσμαρα του και όταν χρειάστηκε να πάμε νοσοκομείο να μου κάνουν μια ,prolutex την πρώτη φορά,η νοσοκόμα έβαλε στόχο και μου την έκατσε. Την επόμενη που πήγε ο σύζυγος να μου την κάνει με έκανε στόχο λες κι έπαιζε βελάκια, χτύπησε νεύρο και ήταν μουδιασμενο το σημείο για μήνες. Κι επειδή πόνεσα το έριξα στα πακοτινια για παρηγοριά.:D

• Χαχα 5

tvXOp2.png

πρίν από 44 λεπτά , happiness79 είπε:

Δηλαδή την ίδια μέρα παίρνω τα αποτελέσματα από το αίμα και από την αυχενική? Και η αυχενική αν κατάλαβα καλά σου δίνει κάποια ποσοστά?

Ναι, ούτε εμένα μου είπε ότι βγαίνει με τον αέρα μετά, μου είπε όμως ότι καλό είναι να μη βρίσκομαι στο χώρο όταν βάλει τα χημικά κι έτσι τον αποχαιρέτησα...!! Λέω δεν πειράζει, ας μην κάνουμε φέτος συντήρηση, δε χάθηκε κι ο κόσμος!

Εγώ τουλάχιστον που έκανα την εξέταση στο Genesis,αυτή ήταν η διαδικασία. Πρώτα σου παίρνουν αίμα,μετά μπαίνεις για υπέρηχο και στη συνέχεια περιμένεις κάνα μισάωρο για να πάρεις ολα τα αποτελέσματα μαζί. Σε φωνάζει ο γιατρός να σου τα εξηγήσει αναλυτικά και μετά μπορείς να φύγεις. Συνολικά διήρκησε γύρω στη μία ώρα όλο αυτο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

@kateriiina25φέρε αύριο σε παρακαλώ ένα όμορφο τριψήφιο νούμερο να ανεβάσουμε τα ποσοστά!

Κορίτσι έλα να πιούμε μαζί! Έχω πολλά λόγια παρηγοριάς και δύναμης εδώ πρόχειρα να σου πω! Τα προβάρω κάθε μέρα λέγοντάς τα στον εαυτό μου...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ellidr είπε:

Κ εμένα κορίτσι μου 3 ωάρια μου πήραν και έκανα τρεις βλαστοκυστες 

Μην απογοητεύεσαι κρατα θετική ενέργεια 

Μακάρι να πάνε όλα καλά 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, ένα και καλό θέλουμε! Μπορεί και τα έξι σου να είναι πολύ καλά! Θετική σκέψη και προχωράμε, μόνο έτσι βγαίνει! Εύχομαι να είναι και τα έξι τσακάλια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι. Αααα τι ενδομητριο μου είπε ότι είναι 7,4

πρίν από 6 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσι έλα να πιούμε μαζί! Έχω πολλά λόγια παρηγοριάς και δύναμης εδώ πρόχειρα να σου πω! Τα προβάρω κάθε μέρα λέγοντάς τα στον εαυτό μου...

Όντως ένα καφεδάκι έξω το χρειαζόμουν με ομοιοπαθουσες.... Ο γιος μου είναι η παρηγοριά μου αυτή τη στιγμή... Νιώθω τόσο ανεπαρκής μαμά που δε μπορώ να του χαρίσω ένα αδερφάκι που τόσο ζητάει... 

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 8 λεπτά , Ele@n είπε:

Το ίδιο και ο δικός μου. Εγώ φοβόμουν κι έκλεινα τα μάτια, αυτός στην κοσμαρα του και όταν χρειάστηκε να πάμε νοσοκομείο να μου κάνουν μια ,prolutex την πρώτη φορά,η νοσοκόμα έβαλε στόχο και μου την έκατσε. Την επόμενη που πήγε ο σύζυγος να μου την κάνει με έκανε στόχο λες κι έπαιζε βελάκια, χτύπησε νεύρο και ήταν μουδιασμενο το σημείο για μήνες. Κι επειδή πόνεσα το έριξα στα πακοτινια για παρηγοριά.:D

Τι λες τώρα! Πες του να πάει να παίξει κανένα τζόκερ!:lol: Μα τέτοιο σημάδι ο άτιμος! Πλάκα πλάκα τι θα κάναμε χωρίς τους άντρες μας δεν ξέρω... Εκτός απ' την Αγάπ! Αυτή θα ήταν ήρεμη!:D

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Δε την είχα αυτή την εμπειρία παλιότερα. Τα τελευταία χρόνια άρχισα να παρατηρώ πολύ το σώμα μου και τα σημάδια που μου δείχνει. Βέβαια στις 5 φορές που έχω πάρει θετικές χοριακες έχω δει διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πάντα πονοκέφαλο 5 μέρες πριν αδιαθετησω και 1 μέρα πριν. 

Είμαι πολύ μπερδεμένη για το μετά. Ο άντρας μου (που παρεμπιπτόντως όλες αυτές τις μέρες μόνο καρότσι για δίδυμα δεν έψαχνε χαχαχαχαααα) μου λέει διάλεξε οποίο γιατρό θες να πάμε στην Αθήνα. Ούτε με τι κριτήρια ξέρω να διαλέξω, είναι μεγάλο θέμα και το οικονομικό και το πήγαινε έλα με το παιδί. 

Σήμερα ας μη σκεφτω κάτι... το μυαλό μου είναι κουβάρι 

Χρειάζεται χρόνος για ανασυγκρότηση. Θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα και πάρεις οποία απόφαση θεωρείς πιο σωστή. 

Εγώ θα σου πω να μην το βάζεις κάτω. Εχεις και πέντε θετικές χοριακες στον ώμο σου, πολύ θετικό. 

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...