Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσι μου 6 δεν είναι απογοήτευση, εγώ πάρτι θα έκανα. Αυτό που σε νοιάζει είναι να είναι καλά. Λίγα δεν είναι, μην στεναχωριέσαι!

Μακάρι να είναι καλά και να γονιμοποιηθούν γιατί έπεσα πολύ ψυχολογικά 

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι ειμαι 6 βδομαδων τωρα κ 2 ημερών.1 κ καλο χρειάζεσαι ..πρεπει χρωμοσωματικα να ειναι καλα που αυτο δεν μπορει να το ξερεις κανεις…κ 20 βλαστοκυστες να εχεις αν χρωμοσωματικα δεν ειναι καλα δεν θα εξελιχθεί 

Αχχχ μου δίνεις ελπίδα να ξέρεις. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το θέλω τόσο πολύ. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι περνάμε εμείς οι γυναίκες και πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό κυρίως ψυχολογικά

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι να είναι καλά και να γονιμοποιηθούν γιατί έπεσα πολύ ψυχολογικά 

Αχχχ μου δίνεις ελπίδα να ξέρεις. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το θέλω τόσο πολύ. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι περνάμε εμείς οι γυναίκες και πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό κυρίως ψυχολογικά

Οι προηγ 2 φορες μ ηταν βιοχημικές…τωρα θα παμε την Δευτερα να ακούσουμε καρδουλα! Μην απογοητεύεσαι ξερουμε ολες εδω πως ειναι… ειναι πολυ ψυχοφθόρο..αλλα στο τελος ολες θα ανταμειφθουμε!Η πρώτη σου προσπάθεια ειναι;

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οι προηγ 2 φορες μ ηταν βιοχημικές…τωρα θα παμε την Δευτερα να ακούσουμε καρδουλα! Μην απογοητεύεσαι ξερουμε ολες εδω πως ειναι… ειναι πολυ ψυχοφθόρο..αλλα στο τελος ολες θα ανταμειφθουμε!Η πρώτη σου προσπάθεια ειναι;

Με το καλό κοριτσάκι μου να ακούσετε καρδουλα. Ναι η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Φοβάμαι μήπως δεν γονιμοποιηθούν ή δεν επιζήσουν όλα και έχω ελάχιστα και σε περίπτωση αποτυχίας ότι δεν θα έχω για άλλη προσπάθεια 

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Τεταρτη παω να δω Δρακακη στο Αττικο να κανει υπερηχο και να δει μητρα και ωοθηκες και ξανα με Οικονομοπουλου μετα τις διακοπες της.

Η Οικονομοπουλου στο Έλενα είναι διακοπές; Εχω ραντεβού τη Δευτέρα. Αν δεν είναι αυτή να το ακυρώσω

πρίν από 6 λεπτά , Equality είπε:

Η Οικονομοπουλου στο Έλενα είναι διακοπές; Εχω ραντεβού τη Δευτέρα. Αν δεν είναι αυτή να το ακυρώσω

Οχι, οχι, θα ειναι σε διακοπες οταν θα βγουν τα αποτελεσματα μου :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Lydiakiii είπε:

Ο γιατρός μου μου έγραψε την κολπική κρέμα vasclor Υπάρχει καμία που την έχει βάλει; Έχει κάποια παρενέργεια που θα πρέπει να προσέχω λέτε; Μου έδωσε και την εναλλακτική των ενέσεων αλλά δεν τις μπορώ.

Δεν έχει παρενέργεια από θεμα ζαλάδων ,αλλά έχει το θέμα ότι μαζεύεις από κάτω συσσωρευμένη αλοιφή και κάποια φάση τρομάζεις γιατί βγαίνει μαζεμένη και μπορεί να δεις και καφέ και μαύρα κομμάτια. Επίσης εγώ που είχα πριν κάνα χρόνο βγαλει πολύποδες και τους είχα αφαιρέσει ξαναπέταξα έναν τεράστιο τραχηλικό πολύποδα που πιθανολογώ ότι είναι από την κολπική αλοιφή και όλες τις υπόλοιπες ορμόνες και ας μην το δέχτηκε ο γιατρός.

19 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από το γιατρό, όλα καλά μου είπε πάνε. Μου είπε να πάω σε 10 μέρες να μου πάρουν αίμα να πάει Αμερική για το NIPT test. Άλλο άγχος από εκεί.. Και σε 3 βδομάδες θα πάω να κάνω την αυχενική διαφάνεια

Τέλεια κοτοπουλάκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Να σε ρωτήσω κάτι, πώς καταλήξατε να κάνετε NIPT test και μάλιστα πριν την αυχενική? Εμένα μου εξήγησε ο γιατρός στο δεύτερο ραντεβού που μου άνοιξε φάκελο, ότι πρώτα κάνουμε την αυχενική και αν δεν δείξει κάποια προδιάθεση για σύνδρομα τότε κάνουμε ΝΙPT, αλλιώς κάνουμε ή τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκυρότητας από το ΝΙΡΤ. Βέβαια εγώ έχω αποφασίσει πως λόγω της ηλικίας μου θα κάνω έτσι κι αλλιώς τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, για να είμαι σίγουρη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

18 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Δεν αποκλείεται αλλα δύσκολο να γίνουν και οι άριστες βλαστοκυστες. Φαντάσου μου ειπαν οτι μάλλον θα τα αφήσουν ως έκτη μερα.

Ναι θα τα αφήσουμε κι οτι επιβίωσει

Καλή τύχη εύχομαι! Και μέτριες βλαστοκύστες να γίνουν πάντως, όλες ξέρουμε ότι μια χαρά εγκυμοσύνες δίνουν!

20 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Έχω πάει στην Οικονομοπούλου και μου έχει κάνει και πολύ αναλυτικό έλεγχο και μου είχε ζητήσει να την ενημερώνω με μέιλ για τις εξελίξεις. Και μάλιστα σήμερα επικοινώνησε μαζί μου να με ρωτήσει τι κάνω και πώς πήγε με τους ενδοκρινολόγους και πολύ συγκινήθηκα. Να τα λέμε και αυτά κορίτσια, υπάρχουν και αυτοί οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Γιατί πολλοί είναι απλώς έμποροι αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι και μάλιστα στα δημόσια νοσοκομεία! Μου είπε να περάσω να την δω την επόμενη βδομάδα που έχω πάλι κάποιο ραντεβού εκεί, οπότε θα της αναλύσω όλο τον προβληματισμό! Χάρηκα πολύ και πήρα μια ανάσα, γιατί είναι πραγματικά πολύ βοηθητικό να νιώθεις ότι δεν κυνηγάς τα πάντα μόνος σου αλλά μπορεί κάποιος να σε καθοδηγήσει...

Είναι Θεά η Οικονομοπούλου! Εξαιρετική επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Σκέψου ότι ακόμα και τώρα που έκλεισα τον 2ο μήνα και μπήκα στον 3ο μου στέλνει ακόμα μέιλ για να μαθαίνει την πορεία του εμβρύου μου! Καταπληκτική!!! 

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

@Μπισκοτακι27 @Σποράκι το NIPT είναι προγεννητικός έλεγχος για σύνδρομα και γίνεται από το αίμα της εγκύου. Συνήθως πρώτα κάνουμε αυχενική διαφάνεια και PappA(πάλι μέσω αιμοληψιας) και αν ο γιατρός δει πως οι δείκτες είναι αυξημένοι,τότε προτρέπει την εγκυο να προχωρήσει στο NIPT,αλλά όπως φαίνεται κάποιες φορές γίνεται και με αντίθετη σειρά 

Τι είναι το PappaA???

17 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχει φάει φρίκη ο άντρας μου και δεν ξέρω πια πως να τον συνέφερω. Είναι πολύ προστατευτικός σαν χαρακτήρας και από τη στιγμή που πήρα τις ενέσεις και τις έβαλα ψυγείο έχει πέσει σχεδόν σε κατάθλιψη. Μου λέει συνέχεια ότι φοβάται μήπως μου συμβεί τίποτα κακό και ελπιζει σ ένα θαύμα μήπως και γλυτώσω τα φάρμακα.

Του εξήγησα ξανά και ξανά αλλά τα ίδια, αποφεύγει μέχρι ν ανοίξει και το ψυγείο, τόσος φόβος.

Ουφφ και ξεκινάω την άλλη εβδομάδα κι έχω να καθησυχάζω και τον αγαπημένο μ.

Μα τι άλλο να κάνω?

Μήπως ο άντρας σου είναι ο πρώην μου? :P Πέρα από την πλάκα, έχει και τα θετικά του να είσαι με έναν προστατευτικό και τόσο γλυκό άνθρωπο! Προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά που υπάρχουν και είναι σίγουρα πολλά! Και όχι, δε χρειάζεται να τον καθησυχάζεις όλη την ώρα, όπως σου βγαίνει! Το περνάτε μαζί αυτό και μαζί θα βρείτε τον τρόπο να το διαχειριστείτε! ❤

18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Πραγματικά αν συμβεί κάτι τέτοιο θα εκπλαγώ ευχάριστα αλλά δε το νομίζω. Ευτυχώς έρχεται σαββατοκύριακο και θα έχω χρόνο να κάνω γενική όλο το σπίτι και να ξεσπασω κάπου!!! 

Σου εύχομαι ένα σπίτι πενταβρώμικο για πολύ καιρό!!! Καλή επιτυχία γλυκιά μου ❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , happiness79 είπε:

Τέλεια κοτοπουλάκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σου!!! Να σε ρωτήσω κάτι, πώς καταλήξατε να κάνετε NIPT test και μάλιστα πριν την αυχενική? Εμένα μου εξήγησε ο γιατρός στο δεύτερο ραντεβού που μου άνοιξε φάκελο, ότι πρώτα κάνουμε την αυχενική και αν δεν δείξει κάποια προδιάθεση για σύνδρομα τότε κάνουμε ΝΙPT, αλλιώς κάνουμε ή τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εγκυρότητας από το ΝΙΡΤ. Βέβαια εγώ έχω αποφασίσει πως λόγω της ηλικίας μου θα κάνω έτσι κι αλλιώς τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση, για να είμαι σίγουρη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Καλή τύχη εύχομαι! Και μέτριες βλαστοκύστες να γίνουν πάντως, όλες ξέρουμε ότι μια χαρά εγκυμοσύνες δίνουν!

Είναι Θεά η Οικονομοπούλου! Εξαιρετική επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Σκέψου ότι ακόμα και τώρα που έκλεισα τον 2ο μήνα και μπήκα στον 3ο μου στέλνει ακόμα μέιλ για να μαθαίνει την πορεία του εμβρύου μου! Καταπληκτική!!! 

Τι είναι το PappaA???

Όταν θα πας να κάνεις την αυχενική διαφάνεια,θα σου πάρουν και αίμα (εξέταση PappA)και στο τέλος θα σου δώσουν τα αποτελέσματα, βασιζονται δηλαδή και στις δύο εξετάσεις

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..όσες ειστε εγκυουλες εχετε σαν πόνους περιόδου;;  Εγω ειμαι 6+2 και απο χθες τ βραδυ με εχουν ταράξει αυτοι οι πόνοι περιόδου…τι κανατε εσεις; Ειναι φυσιολογικό;

Προσωπικά δεν είχα παρά μόνο ελάχιστες φορές ως τώρα, αλλά οι περισσότερες κοπέλες έχουν. Παρ' όλα αυτά η μαία μου είχε πει ότι είναι εντελώς φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα και τραβιέται. Ξέρω ότι μπορεί να σε ανησυχεί, αλλά πραγματικά είναι εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο!

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα,

κορίτσια σήμερα έγινε απολύμανση στην πολυκατοικία. Ήρθε ο άνθρωπος να πληρωθεί κ όπως άνοιξα την πόρτα με πήρε η μπόχα απ’ το φάρμακο. Εν τω μεταξύ δεν είχα προλάβει να φάω κάτι κ φοβάμαι ότι το φάρμακο μπορεί να με πείραξε γιατί ζαλίστηκα αλλά οι ζαλάδες μου είναι ψιλοσυνηθισμένες κ δεν είμαι σίγουρη πως ήταν απ’ αυτό.

Φοβάμαι κυρίως για το έμβρυο. Μπορεί να το έβλαψαν αυτές οι 2-3 εισπνοές που πήρα μέχρι να πληρώσω τον άνθρωπο που έκανε την απολύμανση; Να σκάσω είμαι :confused:

Να πω ότι δε σε καταλαβαίνω? Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ θα ήμουν έτοιμη να σκάσω στη θέση σου! Αφού σκέψου ότι προχθές είχα κανονίσει να έρθει ψυκτικός για τη συντήρηση των κλιματιστικών και μόλις άκουσα ότι θα βάλει χημικά, του είπα συγνώμη αλλά είμαι έγκυος στην αρχή και δε θέλω χημικά και έφυγε όπως ήταν! Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικές, με δύο εισπνοές αποκλείεται να έπαθε το παραμικρό το κλωσσοπουλάκι σου! Είναι προστατευμένο εκεί μέσα πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζουμε!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Ναι πρέπει να τα συζητήσω αυτά με τον γιατρό την Δευτέρα. Σίγουρα περιμένω πως και πως να γίνει η διαδικασία αλλά θέλω να γίνει με τις καλύτερες προοπτικές. Αν χρειαστεί να περιμένω λίγο αλλά να έχουμε καλύτερες προοπτικές ας περιμένω δεν με πειράζει 

Και με αυτές τις δύο βλαστοκυστες έμεινες έγκυος? 

Μου είχε πει ο γιατρός στην αρχή ότι στόχευε να βγάλω 20 και μόλις άκουσα το 6 απογοητευτηκα πολύ. Βέβαια έχω ακόμα 4 ενέσεις να κάνω και τα σερπαφαρ που παίρνω. Ελπίζω να βγάλω κι άλλα μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη που θα γίνει η ωοληψια. Σε ευχαριστώ πολύ 

Κ εμένα κορίτσι μου 3 ωάρια μου πήραν και έκανα τρεις βλαστοκυστες 

Μην απογοητεύεσαι κρατα θετική ενέργεια 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μεγάλη απογοήτευση. Έχω 6 μόνο. Είμαι πολύ χάλια. Θα έρθω πάλι την Δευτέρα για υπέρηχο και μετά θα μου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια 

Κοριτσάκι μου γλυκό, ένα και καλό θέλουμε! Μπορεί και τα έξι σου να είναι πολύ καλά! Θετική σκέψη και προχωράμε, μόνο έτσι βγαίνει! Εύχομαι να είναι και τα έξι τσακάλια!!!

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Να πω ότι δε σε καταλαβαίνω? Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ θα ήμουν έτοιμη να σκάσω στη θέση σου! Αφού σκέψου ότι προχθές είχα κανονίσει να έρθει ψυκτικός για τη συντήρηση των κλιματιστικών και μόλις άκουσα ότι θα βάλει χημικά, του είπα συγνώμη αλλά είμαι έγκυος στην αρχή και δε θέλω χημικά και έφυγε όπως ήταν! Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικές, με δύο εισπνοές αποκλείεται να έπαθε το παραμικρό το κλωσσοπουλάκι σου! Είναι προστατευμένο εκεί μέσα πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζουμε!

Αχαχα σύμπτωση και εμείς στο γραφείο αλλάζουμε κλιματιστικό και είπε θα βαλει χημικό στις σωλήνες. Με διαβεβαίωσε ότι δενε χει να κάνει με τον αέρα που βγαινει από το κλιματιστικό... Τώρα να τον πιστέψω η όχι; 

18 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχει φάει φρίκη ο άντρας μου και δεν ξέρω πια πως να τον συνέφερω. Είναι πολύ προστατευτικός σαν χαρακτήρας και από τη στιγμή που πήρα τις ενέσεις και τις έβαλα ψυγείο έχει πέσει σχεδόν σε κατάθλιψη. Μου λέει συνέχεια ότι φοβάται μήπως μου συμβεί τίποτα κακό και ελπιζει σ ένα θαύμα μήπως και γλυτώσω τα φάρμακα.

Του εξήγησα ξανά και ξανά αλλά τα ίδια, αποφεύγει μέχρι ν ανοίξει και το ψυγείο, τόσος φόβος.

Ουφφ και ξεκινάω την άλλη εβδομάδα κι έχω να καθησυχάζω και τον αγαπημένο μ.

Μα τι άλλο να κάνω?

Το ακριβώς αντίθετο από τον δικό μου! Εγώ το έπαιξα γενναία στην αρχή και είπα θα τις κάνω μόνη μου. Έλα όμως που έχω τρελό θέμα με τις βελόνες και μόλις ακούμπησα τη βελόνα στο δέρμα την πρώτη μέρα μου ήρθε σκοτοδίνη...:P Έρχεται λοιπόν ο δικός μου και μου την κάνει στην ψύχρα τελείως!!! Τρεις μου έκανε κάθε μέρα και μη σου πω ότι το ευχαριστιόταν κιόλας!:lol: Άσε που μόλις τελείωσε η διέγερση και μας είπαν ότι πήγαν όλα πολύ καλά εκείνος το πήρε πάνω του και καμάρωνε... Χαχαχα ρε που έχουμε μπλέξει!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 10

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...