Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Kallo είπε:

Και ο δικός μου ο γιατρός αυτό είπε. Μην αγχώνεσαι ένα εμβρυο θέλουμε. Αλλά εγώ απογοητευτηκα γιατί περίμενα να βγάλω πιο πολλά 

Περίμενα να βγάλω πιο πολλά γι αυτό απογοητευτηκα 

Σε καταλαβαίνω κοριτσι μου!

• Λυπημένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , Chris_V είπε:

Χαχαχα εχω δρομο δλδ ακομη!

Τεταρτη παω να δω Δρακακη στο Αττικο να κανει υπερηχο και να δει μητρα και ωοθηκες και ξανα με Οικονομοπουλου μετα τις διακοπες της.

Θα δω μηπως κανω μονο προγεστερονη μετα την ωορηξια, θα το συζητησω με τον γυναικολογο.  Εχω πολυ καλη σχεση με το σωμα μου και το "ακουω" καλα, και εχω την εντυπωση οτι μετα απο την αφαιρεση του πολυποδα και κατι κυστες που ειχα πρεπει να ειναι πεσμενη η προγεστερονη...δεν ξαναμπηηκα σε σειρα...

ειδομεν... εχω δρομο ακομη μεχρι τις 20 Ιουλιου που παω διακοπες!

Εχουμε να κανουμε και καρυοτυπο εμεις την αλλη εβδομαδα - σημερα επρεπε αλλα ακομη μελανιες εχω στα χερια....

Στο Αττικό είναι ο Δρακάκης πλέον; Τον θυμόμουν στο Αλεξάνδρα...

Κορίτσια, για υπέρηχο δεν σας στέλνει η Οικονομοπούλου στη Σπάθη πια; Είναι ακτινολόγος στο Έλενα.

πρίν από 12 λεπτά , Troia είπε:

Στο Αττικό είναι ο Δρακάκης πλέον; Τον θυμόμουν στο Αλεξάνδρα...

Κορίτσια, για υπέρηχο δεν σας στέλνει η Οικονομοπούλου στη Σπάθη πια; Είναι ακτινολόγος στο Έλενα.

Αττικο ειναι πλεον, διευθυντης του τμηματος εξωσωματικης.

Δεν με εστειλε η Οικονομοπουλου σε αυτον, μονη μου παω, σκεφτομαι να προσπαθησω μαζι του την επομενη φορα.

πρίν από 9 λεπτά , Troia είπε:

Όχι, όχι, δεν κάνουν θεραπεία με αντιπατρικά πια. Η προ προκάτοχος της Οικονομοπούλου τα είχε προτείνει στην @anouliousαπ' ό,τι μας είχε πει πριν πολλά χρόνια, αλλά η προκάτοχός της, η Τσεκούρα είχε διαφωνήσει. Μα και ένας γιατρός από το Αλεξάνδρα που τα έκανε, βγήκε δημόσια και παραδέχτηκε το λάθος του. Τώρα το ότι ο Τσιλιβάκος κι ένας άλλος στη Θεσ/νίκη συνεχίζουν να τα κάνουν οφείλεται ότι στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα απαγορευτεί δια νόμου.

Ναι, κάνουν την εξέταση στο Έλενα, αλλά η Τσεκούρα μου είχε πει ότι δεν είναι πεπεισμένη ότι αποτελούν αιτία αποβολών. Θυμάμαι σε μία κοπέλα από εδώ που είχαν βγει ανεβασμένα και είχε αποβολές ή αποτυχίες (δε θυμάμαι τι από τα 2) είχε πει ότι έχουν συνεργασία με το παν. Θεσσαλίας (μάλλον με τον Κουρέτα) και έχουν ανακαλύψει κάποια διατροφή που βοηθάει. Η κοπέλα δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι, γιατί έμεινε έγκυος και πήγε καλά εκείνη τη φορά. Αυτή είναι η αλήθεια και συμφωνώ μαζί σου ότι την κάνουν την εξέταση, γιατί και σ' εμένα την έκαναν. Απλώς εκεί είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου προτείνουν κάτι επιζήμιο για την υγεία σου.

Λοιπόν πέρασα όλο το προηγούμενο βράδυ διαβάζοντας ό,τι μπόρεσα να βρω σε φόρουμ και μη, ελληνικά και ξένα σάιτ για το ζήτημα των νκ όπως και για την εξέταση Νίκα. Την ιστορία της anoulious την ξεψαχνισα γιατί τα είχε κάνει όλα κυριολεκτικά. Διάβασα ότι της είχαν ωρει και 90κατι ιστοσυμβατοτητα με τον άντρα της και για αυτό της είχε προτείνει κάποια Βαρλα νομίζω στο Έλενας τα αντιπατρικά. Θα κάνω την εξέταση γιατί γενικά είμαι ανοιχτή και ψάχνω αλλά δε σκοπεύω να κάνω υπερβολές. Γενικά το ψάχνω όσο μπορώ, θα δω και την Οικονομοπούλου την Τετάρτη, ήδη την έχω ενημερώσει σχετικά και θα μου πει κι εκείνη τη γνώμη της. Μην αγχώνεσαι για μένα, σκοπεύω να κινηθώ δημόσια έτσι κι αλλιώς, πιο πολύ για να ξεφύγω από την αίσθηση που έχω ώρες ώρες ότι σε βλέπουν όλοι σαν πορτοφόλι. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. 

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Ναι είναι καλά τα 6 ειδικά αν είναι και ώριμα. Επειδή όμως υπάρχει η δυσκολία στο σπέρμα και για να μην υποβάλλεται συνεχώς ο σύντροφος σε βιοψία, κάνε συγκομιδή. Μία και καλή βιοψία να γίνει όταν θα έχεις έναν ικανοποιητικό αριθμό ωαρίων. Στο ενδιάμεσο ανάμεσα στις διεγέρσεις σου, γιατί θέλει κι ένα τρίμηνο κενό, κάνε επιπλέον εξετάσεις. Καμπύλη ζαχάρου ινσουλίνης έχεις κοιτάξει; 

Ναι ναι θα το δω, θα το πω στον γιατρό. Έχω κάνει εξετάσεις. Ήταν καλές απλά λίγο προς τα όρια του υψηλού και μου έδωσε glucophage προληπτικά 

1 hour ago, zouko είπε:

Αφενός, τα 6  μια χαρά είναι, αφετέρου, μην είσαι τόσο σίγουρη οτι τόσα θα είναι τελικά.

Απο την αρχή εως και τον προτελευταίο υπέρηχο μου, 4 μου λέγανε. Στον τελευταίο υπέρηχο της ημέρας της Ovitrelle μου είπαν 7 και τελικά βγάλαμε 10. 

Αχχχ μακάρι να βγάλω και εγώ έστω 10. Τα 6 μου φαίνονται πολύ λίγα 

Διαφημίσεις

Μια χαρά τότε! Συζήτησε το με τον γιατρό! Όμως αν νιώσεις ότι θέλουν να τα κάνουν όλα γρήγορα και άμεσα μην μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις. Το κόστος του να αποτύχεις και να προσπαθήσεις απ'την αρχή θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το να μαζέψεις και να περιμένεις γενικά. Δεν ξέρω, εγώ όταν βλέπω βιασύνη λίγο μπλοκάρω και μου μπαίνουν ψύλλοι στ'αυτια. Δε θα μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος... Οπότε υπομονή κοπέλα μου, θέλουμε ένα και καλό αλλά αν καταλήξεις με μία βλαστοκύστη καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι στενεύουν τα περιθώρια. Κάλλιο γαιδουρόδενε που λέν και στο χωριό μου ..:lol: Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Και περίμενε γενικά να δεις πώς θα πάει. Μπορεί όντως τη μέρα της ωοληψιας να πάρετε πολλά περισσότερα. Δες πως θα πάει και κινήσου αναλόγως.! Θα περιμένουμε νέα σου! Όχι άγχος όμως ε? Υπομονή και καθαρή σκέψη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι ναι θα το δω, θα το πω στον γιατρό. Έχω κάνει εξετάσεις. Ήταν καλές απλά λίγο προς τα όρια του υψηλού και μου έδωσε glucophage προληπτικά 

Αχχχ μακάρι να βγάλω και εγώ έστω 10. Τα 6 μου φαίνονται πολύ λίγα 

Καλα μην νομιζεις πολυ καλα ειναι τα 6! Εγω 12 ειχα κ μονο 2 έφτασαν βλαστοκυστες αχαχαχ οποτε μια χαρα ειναι τ νουμερο σου

3 ώρες πρίν, LittleStars είπε:

Καλημέρα Κάντι! Ζητώ συγγνώμη που "βγαίνω εκτός θέματος", προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά λέει ότι δε μπορείς να δεχτείς μηνύματα.. 

Διαγράφω τωρα  να μου στείλεις 

πρίν από 40 λεπτά , Margeau είπε:

Λοιπόν πέρασα όλο το προηγούμενο βράδυ διαβάζοντας ό,τι μπόρεσα να βρω σε φόρουμ και μη, ελληνικά και ξένα σάιτ για το ζήτημα των νκ όπως και για την εξέταση Νίκα. Την ιστορία της anoulious την ξεψαχνισα γιατί τα είχε κάνει όλα κυριολεκτικά. Διάβασα ότι της είχαν ωρει και 90κατι ιστοσυμβατοτητα με τον άντρα της και για αυτό της είχε προτείνει κάποια Βαρλα νομίζω στο Έλενας τα αντιπατρικά. Θα κάνω την εξέταση γιατί γενικά είμαι ανοιχτή και ψάχνω αλλά δε σκοπεύω να κάνω υπερβολές. Γενικά το ψάχνω όσο μπορώ, θα δω και την Οικονομοπούλου την Τετάρτη, ήδη την έχω ενημερώσει σχετικά και θα μου πει κι εκείνη τη γνώμη της. Μην αγχώνεσαι για μένα, σκοπεύω να κινηθώ δημόσια έτσι κι αλλιώς, πιο πολύ για να ξεφύγω από την αίσθηση που έχω ώρες ώρες ότι σε βλέπουν όλοι σαν πορτοφόλι. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. 

Η βαρλα ηταν η διευθύντρια , βγήκε στην σύνταξη και ανέλαβε η Τσεκούρα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

@Kallo γιατί να απογοητευτείς? Σημασία έχει να γίνουν καλές γονιμοποιήσεις. Κι εγώ που είχα 16 μόνο 2 έγιναν βλαστοκυστες. Εγώ έχω πολυκυστικες γι αυτό και έχω πολλά. Και τώρα δεν μου λέει κάτι το νούμερο που έχω. Σημασία έχει να προχωρήσουν! Καλή επιτυχία:x

πρίν από 19 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλα μην νομιζεις πολυ καλα ειναι τα 6! Εγω 12 ειχα κ μονο 2 έφτασαν βλαστοκυστες αχαχαχ οποτε μια χαρα ειναι τ νουμερο σου

Εγώ είχα 20 ωάρια, τα 8 ώριμα και 4 βλαστοκυστες. Λογικό είναι να σε πιάνει μια κρυάδα στην αρχή, αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μου μου έγραψε την κολπική κρέμα vasclor Υπάρχει καμία που την έχει βάλει; Έχει κάποια παρενέργεια που θα πρέπει να προσέχω λέτε; Μου έδωσε και την εναλλακτική των ενέσεων αλλά δεν τις μπορώ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Lydiakiii είπε:

Εγώ είχα 20 ωάρια, τα 8 ώριμα και 4 βλαστοκυστες. Λογικό είναι να σε πιάνει μια κρυάδα στην αρχή, αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μου μου έγραψε την κολπική κρέμα vasclor Υπάρχει καμία που την έχει βάλει; Έχει κάποια παρενέργεια που θα πρέπει να προσέχω λέτε; Μου έδωσε και την εναλλακτική των ενέσεων αλλά δεν τις μπορώ...

Εγω κανω κ ενέσεις prolutex κ vasclor ..παλια επαιρνα utregestan κ ημουν σαν ζόμπι.Η vasclor δεν εχει καμια παρενέργεια 

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μεγάλη απογοήτευση. Έχω 6 μόνο. Είμαι πολύ χάλια. Θα έρθω πάλι την Δευτέρα για υπέρηχο και μετά θα μου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια 

Κορίτσι μου 6 δεν είναι απογοήτευση, εγώ πάρτι θα έκανα. Αυτό που σε νοιάζει είναι να είναι καλά. Λίγα δεν είναι, μην στεναχωριέσαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Καντι είπε:

Διαγράφω τωρα  να μου στείλεις 

Η βαρλα ηταν η διευθύντρια , βγήκε στην σύνταξη και ανέλαβε η Τσεκούρα.

Ναι μάλλον! Η ιστορία που διάβαζα ήταν γύρω στο '16 νομίζω. Αυτή η κοπέλα είχε πάει και σε κάποιον Οικονόμου φαρμακολογο ο οποίος της βρήκε την ιστοσυμβατοτητα και επειδή ήταν μεγάλο το ποσοστό μίλησε η Βαλμά για αντιπατρικά παρόλο που όλοι έλεγαν όχι και ήδη από τότε θεωρούνταν ξεπερασμένα και αμφίβολα.

1 hour ago, Margeau είπε:

Μια χαρά τότε! Συζήτησε το με τον γιατρό! Όμως αν νιώσεις ότι θέλουν να τα κάνουν όλα γρήγορα και άμεσα μην μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις. Το κόστος του να αποτύχεις και να προσπαθήσεις απ'την αρχή θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το να μαζέψεις και να περιμένεις γενικά. Δεν ξέρω, εγώ όταν βλέπω βιασύνη λίγο μπλοκάρω και μου μπαίνουν ψύλλοι στ'αυτια. Δε θα μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος... Οπότε υπομονή κοπέλα μου, θέλουμε ένα και καλό αλλά αν καταλήξεις με μία βλαστοκύστη καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι στενεύουν τα περιθώρια. Κάλλιο γαιδουρόδενε που λέν και στο χωριό μου ..:lol: Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Και περίμενε γενικά να δεις πώς θα πάει. Μπορεί όντως τη μέρα της ωοληψιας να πάρετε πολλά περισσότερα. Δες πως θα πάει και κινήσου αναλόγως.! Θα περιμένουμε νέα σου! Όχι άγχος όμως ε? Υπομονή και καθαρή σκέψη!

Ναι πρέπει να τα συζητήσω αυτά με τον γιατρό την Δευτέρα. Σίγουρα περιμένω πως και πως να γίνει η διαδικασία αλλά θέλω να γίνει με τις καλύτερες προοπτικές. Αν χρειαστεί να περιμένω λίγο αλλά να έχουμε καλύτερες προοπτικές ας περιμένω δεν με πειράζει 

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Και με αυτές τις δύο βλαστοκυστες έμεινες έγκυος? 

1 hour ago, Linoula είπε:

@Kallo γιατί να απογοητευτείς? Σημασία έχει να γίνουν καλές γονιμοποιήσεις. Κι εγώ που είχα 16 μόνο 2 έγιναν βλαστοκυστες. Εγώ έχω πολυκυστικες γι αυτό και έχω πολλά. Και τώρα δεν μου λέει κάτι το νούμερο που έχω. Σημασία έχει να προχωρήσουν! Καλή επιτυχία:x

Μου είχε πει ο γιατρός στην αρχή ότι στόχευε να βγάλω 20 και μόλις άκουσα το 6 απογοητευτηκα πολύ. Βέβαια έχω ακόμα 4 ενέσεις να κάνω και τα σερπαφαρ που παίρνω. Ελπίζω να βγάλω κι άλλα μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη που θα γίνει η ωοληψια. Σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι πρέπει να τα συζητήσω αυτά με τον γιατρό την Δευτέρα. Σίγουρα περιμένω πως και πως να γίνει η διαδικασία αλλά θέλω να γίνει με τις καλύτερες προοπτικές. Αν χρειαστεί να περιμένω λίγο αλλά να έχουμε καλύτερες προοπτικές ας περιμένω δεν με πειράζει 

Και με αυτές τις δύο βλαστοκυστες έμεινες έγκυος? 

Μου είχε πει ο γιατρός στην αρχή ότι στόχευε να βγάλω 20 και μόλις άκουσα το 6 απογοητευτηκα πολύ. Βέβαια έχω ακόμα 4 ενέσεις να κάνω και τα σερπαφαρ που παίρνω. Ελπίζω να βγάλω κι άλλα μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη που θα γίνει η ωοληψια. Σε ευχαριστώ πολύ 

Ναι ειμαι 6 βδομαδων τωρα κ 2 ημερών.1 κ καλο χρειάζεσαι ..πρεπει χρωμοσωματικα να ειναι καλα που αυτο δεν μπορει να το ξερεις κανεις…κ 20 βλαστοκυστες να εχεις αν χρωμοσωματικα δεν ειναι καλα δεν θα εξελιχθεί 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...