Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια μεγάλη απογοήτευση. Έχω 6 μόνο. Είμαι πολύ χάλια. Θα έρθω πάλι την Δευτέρα για υπέρηχο και μετά θα μου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια 

Kallo μην απογοητεύεσαι! Μπορεί να μη σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να καταψυξετε σκέτα ωάρια αν δεν βρείτε σπέρμα στο δείγμα και να κάνεις ξανά διέγερση με άλλο πρωτόκολλο που μπορεί να σου ταιριάξει περισσότερο. Και όταν θα έχετε μαζέψει αρκετά, τότε να γίνει βιοψία στο σύζυγο. 6 η αλήθεια είναι δεν είναι πολλά για να ρισκάρετε για βιοψία. Βέβαια και μεις 6 είχαμε και πήραμε 4 βλαστοκύστες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ας δώσει δείγμα τη μέρα της ωοληψιας και αν δεν κάνε κατάψυξη ωαρίων. Και πάλι διέγερση. Εγώ αυτό θα προτεινατ! Λύσεις υπάρχουν! Μόνο μην απελπίζεται!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια μεγάλη απογοήτευση. Έχω 6 μόνο. Είμαι πολύ χάλια. Θα έρθω πάλι την Δευτέρα για υπέρηχο και μετά θα μου πει ποτε θα γίνει η ωοληψια 

Καλημερα σου! Πρωτα πρωτα 6 δεν ειναι χαλια, ειναι μια χαρα. Και μχρι τη Δευτερα μπορει να δειτε και αλλα που σημερα δεν φαινονται. Περιπου 2χλ την ημερα μεγαλωνουν.

Περιπου ποτε θα πας για ωοληψια? Το μοναδικο δικο μου ωαριο εμφανιστηκε Τεταρτη και σαββατο ηταν γεματο!

πρίν από 4 λεπτά , Margeau είπε:

Kallo μην απογοητεύεσαι! Μπορεί να μη σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να καταψυξετε σκέτα ωάρια αν δεν βρείτε σπέρμα στο δείγμα και να κάνεις ξανά διέγερση με άλλο πρωτόκολλο που μπορεί να σου ταιριάξει περισσότερο. Και όταν θα έχετε μαζέψει αρκετά, τότε να γίνει βιοψία στο σύζυγο. 6 η αλήθεια είναι δεν είναι πολλά για να ρισκάρετε για βιοψία. Βέβαια και μεις 6 είχαμε και πήραμε 4 βλαστοκύστες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ας δώσει δείγμα τη μέρα της ωοληψιας και αν δεν κάνε κατάψυξη ωαρίων. Και πάλι διέγερση. Εγώ αυτό θα προτεινατ! Λύσεις υπάρχουν! Μόνο μην απελπίζεται!

Τι κανεις κοριτσι εσυ? Δεν βρεθηκαμε τελικα την Τεταρτη, πηγα πρωι πρωι εδωσα αιμα και εφυγα....Αποτελεσματα τωρα θα αργησουν πολυ...

25 minutes ago, Kallo said:

Κορίτσι μου 6 δεν ειναι τόσο κακό νούμερο αν ειναι όλα ώριμα. Και υπάρχει και πάντα το περιθώριο να δείτε και αλλα στην πορεία. Το μόνο πρόβλημα ειναι να μην γίνει βιοψία τσάμπα αλλά θα σας πει ο γιατρός τι πρεπει να κάνετε 

eardp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Eternity είπε:

Κατερίνα μου ευχαριστώ πολύ! Την έκανα νωρίς το πρωί όμως θα βγει μου είπαν κατά τις 2. Εγώ στις 4 τελειώνω δουλειά οπότε θα σας πω τότε. Πολύ όνειρο χτες... αυπνη είμαι αν και ήρεμη να δεχτώ το κουλουράκι μου. 

Εγω θα ευχηθώ καλη επιτυχία με ενα τεραστιο νουμερο χοριακης ! Ετσι να ξαφνιαστης γιατι ησουν αρνητική :P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Margeau είπε:

Πολύ ωραία η λύση σου. Θα την πω στον γιατρό την Δευτέρα. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και πιστεύω ότι ο γιατρός θα μου πει να προχωρήσουμε και με αυτά γιατί μου λέει εντάξει ένα εμβρυο θέλουμε μην απογοητεύεσαι. Πφφφφ εγώ έχω στεναχωρηθει πολύ 

πρίν από 24 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημερα σου! Πρωτα πρωτα 6 δεν ειναι χαλια, ειναι μια χαρα. Και μχρι τη Δευτερα μπορει να δειτε και αλλα που σημερα δεν φαινονται. Περιπου 2χλ την ημερα μεγαλωνουν.

Περιπου ποτε θα πας για ωοληψια? Το μοναδικο δικο μου ωαριο εμφανιστηκε Τεταρτη και σαββατο ηταν γεματο!

Τι κανεις κοριτσι εσυ? Δεν βρεθηκαμε τελικα την Τεταρτη, πηγα πρωι πρωι εδωσα αιμα και εφυγα....Αποτελεσματα τωρα θα αργησουν πολυ...

Θα πάω την Δευτέρα να με δει πάλι και θα δει λέει. Μπορεί Τετάρτη ή Πέμπτη. Απλά είδε ότι εμένα δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα 

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου 6 δεν ειναι τόσο κακό νούμερο αν ειναι όλα ώριμα. Και υπάρχει και πάντα το περιθώριο να δείτε και αλλα στην πορεία. Το μόνο πρόβλημα ειναι να μην γίνει βιοψία τσάμπα αλλά θα σας πει ο γιατρός τι πρεπει να κάνετε 

Ναι θα πάει ο σύντροφός μου την Δευτέρα να δώσει ένα δείγμα να δούμε το γίνεται 

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Kallo είπε:

Κοριτσάκι μου 6 είναι ένας καλός αριθμός ..κ όπως λέει ο γιατρός μου...εμείς ένα χρειαζόμαστε....σκέψου θετικά έχεις 6....θα μπορούσες να μην έχεις τίποτα...και στα λέω εγώ που κ εγώ 6 ωοθυλάκια βλέπανε κ τελικά πήραν όντως 6 ωάρια..στην αρχή στεναχωριομουνα γιατί άκουγα αλλά κορίτσια με 15 και 20 κ έλεγα εγώ που πάω με αυτά...αλλά θα μπορούσε να μην έκανα κ κανένα ...αυτό μου έλεγε ο άντρας μου...έχουμε 6 μου έλεγε με περιφανεια κ μαζί με αυτόν εγώ σιγά σιγά χαιρομουνα...σκέψου θετικά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Kallo είπε:

Πολύ ωραία η λύση σου. Θα την πω στον γιατρό την Δευτέρα. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και πιστεύω ότι ο γιατρός θα μου πει να προχωρήσουμε και με αυτά γιατί μου λέει εντάξει ένα εμβρυο θέλουμε μην απογοητεύεσαι. Πφφφφ εγώ έχω στεναχωρηθει πολύ 

Θα πάω την Δευτέρα να με δει πάλι και θα δει λέει. Μπορεί Τετάρτη ή Πέμπτη. Απλά είδε ότι εμένα δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα 

Πολύ καλά ειναι τα 6. Παρα πολυ καλά. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 37 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι είναι καλά τα 6 ειδικά αν είναι και ώριμα. Επειδή όμως υπάρχει η δυσκολία στο σπέρμα και για να μην υποβάλλεται συνεχώς ο σύντροφος σε βιοψία, κάνε συγκομιδή. Μία και καλή βιοψία να γίνει όταν θα έχεις έναν ικανοποιητικό αριθμό ωαρίων. Στο ενδιάμεσο ανάμεσα στις διεγέρσεις σου, γιατί θέλει κι ένα τρίμηνο κενό, κάνε επιπλέον εξετάσεις. Καμπύλη ζαχάρου ινσουλίνης έχεις κοιτάξει; 

1 hour ago, Chris_V είπε:

Εγώ ήμουν ένα δίωρο εκεί, 9-11, αραχτή στην καρεκλιτσα με το βιβλιαράκι μου. Στο ενδοκρινολογικό ήμουν. Μπορεί και να ειδωθηκαμε. Φορούσα ένα άσπρο φόρεμα μακρύ σα να ξεφύτρωσα από "τα ψάθινα καπέλα"... Λολ. Στην κοσμάρα μου είμαι!:lol:

πρίν από 11 λεπτά , Margeau είπε:

Ναι είναι καλά τα 6 ειδικά αν είναι και ώριμα. Επειδή όμως υπάρχει η δυσκολία στο σπέρμα και για να μην υποβάλλεται συνεχώς ο σύντροφος σε βιοψία, κάνε συγκομιδή. Μία και καλή βιοψία να γίνει όταν θα έχεις έναν ικανοποιητικό αριθμό ωαρίων. Στο ενδιάμεσο ανάμεσα στις διεγέρσεις σου, γιατί θέλει κι ένα τρίμηνο κενό, κάνε επιπλέον εξετάσεις. Καμπύλη ζαχάρου ινσουλίνης έχεις κοιτάξει; 

Εγώ ήμουν ένα δίωρο εκεί, 9-11, αραχτή στην καρεκλιτσα με το βιβλιαράκι μου. Στο ενδοκρινολογικό ήμουν. Μπορεί και να ειδωθηκαμε. Φορούσα ένα άσπρο φόρεμα μακρύ σα να ξεφύτρωσα από "τα ψάθινα καπέλα"... Λολ. Στην κοσμάρα μου είμαι!:lol:

8.30 ειχα φυγει....ενδοκρινολογο πηρες ραντεβου μονη ή σε παρεπεμωε η Οικονομοπουλου? Οι αιματολογικες που σου εκανε εχουν βγει? 

Θα ηθελα και εγω να δω τι γινεται με ορμονες και κυριως με προγεστερονη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω να βγουν οι εξετασεις που μου εκανε πρωτα.

58 minutes ago, Kallo said:

Αφενός, τα 6  μια χαρά είναι, αφετέρου, μην είσαι τόσο σίγουρη οτι τόσα θα είναι τελικά.

Απο την αρχή εως και τον προτελευταίο υπέρηχο μου, 4 μου λέγανε. Στον τελευταίο υπέρηχο της ημέρας της Ovitrelle μου είπαν 7 και τελικά βγάλαμε 10. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

8.30 ειχα φυγει....ενδοκρινολογο πηρες ραντεβου μονη ή σε παρεπεμωε η Οικονομοπουλου? Οι αιματολογικες που σου εκανε εχουν βγει? 

Θα ηθελα και εγω να δω τι γινεται με ορμονες και κυριως με προγεστερονη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω να βγουν οι εξετασεις που μου εκανε πρωτα.

Άσε έχω τρελαθεί στις αιμοληψιες! Ενδοκρινολόγο είδα την προηγούμενη βδομάδα και το Σάββατο έκανα ορμονικό έλεγχο 3η μέρα της περιόδου. Τετάρτη πήγα για τις καμπύλες που μου τις είχε γράψει η Οικονομοπούλου τον Μάιο αλλά δεν τις έκανα γιατί είχα ήδη ξεκινήσει διέγερση. Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού με γυναικολόγο στο Έλενας πάλι να δουν το ενδομήτριο και να με βάλουν σε λίστα αναμονής για υστεροσκοπηση γιατί πάω για την τέταρτη μάλλον αλλά δημόσια αυτή τη φορά. Το πορτοφόλι τρύπησε! :lol: και την Τετάρτη επίσης θα δω και την Οικονομοπούλου! Γενικώς ένα τρεξιματακι! Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

Τις εξετάσεις της Οικονομοπούλου τις είχα κάνει τον Απρίλιο, τον μήνα πριν τη διέγερση και τα αποτελέσματα βγήκαν Μάιο, λίγο μετά που ξεκίνησα. Μου έκαναν πολύ αναλυτικό έλεγχο αλλά ήδη είχα κάνει πολλές εξετάσεις θρομβοφιλιας και αυτοανοσων από πέρσι, γιατί έχει η μητέρα μου αυτοανοσο και είναι και γιατρός και μου τις είχε γράψει εκείνη. Βγήκε στη σύνταξη όμως τον Σεπτέμβριο και τώρα πρέπει να πηγαίνω πραγματικά στους γιατρούς να μου γράφουν εξετάσεις!:lol:

πρίν από 16 λεπτά , Margeau είπε:

Άσε έχω τρελαθεί στις αιμοληψιες! Ενδοκρινολόγο είδα την προηγούμενη βδομάδα και το Σάββατο έκανα ορμονικό έλεγχο 3η μέρα της περιόδου. Τετάρτη πήγα για τις καμπύλες που μου τις είχε γράψει η Οικονομοπούλου τον Μάιο αλλά δεν τις έκανα γιατί είχα ήδη ξεκινήσει διέγερση. Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού με γυναικολόγο στο Έλενας πάλι να δουν το ενδομήτριο και να με βάλουν σε λίστα αναμονής για υστεροσκοπηση γιατί πάω για την τέταρτη μάλλον αλλά δημόσια αυτή τη φορά. Το πορτοφόλι τρύπησε! :lol: και την Τετάρτη επίσης θα δω και την Οικονομοπούλου! Γενικώς ένα τρεξιματακι! Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

Τις εξετάσεις της Οικονομοπούλου τις είχα κάνει τον Απρίλιο, τον μήνα πριν τη διέγερση και τα αποτελέσματα βγήκαν Μάιο, λίγο μετά που ξεκίνησα. Μου έκαναν πολύ αναλυτικό έλεγχο αλλά ήδη είχα κάνει πολλές εξετάσεις θρομβοφιλιας και αυτοανοσων από πέρσι, γιατί έχει η μητέρα μου αυτοανοσο και είναι και γιατρός και μου τις είχε γράψει εκείνη. Βγήκε στη σύνταξη όμως τον Σεπτέμβριο και τώρα πρέπει να πηγαίνω πραγματικά στους γιατρούς να μου γράφουν εξετάσεις!:lol:

Χαχαχα εχω δρομο δλδ ακομη!

Τεταρτη παω να δω Δρακακη στο Αττικο να κανει υπερηχο και να δει μητρα και ωοθηκες και ξανα με Οικονομοπουλου μετα τις διακοπες της.

Θα δω μηπως κανω μονο προγεστερονη μετα την ωορηξια, θα το συζητησω με τον γυναικολογο.  Εχω πολυ καλη σχεση με το σωμα μου και το "ακουω" καλα, και εχω την εντυπωση οτι μετα απο την αφαιρεση του πολυποδα και κατι κυστες που ειχα πρεπει να ειναι πεσμενη η προγεστερονη...δεν ξαναμπηηκα σε σειρα...

ειδομεν... εχω δρομο ακομη μεχρι τις 20 Ιουλιου που παω διακοπες!

Εχουμε να κανουμε και καρυοτυπο εμεις την αλλη εβδομαδα - σημερα επρεπε αλλα ακομη μελανιες εχω στα χερια....

Προγεστερόνη έχω κι εγώ 21 μέρα του κύκλου να κάνω. Δες την αυτή την εξέταση. Επίσης δεν ξέρω αν το ανέφερα πήγαμε για μια δεύτερη γνώμη σε άλλο γιατρό και μου έκανε υπέρηχο. Τα βρήκε όλα καλά αλλά ήμουν 7η μέρα του κύκλου και το ενδομήτριο ήταν λεπτό ακόμα οπότε μου είπε ότι δεν ήταν αξιόπιστη αυτή η εικόνα. Και δεδομένου του ιστορικού μάλλον πράγματι προληπτικά ια κάνω υστεροσκοπηση πριν την επόμενη εμβρυομεταφορα. Αλλά είπα, θα πάω δημόσια. Επίσης μου ζήτησε να κάνω τα νκ κύτταρα και επανάληψη στα ανα που ειχα θετικά και anti DNA. Με έστειλε Ευαγγελισμό για αυτές τις εξετάσεις. Πήρα τηλέφωνο στο ανοσολογικό, τους παρακάλεσα λίγο και θα κάνω και αυτή την αιμοληψία την Τρίτη που έρχεται. Ολα μαζί να τελειώνω! Έχω κι έναν γάμο στα σκαριά!:lol:

πρίν από 46 λεπτά , Pagor είπε:

Κοριτσάκι μου 6 είναι ένας καλός αριθμός ..κ όπως λέει ο γιατρός μου...εμείς ένα χρειαζόμαστε....σκέψου θετικά έχεις 6....θα μπορούσες να μην έχεις τίποτα...και στα λέω εγώ που κ εγώ 6 ωοθυλάκια βλέπανε κ τελικά πήραν όντως 6 ωάρια..στην αρχή στεναχωριομουνα γιατί άκουγα αλλά κορίτσια με 15 και 20 κ έλεγα εγώ που πάω με αυτά...αλλά θα μπορούσε να μην έκανα κ κανένα ...αυτό μου έλεγε ο άντρας μου...έχουμε 6 μου έλεγε με περιφανεια κ μαζί με αυτόν εγώ σιγά σιγά χαιρομουνα...σκέψου θετικά!!!

Και ο δικός μου ο γιατρός αυτό είπε. Μην αγχώνεσαι ένα εμβρυο θέλουμε. Αλλά εγώ απογοητευτηκα γιατί περίμενα να βγάλω πιο πολλά 

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Πολύ καλά ειναι τα 6. Παρα πολυ καλά. 

Περίμενα να βγάλω πιο πολλά γι αυτό απογοητευτηκα 

On 16/6/2022 at 1:09 ΜΜ, Margeau είπε:

Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Απλώς αν μπεις στο 1535 να κλείσεις ραντεβού με το Έλενας έχει και ιατρείο-εξεταση για αντιπατρικά αντισώματα. Και η ίδια η Οικονομοπούλου μου έκανε σχετικές εξετάσεις. Αν δεν πίστευαν σε όλα αυτά πιστεύεις θα τα έκαναν? Άλλο το τι προτείνουν αν όντως μια γυναίκα βρεθεί με ανεβασμένα νκ κύτταρα. Μπορεί να προτείνουν διατροφή ή κάτι λιγότερο παρεμβατικό. Πάντως τα ψάχνουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

Όχι, όχι, δεν κάνουν θεραπεία με αντιπατρικά πια. Η προ προκάτοχος της Οικονομοπούλου τα είχε προτείνει στην @anouliousαπ' ό,τι μας είχε πει πριν πολλά χρόνια, αλλά η προκάτοχός της, η Τσεκούρα είχε διαφωνήσει. Μα και ένας γιατρός από το Αλεξάνδρα που τα έκανε, βγήκε δημόσια και παραδέχτηκε το λάθος του. Τώρα το ότι ο Τσιλιβάκος κι ένας άλλος στη Θεσ/νίκη συνεχίζουν να τα κάνουν οφείλεται ότι στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα απαγορευτεί δια νόμου.

Ναι, κάνουν την εξέταση στο Έλενα, αλλά η Τσεκούρα μου είχε πει ότι δεν είναι πεπεισμένη ότι αποτελούν αιτία αποβολών. Θυμάμαι σε μία κοπέλα από εδώ που είχαν βγει ανεβασμένα και είχε αποβολές ή αποτυχίες (δε θυμάμαι τι από τα 2) είχε πει ότι έχουν συνεργασία με το παν. Θεσσαλίας (μάλλον με τον Κουρέτα) και έχουν ανακαλύψει κάποια διατροφή που βοηθάει. Η κοπέλα δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι, γιατί έμεινε έγκυος και πήγε καλά εκείνη τη φορά. Αυτή είναι η αλήθεια και συμφωνώ μαζί σου ότι την κάνουν την εξέταση, γιατί και σ' εμένα την έκαναν. Απλώς εκεί είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου προτείνουν κάτι επιζήμιο για την υγεία σου.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...