Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Με το καλο η αυχενική!!! Ποσο γρηγορα περασαν οι βδομαδες ε;! Εγω buscopan εχω μονο εκεινο που παίρνουμε οταν κανουμε σαλπιγγογραφια το plus νομιζω 500ρι ειναι

Α δεν ξέρω γτ δεν έπαιρνα γενικά buscopan, εγω ημουν λάτρης του ponstan αλλά δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη νομίζω! 

Ναι τη Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα μπω 13η εβδοαμδα.ελπιζω να είναι όλα καλά και να μην έχει και τπτ το KFC μου στην αυχενική. Ο γιατρός είπε λόγω ηλικίας είναι ευνοϊκή  η κατάσταση. Θα δούμε! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

κορίτσια σήμερα έγινε απολύμανση στην πολυκατοικία. Ήρθε ο άνθρωπος να πληρωθεί κ όπως άνοιξα την πόρτα με πήρε η μπόχα απ’ το φάρμακο. Εν τω μεταξύ δεν είχα προλάβει να φάω κάτι κ φοβάμαι ότι το φάρμακο μπορεί να με πείραξε γιατί ζαλίστηκα αλλά οι ζαλάδες μου είναι ψιλοσυνηθισμένες κ δεν είμαι σίγουρη πως ήταν απ’ αυτό.

Φοβάμαι κυρίως για το έμβρυο. Μπορεί να το έβλαψαν αυτές οι 2-3 εισπνοές που πήρα μέχρι να πληρώσω τον άνθρωπο που έκανε την απολύμανση; Να σκάσω είμαι :confused:

3 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου ούτε εγώ έκανα το πλήρες πακέτο του νιπτ!!Απλά επειδή συμμετείχα σε μια έρευνα πήρα απαντήσεις για τα 3 βασικά σύνδρομα (18, 21 και το down)!!Επίσης ίδια ηλικία με σένα έχω!!Εμένα μου  βγήκε πολύ καλή η αυχενική!!Το ποσοστό μου για down ηταν 1 στις 3766, και είπαμε να μην το κάνουμε!!Θέλαμε 550 ευρώ!!Έχεις κάνει β επιπέδου? Εγω έκανα πριν 3 μέρες και κάπως λίγο ηρέμησα γιατί όλα πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρχε κάτι το ανησυχητικό μου είπε ο γιατρός!!!Όταν θα κάνεις β επιπέδου επειδη είναι πιο πλήρης έλεγχος και ελέγχονται όλα τα όργανα του μωρού θα ηρεμήσεις,!!!

Καλημέρα Γιούλη και ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ίδια ποσοστά έχουμε στην αυχενική,εμενα βγηκε 1/3680. Επίσης,σε όλους τους υπερήχους που κανω στο γυναικολόγο μου,είμαι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια και μου λέει ότι όλα πηγαίνουν τέλεια. Απλά εγώ αγχωνομαι τώρα,επειδή β επιπέδου θα κάνω σε 3 βδομάδες και δεν ξέρω τι θα δείξει...Να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου και με το καλό σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Αχ ρε κοριτσια  πανω που ειχε  σταματήσει η αιμοραγια απο την Τρίτη .Σημερα πριν λιγο ξανα ειχα σταγονες κόκκινες …:(

γιατί να σου συμβαίνει τώρα αυτό; Ο γιατρός τι σου είπε; Προγεστερόνη σου δίνει αν θυμάμαι καλά, μήπως να την αυξήσει; Ξάπλωσε καλύτερα, μην πολυκινείσαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα,

κορίτσια σήμερα έγινε απολύμανση στην πολυκατοικία. Ήρθε ο άνθρωπος να πληρωθεί κ όπως άνοιξα την πόρτα με πήρε η μπόχα απ’ το φάρμακο. Εν τω μεταξύ δεν είχα προλάβει να φάω κάτι κ φοβάμαι ότι το φάρμακο μπορεί να με πείραξε γιατί ζαλίστηκα αλλά οι ζαλάδες μου είναι ψιλοσυνηθισμένες κ δεν είμαι σίγουρη πως ήταν απ’ αυτό.

Φοβάμαι κυρίως για το έμβρυο. Μπορεί να το έβλαψαν αυτές οι 2-3 εισπνοές που πήρα μέχρι να πληρώσω τον άνθρωπο που έκανε την απολύμανση; Να σκάσω είμαι :confused:

Καλημέρα και σε σένα! Το ίδιο έπαθα και εγώ όταν είχα σφουγγαρισει το σπίτι με χλωρίνη στις αρχές της εγκυμοσύνης. Ζαλιζομουν,ανακατευομουν και ένιωθα πως έκανα κακό στο μωρό. Το είπα στο γιατρό και με καθησυχασε,απλά μου είπε να μην έρχομαι σε επαφή με χημικά όπως : χλωρινη,κεζαπ,αμμωνία και να καθαρίζω με καθαριστικά που έχουν πιο ήπια μυρωδιά 

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

γιατί να σου συμβαίνει τώρα αυτό; Ο γιατρός τι σου είπε; Προγεστερόνη σου δίνει αν θυμάμαι καλά, μήπως να την αυξήσει; Ξάπλωσε καλύτερα, μην πολυκινείσαι

Τωρα μου απαντησε κ μ λεει μην ανησυχεις ειναι απο τ αιμάτωμα …ετσι κ αλλιως τοσες μερες μονο στο κρεββατι ξαπλωμενη ειμαι χαχαχα δεν κανω τπτ..χθες μιλησα κ μ την Λευκού κ μ ειπε αν ξανα εχω αιμοραγια να δουμε κ το θεμα μ τις αντιπηκτικές μηπως τις σταματήσουμε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα και σε σένα! Το ίδιο έπαθα και εγώ όταν είχα σφουγγαρισει το σπίτι με χλωρίνη στις αρχές της εγκυμοσύνης. Ζαλιζομουν,ανακατευομουν και ένιωθα πως έκανα κακό στο μωρό. Το είπα στο γιατρό και με καθησυχασε,απλά μου είπε να μην έρχομαι σε επαφή με χημικά όπως : χλωρινη,κεζαπ,αμμωνία και να καθαρίζω με καθαριστικά που έχουν πιο ήπια μυρωδιά 

Εγώ αν είναι να καθαρίσω έχω αγοράσει οικολογικά καθαριστικά κ πάντα φοράω μάσκα κ γάντια για να κάνω αυτές τις δουλειές. Να πω την αλήθεια από τότε που έμεινα έγκυος φέρνω γυναίκα κ μου καθαρίζει το σπίτι. Ούτως ή άλλως ο γιατρός μου είχε πει να μην πολυκινούμαι κ φοβόμουν να καθαρίζω το μπάνιο κ να σηκώνω κουβάδες οπότε προτίμησα να πληρώνω 30€ 2 φορές το μήνα. Έχω κ την σκούπα ρομπότ την οποία βάζω κάθε μέρα κ ο άντρας μου σφουγγαρίζει 1-2 φορές τη βδομάδα με καυτό νερό. Τώρα όμως την πάτησα σα χαζή, ίσως δεν περίμενα ότι θα μου ερχόταν το φάρμακο μόλις άνοιξα την πόρτα. Βέβαια από την άλλη σκέφτομαι ότι τόσες έγκυες έχουν εισπνεύσει πράγματα που δεν πρέπει.. Τι να πω.. Ελπίζω να είμαι υπερβολική.. :sad:

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Νομιζω οτι δικαιολογούνται οι υψηλές τιμές.οπως γράφεις λόγω διέγερσης. Κοιταξα τα δικά μου ηταν 0,57 την μερα της ovitrelle Kai 77 την μερα της μεταφοράς. Χωρις καθόλου φαρμακα οποτε μια χαρα ήσουν.

Καλημέρα Κάντι! Ζητώ συγγνώμη που "βγαίνω εκτός θέματος", προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά λέει ότι δε μπορείς να δεχτείς μηνύματα.. 

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τωρα μου απαντησε κ μ λεει μην ανησυχεις ειναι απο τ αιμάτωμα …ετσι κ αλλιως τοσες μερες μονο στο κρεββατι ξαπλωμενη ειμαι χαχαχα δεν κανω τπτ..χθες μιλησα κ μ την Λευκού κ μ ειπε αν ξανα εχω αιμοραγια να δουμε κ το θεμα μ τις αντιπηκτικές μηπως τις σταματήσουμε 

Πάλι καλά, οι γιατροί δεν φαίνεται να ανησυχούν, αυτό είναι πολύ καλό. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Πάλι καλά, οι γιατροί δεν φαίνεται να ανησυχούν, αυτό είναι πολύ καλό. 

Χθες η λευκού μ ειπε οτι σ περίπτωση που εχω ξανα αιμοραγια να σκεφτούμε να κόψουμε την αντιπηκτική γιατι δεν εχω καποιο ιστορικό κ δεν ειναι αναγκαία..το συζήτησα μ το γιατρο μ κ μ ειπε πως θα ηθελε κ ο ιδιος να κόψουμε για λιγο τις αντιπηκτικές 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπισκοτάκι αν και δεν ξέρω απο προσωπική εμπειρία, έχω διαβάσει τόσες κοπέλες εδώ μέσα να λένε οτι είχαν πόνους περιόδου στην εγκυμοσυνη που νομίζω δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

@Eternity καλή επιτυχία!! Περιμένουμε νέα σου!

Κατερίνα μου ευχαριστώ πολύ! Την έκανα νωρίς το πρωί όμως θα βγει μου είπαν κατά τις 2. Εγώ στις 4 τελειώνω δουλειά οπότε θα σας πω τότε. Πολύ όνειρο χτες... αυπνη είμαι αν και ήρεμη να δεχτώ το κουλουράκι μου. 

12 minutes ago, Eternity said:

Κατερίνα μου ευχαριστώ πολύ! Την έκανα νωρίς το πρωί όμως θα βγει μου είπαν κατά τις 2. Εγώ στις 4 τελειώνω δουλειά οπότε θα σας πω τότε. Πολύ όνειρο χτες... αυπνη είμαι αν και ήρεμη να δεχτώ το κουλουράκι μου. 

Να ξέρεις αν βγει θετικό, θα σε ρωταω μετά τι κάνει το κουλουράκι σου (αλλά όχι από την κουλούρα :P
Περιμένω με αγωνία. Ολη μου η θετική σκέψη μαζί σου. 

• Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Λογικο να εισαι αυπνη....

Σου ευχομαι ολοψυχα ενα μεγαλο νουμερο σημερα να ξεγνοιασεις για λιγακι να χορτασεις υπνο!

Φιλια πολλα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...