Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου...δλδ είχες τόσο καλό ποσοστό στην αυχενική και τελικά ήταν down? Πραγματικά απίστευτο..Σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις ενα υγιέστατο μπεμπακι❤️

Ο γυναικολόγος μου πάντως σε όλους τους υπερήχους που μου κάνει μετρήσεις,μου λέει πως η μπέμπα είναι πολύ καλά,όλοι οι δείκτες σε φυσιολογικά επίπεδα. Μάλιστα είναι σίγουρος πως η β επιπέδου θα είναι μια χαρά και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι. Η τροφοβλάστη πως γίνεται?Είναι σαν την αμνιοπαρακέντηση?

Η τροφοβλάστη γίνεται με λήψη υλικού από τον πλακούντα και έχει το πλεονέκτημα ότι γίνεται νωρίτερα από την αμνιοπαρακέντηση όποτε αν κάτι βρεθεί διακόπτεται η εγκυμοσύνη πιο πρώιμα. Σπάνια μπορεί να μην δώσει αποτελεσμα κ να χρειαστεί κ αμνιοπαρακέντηση.

Καλά ναι ήταν τελείως αναπάντεχο. Σ ευχαριστώ πολύ!! Και σε σένα εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Linoula είπε:

Το nipt είναι μια εξέταση που ανιχνεύει στο αίμα των εγκύων θραύσματα DNA του εμβρύου και δίνει εκτίμηση κινδύνου για το down και 2 ακόμα τρισωμιες σε μεγάλο ποσοστό κάπου 99% όχι 100% δεν είναι δηλαδή διαγνωστικη. Κάθε γυναικολόγος καταλαβαίνω ότι ακολουθεί διαφορετική τακτική. Υπάρχουν αυτοί που την ζητούν σε όλες τις γυναίκες πάνω από κάποια ηλικία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της αυχενικής, άλλοι που αν η αυχενική είναι οκ δεν την στέλνουν και άλλοι που από μια ηλικία κι έπειτα θεωρούν ότι καλό είναι να γίνεται τροφοβλαστη που είναι μεν επεμβατική αλλά διαγνωστική όχι μόνο για down αλλά για πολλά πολλά ακόμα όποτε το nipt δεν έχει κανένα νόημα. 

Εγώ δεν είμαι προφανώς ο κανόνας αλλά η εξαίρεση που ενώ η αυχενική ήταν καλή δηλ. μου έδινε για down ένα ποσοστό 1:2000 περίπου τελικά στην τροφοβλάστη ήταν down. 

Δεν ξέρω κορίτσια δεν θέλω να δημιουργήσω άγχος σε καμία εγκυουλα όλα καλά πάνε στην πλειοψηφία αλλά σε μεγαλύτερες ηλικίες αφού υπάρχει η δυνατότητα με την τροφοβλάστη να βρεθεί έγκαιρα από την 10η εβδομάδα κπ συνδρομο γιατί ν μην επιλέγεται; Όταν γίνεται από γιατρό αξιόπιστο η πιθανότητα αποβολής σχεδόν μηδενίζεται. 

Εννοείται βέβαια ότι πολλές έγκυες σκέφτονται και το κόστος και τις πιθανότητες. Είναι γεγονός ότι το πιθανότερο είναι να είναι όλα καλά. Εγώ απλά δεν πιστεύω στις πιθανότητες. Αν σου τύχει είσαι το 100%!

Εντάξει οκ τώρα διάβασα τα μηνύματα σου. Να μην αγχωθεις και με αυτά που έγραψα πιο πάνω. Καλό ποσοστό έχεις! Και πραγματικά οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πολύ μικρές!!!

Εχω ακριβώς την ιδια αποψη. Αν εμένα έγκυος τώρα θα έκανα σίγουρα αμνιο ή τροφοβλαστη. Το νιπτ ο γιατρός μου δεν το προτείνει. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Εσυ έχεις σούπερ ποσοστό και εγώ 37 είμαι,βλέπω το δικό μου το 1/3680 και αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να κάνω τελικά το νιπτ...Αν ήταν πιο λογική η τιμή σίγουρα θα το είχα κάνει,αλλά και εμένα κάπου τόσο μου είχαν πει και μου φάνηκε εξωφρενικό! Ήδη πλήρωσα σχεδόν 500 ευρώ για τις εξετάσεις της θρομβοφιλιας(λόγω του ότι είμαι ανασφαλιστη). Άμα σου πω τώρα ότι έχω αγχωθει θα με πιστέψεις?:unsure:

Το ποσοστό σου είναι καλό! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

• Ευχαριστώ 2

tvXOp2.png

1 hour ago, Eternity είπε:

Αχχχχχ εμένα έπεσαν να με φάνε η μάνα μου, η πεθερά μου και βάζανε φυτιλιες και στον άντρα μου! Τους το ξέκοψα! Μέχρι και στον άντρα μου του είπα ότι έτσι και σε πείσουν να ξέρεις θα πάω με δότη! Μην αγχώνεσαι, μεχρι να κάνεις την 1η ένεση είναι και να το πάρει απόφαση. Το βασικό είναι να μη χαλάει η δική σου ψυχολογία (εντάξει... και η δική του μόλις δώσει σπέρμα αλλά έως τότε νομίζω θα έχει συνέλθει) 

100% είσαι μόνο όταν γεννηθεί ή αν έκανες αμνιοπαρακεντηση. Εγώ όμως δε θα ρίσκαρα με τέτοιες τιμές να έχω ένα υγιές παιδί και να το χάσω. Να μην αγχώνεσαι, είναι όλα μια χαρά! 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου, ελπίζω να συνέλθει άμεσα

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Και μένα είναι χάλια, πολύ πιο χάλια από την πρώτη φορά γιατί ήταν και οι ενέσεις της διέγερσης. Και αργούν πολύ εμένα να φύγουν οι μελανιές, έχω ακόμα μία από την 1η φορά φαντάσου 

@kateriiina25 @EternityΚαλά αποτελέσματα κορίτσια με αισιοδοξία. 

Όσο για τις μελανιές διάβασα ότι το αλουμινονερο και το λάδι αρνικας  βοηθάει πολύ, το βρίσκεις στο φαρμακείο. Για ψάξτε το λίγο 

• Ευχαριστώ 2

17 minutes ago, Αγάπ said:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου, ελπίζω να συνέλθει άμεσα

@kateriiina25 @EternityΚαλά αποτελέσματα κορίτσια με αισιοδοξία. 

Όσο για τις μελανιές διάβασα ότι το αλουμινονερο και το λάδι αρνικας  βοηθάει πολύ, το βρίσκεις στο φαρμακείο. Για ψάξτε το λίγο 

Ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου και για τις ευχές και για τις πληροφορίες. Για το αλουμινόνερο το έχω ακούσει κι εγώ. Θα πάρω να δοκιμάσω

eardp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Πριν την ωοληψία ήταν 1.8 και την μέρα της ετ ήταν 268. Σίγουρα λόγω διέγερσης γιατί σε κανέναν άλλο μου κύκλο δεν είχα τέτοιες τιμές. Διάβασα ότι δεν αποκλείει εγκυμοσύνη απλώς μειώνει κάπως τις πιθανότητες εμφύτευσης γιατί επηρεάζει το ενδομήτριο. Όμως διάβασα κιόλας ότι η ετ ακυρώνεται όταν η τιμή είναι υψηλή χωρίς διέγερση, με διέγερση μπορεί να είναι φυσιολογικό και να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, δεν ξέρω 

Εγώ θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να βγει θετική και να αλλάξεις αμέσως διάθεση!!! Και για τις δυο μας το εύχομαι αλλά έστω και για μία από τις δύο γιατί τόσο καιρό πήγαιναν τόσο καλά τα ποσοστά στο φόρουμ, γεμίσαμε εγκύους και τώρα θα χαλάσουμε τα νούμερα γαμώτο :rolleyes: Κι εγώ σήμερα πήγα σούπερ μάρκετ και μεγάλη βόλτα για περπάτημα, όλα τα φάρμακα τα παίρνω εντελώς τυπικά και έκανα κουβέντα με τον άντρα μου για τα επόμενα βήματα. 

Νομιζω οτι δικαιολογούνται οι υψηλές τιμές.οπως γράφεις λόγω διέγερσης. Κοιταξα τα δικά μου ηταν 0,57 την μερα της ovitrelle Kai 77 την μερα της μεταφοράς. Χωρις καθόλου φαρμακα οποτε μια χαρα ήσουν.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

7 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εσυ έχεις σούπερ ποσοστό και εγώ 37 είμαι,βλέπω το δικό μου το 1/3680 και αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να κάνω τελικά το νιπτ...Αν ήταν πιο λογική η τιμή σίγουρα θα το είχα κάνει,αλλά και εμένα κάπου τόσο μου είχαν πει και μου φάνηκε εξωφρενικό! Ήδη πλήρωσα σχεδόν 500 ευρώ για τις εξετάσεις της θρομβοφιλιας(λόγω του ότι είμαι ανασφαλιστη). Άμα σου πω τώρα ότι έχω αγχωθει θα με πιστέψεις?:unsure:

Κοπέλα μου ούτε εγώ έκανα το πλήρες πακέτο του νιπτ!!Απλά επειδή συμμετείχα σε μια έρευνα πήρα απαντήσεις για τα 3 βασικά σύνδρομα (18, 21 και το down)!!Επίσης ίδια ηλικία με σένα έχω!!Εμένα μου  βγήκε πολύ καλή η αυχενική!!Το ποσοστό μου για down ηταν 1 στις 3766, και είπαμε να μην το κάνουμε!!Θέλαμε 550 ευρώ!!Έχεις κάνει β επιπέδου? Εγω έκανα πριν 3 μέρες και κάπως λίγο ηρέμησα γιατί όλα πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρχε κάτι το ανησυχητικό μου είπε ο γιατρός!!!Όταν θα κάνεις β επιπέδου επειδη είναι πιο πλήρης έλεγχος και ελέγχονται όλα τα όργανα του μωρού θα ηρεμήσεις,!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια μου..όσες ειστε εγκυουλες εχετε σαν πόνους περιόδου;;  Εγω ειμαι 6+2 και απο χθες τ βραδυ με εχουν ταράξει αυτοι οι πόνοι περιόδου…τι κανατε εσεις; Ειναι φυσιολογικό;

22 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Καλημερα κοριτσια μου..όσες ειστε εγκυουλες εχετε σαν πόνους περιόδου;;  Εγω ειμαι 6+2 και απο χθες τ βραδυ με εχουν ταράξει αυτοι οι πόνοι περιόδου…τι κανατε εσεις; Ειναι φυσιολογικό;

Μπισκοτάκι αν και δεν ξέρω απο προσωπική εμπειρία, έχω διαβάσει τόσες κοπέλες εδώ μέσα να λένε οτι είχαν πόνους περιόδου στην εγκυμοσυνη που νομίζω δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

@Eternity καλή επιτυχία!! Περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσι! Ουυυυυ αστο μην το συζητήσουμε για πονακια.. Εμενα έχουν γίνει μόνιμα σχεδόν! Πηγα και στον γιατρό επειδή είχα ανησυχήσει και γω, είναι φυσιολογικα είπε, και οσό περνάει ο καιρός πέρα από τα πονακια που θα είναι περισσότερα θα νιώθεις κ αλλα. Και επίσης είναι και το έντερο που μας μπερδεύει! Αυτά είπε, τι να σ πω τώρα! Παντως αν στις 21 είναι όλα καλά εμενα σημαίνει ότι τα πονακια είναι απόλυτα φυσιολογικα.  Παίζει να τα έχω και όλη μέρα, γι αυτό το λέω ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Καλημερα κοριτσι! Ουυυυυ αστο μην το συζητήσουμε για πονακια.. Εμενα έχουν γίνει μόνιμα σχεδόν! Πηγα και στον γιατρό επειδή είχα ανησυχήσει και γω, είναι φυσιολογικα είπε, και οσό περνάει ο καιρός πέρα από τα πονακια που θα είναι περισσότερα θα νιώθεις κ αλλα. Και επίσης είναι και το έντερο που μας μπερδεύει! Αυτά είπε, τι να σ πω τώρα! Παντως αν στις 21 είναι όλα καλά εμενα σημαίνει ότι τα πονακια είναι απόλυτα φυσιολογικα.  Παίζει να τα έχω και όλη μέρα! 

Γιατι τι θα γινει στις 21; :P 

χθες τ βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω..κ δεν ηξερα τι παυσίπονο μπορω να παρω

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Γιατι τι θα γινει στις 21; :P 

χθες τ βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω..κ δεν ηξερα τι παυσίπονο μπορω να παρω

Έχω αυχενική!  Οποτε θα ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το αν επηρεάζουν κάπου οι πονοι... Εμενα μ ειπε μπορώ να πάρω ντεπον και buscopan. Μ τα είπε κατευθείαν μόνος του επειδή φαντάστηκε ότι θα έχω κραμπουλες η απο την μήτρα ή από το έντερο... 

Ρώτησε τον καλε, εσυ ειδικά πρέπει να τον πάρεις κ ολας να τον ενημερώσεις και για τα πονακια! 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Έχω αυχενική!  Οποτε θα ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το αν επηρεάζουν κάπου οι πονοι... Εμενα μ ειπε μπορώ να πάρω ντεπον και buscopan. Μ τα είπε κατευθείαν μόνος του επειδή φαντάστηκε ότι θα έχω κραμπουλες η απο την μήτρα ή από το έντερο... 

Ρώτησε τον καλε, εσυ ειδικά πρέπει να τον πάρεις κ ολας να τον ενημερώσεις και για τα πονακια! 

Buscopan ποια ομως; Ντεπον τ απλο χάπι ή τ αναβραζον κ τι mg γενικα; Ναι του εστειλα μνμ τωρα τ πρωι γιατι χθες 1 ωρα τ βραδυ θα τρόμαζε κ ο ιδιος αν τον καλούσα αχαχχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Buscopan ποια ομως; Ντεπον τ απλο χάπι ή τ αναβραζον κ τι mg γενικα; Ναι του εστειλα μνμ τωρα τ πρωι γιατι χθες 1 ωρα τ βραδυ θα τρόμαζε κ ο ιδιος αν τον καλούσα αχαχχαχα

Ε δεν ήταν κάτι επείγον. Μια χαρά είναι σήμερα. Εμενα μ ειπε ντεπον max, buscopan πηρα το απλό γτ δεν το είχα προσδιορίσει με τον γιατρό.! Για οποιοδήποτε άλλο χαπι πέρα από αυτά πρέπει να τον ενημερώνω πρώτα! 

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Ε δεν ήταν κάτι επείγον. Μια χαρά είναι σήμερα. Εμενα μ ειπε ντεπον max, buscopan πηρα το απλό γτ δεν το είχα προσδιορίσει με τον γιατρό.! Για οποιοδήποτε άλλο χαπι πέρα από αυτά πρέπει να τον ενημερώνω πρώτα! 

Με το καλο η αυχενική!!! Ποσο γρηγορα περασαν οι βδομαδες ε;! Εγω buscopan εχω μονο εκεινο που παίρνουμε οταν κανουμε σαλπιγγογραφια το plus νομιζω 500ρι ειναι

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...