Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από το γιατρό, όλα καλά μου είπε πάνε. Μου είπε να πάω σε 10 μέρες να μου πάρουν αίμα να πάει Αμερική για το NIPT test. Άλλο άγχος από εκεί.. Και σε 3 βδομάδες θα πάω να κάνω την αυχενική διαφάνεια

Μπράβο @κοτοπουλάκι!! Έχεις ξεπεράσει καθόλου το έντονο άγχος που είχες;

14 minutes ago, Καντι said:

Ρε συ οι 6 διαιρεσεις ειναι πολυ χαμηλό.

Λάθος μου βιάστηκα σε αυτόν τον κύκλο προχώρησα με fsh 15,  ενώ τους δυο προηγούμενους ειχα 8 και 9. Και στην ωοληψια βιάστηκα χάρηκα που μου ειπαν Δευτέρα και δεν θα ειχα πρόβλημα με την δουλειά με άδειες κλπ ενώ ξερω οτι εμενα τα ωοθηλακια σπάνε στα 24 και ηταν απο 13 έως 18. Βασικα δεν ηθελα να αρνηθώ και στα δυο οταν μου τα ειπαν, γιατι την προηγούμενη φορα ειπα ξεκάθαρα εγω δεν ερχομαι για ωοληψια Παρασκευή θα ρθω το Σάββατο.

θα έπρεπε να κάνεις κι άλλη μέρα ένεση αν πήγαινες πιο μετά? Πάντως κι εγώ δεν καταλαβαίνω, άλλες φορές όλα γίνονται to the point, ακριβώς την μέρα που πρέπει, με τιμές άψογες κτλ και άλλες σαν να γίνονται βιαστηκά ή σαν να μην δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις τιμές. Αναρωτιέμαι ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Έχουν δωθεί οδηγίες στις μαίες ή ρωτάνε κάθε φορά τον Σφακ; Ή μήπως απευθύνονται και στους βοηθούς, τον Τζώνη και την άλλη την κοπέλα; Εγώ πάντως έχω σκοπό να ρωτήσω για την prg που ήταν ανεβασμένη αν ευθύνεται για την αποτυχία (εφόσον υπάρξει αποτυχία)

Για να είμαι δίκαιη, παρατηρώ γενικά σε όλους τους γιατρούς μία "χαλαρότητα" όσον αφορά τις ορμονικές, άλλοι δεν μετράνε και καθόλου, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν παίζουν πάντοτε τόσο τεράστιο ρόλο και έχει να κάνει ίσως και με την κάθε περίπτωση αλλά και με την τύχη 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

θα έπρεπε να κάνεις κι άλλη μέρα ένεση αν πήγαινες πιο μετά? Πάντως κι εγώ δεν καταλαβαίνω, άλλες φορές όλα γίνονται to the point, ακριβώς την μέρα που πρέπει, με τιμές άψογες κτλ και άλλες σαν να γίνονται βιαστηκά ή σαν να μην δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις τιμές. Αναρωτιέμαι ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Έχουν δωθεί οδηγίες στις μαίες ή ρωτάνε κάθε φορά τον Σφακ; Ή μήπως απευθύνονται και στους βοηθούς, τον Τζώνη και την άλλη την κοπέλα; Εγώ πάντως έχω σκοπό να ρωτήσω για την prg που ήταν ανεβασμένη αν ευθύνεται για την αποτυχία (εφόσον υπάρξει αποτυχία)

Τα μειλ τα βλέπει ειμαι απόλυτα σιγουρη εγω πιστεύω οτι ο ίδιος δίνει οδηγίες. Απλα εχει ενα εύρος τιμών γιατι υπάρχουν κοπέλες που πετυχαίνουν προφανώς με τιμές που άλλες δεν πανε καλα.

Η βλακεία ειναι οτι με την ένεση οταν με πηρε η συντονίστρια και μου ειπε θα κανεις και μια σημερα εγω δεν την ειχα οποτε δεν το συζήτησα καν οτι ηθελα κι άλλες μερες να κανω.

Με πόση prg εκανες  ετ; Την μέτρησες την μερα της ετ ή την προηγούμενη;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από το γιατρό, όλα καλά μου είπε πάνε. Μου είπε να πάω σε 10 μέρες να μου πάρουν αίμα να πάει Αμερική για το NIPT test. Άλλο άγχος από εκεί.. Και σε 3 βδομάδες θα πάω να κάνω την αυχενική διαφάνεια

Τι ειναι αυτο το NIPT?

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για να είμαι δίκαιη, παρατηρώ γενικά σε όλους τους γιατρούς μία "χαλαρότητα" όσον αφορά τις ορμονικές, άλλοι δεν μετράνε και καθόλου, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν παίζουν πάντοτε τόσο τεράστιο ρόλο και έχει να κάνει ίσως και με την κάθε περίπτωση αλλά και με την τύχη 

Εγω πάλι από εσάς πήρα χαμπάρι λίγο τι γίνεται με αυτές τις εξετάσεις. Αλλά γενικά βλέπω να κάνει δοκιμές ο δικός μου. Στην πρώτη προσπάθεια πήρα μόνο utrogestan κολπικά. Στη 2η που ήταν σε φυσικό κύκλο πήρα cyclacur και utrogestan. Τώρα μου έδωσε vasclor και prolutex. Νορμάλ είναι όλα αυτά άραγε? 

Κατερίνα εμένα αύριο τελειώνουν τα ψέματα. Πάντως από σήμερα έπλυνα μπαλκόνι και έκανα και ο, τι να ναι ώρα τις ενέσεις. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μέσα στην αισιοδοξία και τώρα συμπεριφέρομαι σαν να έχω ήδη την κουλούρα στα χέρια μου. Νομίζω κάπου έχω κουραστεί. 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω πάλι από εσάς πήρα χαμπάρι λίγο τι γίνεται με αυτές τις εξετάσεις. Αλλά γενικά βλέπω να κάνει δοκιμές ο δικός μου. Στην πρώτη προσπάθεια πήρα μόνο utrogestan κολπικά. Στη 2η που ήταν σε φυσικό κύκλο πήρα cyclacur και utrogestan. Τώρα μου έδωσε vasclor και prolutex. Νορμάλ είναι όλα αυτά άραγε? 

Κατερίνα εμένα αύριο τελειώνουν τα ψέματα. Πάντως από σήμερα έπλυνα μπαλκόνι και έκανα και ο, τι να ναι ώρα τις ενέσεις. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μέσα στην αισιοδοξία και τώρα συμπεριφέρομαι σαν να έχω ήδη την κουλούρα στα χέρια μου. Νομίζω κάπου έχω κουραστεί. 

Ελα κορίτσι ψηλα το κεφάλι! Δεν θα το πιστεύεις απο που σου ηρθε η εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τι ειναι αυτο το NIPT?

Εξέταση που κάνεις αν δε θέλεις να προχωρήσεις σε αμνιοπαρακεντηση. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να προηγείται η αυχενική διαφάνεια. Πχ εγώ είχα πολύ καλά ποσοστά στην αυχενική διαφάνεια και θα μπορούσα να μην κάνω NIPT. Λόγω ηλικίας (37 ετών) ήθελα να το κάνω. Να πω την αλήθεια θα το έκανα και νεότερη να ήμουν. Μόνο τα χρήματα είναι το θέμα. Στην αμνιοπαρακεντηση υπάρχει 1% η πιθανότητα αποβολής. Αν όμως τα ποσοστά της αυχενικής ήταν χάλια νομίζω πως θα έκανα αμνιοπαρακεντηση για 100% σιγουριά. Το NIPT έχει μικρότερο ποσοστό. Σου δίνει δώρο και το φύλο του παιδιού! 

• Μου αρέσει 4

@Μπισκοτακι27 @Σποράκι το NIPT είναι προγεννητικός έλεγχος για σύνδρομα και γίνεται από το αίμα της εγκύου. Συνήθως πρώτα κάνουμε αυχενική διαφάνεια και PappA(πάλι μέσω αιμοληψιας) και αν ο γιατρός δει πως οι δείκτες είναι αυξημένοι,τότε προτρέπει την εγκυο να προχωρήσει στο NIPT,αλλά όπως φαίνεται κάποιες φορές γίνεται και με αντίθετη σειρά 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Καντι είπε:

Ελα κορίτσι ψηλα το κεφάλι! Δεν θα το πιστεύεις απο που σου ηρθε η εγκυμοσυνη!

Πραγματικά αν συμβεί κάτι τέτοιο θα εκπλαγώ ευχάριστα αλλά δε το νομίζω. Ευτυχώς έρχεται σαββατοκύριακο και θα έχω χρόνο να κάνω γενική όλο το σπίτι και να ξεσπασω κάπου!!! 

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Εξέταση που κάνεις αν δε θέλεις να προχωρήσεις σε αμνιοπαρακεντηση. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να προηγείται η αυχενική διαφάνεια. Πχ εγώ είχα πολύ καλά ποσοστά στην αυχενική διαφάνεια και θα μπορούσα να μην κάνω NIPT. Λόγω ηλικίας (37 ετών) ήθελα να το κάνω. Να πω την αλήθεια θα το έκανα και νεότερη να ήμουν. Μόνο τα χρήματα είναι το θέμα. Στην αμνιοπαρακεντηση υπάρχει 1% η πιθανότητα αποβολής. Αν όμως τα ποσοστά της αυχενικής ήταν χάλια νομίζω πως θα έκανα αμνιοπαρακεντηση για 100% σιγουριά. Το NIPT έχει μικρότερο ποσοστό. Σου δίνει δώρο και το φύλο του παιδιού! 

Εμενα η αυχενική βγήκε 2,2 και όλες οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές,οπότε ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω NIPT,εκτός αν θέλω να το κάνω  για να είμαι πιο ήρεμη. Δεν το έκανα διότι απ' όσο ξέρω είναι πανάκριβο και οι πιθανότητες για down βγήκαν 1/3680 οπότε θεώρησα πως είναι περιττό. Αν επιτρέπεται πόσο πλήρωσες για το NIPT?

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Καντι said:

Τα μειλ τα βλέπει ειμαι απόλυτα σιγουρη εγω πιστεύω οτι ο ίδιος δίνει οδηγίες. Απλα εχει ενα εύρος τιμών γιατι υπάρχουν κοπέλες που πετυχαίνουν προφανώς με τιμές που άλλες δεν πανε καλα.

Η βλακεία ειναι οτι με την ένεση οταν με πηρε η συντονίστρια και μου ειπε θα κανεις και μια σημερα εγω δεν την ειχα οποτε δεν το συζήτησα καν οτι ηθελα κι άλλες μερες να κανω.

Με πόση prg εκανες  ετ; Την μέτρησες την μερα της ετ ή την προηγούμενη;

Πριν την ωοληψία ήταν 1.8 και την μέρα της ετ ήταν 268. Σίγουρα λόγω διέγερσης γιατί σε κανέναν άλλο μου κύκλο δεν είχα τέτοιες τιμές. Διάβασα ότι δεν αποκλείει εγκυμοσύνη απλώς μειώνει κάπως τις πιθανότητες εμφύτευσης γιατί επηρεάζει το ενδομήτριο. Όμως διάβασα κιόλας ότι η ετ ακυρώνεται όταν η τιμή είναι υψηλή χωρίς διέγερση, με διέγερση μπορεί να είναι φυσιολογικό και να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, δεν ξέρω 

14 minutes ago, Eternity said:

Εγώ θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να βγει θετική και να αλλάξεις αμέσως διάθεση!!! Και για τις δυο μας το εύχομαι αλλά έστω και για μία από τις δύο γιατί τόσο καιρό πήγαιναν τόσο καλά τα ποσοστά στο φόρουμ, γεμίσαμε εγκύους και τώρα θα χαλάσουμε τα νούμερα γαμώτο :rolleyes: Κι εγώ σήμερα πήγα σούπερ μάρκετ και μεγάλη βόλτα για περπάτημα, όλα τα φάρμακα τα παίρνω εντελώς τυπικά και έκανα κουβέντα με τον άντρα μου για τα επόμενα βήματα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχει φάει φρίκη ο άντρας μου και δεν ξέρω πια πως να τον συνέφερω. Είναι πολύ προστατευτικός σαν χαρακτήρας και από τη στιγμή που πήρα τις ενέσεις και τις έβαλα ψυγείο έχει πέσει σχεδόν σε κατάθλιψη. Μου λέει συνέχεια ότι φοβάται μήπως μου συμβεί τίποτα κακό και ελπιζει σ ένα θαύμα μήπως και γλυτώσω τα φάρμακα.

Του εξήγησα ξανά και ξανά αλλά τα ίδια, αποφεύγει μέχρι ν ανοίξει και το ψυγείο, τόσος φόβος.

Ουφφ και ξεκινάω την άλλη εβδομάδα κι έχω να καθησυχάζω και τον αγαπημένο μ.

Μα τι άλλο να κάνω?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εμενα η αυχενική βγήκε 2,2 και όλες οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές,οπότε ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω NIPT,εκτός αν θέλω να το κάνω  για να είμαι πιο ήρεμη. Δεν το έκανα διότι απ' όσο ξέρω είναι πανάκριβο και οι πιθανότητες για down βγήκαν 1/3680 οπότε θεώρησα πως είναι περιττό. Αν επιτρέπεται πόσο πλήρωσες για το NIPT?

Κι εμένα για down μου είχε βγάλει 1/10.000 και μου είπε ότι θα μπορούσα να μην το κάνω. Για ψυχολογικούς λόγους είπα να το κάνω αφού μόνο χρήματα είχα να χάσω. Πλήρωσα το 2017 600 ευρώ. 

On 15/6/2022 at 9:24 ΠΜ, Ero84 είπε:

Νομίζω ότι εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι σε κάθε γυναίκα, και να έχει ξαναρχίσει, μάλλον είναι λίγη ακόμη κ δεν επηρρέαζει, με απασχολεί βέβαια τωρα τελευταία να σου πω την αλήθεια διότι πέρυσι παλινδρόμησαν δίδυμα κ φέτος είχα πάλι εγκυμοσύνη αλλά ήταν ή παλίνδρομη πολύ νωρίς ή χημική. Αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα 3 εμφυτεύσεις με ενδομητρίωση στην μήτρα. Στην σαλπιγγογραφία πριν 1,5 χρόνο μου ειπαν ότι δεν εχει επιστρέψει διότι δεν είδαν εστίες! Αλλά μια υστεσκόπηση καλού κακού στην επόμενη εξωσωματική θα την ζητήσω(αρχισα ειδική διατροφή με ελάχιστους υδατανθρακες για το ΣΠΩ κι ελπίζω να μείνω μόνη έγκυος μέχρι τότε)! Εσένα σου έχουν πει κάτι? Εχεις ενδείξεις για το αν έχει επανέλθει?

Ο γιατρος που με ειχε χειρουργησει τοτε, μου ειχε πει πως αν η ενδομητριωση ηταν επιθετικη, θα εβγαζα κυστη λιγο μετα το χειρουργειο στην ετερη ωοθηκη (αυτο μου το επιβεβαιωσε μεχρι η ασφαλιστρια μου, που ειπε οτι δε σε ασφαλιζουν ευκολα μετα απο χειρουργειο σε ωοθηκη, γιατι συνηθως το σωμα ο,τι βγαλει σε οργανο που ειναι διπλο, μετα  τεινει να το βγαζει κ στο αλλο).
Η σαλπιγγογραφια δε νομιζω οτι δειχνει εστιες ενδομητριωσης. Μηπως εννοεις τη μαγνητικη;;
Σε μενα η σαλπιγγογραφια ειχε δειξει δυσμορφια στη μητρα κ ελικοειδη τη 1 σαλπιγγα (στο ελενα μου ειπαν οτι αυτο μπορει να οφειλεται στις συμφυσεις που κανει η ενδομητριωση).
Αλλες ενδειξεις δεν εχω για το ποσο εχει προχωρησει..
Υστεροσκοπηση εκανα πριν 1 μηνα αλλα δεν ξερω ποσο ειναι ενδεικτικη για την ενδομητριωση, γιατι βλεπει μονο εντος μητρας, ενω η ενδομητριωση λειτουργει κ εκτος...
Δυστυχως η ενδομητριωση περα απο δυσκολια στην εμφυτευση, προκαλει κ αποβολες αλλα κ κακη ποιοτητα ωαριων (εγω με πολυ καλη αμη κατεληξα με 2 βλαστοκυστες..)
Σου ευχομαι απο καρδιας μια (φυσικη) εγκυμοσυνη συντομα!!!

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εμένα για down μου είχε βγάλει 1/10.000 και μου είπε ότι θα μπορούσα να μην το κάνω. Για ψυχολογικούς λόγους είπα να το κάνω αφού μόνο χρήματα είχα να χάσω. Πλήρωσα το 2017 600 ευρώ. 

Εσυ έχεις σούπερ ποσοστό και εγώ 37 είμαι,βλέπω το δικό μου το 1/3680 και αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να κάνω τελικά το νιπτ...Αν ήταν πιο λογική η τιμή σίγουρα θα το είχα κάνει,αλλά και εμένα κάπου τόσο μου είχαν πει και μου φάνηκε εξωφρενικό! Ήδη πλήρωσα σχεδόν 500 ευρώ για τις εξετάσεις της θρομβοφιλιας(λόγω του ότι είμαι ανασφαλιστη). Άμα σου πω τώρα ότι έχω αγχωθει θα με πιστέψεις?:unsure:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...