Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα που ήταν η ημέρα γονιμότητας, μίλησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων για διατήρηση της γονιμότητας της γυναίκας. Για αυτές που είναι ήδη σε δάση εξωσωματικής δεν είπε τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 said:

Πρώτα απ' όλα διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πάρα πολύ, τα πήγατε περίφημα, συγχαρητήρια!! Γενικά το σύνηθες είναι να τα παγώνουν είτε 3ης είτε 5ης μέρας. Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό να τα παγώσουν 2ης... Για να τα ξεπαγώσουν για 1 μέρα? Και αν ναι πόσα θα ξεπαγώσουν? Αυτά τα δύο που θα βάλετε? Και τότε πώς θα ξέρουν ποια είναι τα καταλληλότερα δύο, θα αρκεί που θα είναι μόλις 2 ημερών για να καταλάβουν ποια φαίνονται πιο δυνατά? Γιατί αν έχουν σκοπό να ξεπαγώσουν περισσότερα, κρίμα είναι. Γιατί αναγκαστικά κάποια θα χρειαστεί να τα ξαναπαγώσουν και αυτή η διαδικασία πάγωσε-ξεπάγωσε τα ταλαιπωρεί. Γιατρός βέβαια δεν είμαι, αλλά μου γεννιούνται αυτές οι σκέψεις και απορώ. Στη θέση σας θα ζητούσα από γιατρό και εμβρυολόγους να μας εξηγήσουν το σκεπτικό. Στην τελική δεν είστε αμέτοχοι, έχετε κι εσείς άποψη επί της διαδικασίας. Αν έχουν λόγους που σας προτείνουν κάτι τέτοιο είναι σημαντικό να τους ξέρετε για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια και να προχωρήσετε χωρίς αμφιβολίες.

Εμένα πάντως μου είπαν και ο γιατρός και οι εμβρυολόγοι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που κάναμε 2η κατάψυξη στην μια βλαστοκύστη της προηγουμενης φοράς. Και τωρα τα 3ης, αν δεν τα καταφέρουμε, θα τα ξεπαγώσουν ολα και θα τα αφήσουν για βλαστοκυστες και θα καταψυχθούν ξανά

1 hour ago, Καντι said:

Εμεις τα πήγαμε πολυ χαλια τριτη μερα σημερα το ενα εχει 4 διαιρεσεις και το αλλο 6.

Αυτο με τις 6 δεν τα πήγε και άσχημα. Μπορει απλώς να γίνουν βλαστοκύστες με ανάπτυξη 2 ή 3

52 minutes ago, Linoula said:

Από αυτά γονιμοποιηθηκαν αν θυμάμαι καλά τα 9 και 2 μόνο έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης μέρας. Το ένα ήταν τρισωμια και διακόψαμε την κύηση και το αλλο δεν εμφυτεύτηκε καν. Τα βάλαμε ξεχωριστά.

Ναι το θυμήθηκα, μας το είχες ξαναπεί. Ευχομαι αυτή η φορά να είναι η τελευταία σας και να πάει πολύ καλα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Γλυκιά μου @happiness79, χαρά αυτής της ομάδας, σε ευχαριστώ πολύ! Το Σάββατο είναι να πάω για χοριακή και μετράω αντίστροφα τις ώρες, όμως για να είμαι ειλικρινής έχω ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα της κουλούρας.  

Εντάξει, φυσικό μου ακούγεται αυτό που λες, είναι υψωμένες οι άμυνες σου για να αντέξεις την αποτυχία ΑΝ αυτή έρθει. Όμως δεν το ξέρουμε το αποτέλεσμα... Οχι ακόμα! Προσωπικά έχω πολύ καλό feeling για σένα, ακόμα και η αρνητικότητα σου μου φαίνεται καλό δείγμα! :)

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Εμεις τα πήγαμε πολυ χαλια τριτη μερα σημερα το ενα εχει 4 διαιρεσεις και το αλλο 6.

Ωχ βρε Κάντι, λυπάμαι... Αυτό με τις 6 διαιρέσεις έχει άραγε κάποιες ελπίδες να πάρει τα πάνω του? Θα τα αφήσετε για βλαστοκύστες? Εύχομαι μια γλυκιά ανατροπή!

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τέλους..γιατι εχω κ τα αιματωματα μου …εχουμε ακομα δρομο μεχρι ν περασει το 3μηνο 

Το ξέρω κορίτσι μου, δεν περνάνε οι μέρες, πόσο μάλιστα οι βδομάδες, στην αρχή... Με υπομονή και πίστη προχωράμε όλες. Βήμα βήμα. Για την ώρα έκανες ένα καλό βήμα. Θέλει λίγο προσοχή τώρα, θα προσέξεις και συνεχίζουμε με θετικότητα! :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Εντάξει, φυσικό μου ακούγεται αυτό που λες, είναι υψωμένες οι άμυνες σου για να αντέξεις την αποτυχία ΑΝ αυτή έρθει. Όμως δεν το ξέρουμε το αποτέλεσμα... Οχι ακόμα! Προσωπικά έχω πολύ καλό feeling για σένα, ακόμα και η αρνητικότητα σου μου φαίνεται καλό δείγμα! :)

Ωχ βρε Κάντι, λυπάμαι... Αυτό με τις 6 διαιρέσεις έχει άραγε κάποιες ελπίδες να πάρει τα πάνω του? Θα τα αφήσετε για βλαστοκύστες? Εύχομαι μια γλυκιά ανατροπή!

Το ξέρω κορίτσι μου, δεν περνάνε οι μέρες, πόσο μάλιστα οι βδομάδες, στην αρχή... Με υπομονή και πίστη προχωράμε όλες. Βήμα βήμα. Για την ώρα έκανες ένα καλό βήμα. Θέλει λίγο προσοχή τώρα, θα προσέξεις και συνεχίζουμε με θετικότητα! :)

Σε ευχαριστω πολυ!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Χθες έβαλα κι εγώ μαξιλάρι ανάμεσα απ' τα πόδια γιατί δε βολευόμουν με τίποτα αλλιώς... Άσε που κοιμάμαι και με δεύτερο μαξιλάρι στην κοιλιά για να την προστατεύω από τα γατιά, μη τυχόν και πηδήξει κάποιο πάνω της!!! Θωρακισμένη με μαξιλάρια από παντού!! :lol:

Κι εγώ θα πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης (δε μου φτάνουν τα άλλα δύο, χαχα) αλλά δεν έχω καταλήξει ποιο μέγεθος, το μεγάλο ή το μεσαίο που κάνει και για θηλασμό... Εσύ ποιο λες να πάρεις??

Λοιπόν, η εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε δυναμικά με στομάχι άνω κάτω, αλλά εμετούς δεν έκανα (στο παρατσάκ ήμουν 2-3 φορές) και σταδιακά είδα βελτίωση και τώρα είναι μια χαρά το στομάχι μου! Και χθες που πήγα για βελονισμό με ρώτησε ο βελονιστής πώς τα πάω με τις ναυτίες και όταν του είπα ότι εκπλήσσομαι πώς γίνεται να είχα στην τόσο αρχή και τώρα όχι, μου είπε ότι μου έβαζε βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία για να καταπολεμήσουμε τις ναυτίες και αν μου επανέλθουν να του το πω! Εντυπωσιάστηκα και στο λέω μήπως σου φανεί χρήσιμο!

Στείλ' το και σε μένα πλιζ!!! :)

Αχ αυτό με τις γάτες το έχω και εγώ! Έχουμε δύο γατούλες και έχω συνέχεια τα χέρια μου η το μαξιλαρι πανω στην κοιλιά μου,διότι ώρες ώρες μου φέρονται λες και είμαι τραμπολίνο :lol: Σχετικά με τις στομαχικές διαταραχές,απλά κάνω υπομονή μέχρι να γεννήσω,που θα πάει θα περάσει και αυτό ..Είναι ορμονικό το θέμα όπως είπε ο γυναικολόγος μου.. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ❤️

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα πάντως μου είπαν και ο γιατρός και οι εμβρυολόγοι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που κάναμε 2η κατάψυξη στην μια βλαστοκύστη της προηγουμενης φοράς. Και τωρα τα 3ης, αν δεν τα καταφέρουμε, θα τα ξεπαγώσουν ολα και θα τα αφήσουν για βλαστοκυστες και θα καταψυχθούν ξανά

Αυτο με τις 6 δεν τα πήγε και άσχημα. Μπορει απλώς να γίνουν βλαστοκύστες με ανάπτυξη 2 ή 3

Ναι το θυμήθηκα, μας το είχες ξαναπεί. Ευχομαι αυτή η φορά να είναι η τελευταία σας και να πάει πολύ καλα

Ναι, το αν και κατά πόσο ταλαιπωρούνται έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, το στάδιο ανάπτυξης παίζει μεγάλο ρόλο όπως μου είχε εξηγήσει εμβρυολόγος (όσο πιο "πίσω" τόσο δεν επιβαρύνεται με την απόψυξη και το ξαναπάγωμα), παρ' όλα αυτά όταν μιλάμε για 12 έμβρυα επειδή δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το καθένα, είναι κρίμα να τα υποβάλει κανείς σε τέτοια δοκιμασία, εκτός φυσικά αν υπάρχουν λόγοι πιο ειδικοί, που μόνο οι εμβρυολόγοι γνωρίζουν.

6 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Απλώς αν μπεις στο 1535 να κλείσεις ραντεβού με το Έλενας έχει και ιατρείο-εξεταση για αντιπατρικά αντισώματα. Και η ίδια η Οικονομοπούλου μου έκανε σχετικές εξετάσεις. Αν δεν πίστευαν σε όλα αυτά πιστεύεις θα τα έκαναν? Άλλο το τι προτείνουν αν όντως μια γυναίκα βρεθεί με ανεβασμένα νκ κύτταρα. Μπορεί να προτείνουν διατροφή ή κάτι λιγότερο παρεμβατικό. Πάντως τα ψάχνουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

Συμφωνώ με Τροία, Η Οικονομόπουλου είναι καταπληκτική και σαν άνθρωπος!! Την επισκέφθηκα και εγώ πρόσφατα,κλείσε ενα ραντεβού 

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα πραγματικά. 5' μίλησε όλα κι όλα. Πάντως τι ωραίο λέγειν που έχει αυτός ο άνθρωπος και πόσο ήρεμη φωνή! Τον θέλω να μου λέει παραμύθια το βράδυ πριν κοιμηθώ :wub:

Κατεριναρα μου έχεις δίκιο ,εγώ κάποιες φορές πασχίζω να τον ακούσω ...χιχιχι...τον ρωτω και ξαναρωτώ !!!! Να έχεις μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου!!!!

• Μου αρέσει 1

51 minutes ago, happiness79 said:

Ναι, το αν και κατά πόσο ταλαιπωρούνται έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, το στάδιο ανάπτυξης παίζει μεγάλο ρόλο όπως μου είχε εξηγήσει εμβρυολόγος (όσο πιο "πίσω" τόσο δεν επιβαρύνεται με την απόψυξη και το ξαναπάγωμα), παρ' όλα αυτά όταν μιλάμε για 12 έμβρυα επειδή δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το καθένα, είναι κρίμα να τα υποβάλει κανείς σε τέτοια δοκιμασία, εκτός φυσικά αν υπάρχουν λόγοι πιο ειδικοί, που μόνο οι εμβρυολόγοι γνωρίζουν.

Ναι έχεις δίκιο. Ειδικά που τα έβαλαν για 2η μέρα δεν υπήρχε λογική γιατί τουλάχιστον 3ης λες ξεπαγώνω 2 και τα βάζω επιτόπου αλλά 2ης θα πρεπει να τα ξεπαγώσουν όλα τώρα. Μου ειπε βέβαια το παιδί οτι τους εξήγησαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην κλινική λεει, έχουν όλοι κοβιντ και γι αυτό το έκαναν. Κάτι τέτοιο. Πάλι δεν πολυ κατάλαβα αλλά κάτι θα ξέρουν και αυτοί. Τουλάχιστον να μην ανησυχούν τα παιδιά οτι θα χάσουν τα έμβρυα τους ομως γιατί δεν πρόκειται. Μπορεί να ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω αλλά θα είναι καλά :) 

27 minutes ago, Maroxmarox said:

Συμφωνώ με Τροία, Η Οικονομόπουλου είναι καταπληκτική και σαν άνθρωπος!! Την επισκέφθηκα και εγώ πρόσφατα,κλείσε ενα ραντεβού 

Κατεριναρα μου έχεις δίκιο ,εγώ κάποιες φορές πασχίζω να τον ακούσω ...χιχιχι...τον ρωτω και ξαναρωτώ !!!! Να έχεις μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου!!!!

Εγώ έχω τον άντρα μου και μου τα λεει. Σαν παπαγάλος επαναλαμβάνει όσα λεει ο γιατρός ενώ τον κοιτώ σαν χάνος. Του λεω βέβαια ότι έχω μια μικρή κοφωση και ολο μου ζητάει συγγνώμη αλλά πάλι μετα σιγά μιλάει :lol:

Σε ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!

• Χαχα 4

eardp2.png

On 6/15/2022 at 9:49 AM, kateriiina25 said:

@Angot και @Μπισκοτακι27 sorry που επεμβαίνω αλλά γιατί δεν έχετε πει σε κανέναν ότι έχετε κάνει ivf; Εννοώ σε όσους ήδη ξέρουν οτι είστε έγκυος και ειδικά στην μητέρα σου @Angot; Δεν είναι ντροπή να κάνεις εξωσωματική. Όσο περισσότερο το λέμε τόσο θα βοηθάμε άλλες κοπέλες να μην αισθάνονται άσχημα για την υπογονιμότητα τους. Η εξωσωματική πρέπει να είναι καμάρι για σας και όχι ταμπού

Εγώ είμαι της άποψης να μην το κρύβεις, αλλα να μην το κάνεις και ταμπέλα. Τι εννοώ, η εξωσωματική, είναι κάτι πολύ νορμάλ. Οπως δεν θα βροντοφωνάξω "ξέρεις, κάναμε τον Φεβρουάριο σεξ με τον σύζυγο, και να , εδώ είμαστε" έτσι δεν θα πω χωρίς λόγο στον καθένα,  πως έγινε η σύλληψη. Βέβαια, σε δικούς μας ανθρώπους ή εαν το φέρει η κουβέντα, σαφώς και θα το πω, γιατί ακριβώς όπως λες, δεν είναι ντροπή. (Το ξέρουν ήδη όλοι οι δικοί μας, και οι φίλοι μας οτι είναι ivf) . Η εξωσωματική είναι απλώς μια "βοήθεια". Ο οργανισμός μας κατα καιρούς χρειάζεται βοήθεια σε κάποια πράγματα να ανταπεξέλθουμε, έ , ένα απο αυτά είναι και η γονιμότητα. 

Και φυσικά θα το πω και στο παιδί μου. Το "ξέρεις τι τράβηξα για να σε φέρω στον κόσμο" θα γίνει καραμέλα. :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Έχω πάει στην Οικονομοπούλου και μου έχει κάνει και πολύ αναλυτικό έλεγχο και μου είχε ζητήσει να την ενημερώνω με μέιλ για τις εξελίξεις. Και μάλιστα σήμερα επικοινώνησε μαζί μου να με ρωτήσει τι κάνω και πώς πήγε με τους ενδοκρινολόγους και πολύ συγκινήθηκα. Να τα λέμε και αυτά κορίτσια, υπάρχουν και αυτοί οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Γιατί πολλοί είναι απλώς έμποροι αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι και μάλιστα στα δημόσια νοσοκομεία! Μου είπε να περάσω να την δω την επόμενη βδομάδα που έχω πάλι κάποιο ραντεβού εκεί, οπότε θα της αναλύσω όλο τον προβληματισμό! Χάρηκα πολύ και πήρα μια ανάσα, γιατί είναι πραγματικά πολύ βοηθητικό να νιώθεις ότι δεν κυνηγάς τα πάντα μόνος σου αλλά μπορεί κάποιος να σε καθοδηγήσει...

• Μου αρέσει 6

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από το γιατρό, όλα καλά μου είπε πάνε. Μου είπε να πάω σε 10 μέρες να μου πάρουν αίμα να πάει Αμερική για το NIPT test. Άλλο άγχος από εκεί.. Και σε 3 βδομάδες θα πάω να κάνω την αυχενική διαφάνεια

• Μου αρέσει 12

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από το γιατρό, όλα καλά μου είπε πάνε. Μου είπε να πάω σε 10 μέρες να μου πάρουν αίμα να πάει Αμερική για το NIPT test. Άλλο άγχος από εκεί.. Και σε 3 βδομάδες θα πάω να κάνω την αυχενική διαφάνεια

Μπράβο κοτοπουλακι. Να ρωτήσω τι είναι το nipt test;;;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Αποκλείεται να προχωρήσουν κανονικά στις διαιρέσεις τους τις επόμενες μέρες;

Δεν αποκλείεται αλλα δύσκολο να γίνουν και οι άριστες βλαστοκυστες. Φαντάσου μου ειπαν οτι μάλλον θα τα αφήσουν ως έκτη μερα.

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι θα τα αφήσουμε κι οτι επιβίωσει

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε συ οι 6 διαιρεσεις ειναι πολυ χαμηλό.

Λάθος μου βιάστηκα σε αυτόν τον κύκλο προχώρησα με fsh 15,  ενώ τους δυο προηγούμενους ειχα 8 και 9. Και στην ωοληψια βιάστηκα χάρηκα που μου ειπαν Δευτέρα και δεν θα ειχα πρόβλημα με την δουλειά με άδειες κλπ ενώ ξερω οτι εμενα τα ωοθηλακια σπάνε στα 24 και ηταν απο 13 έως 18. Βασικα δεν ηθελα να αρνηθώ και στα δυο οταν μου τα ειπαν, γιατι την προηγούμενη φορα ειπα ξεκάθαρα εγω δεν ερχομαι για ωοληψια Παρασκευή θα ρθω το Σάββατο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...