Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 15/6/2022 at 10:08 ΠΜ, Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι αλλα αν μενεις σε χωριο και το ανακοινώσεις σε φιλους που δεν το εχουν κανει ποτε θα γυρίσουν κ θα πουν αχ η καημένη δεν μπορει να κανει παιδια..Οπως κ εγινε με μια ακομα κοπελα στην περιοχή…την κοιτούσαν με λύπηση…

για αυτο κ σε καποιους δεν πεφτει λόγος..Τέτοιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξερουν κατι..αυτούς που εκτιμάς κ ξερεις τι άνθρωποι ειναι εννοειται πως θα τ πεις κ χωρις ντροπη ..τιμη μ κ  καμαρι μου που προσπαθω για ενα παιδακι…! Αλλα εχει κ τους κομπλεξικους δεν γλιτώνουμε απο αυτούς :-P

Και για μια ακόμα φορά το στίγμα βαραίνει τη γυναίκα... Πόσο πολύ θυμώνω με αυτές τις (παράλογες) "λογικές"!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 14/6/2022 at 10:50 ΜΜ, νικηαντωνια81 είπε:

Τίποτα κούκλα μου. Προσπαθώ αλλα χωρισ αποτέλεσμα . Εχω 2 κατεψυγμένα εμβρυα 2 ημερών και μάλλον θα τα μεταφέρω από φθινόπωρο δεν ξέρω κιόλας. Ο σύζυγος κάνει νούμερα κ δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση 

Κανε τις διακοπες σου να ξεκουραστεις να χαλαρωσεις κ απο Σεπτεμβρη τα βαζεις. Και που ξερεις μπορει να ειναι εκει το τυχερο. Μακαρι...

Οι συζυγοι κουραζονται ευκολα. Δεν αντεχουν κ πολλη πιεση. Αν και το περναμε εμεις ολο αυτο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Πετάγομαι κι εγώ για να πω τη γνώμη μου! Επειδή συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες Κατερίνα και δυστυχώς πολλές φορές παραμένει ταμπού η εξωσωματική σαν επιλογή, ενώ είναι λύση για πολλά ζευγάρια και αυτό όσο πιο γρήγορα αλλάξει τόσο το καλύτερο και για τα ζευγάρια και για την κοινωνία ολόκληρη. Καλό είναι να ειπώνονται κάποια πράγματα, που φυσικά δεν είναι ντροπή, ούτε καμάρι θα πω εγώ, αλλά κάτι το απλό, είναι το μέσο που ευτυχώς που υπάρχει γιατί δίνει λύση σε πολλά ζευγάρια, αλλά και σε πολλές γυναίκες που αποφασίζουν μόνες τους να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Όπως και σε άντρες μόνους ή σε ομόφυλα ζευγάρια. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη γονεϊκότητα. Προσωπικά όσο διάστημα ήμουν σε διαδικασίες εξωσωματικής, το είχα μοιραστεί με φίλους, φίλες και τις οικογένειές μας. Με ανθρώπους που ήταν παραέξω δεν το συζητούσα, κυρίως γιατί δεν ήθελα πολλές ερωτήσεις σε μια περίοδο που όλες εδώ μέσα ξέρουμε πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία μας. Τώρα που είμαι μια ευτυχής έγκυος στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, το έχω μοιραστεί και λίγο παραέξω (δεν έχω βγει ακόμα με τη ντουντούκα βέβαια, χαχα, για ευνόητους λόγους), αλλά φροντίζω και στους παραέξω να μοιράζομαι το γεγονός ότι αυτό το παιδί ήρθε φυσικά ενώ ήμουν σε μια μακρά περίοδο με πολλές απόπειρες εξωσωματικής. Δε διστάζω μάλιστα να πω ότι ήμουν μια ανάσα πριν την επιλογή της δότριας ωαρίων και ότι οι επόμενες σκέψεις μας αφορούσαν την υιοθεσία. Και ο λόγος που το μοιράζομαι είναι αυτός ακριβώς, για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου να σπάει σιγά σιγά αυτό το ταμπού της προκατάληψης, να γίνει λίγο πιο εύκολος ο δρόμος για όλα τα ζευγάρια ή και τα μεμονωμένα άτομα που προσπαθούν για ένα παιδί. Αρκεί και περισσεύει η αγωνία που έχει κανείς όσο είναι σε αυτές τις διαδικασίες, ας απαλλαγούμε τουλάχιστον από αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, να μην βιώνεται η υπο γονιμότητα ως στίγμα. 

Κορίτσι μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις! Να έχεις μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη! Δίνεις δύναμη και ελπίδα σε όλες εμάς που προσπαθουμε ότι όλα μπορεί να συμβούν! Εδώ έχω ξαναπεί η αδερφή της γιαγιάς μου έμεινε έγκυος στα 52!Εντάξει, αυτή κέρδισε τον πρώτο λαχνο του λόττο, δε συμβαίνουν αυτά κάθε μέρα όμως είδες και στην περίπτωση σου οτι πέτυχε η φυσική σύλληψη μετά από αποτυχημένες εξωσωματικες! Κάποτε η μαια μου μου είχε πει την ιστορία μιας κοπέλας η οποία υιοθέτησε ένα παιδάκι γιατί της έλεγαν οι γιατροί ότι δε θα μπορούσε να μείνει έγκυος. Λίγο διάστημα μετά, έμεινε μόνη της έγκυος! Όταν τη ρωτούσαν αν αγαπάει το δικο της παιδί περισσότερο από το υιοθετημένο απαντούσε πως όχι. Αντίθετα, χάρη στο υιοθετημένο παιδί είχε καταφέρει να ηρεμήσει προφανώς και να μείνει και μόνη της έγκυος! 

• Ευχαριστώ 1

On 15/6/2022 at 11:02 ΠΜ, Angot είπε:

Κάτι άλλο ρε κορίτσια που σκεφτόμουν αλλά δεν έχω απάντηση, θα θελα τη γνώμη σας. Κατερίνα μ εχει να κανει με το θέμα που συζητάμε,αλλα εδώ ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Στο παιδί σας θα το πείτε ότι κάνατε εξωσωματικη;  μπορεί να είναι ηλιθια η ερώτηση μ αλλά δεν ξέρω την απάντηση ούτε για μένα! 

Σχετικά με αυτόν τον προβληματισμό, θα σου πω μια ιστορία. Ο βαφτισιμιός μου είναι 6 χρονών και ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική. Οι γονείς του του έχουν πάρει ένα καταπληκτικό βιβλίο που εξηγεί πώς γίνονται τα παιδιά! Μέσα στο βιβλίο λέει όλους τους τρόπους, εξηγεί τη φυσική σύλληψη και την εξωσωματική και περιγράφει όλες τις μορφές οικογένειας. Οταν το διάβασαν πρώτη φορά και έμαθε για την εξωσωματική, ο μικρός ρώτησε "Η νονά αυτό δεν κάνει?", που το κατάλαβε απ' ότι είχε πιάσει το αφτί του από τα συμφραζόμενα (είναι πανέξυπνος)! Και του απάντησε η μαμά του ότι ναι, αυτό κάνει, αλλά το μωράκι στην κοιλιά της δεν ήρθε έτσι. "Δηλαδή έκαναν σεξ?", ρώτησε ο μικρός (σας είπα ότι είναι πανέξυπνος, ε!!! ❤) Και όταν τη ρώτησα αν του είπε πώς ήρθε ο ίδιος στον κόσμο, μου απάντησε ότι δεν του έχει πει ακόμα, γιατί δε την έχει ρωτήσει, αλλά όταν ρωτήσει θα του το πει. Ολα στην ώρα τους...

On 15/6/2022 at 11:11 ΠΜ, kateriiina25 είπε:

Τώρα, στην 2η προσπάθεια κι εγώ δεν το έχω πει πουθενά αλλά μόνο και μόνο γιατί όταν πάρω το αρνητικό δεν θέλω μέσα στον καημό μου να έχω και να ενημερώσω τόσο κόσμο. Την πάτησα την πρώτη φορά και δεν θέλω πάλι. Όμως εννοείται θα το μάθουν αμέσως μετά, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. 

Ναι, εμένα αν με ρωτάς έπρεπε να βγαίνουμε απο πριν να πούμε οτι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδιά. Δεν ντρέπομαι. Το λέω σε όποιον βρω, δεν με απασχολεί καθόλου. Για όλους τους λόγους που προανέφερα. Παρόλα αυτά η κάθε κοπέλα μπορεί να το διαχειριστεί όπως θέλει. Και εννοείται οτι θα το πω στο παιδί μου αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα. Με κάθε λεπτομέρεια. Κοπέλα μου τι να του κρύψω; Ότι πάλεψα 5,5 χρόνια για να το αποκτήσω; Οτι εκτιμώ το κάθε δευτερόλεπτο που το έχω δίπλα μου; Γιατί; Είναι κάτι για το οποίο θα επρεπε να ντρέπομαι ή να ντρέπεται εκείνο;

Αχ Κατερίνα, με συγκίνησες. Θα έρθει εκείνη η ώρα και για σένα και πολύ σύντομα πιστεύω! Πότε πας για χοριακή? Εύχομαι ολόψυχα ένα τεράστιο νούμερο και μια καλή εγκυμοσύνη μέχρι τέλους!!! ❤

• Μου αρέσει 2

51 minutes ago, Linoula said:

Σ ευχαριστώ! Έκανα 150 και ανταγωνιστη. Πέρυσι με 75 είχα 16 ωάρια

Sorry αν το έχουμε ξαναπεί αλλά τι έγινε με αυτά τα 16 ωάρια τελικά;

32 minutes ago, happiness79 said:

Σχετικά με αυτόν τον προβληματισμό, θα σου πω μια ιστορία. Ο βαφτισιμιός μου είναι 6 χρονών και ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική. Οι γονείς του του έχουν πάρει ένα καταπληκτικό βιβλίο που εξηγεί πώς γίνονται τα παιδιά! Μέσα στο βιβλίο λέει όλους τους τρόπους, εξηγεί τη φυσική σύλληψη και την εξωσωματική και περιγράφει όλες τις μορφές οικογένειας. Οταν το διάβασαν πρώτη φορά και έμαθε για την εξωσωματική, ο μικρός ρώτησε "Η νονά αυτό δεν κάνει?", που το κατάλαβε απ' ότι είχε πιάσει το αφτί του από τα συμφραζόμενα (είναι πανέξυπνος)! Και του απάντησε η μαμά του ότι ναι, αυτό κάνει, αλλά το μωράκι στην κοιλιά της δεν ήρθε έτσι. "Δηλαδή έκαναν σεξ?", ρώτησε ο μικρός (σας είπα ότι είναι πανέξυπνος, ε!!! ❤) Και όταν τη ρώτησα αν του είπε πώς ήρθε ο ίδιος στον κόσμο, μου απάντησε ότι δεν του έχει πει ακόμα, γιατί δε την έχει ρωτήσει, αλλά όταν ρωτήσει θα του το πει. Ολα στην ώρα τους...

Αχ Κατερίνα, με συγκίνησες. Θα έρθει εκείνη η ώρα και για σένα και πολύ σύντομα πιστεύω! Πότε πας για χοριακή? Εύχομαι ολόψυχα ένα τεράστιο νούμερο και μια καλή εγκυμοσύνη μέχρι τέλους!!! ❤

Γλυκιά μου @happiness79, χαρά αυτής της ομάδας, σε ευχαριστώ πολύ! Το Σάββατο είναι να πάω για χοριακή και μετράω αντίστροφα τις ώρες, όμως για να είμαι ειλικρινής έχω ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα της κουλούρας.  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

On 15/6/2022 at 2:39 ΜΜ, thelw mpempe είπε:

Ρε κορίτσια έχω άγχος μου είπαν ότι θα δουν τα έμβρυα που είναι καλά αύριο (δεύτερη ημέρα) και θα τα σταματήσουν στην δεύτερη ημέρα γιατί λέει όταν τα βάλουμε θα μπορούμε λέει να τα κάνουνε 3 ημερών η 5 ημερών ρε κορίτσια αυτό είναι καλό;;; Πάει τώρα αγχώθηκα

Πρώτα απ' όλα διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πάρα πολύ, τα πήγατε περίφημα, συγχαρητήρια!! Γενικά το σύνηθες είναι να τα παγώνουν είτε 3ης είτε 5ης μέρας. Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό να τα παγώσουν 2ης... Για να τα ξεπαγώσουν για 1 μέρα? Και αν ναι πόσα θα ξεπαγώσουν? Αυτά τα δύο που θα βάλετε? Και τότε πώς θα ξέρουν ποια είναι τα καταλληλότερα δύο, θα αρκεί που θα είναι μόλις 2 ημερών για να καταλάβουν ποια φαίνονται πιο δυνατά? Γιατί αν έχουν σκοπό να ξεπαγώσουν περισσότερα, κρίμα είναι. Γιατί αναγκαστικά κάποια θα χρειαστεί να τα ξαναπαγώσουν και αυτή η διαδικασία πάγωσε-ξεπάγωσε τα ταλαιπωρεί. Γιατρός βέβαια δεν είμαι, αλλά μου γεννιούνται αυτές οι σκέψεις και απορώ. Στη θέση σας θα ζητούσα από γιατρό και εμβρυολόγους να μας εξηγήσουν το σκεπτικό. Στην τελική δεν είστε αμέτοχοι, έχετε κι εσείς άποψη επί της διαδικασίας. Αν έχουν λόγους που σας προτείνουν κάτι τέτοιο είναι σημαντικό να τους ξέρετε για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια και να προχωρήσετε χωρίς αμφιβολίες.

• Μου αρέσει 1

On 15/6/2022 at 4:02 ΜΜ, thelw mpempe είπε:

Ας μου πει κανένας την γνώμη του ρε παιδιά είμαι να σκάσω

Δεύτερη μερα δεν συνηθίζεται να καταψυχουν έμβρυα. Μονο αν τους ρωτήσεις θα μαθεις.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

18 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα πηγαμε είδαμε μια χαρα ηταν το έμβρυο είδαμε κ την καρδουλα να παλλλεται αλλα ακομα δεν την ακούσαμε ηταν νωρις..Αλλα ειχα τ αιμάτωμα κατω απο τον σακο κ είδαμε κ ενα μικρο καινούργιο απο πανω..μ ειπε ξεκουραση σπιτι κρεββατι τουαλέτα μεχρι ν απορροφηθεί 

Τι ωραία νέα και πόσο όμορφη εικόνα η καρδούλα να πάλλεται!!! Συγκλονιστικό!!! Μπορείς να είσαι ήρεμη τώρα και να απολαύσεις την ξεκούραση που έχει ανάγκη το σώμα σου!

• Ευχαριστώ 1

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Όντως πολύ νωρίς σ έπιασε...Ξεκίνησες το μαγνήσιο?Βοηθάει στους πόνους όπως λένε,αν και εγώ δεν βλέπω διαφορά. Για να πονάω λιγότερο βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα απ' τα πόδια και είναι κάπως καλύτερα μπορω να πω . Πάντως σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κοιμηθείς ανάσκελα(δεν κάνει κιόλας),διότι σ αυτη τη στάση νιώθεις πόνο στη μήτρα,οπότε καλύτερα να το αποφεύγεις 

Χθες έβαλα κι εγώ μαξιλάρι ανάμεσα απ' τα πόδια γιατί δε βολευόμουν με τίποτα αλλιώς... Άσε που κοιμάμαι και με δεύτερο μαξιλάρι στην κοιλιά για να την προστατεύω από τα γατιά, μη τυχόν και πηδήξει κάποιο πάνω της!!! Θωρακισμένη με μαξιλάρια από παντού!! :lol:

18 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ναι το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει ανάσκελα.. Εσυ ποσο εισαι;;; σκέφτομαι μωρε να παρω ενα μαξιλάρι εγκυμοσυνης να στηρίζω και τη μέση, έχεις  πάρει; . Όσο για το ισχίο μου είπε δυστυχώς θα χειροτερευει συνέχεια! Μαγνησιο θα παρω μετα την αυχενική. Στις 21 έχω! 

Κι εγώ θα πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης (δε μου φτάνουν τα άλλα δύο, χαχα) αλλά δεν έχω καταλήξει ποιο μέγεθος, το μεγάλο ή το μεσαίο που κάνει και για θηλασμό... Εσύ ποιο λες να πάρεις??

18 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ είμαι 18+6 και πονάω πολύ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Μαξιλάρι εγκυμοσύνης ήθελα και εγώ,απλά είναι αρκετά ακριβό και είπα να μην αγοράσω..Μακάρι να σε βοηθήσει το μαγνήσιο ρε κορίτσι μου,είναι άσχημο πράγμα να ξυπνάς κάθε μέρα με πόνους..Εν τω μεταξύ έχω μπει στον πέμπτο μήνα και ακόμα έχω αναγουλες,καούρες και κάνω εμετούς(ευτυχώς όχι 15 φορές τη μέρα όπως πριν). Εσύ πως είσαι με τις στομαχικές διαταραχές?

Λοιπόν, η εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε δυναμικά με στομάχι άνω κάτω, αλλά εμετούς δεν έκανα (στο παρατσάκ ήμουν 2-3 φορές) και σταδιακά είδα βελτίωση και τώρα είναι μια χαρά το στομάχι μου! Και χθες που πήγα για βελονισμό με ρώτησε ο βελονιστής πώς τα πάω με τις ναυτίες και όταν του είπα ότι εκπλήσσομαι πώς γίνεται να είχα στην τόσο αρχή και τώρα όχι, μου είπε ότι μου έβαζε βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία για να καταπολεμήσουμε τις ναυτίες και αν μου επανέλθουν να του το πω! Εντυπωσιάστηκα και στο λέω μήπως σου φανεί χρήσιμο!

17 ώρες πρίν, Angot είπε:

Α νομιζα ξεμπερυεις με τα στομαχικά σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσυνη.. Εχω βρει ένα μαξιλάρι 3 μετρα είναι, δοκιμασμένο γτ το εχει η ξαδελφη μ. Στα 37 ευρώ. Να σ στειλω το λινκ να το δεις; Εγω αυτο θα παρω! 

Εγω αν εξαιρέσεις τα πονακια μ δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω τπτ απολύτως! Ουτε μια αναγουλα δεν έχω νιώσει ακόμα! 

Στείλ' το και σε μένα πλιζ!!! :)

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , happiness79 είπε:

Τι ωραία νέα και πόσο όμορφη εικόνα η καρδούλα να πάλλεται!!! Συγκλονιστικό!!! Μπορείς να είσαι ήρεμη τώρα και να απολαύσεις την ξεκούραση που έχει ανάγκη το σώμα σου!

Μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τέλους..γιατι εχω κ τα αιματωματα μου …εχουμε ακομα δρομο μεχρι ν περασει το 3μηνο 

πρίν από 52 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Sorry αν το έχουμε ξαναπεί αλλά τι έγινε με αυτά τα 16 ωάρια τελικά;

Γλυκιά μου @happiness79, χαρά αυτής της ομάδας, σε ευχαριστώ πολύ! Το Σάββατο είναι να πάω για χοριακή και μετράω αντίστροφα τις ώρες, όμως για να είμαι ειλικρινής έχω ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα της κουλούρας.  

Από αυτά γονιμοποιηθηκαν αν θυμάμαι καλά τα 9 και 2 μόνο έφτασαν σε βλαστοκυστη 5ης μέρας. Το ένα ήταν τρισωμια και διακόψαμε την κύηση και το αλλο δεν εμφυτεύτηκε καν. Τα βάλαμε ξεχωριστά.

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Καντι είπε:

Εμεις τα πήγαμε πολυ χαλια τριτη μερα σημερα το ενα εχει 4 διαιρεσεις και το αλλο 6.

Αποκλείεται να προχωρήσουν κανονικά στις διαιρέσεις τους τις επόμενες μέρες;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...