Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Να τρως ξηρούς καρπούς συχνά κ βάλε κ όσπρια κ τόφου στο μενού. Όλα αυτά έχουν επίσης φουλ πρωτεΐνη.

Όταν είχα κάνει ωοληψία αυτά έτρωγα κ δεν έπαθα τίποτα. Είχα βγάλει 15 ωάρια με το μικρό πρωτόκολλο, νομίζω 150 μονάδες gonal. Δεν τόλμησε ο γιατρός να μου βάλει πιο πολλές μονάδες λόγω του προβλήματος υγείας μου. 

Σ ευχαριστώ! Είμαι που είμαι περίεργη με το φαγητό ψαχνομαι και δεν βρίσκω τι να φάω να μου αρέσει κιόλας. Το τόφου δεν το είχα σκεφτεί έχεις δίκιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ε2 είναι η οιστραδιόλη :) 

Εγώ τις εξετάσεις τις κάνω σε άλλα διαγνωστικά και έχω πάντα πρόσβαση στις εξετάσεις μου. 

Ααα δεν το ήξερα. Με πήρε τώρα η μαΐα και μου είπε ότι η οιστραδιόλη μου είναι μια χαρά και ότι συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα μου και να πάω αύριο 11 να κάνω πάλι υπέρηχο. 

πρίν από 36 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω μπόλικα ωοθυλάκια και απ' ότι κατάλαβα είμαι υποψήφια για υπερδιέγερση. Θα γίνει η ωοληψια τη επόμενη εβδομάδα. Τα βασικά οκ. Όχι αλάτι, απαχα κρέατα, ψάρια πολλά αυγά, όχι υδατάνθρακες. Έχετε να προτείνετε κανένα τιπ?

@Kallo κι εγώ ρώτησα την τελευταία φορά γιατί άκουγα που τα σημείωναν αλλά μπερδεύτηκα. Αλλα είναι μεγαλύτερα άλλα μικρότερα όποτε και πάλι στο περίπου έμαθα. Καλή μας επιτυχία!!!

Καλή μας επιτυχία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Linoula είπε:

Σ ευχαριστώ! Είμαι που είμαι περίεργη με το φαγητό ψαχνομαι και δεν βρίσκω τι να φάω να μου αρέσει κιόλας. Το τόφου δεν το είχα σκεφτεί έχεις δίκιο!

Το τόφου δεν έχει καν γεύση, του βάζεις εσύ μπαχαρικά πχ παπρικα, σκόρδο, κρεμμύδι, κουρκουμά, πιπέρι κλπ κ με μια σαλατούλα ή με βραστά λαχανικά ή κ μια μακαρονοσαλάτα με ζυμαρικά ολικής άλεσης μπορεί να συνδυαστεί.

Οι ξηροί καρποί ανάλατοι εννοείται κάνουν μια χαρά για ενδιάμεσα σνακ

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Troia είπε:

ποιος γιατρός σου το είπε αυτό; Σε αυτό το θέμα θα ακούσεις την Οικονομόπουλου και μόνο αυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλή προσοχή αν σου προτείνουν κάποια ῾θεραπεία῾γι᾽ αυτά...

Με τι τίμημα δεν ξέρω τη βοήθησε τη φίλη σου....Tον Τσιλιβάκο λες;

Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Απλώς αν μπεις στο 1535 να κλείσεις ραντεβού με το Έλενας έχει και ιατρείο-εξεταση για αντιπατρικά αντισώματα. Και η ίδια η Οικονομοπούλου μου έκανε σχετικές εξετάσεις. Αν δεν πίστευαν σε όλα αυτά πιστεύεις θα τα έκαναν? Άλλο το τι προτείνουν αν όντως μια γυναίκα βρεθεί με ανεβασμένα νκ κύτταρα. Μπορεί να προτείνουν διατροφή ή κάτι λιγότερο παρεμβατικό. Πάντως τα ψάχνουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

• Μου αρέσει 1

38 minutes ago, Linoula said:

Κοντά στα 20 και κάπου 4-5 μικρότερα δεν είμαι σίγουρη! Λογικά την Δευτέρα θα γίνει η ωοληψια. εννοείς τα τύπου luco...? Δεν έχω πιει ποτε.

Μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι το Σάββατο!

Οχι, εννοώ απο το φαρμακείο ηλεκτρολύτες σε αναβράζοντα δισκία. 
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα καλή επιτυχία για την Δευτέρα. Να μην αγχώνεσαι. επειδή εχεις πολλά ωοθυλάκια δεν σημαίνει οτι θα πάθεις και υπερδιέγερση. Πόσες μονάδες έκανες αλήθεια; Κανεις και ανταγωνιστές;

42 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Να τρως ξηρούς καρπούς συχνά κ βάλε κ όσπρια κ τόφου στο μενού. Όλα αυτά έχουν επίσης φουλ πρωτεΐνη.

Όταν είχα κάνει ωοληψία αυτά έτρωγα κ δεν έπαθα τίποτα. Είχα βγάλει 15 ωάρια με το μικρό πρωτόκολλο, νομίζω 150 μονάδες gonal. Δεν τόλμησε ο γιατρός να μου βάλει πιο πολλές μονάδες λόγω του προβλήματος υγείας μου. 

Ναι και ξηρούς καρπούς, σωστά. Τόφου έχω φάει μόνο χειροποίητο του άντρα μου και δεν τρελαίνομαι. Εσύ παίρνεις εμπορίου; Εχεις κάποιο καλό να προτείνεις; @Linoula εμένα τα όσπρια με έπρηζαν πολύ και πονούσα, να τα βράζεις πολύ καλά μήπως και την γλιτώσεις 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες έχετε πρόβλημα με το σπέρμα και είχατε πει ότι μπορεί να προχωρήσετε και σε βιοψία ορχεος πως ακριβώς έγινε η διαδικασία? Την ίδια μέρα που κάνατε ωοληψία έδωσε ο άντρας σας σπέρμα και αν δεν έβρισκαν θα προχωρούσε σε βιοψία? Ή πήγε άλλη μέρα πριν την ωοληψία και έδωσε σπέρμα? 

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι και ξηρούς καρπούς, σωστά. Τόφου έχω φάει μόνο χειροποίητο του άντρα μου και δεν τρελαίνομαι. Εσύ παίρνεις εμπορίου; Εχεις κάποιο καλό να προτείνεις; @Linoula εμένα τα όσπρια με έπρηζαν πολύ και πονούσα, να τα βράζεις πολύ καλά μήπως και την γλιτώσεις 

Παίρνω τόφου απ’ το βιολογικό χωριό ενίοτε, μια χαρά είναι για τόφου. Το τόφου μόνο του είναι μια αηδία, πρέπει να το ενισχύσεις γευστικά για να τρώγεται, θέλει τα μπαχαρικά του.

Τα όσπρια δεν ειν’ ανάγκη να τα τρως σούπα όπως έχουμε μάθει παραδοσιακά, μπορείς να φτιάξεις χούμους που είναι τέλειο, μπορείς να τα βάζεις σε σαλάτες ή ακόμα κ σε μπιφτέκια μπορείς να τα φτιάξεις. Υπάρχουν πολλές συνταγές.

Εγώ είπα μερικές χορτοφαγικές επιλογές επειδή τις συμβατικές τις έχετε αναφέρει. Βέβαια ο καθένας μπορεί να φτιάξει το μενού όπως του αρέσει κ να βάλει κ ζωικά κ φυτικά τρόφιμα. Πρωτεΐνη υπάρχει άπλετη σε πολλά τρόφιμα ευτυχώς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Kallo είπε:

Ααα δεν το ήξερα. Με πήρε τώρα η μαΐα και μου είπε ότι η οιστραδιόλη μου είναι μια χαρά και ότι συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα μου και να πάω αύριο 11 να κάνω πάλι υπέρηχο. 

Καλή μας επιτυχία 

Καλησπέρα! Νομίζω ότι με το αποτέλεσμα της οιστραδιολης μπορείς στο περιπου να υπολογίσεις ποσα ωοθυλακια υπάρχουν. Κ μένα όταν με έπαιρναν ρωτουσα την τιμή της να υπολογίσω περιπου ποσα έχω. 

12 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Παίρνω τόφου απ’ το βιολογικό χωριό ενίοτε, μια χαρά είναι για τόφου. Το τόφου μόνο του είναι μια αηδία, πρέπει να το ενισχύσεις γευστικά για να τρώγεται, θέλει τα μπαχαρικά του.

Τα όσπρια δεν ειν’ ανάγκη να τα τρως σούπα όπως έχουμε μάθει παραδοσιακά, μπορείς να φτιάξεις χούμους που είναι τέλειο, μπορείς να τα βάζεις σε σαλάτες ή ακόμα κ σε μπιφτέκια μπορείς να τα φτιάξεις. Υπάρχουν πολλές συνταγές.

Εγώ είπα μερικές χορτοφαγικές επιλογές επειδή τις συμβατικές τις έχετε αναφέρει. Βέβαια ο καθένας μπορεί να φτιάξει το μενού όπως του αρέσει κ να βάλει κ ζωικά κ φυτικά τρόφιμα. Πρωτεΐνη υπάρχει άπλετη σε πολλά τρόφιμα ευτυχώς.

Εννοείται χουμους και σαλάτες με όσπρια τρώω συνέχεια και φαλάφελ φτιάχνω απλώς τις πρώτες 3 μέρες μετα την ωοληψία τα απέφυγα όλα αυτα γιατί ήξερα απο τις προηγούμενες φορές που με είχαν ταλαιπωρήσει 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Penaki είπε:

Καλησπέρα! Νομίζω ότι με το αποτέλεσμα της οιστραδιολης μπορείς στο περιπου να υπολογίσεις ποσα ωοθυλακια υπάρχουν. Κ μένα όταν με έπαιρναν ρωτουσα την τιμή της να υπολογίσω περιπου ποσα έχω. 

Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν ότι δεν ενημερώνουν για τα αποτελέσματα της οιστραδιολη αλλά αν θέλω να τα έχω θα μου τα εκτυπώσουν αύριο που θα πάω να τα έχω. Για να δούμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα πραγματικά. 5' μίλησε όλα κι όλα. Πάντως τι ωραίο λέγειν που έχει αυτός ο άνθρωπος και πόσο ήρεμη φωνή! Τον θέλω να μου λέει παραμύθια το βράδυ πριν κοιμηθώ :wub:

Δε τον είχα ξανακούσει και πραγματικά φαίνεται ήρεμη δύναμη. Ελπίζω εκτός από επιστήμονας να είναι και άνθρωπος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εννοείται χουμους και σαλάτες με όσπρια τρώω συνέχεια και φαλάφελ φτιάχνω απλώς τις πρώτες 3 μέρες μετα την ωοληψία τα απέφυγα όλα αυτα γιατί ήξερα απο τις προηγούμενες φορές που με είχαν ταλαιπωρήσει 

Ίσως έχεις μια ευαισθησία, εντάξει κάθε άνθρωπος έχει τις ευαισθησίες του. Εγώ τ’ αφήνω όλο το βράδυ στο νερό να μουλιάσουν κ τα βράζω πολύ καλά να είναι μαλακά. 

Ευτυχώς δεν με πειράζουν, παλιά με πείραζαν όντως αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε ο τρόπος που τα έφτιαχνε η μαμά μου. :mrgreen:

• Χαχα 1

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις απλά δεν είναι ότι υπάρχει πρόβλημα σπέρματος είναι ότι έχουμε κ οι δύο μεσογειακή αναιμία στίγμα κ πρέπει να κάνουμε στα εβρυα προφητευτικο ελενχο γι'αυτό αμχωνομαι θέλω να είναι τουλάχιστον 2 καλά για να βάλω ...την προηγούμενη είχα ένα καλό το έβαλα κ έπαθα αποκόλληση κ δεν προχώρησε πφφφ 

On 15/6/2022 at 9:49 ΠΜ, kateriiina25 είπε:

@Angot και @Μπισκοτακι27 sorry που επεμβαίνω αλλά γιατί δεν έχετε πει σε κανέναν ότι έχετε κάνει ivf; Εννοώ σε όσους ήδη ξέρουν οτι είστε έγκυος και ειδικά στην μητέρα σου @Angot; Δεν είναι ντροπή να κάνεις εξωσωματική. Όσο περισσότερο το λέμε τόσο θα βοηθάμε άλλες κοπέλες να μην αισθάνονται άσχημα για την υπογονιμότητα τους. Η εξωσωματική πρέπει να είναι καμάρι για σας και όχι ταμπού

Πετάγομαι κι εγώ για να πω τη γνώμη μου! Επειδή συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες Κατερίνα και δυστυχώς πολλές φορές παραμένει ταμπού η εξωσωματική σαν επιλογή, ενώ είναι λύση για πολλά ζευγάρια και αυτό όσο πιο γρήγορα αλλάξει τόσο το καλύτερο και για τα ζευγάρια και για την κοινωνία ολόκληρη. Καλό είναι να ειπώνονται κάποια πράγματα, που φυσικά δεν είναι ντροπή, ούτε καμάρι θα πω εγώ, αλλά κάτι το απλό, είναι το μέσο που ευτυχώς που υπάρχει γιατί δίνει λύση σε πολλά ζευγάρια, αλλά και σε πολλές γυναίκες που αποφασίζουν μόνες τους να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Όπως και σε άντρες μόνους ή σε ομόφυλα ζευγάρια. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη γονεϊκότητα. Προσωπικά όσο διάστημα ήμουν σε διαδικασίες εξωσωματικής, το είχα μοιραστεί με φίλους, φίλες και τις οικογένειές μας. Με ανθρώπους που ήταν παραέξω δεν το συζητούσα, κυρίως γιατί δεν ήθελα πολλές ερωτήσεις σε μια περίοδο που όλες εδώ μέσα ξέρουμε πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία μας. Τώρα που είμαι μια ευτυχής έγκυος στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, το έχω μοιραστεί και λίγο παραέξω (δεν έχω βγει ακόμα με τη ντουντούκα βέβαια, χαχα, για ευνόητους λόγους), αλλά φροντίζω και στους παραέξω να μοιράζομαι το γεγονός ότι αυτό το παιδί ήρθε φυσικά ενώ ήμουν σε μια μακρά περίοδο με πολλές απόπειρες εξωσωματικής. Δε διστάζω μάλιστα να πω ότι ήμουν μια ανάσα πριν την επιλογή της δότριας ωαρίων και ότι οι επόμενες σκέψεις μας αφορούσαν την υιοθεσία. Και ο λόγος που το μοιράζομαι είναι αυτός ακριβώς, για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου να σπάει σιγά σιγά αυτό το ταμπού της προκατάληψης, να γίνει λίγο πιο εύκολος ο δρόμος για όλα τα ζευγάρια ή και τα μεμονωμένα άτομα που προσπαθούν για ένα παιδί. Αρκεί και περισσεύει η αγωνία που έχει κανείς όσο είναι σε αυτές τις διαδικασίες, ας απαλλαγούμε τουλάχιστον από αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, να μην βιώνεται η υπο γονιμότητα ως στίγμα. 

• Μου αρέσει 10

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Οχι, εννοώ απο το φαρμακείο ηλεκτρολύτες σε αναβράζοντα δισκία. 
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα καλή επιτυχία για την Δευτέρα. Να μην αγχώνεσαι. επειδή εχεις πολλά ωοθυλάκια δεν σημαίνει οτι θα πάθεις και υπερδιέγερση. Πόσες μονάδες έκανες αλήθεια; Κανεις και ανταγωνιστές;

Σ ευχαριστώ! Έκανα 150 και ανταγωνιστη. Πέρυσι με 75 είχα 16 ωάρια

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...