Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Penny33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια έχω ξαναγράψει αλλά θέλω να πω ένα παράπονο μου έκανα ωοληψια πριν ένα μήνα από δέκα ωάρια 6 προχωρήσαν κ έγινε βλαστοκυστη το ένα γιατί ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα περιμένω να αδιαθετισω κ θα κάνουμε άλλη μια τελευταία ωοληψια ....πφφ έχω ανχωθει κ στεναχωρηθεί γενικά..

Καλήμερα κοριτσι μ, εμενα από 4 δεν έγινε κανένα βλαστοκυστη. 3ων ημερών και μάλιστα grade 2. Μην ανησυχείς...  Ένα χρειάζεται! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Tselek είπε:

@Eternity και @kateriiina25 αγωνιούμε όλες μαζί σας ♥️ Άντε κοριτσια μου, με το καλό να γίνει το θαύμα! Μην τρελαίνεστε με τα συμπτώματα πάντως, μπορεί να μην έχετε τίποτα και να υπάρχει μέσα το σποράκι σας! 
Με όλη μου την καρδιά, να πετύχετε και οι δυο σας! Τα θαύματα αλλωστε, για μας τους ανθρώπους είναι :-D

Σε ευχαριστουμε πααααρα πολύ!!! Μέσα σε μια στιγμή κρίνεται όλη σου ή προσπάθεια. Εγώ πλέον έχω πει να παίρνουν τηλέφωνο τον άντρα μου, εγώ από το άγχος νομίζω πως άλλο θα μου πουν και άλλο θα ακούσω! Τον θεωρώ και πιο τυχερό απο εμένα! Μια χοριακη είχε πάει να την πάρει ο ίδιος από το μικροβιολογικο και τότε ήταν η εγκυμοσύνη μου στο γιο μου! 

• Μου αρέσει 4

6 hours ago, Tselek said:

@Eternity και @kateriiina25 αγωνιούμε όλες μαζί σας ♥️ Άντε κοριτσια μου, με το καλό να γίνει το θαύμα! Μην τρελαίνεστε με τα συμπτώματα πάντως, μπορεί να μην έχετε τίποτα και να υπάρχει μέσα το σποράκι σας! 
Με όλη μου την καρδιά, να πετύχετε και οι δυο σας! Τα θαύματα αλλωστε, για μας τους ανθρώπους είναι :-D

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να γίνει το θαύμα και στις δυο μας :wub:

Κορίτσια σήμερα στις 11:30 θα είναι ο Σφακ στο open tv. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

16 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εσύ δεν την βλέπεις την οθόνη όταν σου κάνει υπέρηχο; Δεν μπορούσες να μετρήσεις πόσα έχεις;

Ναι, σε αυτό τουλάχιστον ήμουν τυχερή 

Ναι την βλεπω την οθόνη. Ήταν η πρώτη φορά και δεν μου έκοψε να μετρήσω. Δεν ήξερα. Νόμιζα πως θα μου πει ο γιατρός. Και ούτε ρώτησα. Την Παρασκευή θα πάω προετοίμασμενη. Αν δεν μου πει θα προσπαθήσω να μετρήσω εγώ και θα τον ρωτήσω κιόλας πόσα έχω περίπου να ξέρω. Έχω αγχωθεί πολύ ρε κορίτσια. Θέλω να βγάλω πολλά γιατί έχουμε και το πρόβλημα με το σπέρμα. Και φοβάμαι και πολύ το μετά. 

13 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Να τα εκατοστήσεις! Ευχομαι του χρόνου διπλή τριπλή να είσαι!!! Κ μένα στον 1ο υπερυχο δεν μου είχε πει πολλα κ εγώ δεν ρώτησα ήταν η πρωτη επαφη, στον 2ο πηγα πιο προετοιμασμέν. Οπότε σκέψου από πριν τι θες κ ρώτησε κ εσύ. Επίσης όπως γράφτηκε κοιτουσα κ την οθόνη. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι. Ναι ναι την Παρασκευή ελπίζω να μου πει πιο πολλά. Αλλά αν δεν μου πει θα τον ρωτήσω εγώ. Και θα είμαι και πιο προσεκτική να κοιτάω την οθόνη να μετρήσω 

17 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κοίτα αν είναι μικρά ακόμα θα ασχοληθεί περισσότερο στον επόμενο υπέρηχο. Σε καταλαβαίνω πάντως, έπρεπε έστω και στο περίπου να σου πει μέγεθος και αριθμό. Οι γιατροί γενικά είναι πληγή, όσο πιο γρήγορα μας ξεπετάξουν τόσο καλύτερα. 

Εντάξει αυτός τα ειδε και κατάλαβε αμέσως. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν κατάλαβα. Και από ότι μου είπε περίμενε ότι θα έχω καλύτερη ανταπόκριση αλλά δεν μου εξήγησε ακριβώς τι περίμενε. Βέβαια μετά με καθησυχάσε και μου είπε μην σε νοιάζει το θέμα μας είναι να μείνεις έγκυος. Και αυτό θα γίνει. Είναι πολύ θετικός τι να πω. Αύριο θα είμαι πιο προσεκτική να δω στην οθόνη και θα τον ρωτήσω κιόλας 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να γίνει το θαύμα και στις δυο μας :wub:

Κορίτσια σήμερα στις 11:30 θα είναι ο Σφακ στο open tv. 

Κριμα και δουλευω και δεν θα τον δω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo said:

Ναι την βλεπω την οθόνη. Ήταν η πρώτη φορά και δεν μου έκοψε να μετρήσω. Δεν ήξερα. Νόμιζα πως θα μου πει ο γιατρός. Και ούτε ρώτησα. Την Παρασκευή θα πάω προετοίμασμενη. Αν δεν μου πει θα προσπαθήσω να μετρήσω εγώ και θα τον ρωτήσω κιόλας πόσα έχω περίπου να ξέρω. Έχω αγχωθεί πολύ ρε κορίτσια. Θέλω να βγάλω πολλά γιατί έχουμε και το πρόβλημα με το σπέρμα. Και φοβάμαι και πολύ το μετά. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι. Ναι ναι την Παρασκευή ελπίζω να μου πει πιο πολλά. Αλλά αν δεν μου πει θα τον ρωτήσω εγώ. Και θα είμαι και πιο προσεκτική να κοιτάω την οθόνη να μετρήσω 

Εντάξει αυτός τα ειδε και κατάλαβε αμέσως. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν κατάλαβα. Και από ότι μου είπε περίμενε ότι θα έχω καλύτερη ανταπόκριση αλλά δεν μου εξήγησε ακριβώς τι περίμενε. Βέβαια μετά με καθησυχάσε και μου είπε μην σε νοιάζει το θέμα μας είναι να μείνεις έγκυος. Και αυτό θα γίνει. Είναι πολύ θετικός τι να πω. Αύριο θα είμαι πιο προσεκτική να δω στην οθόνη και θα τον ρωτήσω κιόλας 

Τελικά η Ε2 σου πόσο βγήκε;

eardp2.png

πρίν από 33 λεπτά , winspert είπε:

Κριμα και δουλευω και δεν θα τον δω...

Δεν έχασες και κάτι σπουδαίο. Πιο πολύ ώρα είχαν καλεσμένη τη Ναυσικά του survivor από το Σφακ...Ντροπή πραγματικά 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

8 minutes ago, Eternity said:

Δεν έχασες και κάτι σπουδαίο. Πιο πολύ ώρα είχαν καλεσμένη τη Ναυσικά του survivor από το Σφακ...Ντροπή πραγματικά 

Μα πραγματικά. 5' μίλησε όλα κι όλα. Πάντως τι ωραίο λέγειν που έχει αυτός ο άνθρωπος και πόσο ήρεμη φωνή! Τον θέλω να μου λέει παραμύθια το βράδυ πριν κοιμηθώ :wub:

• Χαχα 7

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Τελικά η Ε2 σου πόσο βγήκε;

Οιστραδιολη είχα κάνει. Ακόμα δεν με έχουν πάρει να με ενημερώσουν. Πήρα εγώ τώρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν οι μαιες μαζί μου. Για να δούμε. Αυτό βρε κορίτσια που πρέπει να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας και να τρέχουμε εμείς για όλα και να τα ψάχνουμε για  όλα αυτό με κουράζει 

4 minutes ago, Kallo said:

Οιστραδιολη είχα κάνει. Ακόμα δεν με έχουν πάρει να με ενημερώσουν. Πήρα εγώ τώρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν οι μαιες μαζί μου. Για να δούμε. Αυτό βρε κορίτσια που πρέπει να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας και να τρέχουμε εμείς για όλα και να τα ψάχνουμε για  όλα αυτό με κουράζει 

Ε2 είναι η οιστραδιόλη :) 

Εγώ τις εξετάσεις τις κάνω σε άλλα διαγνωστικά και έχω πάντα πρόσβαση στις εξετάσεις μου. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω μπόλικα ωοθυλάκια και απ' ότι κατάλαβα είμαι υποψήφια για υπερδιέγερση. Θα γίνει η ωοληψια τη επόμενη εβδομάδα. Τα βασικά οκ. Όχι αλάτι, απαχα κρέατα, ψάρια πολλά αυγά, όχι υδατάνθρακες. Έχετε να προτείνετε κανένα τιπ?

@Kallo κι εγώ ρώτησα την τελευταία φορά γιατί άκουγα που τα σημείωναν αλλά μπερδεύτηκα. Αλλα είναι μεγαλύτερα άλλα μικρότερα όποτε και πάλι στο περίπου έμαθα. Καλή μας επιτυχία!!!

5 minutes ago, Linoula said:

Κορίτσια! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω μπόλικα ωοθυλάκια και απ' ότι κατάλαβα είμαι υποψήφια για υπερδιέγερση. Θα γίνει η ωοληψια τη επόμενη εβδομάδα. Τα βασικά οκ. Όχι αλάτι, απαχα κρέατα, ψάρια πολλά αυγά, όχι υδατάνθρακες. Έχετε να προτείνετε κανένα τιπ?

@Kallo κι εγώ ρώτησα την τελευταία φορά γιατί άκουγα που τα σημείωναν αλλά μπερδεύτηκα. Αλλα είναι μεγαλύτερα άλλα μικρότερα όποτε και πάλι στο περίπου έμαθα. Καλή μας επιτυχία!!!

Πόσα ωοθυλάκια είχες; Το αλάτι και η ζάχαρη να τα κόψεις είναι τα πιο βασικά και να τρως μικρά και ελαφριά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη. Εγώ είχα πάρει και κάνα δυο φορές ηλεκτρολύτες, μπορεί να βοήθησαν και αυτά. Πότε έχεις ωοληψία; Καλή σου επιτυχία!  

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Linoula είπε:

Να τρως ξηρούς καρπούς συχνά κ βάλε κ όσπρια κ τόφου στο μενού. Όλα αυτά έχουν επίσης φουλ πρωτεΐνη.

Όταν είχα κάνει ωοληψία αυτά έτρωγα κ δεν έπαθα τίποτα. Είχα βγάλει 15 ωάρια με το μικρό πρωτόκολλο, νομίζω 150 μονάδες gonal. Δεν τόλμησε ο γιατρός να μου βάλει πιο πολλές μονάδες λόγω του προβλήματος υγείας μου. 

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πόσα ωοθυλάκια είχες; Το αλάτι και η ζάχαρη να τα κόψεις είναι τα πιο βασικά και να τρως μικρά και ελαφριά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη. Εγώ είχα πάρει και κάνα δυο φορές ηλεκτρολύτες, μπορεί να βοήθησαν και αυτά. Πότε έχεις ωοληψία; Καλή σου επιτυχία!  

Κοντά στα 20 και κάπου 4-5 μικρότερα δεν είμαι σίγουρη! Λογικά την Δευτέρα θα γίνει η ωοληψια. εννοείς τα τύπου luco...? Δεν έχω πιει ποτε.

Μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι το Σάββατο!

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Να τρως ξηρούς καρπούς συχνά κ βάλε κ όσπρια κ τόφου στο μενού. Όλα αυτά έχουν επίσης φουλ πρωτεΐνη.

Όταν είχα κάνει ωοληψία αυτά έτρωγα κ δεν έπαθα τίποτα. Είχα βγάλει 15 ωάρια με το μικρό πρωτόκολλο, νομίζω 150 μονάδες gonal. Δεν τόλμησε ο γιατρός να μου βάλει πιο πολλές μονάδες λόγω του προβλήματος υγείας μου. 

+ ασπράδι αβγού

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...