Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε αναμμένα κάρβουνα!! Θέλω απλώς να φτάσει το Σάββατο να δω το αποτέλεσμα, αν μπορούσα να κοιμηθώ τώρα και να ξυπνήσω Σάββατο πρωί θα το έκανα, αλλά και ο ύπνος βάσανο είναι, όλο εφιάλτες βλέπω. Εχτές είδα ότι μου ήρθε περίοδος και έβγαζα κάτι κορδόνια από κάτω και ήταν λέει αποβολή και σήμερα είδα ότι βρήκα τη γατούλα μου νεκρή και ξύπνησα φωνάζοντας. Τι άγχος είναι αυτό ρε κορίτσια!!! Πω πω!
Παρόλα αυτά είναι και η μόνη περίοδος που νιώθεις και λίγο έγκυος :rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αν και δεν το βλέπω 

Έλα μην είσαι αρνητική τώρα στα τελειώματα, όλα καλά θα πάνε!!!!!

Οι εφιάλτες είναι ξεκάθαρα από το άγχος

Η μόνη λύση είναι να κάνεις κάτι που να σε απασχολεί τοοοοσο πολύ ωστε να μην προλαβαίνεις να σκεφτεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Δοκίμασε το όμως μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί ούτε χρήματα ούτε ψυχικά αποθέματα. Κάπου διάβαζα ότι αν η φυσική σύλληψη έχει 11% επιτυχία, η σπερματεγχυση έχει 13%. Για τέτοια διαφορά μιλάμε. Ο Π@υλου  ο ενδοκρινολογος μας είχε πει οτι είναι μια λύση πριν από την εξωσωματική χωρίς πολλές πιθανότητες και βοηθάει όταν ειδικά ο άντρας έχει πρόβλημα με τη στύση του. Μπορεί όμως και να πετύχετε όπως και με φυσική σύλληψη τίποτα δεν αποκλείεται. Γνώμη μου όμως να μη χάσετε περισσότερο από ένα εξάμηνο. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω χρόνο να χαθεί.Αν δεν πετύχει.Θα παω για εξωσωματική.Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Αγάπ said:

Έλα μην είσαι αρνητική τώρα στα τελειώματα, όλα καλά θα πάνε!!!!!

Οι εφιάλτες είναι ξεκάθαρα από το άγχος

Η μόνη λύση είναι να κάνεις κάτι που να σε απασχολεί τοοοοσο πολύ ωστε να μην προλαβαίνεις να σκεφτεις

Το προσπαθώ αλλά οριακά κάνω και την δουλειά μου. 2 μερούλες είναι... θα περάσουν :) 

eardp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε αναμμένα κάρβουνα!! Θέλω απλώς να φτάσει το Σάββατο να δω το αποτέλεσμα, αν μπορούσα να κοιμηθώ τώρα και να ξυπνήσω Σάββατο πρωί θα το έκανα, αλλά και ο ύπνος βάσανο είναι, όλο εφιάλτες βλέπω. Εχτές είδα ότι μου ήρθε περίοδος και έβγαζα κάτι κορδόνια από κάτω και ήταν λέει αποβολή και σήμερα είδα ότι βρήκα τη γατούλα μου νεκρή και ξύπνησα φωνάζοντας. Τι άγχος είναι αυτό ρε κορίτσια!!! Πω πω!
Παρόλα αυτά είναι και η μόνη περίοδος που νιώθεις και λίγο έγκυος :rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αν και δεν το βλέπω 

Συμπάσχω όσο δε φαντάζεσαι. Μια απογοήτευση πλήρης, μια ψάχνομαι μήπως και υπάρχει κάποια ελπίδα. Από όνειρα άλλο τίποτα. Δεν ξέρω πως κρατιέμαι να μην πάω αύριο αν είναι να τελειώσει και το μαρτύριο με τις ενέσεις. 

Από συμπτώματα πως είσαι? Έχω κάτι υγρά που νιώθω χαμηλά αλλά το στήθος τίποτα. Γιατί όμως το στήθος θα πρέπει ντε και καλά να είναι πρησμένο? 

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Μου ειπε πολυ προσοχή γιατι ειδικα το πανω αιμάτωμα αν μεγαλώσει μπορει να σπρώξει κ ν δημιουργήσει αποβολή…ή ακομα κ αμα σκάσει τ αιμάτωμα μπορει να μολύνει ολο το θεμα εκει μεσα…για αυτο μ αύξησε κ την προγεστερονη 

Ξεκούραση, ηρεμία και θα απορροφηθεί. Η μητέρα μου στον αδερφό μου εκείνα τα χρόνια είχε μια μεγάλη αποκόλληση που έσκασε ολόκληρο κομμάτι στη λεκάνη με αίμα, νόμισε ότι έχασε το παιδί. Της έκανε μια ένεση (υποθέτω προγεστερονη) και έμεινε λίγο ξάπλα και όλα καλά. Ευτυχώς πάντως που έχουν γίνει τόσα άλματα στην επιστημη γιατί πραγματικά τοτε πολλές γυναίκες έμειναν ατεκνες και πολλές φορές στηγματιζονταν οι ίδιες ενώ το θέμα μπορεί να το είχε ο σύζυγος! 

Μου έχουν πει ιστορία ενός συγγενικου προσώπου που το ζευγάρι δε μπορούσε να κάνει παιδί και η οικογένεια του γαμπρου τον έπεισε να χωρίσει τη νύφη. Για καλή της τύχη η κοπέλα έφτιαξε ξανά τη ζωή της και έμεινε αμέσως έγκυος! Έτσι αποκαλύφθηκε ότι άλλος είχε το πρόβλημα! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Eternity said:

Συμπάσχω όσο δε φαντάζεσαι. Μια απογοήτευση πλήρης, μια ψάχνομαι μήπως και υπάρχει κάποια ελπίδα. Από όνειρα άλλο τίποτα. Δεν ξέρω πως κρατιέμαι να μην πάω αύριο αν είναι να τελειώσει και το μαρτύριο με τις ενέσεις. 

Από συμπτώματα πως είσαι? Έχω κάτι υγρά που νιώθω χαμηλά αλλά το στήθος τίποτα. Γιατί όμως το στήθος θα πρέπει ντε και καλά να είναι πρησμένο? 

Μέχρι εχτές θεωρούσα ίσως σύμπτωμα το ότι έκλαιγα όλη την ώρα και σήμερα δεν μου έρχεται να κλάψω χαχαχα αποτυχία και αυτό. Στήθος τίποτα, όλη την ώρα το ζουμπάω, υγρά λίγα μόνο, έχω πρήξιμο χαμηλά αλλά ήταν και πολλά τα ωάρια οπότε είναι λογικό και όσο πάει μειώνεται και αυτό. Επίσης πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν αλλά και αυτούς τους είχα από πριν την ετ. Οπότε τίποτα το ουσιαστικό. 

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μέχρι εχτές θεωρούσα ίσως σύμπτωμα το ότι έκλαιγα όλη την ώρα και σήμερα δεν μου έρχεται να κλάψω χαχαχα αποτυχία και αυτό. Στήθος τίποτα, όλη την ώρα το ζουμπάω, υγρά λίγα μόνο, έχω πρήξιμο χαμηλά αλλά ήταν και πολλά τα ωάρια οπότε είναι λογικό και όσο πάει μειώνεται και αυτό. Επίσης πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν αλλά και αυτούς τους είχα από πριν την ετ. Οπότε τίποτα το ουσιαστικό. 

Λες να είμαστε στην κατηγορία "εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα"? Το εύχομαι! Εγώ πλέον καθόλου πόνους περιόδου. Τις πιο πολλές φορές πετάω κανενα σπυράκι πριν την περίοδο, τώρα τίποτα. Από νεύρα ελάχιστα έως τίποτα. Μπορεί όμως να μου λείπει γενικά προγεστερονη και να φτιάχνω επιδερμίδα με τόσες ορμονες! Μυστήριο πραγματικά! 

6 minutes ago, Eternity said:

Λες να είμαστε στην κατηγορία "εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα"? Το εύχομαι! Εγώ πλέον καθόλου πόνους περιόδου. Τις πιο πολλές φορές πετάω κανενα σπυράκι πριν την περίοδο, τώρα τίποτα. Από νεύρα ελάχιστα έως τίποτα. Μπορεί όμως να μου λείπει γενικά προγεστερονη και να φτιάχνω επιδερμίδα με τόσες ορμονες! Μυστήριο πραγματικά! 

Τι να πω; Μακάρι. Εγώ πάντα ήμουν και στην κατηγορία "χωρίς συμπτώματα" γιατί δεν είχα και πολλές φυσιολογικές περιόδους στην ζωή μου. Δεν είχα ποτέ μου πόνους, πρηξίματα, υγρά ωορρηξίας, σπυριά περιόδου κτλ, εκτός κι αν έπαιρνα φάρμακα. Λες να με πάει έτσι και τώρα; :rolleyes: Τελικά θα πας αύριο;

eardp2.png

πρίν από 45 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τι να πω; Μακάρι. Εγώ πάντα ήμουν και στην κατηγορία "χωρίς συμπτώματα" γιατί δεν είχα και πολλές φυσιολογικές περιόδους στην ζωή μου. Δεν είχα ποτέ μου πόνους, πρηξίματα, υγρά ωορρηξίας, σπυριά περιόδου κτλ, εκτός κι αν έπαιρνα φάρμακα. Λες να με πάει έτσι και τώρα; :rolleyes: Τελικά θα πας αύριο;

Παλιότερα κι εγώ έτσι ήμουν. Πλέον καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω από τους πονοκεφάλους περισσότερο, από κανένα σπυράκι και από τα νεύρα. Αυτή τη φορά είχα μόνο έναν πονοκέφαλο αλλά λέω μήπως με τα φάρμακα ηρεμεί όλο το σύστημα. Πραγματικά το έχω απορία. Λέω να κρατηθώ να πάω την Παρασκευή αν και δε θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα στη δουλειά. 

@Eternity και @kateriiina25 αγωνιούμε όλες μαζί σας ♥️ Άντε κοριτσια μου, με το καλό να γίνει το θαύμα! Μην τρελαίνεστε με τα συμπτώματα πάντως, μπορεί να μην έχετε τίποτα και να υπάρχει μέσα το σποράκι σας! 
Με όλη μου την καρδιά, να πετύχετε και οι δυο σας! Τα θαύματα αλλωστε, για μας τους ανθρώπους είναι :-D

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Ναι ναι, μου το πρότεινε κι εμένα αλλά η Οικον μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος

Μόνο αυτό σου είπε η Οικονομοπούλου; Εμένα η Τσεκούρα για τα αντιπατρικά (τη "θεραπεία " στα αυξημένα nk) μου είχε πει: δεν θα τα έκανα ούτε στη γάτα μου και δεν έχω γάτα...

Μα ακόμα κι εκείνη που μου έκανε εμένα την εξέταση μου είπε ότι η ίδια δεν είναι πεπεισμένη ότι αποτελούν αιτία αποβολών...

Καλημέρα κορίτσια έχω ξαναγράψει αλλά θέλω να πω ένα παράπονο μου έκανα ωοληψια πριν ένα μήνα από δέκα ωάρια 6 προχωρήσαν κ έγινε βλαστοκυστη το ένα γιατί ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα περιμένω να αδιαθετισω κ θα κάνουμε άλλη μια τελευταία ωοληψια ....πφφ έχω ανχωθει κ στεναχωρηθεί γενικά..

3 ώρες πρίν, Penny33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια έχω ξαναγράψει αλλά θέλω να πω ένα παράπονο μου έκανα ωοληψια πριν ένα μήνα από δέκα ωάρια 6 προχωρήσαν κ έγινε βλαστοκυστη το ένα γιατί ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα περιμένω να αδιαθετισω κ θα κάνουμε άλλη μια τελευταία ωοληψια ....πφφ έχω ανχωθει κ στεναχωρηθεί γενικά..

Καλημερα κοριτσι μ…γενικα τ ποσοστό ειναι απο 1-2 έως 4…. Κ εγω με 12 τα 2 εγιναν βλαστοκυστες οποτε μην σ παίρνει απο κατω…

3 ώρες πρίν, Penny33 είπε:

Κορίτσι μου κι εγώ  όταν έκανα την τρίτη μου εξωσωματικη μου πήραν αν θυμάμαι καλά γύρω στα 7-8 ωάρια, τα 5 προχώρησαν μέχρι την 3η μέρα και μόνο ένα έγινε βλαστοκυστη που τελικά το βάλαμε!!Να ξέρεις ότι ευθύνεται πολύ το σπέρμα!!Εμένα ο άντρας μου ειχε ολιγοασθενοτερατοσπερμια, η οποία βέβαια ειχε βελτιωθεί αρκετά άλλα και πάλι!!!Βέβαια εγώ την εκανα σε δημόσιο νοσοκομειο στην επαρχία, παίζει κι αυτο το ρόλο του!!!Μην στεναχωριέσαι όμως κι αν υπάρχει θέμα με το σπέρμα του άντρα σου προσπαθήστε να το βελτιώσετε πριν την επόμενη σας προσπάθεια!!!!

18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σκέψεις εν αναμονή της κουλουρας....να μείνω με το παιδάκι μου και να τα παρατήσω? Πόσο πιθανό είναι στα 42 προς 43 να μείνω έγκυος? Να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα? Έχω κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και έχουμε στερέψει και οικονομικά. Του χρόνου κλείνουμε 10 χρόνια προσπαθειών. Σίγουρα έχω το γιο μου, δεν είμαι αχάριστη, θα μπορούσα να μην έχω τίποτα. Όμως νιώθω ότι δεν τον χαίρομαι και τα χρόνια περνάνε. Τώρα μου ζητάει να τρεξουμε, να παίξουμε, να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και εγώ συνέχεια είμαι με ένα δε μπορώ, πρόσεχε μη με χτυπήσεις εδώ, πονάω εκεί, μη σκυψω από εδώ, μη σηκώσω βάρος... 

Χάνω τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του για να πετύχω ίσως και το αδύνατο. 

Συμπάσχω 100%

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...