Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Αρα όλα καλα... Ξεκούραση τωρα.. Το μπισκοτάκι σου ψήνεται μια χαρά! 

Μου ειπε πολυ προσοχή γιατι ειδικα το πανω αιμάτωμα αν μεγαλώσει μπορει να σπρώξει κ ν δημιουργήσει αποβολή…ή ακομα κ αμα σκάσει τ αιμάτωμα μπορει να μολύνει ολο το θεμα εκει μεσα…για αυτο μ αύξησε κ την προγεστερονη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Με το καλό η χοριακή στα κορίτσια που περιμένουν, καλές γονιμοποιησεις σε όσες είστε σε διαδικασία! Εγώ είμαι στο ψάξιμο και στις εξετάσεις χαμένη. Σήμερα πήγα για καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης στο Έλενας. Οι ορμονικές που έκανα σε αυτό τον κύκλο μετά την εξωσωματική βγήκαν κάπως να το πω... Η FSH μου από 7 είναι 9,5 και η προλακτίνη 38. Σήμερα πήγαμε με τον σύντροφό μου να πάρουμε μια γνώμη ακόμα. Ο γιατρός λοιπόν που επισκεφθηκαμε μου έθεσε στο τραπέζι την κυτταροτιξικοτητα της μήτρας και τα natural killer cells. Έχει κάνει καμιά αυτή την εξέταση? 

Ποιος γιατρός σε εβαλε να κανεις την εξέταση; Ρωταω γιατί οι περισσότεροι δεν την παραδέχονται...Την ειχα κανει κ εγω και ειχαν βγει αυξημένα. Και γι'αυτό έκανα και ιντραλιπιντς καθε φορά. Και λεω να ξανακανω τωρα...Ο γιατρός μου βέβαια λεει πως δεν τα δέχεται...

1 hour ago, Eternity είπε:

Βρε κορίτσι μου σα να μιλάς για τη δική μου ιστορία. Κι εγώ έχω πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας και συνεχώς μετά πρόσεχαμε πολύ μη γίνει κάτι στο λάθος χρόνο. Νόμιζα ότι θα μου έρθουν όλα όταν το αποφασίσω εγώ. Αμ δε! Κι όπως λες κι εσύ από νωρίς είχαμε καταλάβει ότι θα πάμε σοβαρά. Ήθελα να ζήσω τα φοιτητικά χρόνια, να περάσω ανέμελα χρόνια, δεν ένιωθα έτοιμη. Θα μου πεις καλύτερα ένα παιδί να έρχεται συνειδητοποιημενα και να μην υπάρχουν απωθημένα σε κάποιον. Όμως αν γνώριζα τι συμβαίνει με τη γονιμότητα μιας γυναίκας θα είχα πράξει διαφορετικα. Τουλάχιστον για το 2ο παιδί. Τα σκέφτομαι συνέχεια και αυτομαστιγωνομαι αλλά και αυτό που ωφελεί μου λες? Μακάρι να νας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε για 2η φορά το όνειρο, έτσι για να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας. 

Πολυ ιδιες οι ζωές μας οντως... Μακάρι να μας αξιωσει ο θεος...να ηρεμησει η ψυχή μας,το σωμα μας και το πορτοφόλι μας...!!!!

πρίν από 32 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα πηγαμε είδαμε μια χαρα ηταν το έμβρυο είδαμε κ την καρδουλα να παλλλεται αλλα ακομα δεν την ακούσαμε ηταν νωρις..Αλλα ειχα τ αιμάτωμα κατω απο τον σακο κ είδαμε κ ενα μικρο καινούργιο απο πανω..μ ειπε ξεκουραση σπιτι κρεββατι τουαλέτα μεχρι ν απορροφηθεί 

Μπράβο μπισκοτάκι με το μπισκοτακι σου!!! Ξάπλα και ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Προς το παρόν ανάσκελα καθομαι. Αλλα στο πλαι ποναει το ισχίο φουλ. Ο γιατρός είπε νωρις με επιασε. Σκεψου το έχω εδώ και 4-5 βδομαδες... Σχεδόν αμέσως άρχισε να μ ενοχλεί! 

Όντως πολύ νωρίς σ έπιασε...Ξεκίνησες το μαγνήσιο?Βοηθάει στους πόνους όπως λένε,αν και εγώ δεν βλέπω διαφορά. Για να πονάω λιγότερο βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα απ' τα πόδια και είναι κάπως καλύτερα μπορω να πω . Πάντως σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κοιμηθείς ανάσκελα(δεν κάνει κιόλας),διότι σ αυτη τη στάση νιώθεις πόνο στη μήτρα,οπότε καλύτερα να το αποφεύγεις 

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όντως πολύ νωρίς σ έπιασε...Ξεκίνησες το μαγνήσιο?Βοηθάει στους πόνους όπως λένε,αν και εγώ δεν βλέπω διαφορά. Για να πονάω λιγότερο βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα απ' τα πόδια και είναι κάπως καλύτερα μπορω να πω . Πάντως σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κοιμηθείς ανάσκελα(δεν κάνει κιόλας),διότι σ αυτη τη στάση νιώθεις πόνο στη μήτρα,οπότε καλύτερα να το αποφεύγεις 

Ναι το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει ανάσκελα.. Εσυ ποσο εισαι;;; σκέφτομαι μωρε να παρω ενα μαξιλάρι εγκυμοσυνης να στηρίζω και τη μέση, έχεις  πάρει; . Όσο για το ισχίο μου είπε δυστυχώς θα χειροτερευει συνέχεια! Μαγνησιο θα παρω μετα την αυχενική. Στις 21 έχω! 

1 hour ago, Georgiakou said:

Είμαι 36 χρόνων και ο σύζυγος 41.Έχει χαμηλή κινητικότητα.Μας είπε ο γιατρός είναι οριακά ικανοποιητικό.Επίσης Μου είπε  να κάνουμε σπερματέγχυση πρώτα και μετά να κάνουμε εξωσωματικη.Μου έχει δώσει χάπια ,ενεσακια και στις 22/06 θα με ξαναδεί για να μου δώσει τελική ημερομηνία για την σπερματέγχυση.

Με μέτριο σπέρμα, οριακά ικανοποιητικό όπως λες, ο κουμπάρος μου τα κατάφερε με φυσιολογική σύλληψη σε 3 μήνες οπότε σίγουρα δεν αποκλείεται με την σπερματέγχυση να τα καταφέρετε γιατί είναι και όλα προγραμματισμένα οπότε μπορεί το σωστό timing να παίξει ρόλο. Γενικά όμως καλό είναι να δει και έναν ανδρολόγο γονιμότητας να δει που οφείλεται το πρόβλημα  

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μου ειπε πολυ προσοχή γιατι ειδικα το πανω αιμάτωμα αν μεγαλώσει μπορει να σπρώξει κ ν δημιουργήσει αποβολή…ή ακομα κ αμα σκάσει τ αιμάτωμα μπορει να μολύνει ολο το θεμα εκει μεσα…για αυτο μ αύξησε κ την προγεστερονη 

Πόσο σ έδωσε;;; να προσέχεις Ε! 

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Με το καλό η χοριακή στα κορίτσια που περιμένουν, καλές γονιμοποιησεις σε όσες είστε σε διαδικασία! Εγώ είμαι στο ψάξιμο και στις εξετάσεις χαμένη. Σήμερα πήγα για καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης στο Έλενας. Οι ορμονικές που έκανα σε αυτό τον κύκλο μετά την εξωσωματική βγήκαν κάπως να το πω... Η FSH μου από 7 είναι 9,5 και η προλακτίνη 38. Σήμερα πήγαμε με τον σύντροφό μου να πάρουμε μια γνώμη ακόμα. Ο γιατρός λοιπόν που επισκεφθηκαμε μου έθεσε στο τραπέζι την κυτταροτιξικοτητα της μήτρας και τα natural killer cells. Έχει κάνει καμιά αυτή την εξέταση? 

ποιος γιατρός σου το είπε αυτό; Σε αυτό το θέμα θα ακούσεις την Οικονομόπουλου και μόνο αυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλή προσοχή αν σου προτείνουν κάποια ῾θεραπεία῾γι᾽ αυτά...

1 hour ago, Αγάπ είπε:

Μια φίλη μου την βοήθησε έπειτα από την πρώτη αποτυχημένη προσπαθεια, της το πρότεινε ένας "γνωστος" ανοσολογος. Άλλοι το αμφισβητούν 

Με τι τίμημα δεν ξέρω τη βοήθησε τη φίλη σου....Tον Τσιλιβάκο λες;

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Ναι το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει ανάσκελα.. Εσυ ποσο εισαι;;; σκέφτομαι μωρε να παρω ενα μαξιλάρι εγκυμοσυνης να στηρίζω και τη μέση, έχεις  πάρει; . Όσο για το ισχίο μου είπε δυστυχώς θα χειροτερευει συνέχεια! Μαγνησιο θα παρω μετα την αυχενική. Στις 21 έχω! 

Εγώ είμαι 18+6 και πονάω πολύ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Μαξιλάρι εγκυμοσύνης ήθελα και εγώ,απλά είναι αρκετά ακριβό και είπα να μην αγοράσω..Μακάρι να σε βοηθήσει το μαγνήσιο ρε κορίτσι μου,είναι άσχημο πράγμα να ξυπνάς κάθε μέρα με πόνους..Εν τω μεταξύ έχω μπει στον πέμπτο μήνα και ακόμα έχω αναγουλες,καούρες και κάνω εμετούς(ευτυχώς όχι 15 φορές τη μέρα όπως πριν). Εσύ πως είσαι με τις στομαχικές διαταραχές?

1 ώρα πρίν, Georgiakou είπε:

Σ ευχαριστω για την απάντηση σου.Έχω κάνει τα παντα από εξετάσεις και εγώ και σύζυγος.Απευθύνθηκα κατευθείαν σε ειδικό για εξωσωματική και Μου είπε σπερματέγχυση.Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας και ότι παίζει ρόλο και η τύχη.Με έχει τρομάξει το περιβάλλον μου ότι θέλουν να σου πάρουν τα λεφτά και οι εξωσωματικές ειναι επιχείρηση.Γι αυτό μπήκα στο φόρουμ.Να δω τι γίνεται και να συλλέξω πληροφορίες.

Να σου ζήσει!Εγω δεν ήθελα γιατί δεν θέλω να απογοητευτώ!Ηθελα κατευθείαν εξωσωματική!Ο γιατρός επέμενε

Καλησπέρα και από Εμενα κοριτσι και άλλως ήρθες στην παρέα μας. 
Εχω κάνεις σπερματέγχυση επειδή είχαμε πρόβλημα στο σπερμα, όχι όμως κάτι που την απαγόρευε. 

Τον επόμενο μήνα έκανα και εξωσωματική και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έκανα και εγώ κατευθείαν εξωσωματική ή θα επαιρνα το ωάριο και το κρατούσα. 
Τα ποσοστά επιτυχίας είναι ελάχιστα καλύτερα από την φυσική σύλληψη, η απογοήτευση όμως αν δεν πιάσει -τουλάχιστον για Εμενα- ήταν πολλή μεγαλύτερη. 
Το θετικό στην ιστορία ήταν ότι με έκανε να ξεπεράσω τους φόβους που είχα για την εξωσωματική και να με προετοιμάσει ψυχολογικά. 
Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις, μιλήστε όμως και με έναν ουρολόγο να σας πει αν όντως μπορεί να προσφέρει κάτι…και ποτε δεν ξέρεις…

Και εύχομαι σύντομα να έχεις ότι επιθυμείς. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είμαι 18+6 και πονάω πολύ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Μαξιλάρι εγκυμοσύνης ήθελα και εγώ,απλά είναι αρκετά ακριβό και είπα να μην αγοράσω..Μακάρι να σε βοηθήσει το μαγνήσιο ρε κορίτσι μου,είναι άσχημο πράγμα να ξυπνάς κάθε μέρα με πόνους..Εν τω μεταξύ έχω μπει στον πέμπτο μήνα και ακόμα έχω αναγουλες,καούρες και κάνω εμετούς(ευτυχώς όχι 15 φορές τη μέρα όπως πριν). Εσύ πως είσαι με τις στομαχικές διαταραχές?

Α νομιζα ξεμπερυεις με τα στομαχικά σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσυνη.. Εχω βρει ένα μαξιλάρι 3 μετρα είναι, δοκιμασμένο γτ το εχει η ξαδελφη μ. Στα 37 ευρώ. Να σ στειλω το λινκ να το δεις; Εγω αυτο θα παρω! 

Εγω αν εξαιρέσεις τα πονακια μ δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω τπτ απολύτως! Ουτε μια αναγουλα δεν έχω νιώσει ακόμα! 

πρίν από 33 λεπτά , Troia είπε:

ποιος γιατρός σου το είπε αυτό; Σε αυτό το θέμα θα ακούσεις την Οικονομόπουλου και μόνο αυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλή προσοχή αν σου προτείνουν κάποια ῾θεραπεία῾γι᾽ αυτά...

Με τι τίμημα δεν ξέρω τη βοήθησε τη φίλη σου....Tον Τσιλιβάκο λες;

Ναι ναι, μου το πρότεινε κι εμένα αλλά η Οικον μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Α νομιζα ξεμπερυεις με τα στομαχικά σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσυνη.. Εχω βρει ένα μαξιλάρι 3 μετρα είναι, δοκιμασμένο γτ το εχει η ξαδελφη μ. Στα 37 ευρώ. Να σ στειλω το λινκ να το δεις; Εγω αυτο θα παρω! 

Εγω αν εξαιρέσεις τα πονακια μ δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω τπτ απολύτως! Ουτε μια αναγουλα δεν έχω νιώσει ακόμα! 

Μπράβο ρε κορίτσι μου που δεν έχεις εμετούς κτλ,να χαίρεσαι την όμορφη εγκυμοσύνη σου❤️ Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι αλλά δεν πειράζει,ας είναι καλά η μπέμπα και ας βγάλω και τα συκωτια μου :D 

Ανέβασε το λινκ με το μαξιλάρι,τρία μέτρα σ αυτή την τιμή είναι μια χαρά και σίγουρα θα υπάρχουν κ άλλες γυναίκες που πονάνε όπως εμείς και θα τις βοηθήσει ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου που δεν έχεις εμετούς κτλ,να χαίρεσαι την όμορφη εγκυμοσύνη σου❤️ Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι αλλά δεν πειράζει,ας είναι καλά η μπέμπα και ας βγάλω και τα συκωτια μου :D 

Ανέβασε το λινκ με το μαξιλάρι,τρία μέτρα σ αυτή την τιμή είναι μια χαρά και σίγουρα θα υπάρχουν κ άλλες γυναίκες που πονάνε όπως εμείς και θα τις βοηθήσει ❤️

Κορίτσια να κάποια νιώθει να είναι στην 3η ηλικία σαν και μας ας μ στειλει μνμ να της πω το μαξιλάρι. 

• Χαχα 3

1 ώρα πρίν, Georgiakou είπε:

Σ ευχαριστω για την απάντηση σου.Έχω κάνει τα παντα από εξετάσεις και εγώ και σύζυγος.Απευθύνθηκα κατευθείαν σε ειδικό για εξωσωματική και Μου είπε σπερματέγχυση.Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας και ότι παίζει ρόλο και η τύχη.Με έχει τρομάξει το περιβάλλον μου ότι θέλουν να σου πάρουν τα λεφτά και οι εξωσωματικές ειναι επιχείρηση.Γι αυτό μπήκα στο φόρουμ.Να δω τι γίνεται και να συλλέξω πληροφορίες.

Να σου ζήσει!Εγω δεν ήθελα γιατί δεν θέλω να απογοητευτώ!Ηθελα κατευθείαν εξωσωματική!Ο γιατρός επέμενε

Δοκίμασε το όμως μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί ούτε χρήματα ούτε ψυχικά αποθέματα. Κάπου διάβαζα ότι αν η φυσική σύλληψη έχει 11% επιτυχία, η σπερματεγχυση έχει 13%. Για τέτοια διαφορά μιλάμε. Ο Π@υλου  ο ενδοκρινολογος μας είχε πει οτι είναι μια λύση πριν από την εξωσωματική χωρίς πολλές πιθανότητες και βοηθάει όταν ειδικά ο άντρας έχει πρόβλημα με τη στύση του. Μπορεί όμως και να πετύχετε όπως και με φυσική σύλληψη τίποτα δεν αποκλείεται. Γνώμη μου όμως να μη χάσετε περισσότερο από ένα εξάμηνο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...