Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Με το καλό η χοριακή στα κορίτσια που περιμένουν, καλές γονιμοποιησεις σε όσες είστε σε διαδικασία! Εγώ είμαι στο ψάξιμο και στις εξετάσεις χαμένη. Σήμερα πήγα για καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης στο Έλενας. Οι ορμονικές που έκανα σε αυτό τον κύκλο μετά την εξωσωματική βγήκαν κάπως να το πω... Η FSH μου από 7 είναι 9,5 και η προλακτίνη 38. Σήμερα πήγαμε με τον σύντροφό μου να πάρουμε μια γνώμη ακόμα. Ο γιατρός λοιπόν που επισκεφθηκαμε μου έθεσε στο τραπέζι την κυτταροτιξικοτητα της μήτρας και τα natural killer cells. Έχει κάνει καμιά αυτή την εξέταση? 

Μια φίλη μου την βοήθησε έπειτα από την πρώτη αποτυχημένη προσπαθεια, της το πρότεινε ένας "γνωστος" ανοσολογος. Άλλοι το αμφισβητούν 

Η Οικονομ. επίσης μου το αμφισβήτησε, αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από την περίπτωση .Δες ποιος σου το προτείνει και πως το αιτιολογεί

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 56 λεπτά , Georgiakou είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα,Είμαι καινούργια στην ομάδα σας.Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στην σωστη κουβέντα.Προσπαθώ 2 χρόνια με τον άντρα μου για μωρακι αλλά δεν.Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στο σπερμα αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.Πρόκειται να κάνω σπερματέγχυση.Έχει μείνει κάποια με αυτή την διαδικασία;Να ελπίζω; 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχω κάνει 4 σπερματεγχυσεις χωρίς επιτυχία. Βέβαια 1 χρόνο μετά έμεινα μόνη μου έγκυος. Κάνε μια δυο προσπάθειες αλλά μην αναλωθεις για μένα ούτε οικονομικά ούτε ψυχολογικά. Μη χάσεις πολύτιμο χρόνο ειδικά αν υπάρχει θέμα με το σπέρμα γιατί εμείς είχαμε πολύ καλό σπέρμα και πάλι τζίφος. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα είχα κάνει εξωσωματική αν όχι με φάρμακα έστω σε φυσικό κύκλο. Τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένος ο φυσικός και ο γιατρός δεν ήθελε να με βάλει στη διαδικασία της εξωσωματικής με την εικόνα που είχα. Τώρα όμως μπορεί να μην ταλαιπωρουμουν για να κάνω 2ο παιδάκι. 

πρίν από 7 λεπτά , Αγάπ είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Επειδη κι εγώ ξεκίνησα με την ίδια ακριβώς σκέψη γιατί φοβόμουν την εξωσωματική, θα σε συμβούλευα πρώτα απ όλα να κάνεις εξετάσεις ορμονικές, γυναικολογικες και να πάτε κι σ ένα ανδρολογο. Έπειτα θα έχεις αρκετά στοιχεία για να μπορεσετε ν αποφασίσετε μαζί με τον γιατρό ποιος είναι ο ιδανικός δρόμος για εσάς και τι ποσοστό επιτυχίας σας δίνει η κάθε μία επιλογή. Ξέρω άτομα που έχουν το παιδάκι τους με σπετατεγχιση, τα ίδια άτομα που προσπάθησαν για δεύτερο και δεν τα κατάφεραν. Είναι και ο παράγοντας τύχη στη μέση.

Ότι και εάν κάνετε σας εύχομαι καλή επιτυχία!!

Σ ευχαριστω για την απάντηση σου.Έχω κάνει τα παντα από εξετάσεις και εγώ και σύζυγος.Απευθύνθηκα κατευθείαν σε ειδικό για εξωσωματική και Μου είπε σπερματέγχυση.Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας και ότι παίζει ρόλο και η τύχη.Με έχει τρομάξει το περιβάλλον μου ότι θέλουν να σου πάρουν τα λεφτά και οι εξωσωματικές ειναι επιχείρηση.Γι αυτό μπήκα στο φόρουμ.Να δω τι γίνεται και να συλλέξω πληροφορίες.

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχω κάνει 4 σπερματεγχυσεις χωρίς επιτυχία. Βέβαια 1 χρόνο μετά έμεινα μόνη μου έγκυος. Κάνε μια δυο προσπάθειες αλλά μην αναλωθεις για μένα ούτε οικονομικά ούτε ψυχολογικά. Μη χάσεις πολύτιμο χρόνο ειδικά αν υπάρχει θέμα με το σπέρμα γιατί εμείς είχαμε πολύ καλό σπέρμα και πάλι τζίφος. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα είχα κάνει εξωσωματική αν όχι με φάρμακα έστω σε φυσικό κύκλο. Τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένος ο φυσικός και ο γιατρός δεν ήθελε να με βάλει στη διαδικασία της εξωσωματικής με την εικόνα που είχα. Τώρα όμως μπορεί να μην ταλαιπωρουμουν για να κάνω 2ο παιδάκι. 

Να σου ζήσει!Εγω δεν ήθελα γιατί δεν θέλω να απογοητευτώ!Ηθελα κατευθείαν εξωσωματική!Ο γιατρός επέμενε

13 minutes ago, Αγάπ said:

Με το καλό κορίτσι!!!Περνάνε οι μερούλες!!Όλα θα πάνε σούπερ ετοιμάσου να εκπλαγείς ευχάριστα!!!

Πώς νιώθεις?

Σε αναμμένα κάρβουνα!! Θέλω απλώς να φτάσει το Σάββατο να δω το αποτέλεσμα, αν μπορούσα να κοιμηθώ τώρα και να ξυπνήσω Σάββατο πρωί θα το έκανα, αλλά και ο ύπνος βάσανο είναι, όλο εφιάλτες βλέπω. Εχτές είδα ότι μου ήρθε περίοδος και έβγαζα κάτι κορδόνια από κάτω και ήταν λέει αποβολή και σήμερα είδα ότι βρήκα τη γατούλα μου νεκρή και ξύπνησα φωνάζοντας. Τι άγχος είναι αυτό ρε κορίτσια!!! Πω πω!
Παρόλα αυτά είναι και η μόνη περίοδος που νιώθεις και λίγο έγκυος :rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αν και δεν το βλέπω 

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτησω, πέρα από τα πονακια, τραβηγματακια κλπ. Μήπως έχετε παρατηρήσει να πονάνε τα ποδια σας; είμαι 12 εβδομάδων και πονάνε τα ποδια μ. Εννοώ από πάνω ως κάτω! :wacko:

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μια φίλη μου την βοήθησε έπειτα από την πρώτη αποτυχημένη προσπαθεια, της το πρότεινε ένας "γνωστος" ανοσολογος. Άλλοι το αμφισβητούν 

Η Οικονομ. επίσης μου το αμφισβήτησε, αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από την περίπτωση .Δες ποιος σου το προτείνει και πως το αιτιολογεί

Κοίτα είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Και τα έμβρυα ήταν άριστα και το ενδομήτριο παχύ. Μπορεί απλώς να μην έτυχε. Όμως στο Έλενας τον Απρίλιο που μου είχε κάνει εξετάσεις η Οικονομοπούλου μου είχαν βρει θετικά αντιπυρηνικα σε τίτλο 1/160 (η μητέρα μου έχει αυτοάνοσο) και τώρα που το έψαξα στις εξετάσεις μου το CD 3 είναι στο ανώτατο όριο. Διάβασα ότι δείχνει μια υπερδραστηριοτητα του ανοσοποιητικού. Βέβαια πήρα κορτιζόνη σε χαμηλή δόση. Ποιος ξέρει. Θα κάνω την εξέταση και βλέπουμε.

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα πηγαμε είδαμε μια χαρα ηταν το έμβρυο είδαμε κ την καρδουλα να παλλλεται αλλα ακομα δεν την ακούσαμε ηταν νωρις..Αλλα ειχα τ αιμάτωμα κατω απο τον σακο κ είδαμε κ ενα μικρο καινούργιο απο πανω..μ ειπε ξεκουραση σπιτι κρεββατι τουαλέτα μεχρι ν απορροφηθεί 

Σ ειπε πως προήλθαν αυτά τα αιματωματακια; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Georgiakou είπε:

Σ ευχαριστω για την απάντηση σου.Έχω κάνει τα παντα από εξετάσεις και εγώ και σύζυγος.Απευθύνθηκα κατευθείαν σε ειδικό για εξωσωματική και Μου είπε σπερματέγχυση.Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας και ότι παίζει ρόλο και η τύχη.Με έχει τρομάξει το περιβάλλον μου ότι θέλουν να σου πάρουν τα λεφτά και οι εξωσωματικές ειναι επιχείρηση.Γι αυτό μπήκα στο φόρουμ.Να δω τι γίνεται και να συλλέξω πληροφορίες.

Να σου ζήσει!Εγω δεν ήθελα γιατί δεν θέλω να απογοητευτώ!Ηθελα κατευθείαν εξωσωματική!Ο γιατρός επέμενε

Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Η εξωσωματική είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία και πολυέξοδη. Εξωφρενικά μεγάλα ποσα θα έλεγα. Αλλά αν δεν τα έχετε καταφέρει μόνοι σας τότε είναι ένα βήμα για να έρθετε πιο κοντά στο μωρό σας. Συνήθως όλοι ξεκινούν με σπερματέγχυση και μετά προχωράνε σε εξωσωματική, έχει χαμηλές πιθανότητες αλλά μικρό σχετικά κοστος όποτε αξίζει να δοκιμάσεις γιατί αν τα καταφέρεις θα γλιτώσεις πολλά. Απλά μην κανείς πολλές προσπάθειες με αυτόν το τρόπο. Εγώ σου ευχομαι να τα καταφέρεις…

11 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Κοριτσια Καλησπερα πηγαμε είδαμε μια χαρα ηταν το έμβρυο είδαμε κ την καρδουλα να παλλλεται αλλα ακομα δεν την ακούσαμε ηταν νωρις..Αλλα ειχα τ αιμάτωμα κατω απο τον σακο κ είδαμε κ ενα μικρο καινούργιο απο πανω..μ ειπε ξεκουραση σπιτι κρεββατι τουαλέτα μεχρι ν απορροφηθεί 

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά λοιπόν με το μπισκοτάκι σου. Ξεκουράσου. Αυτά τα αιματώματα από τι δημιουργούνται; Σου είπε;

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μπράβο μπισκοτάκι. Ξάπλα, ξεκούραση και συνέχισε το ψήσιμο :wink:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά λοιπόν με το μπισκοτάκι σου. Ξεκουράσου. Αυτά τα αιματώματα από τι δημιουργούνται; Σου είπε;

Οχι δεν μ ειπε..μ λεει ειναι πολυ συχνό..μαλλον απο αγγεία που σπανε …

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Σ ειπε πως προήλθαν αυτά τα αιματωματακια; 

Οχι την προηγ φορα μ ειχε πει απο αγγειακια που σπανε …

πρίν από 11 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι δεν μ ειπε..μ λεει ειναι πολυ συχνό..μαλλον απο αγγεία που σπανε …

Οχι την προηγ φορα μ ειχε πει απο αγγειακια που σπανε …

Αρα όλα καλα... Ξεκούραση τωρα.. Το μπισκοτάκι σου ψήνεται μια χαρά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Angot είπε:

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτησω, πέρα από τα πονακια, τραβηγματακια κλπ. Μήπως έχετε παρατηρήσει να πονάνε τα ποδια σας; είμαι 12 εβδομάδων και πονάνε τα ποδια μ. Εννοώ από πάνω ως κάτω! :wacko:

Εγω πονάω παρά πολύ στον ύπνο. Επειδή αναγκαστικά πρέπει να κοιμάμαι μόνο στο πλάι,πονάει κάθε μέρα το ισχίο μου.. Θα το διαπιστώσεις και εσύ στη συνέχεια πως δεν θα μπορείς να κοιμάσαι ανασκελα. Μπρούμυτα απαγορεύεται εννοείται Υπομονή,αυτοί οι πόνοι είναι μέσ' στο πρόγραμμα 

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγω πονάω παρά πολύ στον ύπνο. Επειδή αναγκαστικά πρέπει να κοιμάμαι μόνο στο πλάι,πονάει κάθε μέρα το ισχίο μου.. Θα το διαπιστώσεις και εσύ στη συνέχεια πως δεν θα μπορείς να κοιμάσαι ανασκελα. Μπρούμυτα απαγορεύεται εννοείται Υπομονή,αυτοί οι πόνοι είναι μέσ' στο πρόγραμμα 

Προς το παρόν ανάσκελα καθομαι. Αλλα στο πλαι ποναει το ισχίο φουλ. Ο γιατρός είπε νωρις με επιασε. Σκεψου το έχω εδώ και 4-5 βδομαδες... Σχεδόν αμέσως άρχισε να μ ενοχλεί! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...