Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Εμένα την 8η μέρα ήταν η οιστραδιόλη 1750 με 26 ωάρια άρα αντιστοιχούσε σε 70 περίπου ανά ωάριο.

Βρε κατερινακι…δεν είσαι γιατρός βέβαια…αλλά εγώ που μετά από 4 ενέσεις (6η μέρα διέγερσης) είχα 540 Ε2, τι μπορεί να ήταν;;;; Ο γιατρός ποτε δεν μου εξηγησε, ειπε ότι είδε 2 μόνο ωοθηλακια και μου χαμήλωσε και άλλο τη δόση…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Chris_V said:

Βρε κατερινακι…δεν είσαι γιατρός βέβαια…αλλά εγώ που μετά από 4 ενέσεις (6η μέρα διέγερσης) είχα 540 Ε2, τι μπορεί να ήταν;;;; Ο γιατρός ποτε δεν μου εξηγησε, ειπε ότι είδε 2 μόνο ωοθηλακια και μου χαμήλωσε και άλλο τη δόση…

Μπορεί να εννοούσε ότι είδε μόνο 2 μεγάλα. Στην πρώτη φάση κοιτάνε μόνο τα πιο μεγάλα. Αλλά με 540 και τόσο νωρίς δεν πιστεύω να πάρετε μόνο 2, δεν ξέρω κιόλας σίγουρα βέβαια 

eardp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

@kateriiina25Η γλυκουλα η πεθερά μου,ήθελε να δει κρυφά την ταυτότητα μου,για να διαπιστωσει αν είμαι όντως 37 και δεν τους κρυβω χρόνια..Για να αλλάξουν τετοια μυαλά,πρέπει να γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου, δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμα σ αυτό το σημείο

Όντως... τι κουβέντα να κάνεις με τέτοιο άνθρωπο... μόνο η σύγχυση που θα πάρεις δεν αξίζει. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σκέψεις εν αναμονή της κουλουρας....να μείνω με το παιδάκι μου και να τα παρατήσω? Πόσο πιθανό είναι στα 42 προς 43 να μείνω έγκυος? Να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα? Έχω κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και έχουμε στερέψει και οικονομικά. Του χρόνου κλείνουμε 10 χρόνια προσπαθειών. Σίγουρα έχω το γιο μου, δεν είμαι αχάριστη, θα μπορούσα να μην έχω τίποτα. Όμως νιώθω ότι δεν τον χαίρομαι και τα χρόνια περνάνε. Τώρα μου ζητάει να τρεξουμε, να παίξουμε, να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και εγώ συνέχεια είμαι με ένα δε μπορώ, πρόσεχε μη με χτυπήσεις εδώ, πονάω εκεί, μη σκυψω από εδώ, μη σηκώσω βάρος... 

Χάνω τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του για να πετύχω ίσως και το αδύνατο. 

Λογικοί οι προβληματισμοί σου, γιατί σίγουρα η διαδικασία ψυχολογικά, σωματικα αλλά κ οικονομικά δεν είναι κ η πιο ευνοϊκή. Παρ'όλα αυτά μακάρι με την χοριακη σε λιγεσ μέρες, αυτές οι σκέψεις να μείνουν στο παρελθον κ να χαρείς κ το παιδάκι σου κ το αδερφάκι! 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε πιστεύω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι κι ας μην έχω την δική σου εμπειρία σε αυτό το θέμα. Όμως και το ένα εκπλαγούμε είναι καμία φορά μέσα στο πρόγραμμα  :wink: 

Παρασκευή λοιπόν θα πας; Εγώ Σάββατο 

Με το καλό να εκπλαγείς λοιπόν κ εσύ!!!! Με ένα μεγάλο νουμερο!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Penaki said:

Λογικοί οι προβληματισμοί σου, γιατί σίγουρα η διαδικασία ψυχολογικά, σωματικα αλλά κ οικονομικά δεν είναι κ η πιο ευνοϊκή. Παρ'όλα αυτά μακάρι με την χοριακη σε λιγεσ μέρες, αυτές οι σκέψεις να μείνουν στο παρελθον κ να χαρείς κ το παιδάκι σου κ το αδερφάκι! 

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Μακάρι 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Σήμερα γίνομαι 34. Οι τιμές μου είναι καλές. Η οιστραδιολη τι μας δείχνει που έκανα σήμερα? Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν για το αποτέλεσμα 

Να τα εκατοστήσεις! Ευχομαι του χρόνου διπλή τριπλή να είσαι!!! Κ μένα στον 1ο υπερυχο δεν μου είχε πει πολλα κ εγώ δεν ρώτησα ήταν η πρωτη επαφη, στον 2ο πηγα πιο προετοιμασμέν. Οπότε σκέψου από πριν τι θες κ ρώτησε κ εσύ. Επίσης όπως γράφτηκε κοιτουσα κ την οθόνη. 

Κορίτσια Καλησπέρα,Είμαι καινούργια στην ομάδα σας.Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στην σωστη κουβέντα.Προσπαθώ 2 χρόνια με τον άντρα μου για μωρακι αλλά δεν.Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στο σπερμα αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.Πρόκειται να κάνω σπερματέγχυση.Έχει μείνει κάποια με αυτή την διαδικασία;Να ελπίζω; 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μοιάζουν οι ιστορίες μας... έχασα κι εγώ τον πατέρα μου και από τη στεναχώρια μου έπαθα υπερθυρεοειδισμο και αναγκάστηκα να τον αφαιρέσω. Αυτό μετά το παιδί αλλά όπως και να χει μας πήγε σίγουρα 1 χρόνο πίσω. 

Εγω πάλι επειδή δεν είχα ποτέ θέματα με την περίοδο μου όπως άκουγα άλλες κοπέλες πίστευα ότι θα μεινω από την 1η κιόλας προσπάθεια. Όσο δεν ερχόταν εγώ έπεφτα ψυχολογικά. Μετά κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή. 

Κ εγω δεν ειχα ποτε θεματα με την περιοδο μου αλλα η 6η αισθηση ειχε δουλεψει. Και η πλακα ειναι οτι προσεχαμε πάντα πολύ μη μεινω εγκυος σε φαση που δε θελαμε ακομα και ειχα παρει και το χαπι της επομενης καποια φορά που είχε σπάσει το προφυλακτικό...Που να ηξερα!!! Βεβαια τοτε λογικα δεν υπήρχε προβλημα...Αλλα αν το ηξερα θα ειχαμε κάνει παιδακια νωρίτερα...Ετσι κ αλλιως για γαμο πηγαίναμε ...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

28 minutes ago, Georgiakou said:

Κορίτσια Καλησπέρα,Είμαι καινούργια στην ομάδα σας.Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στην σωστη κουβέντα.Προσπαθώ 2 χρόνια με τον άντρα μου για μωρακι αλλά δεν.Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στο σπερμα αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.Πρόκειται να κάνω σπερματέγχυση.Έχει μείνει κάποια με αυτή την διαδικασία;Να ελπίζω; 

Καλησπέρα κορίτσι μου, καλωσήρθες! Στην σωστή κουβέντα βρίσκεσαι. Κοίτα, γενικά η σπερματέγχυση έχει ελάχιστα περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας απ ότι η φυσιολογική επαφή, παρόλα αυτά το κόστος της την καθιστά ιδανική σε κάποιες περιπτώσεις για πρώτη προσπάθεια. Απλώς για παραπάνω δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά σε σχέση με μία εξωσωματική που θα σου δώσει παραπάνω ποσοστά. Φυσικά και υπάρχουν κοπέλες που τα έχουν καταφέρει με αυτόν τον τρόπο αλλά εδώ μέσα δύσκολα θα βρεις μιας και όλες έχουμε περάσει στο επόμενο level. Τι προβληματάκι υπάρχει στο σπέρμα αλήθεια και τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Με το καλό η χοριακή στα κορίτσια που περιμένουν, καλές γονιμοποιησεις σε όσες είστε σε διαδικασία! Εγώ είμαι στο ψάξιμο και στις εξετάσεις χαμένη. Σήμερα πήγα για καμπύλες ζαχάρου ινσουλίνης στο Έλενας. Οι ορμονικές που έκανα σε αυτό τον κύκλο μετά την εξωσωματική βγήκαν κάπως να το πω... Η FSH μου από 7 είναι 9,5 και η προλακτίνη 38. Σήμερα πήγαμε με τον σύντροφό μου να πάρουμε μια γνώμη ακόμα. Ο γιατρός λοιπόν που επισκεφθηκαμε μου έθεσε στο τραπέζι την κυτταροτιξικοτητα της μήτρας και τα natural killer cells. Έχει κάνει καμιά αυτή την εξέταση? 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Georgiakou είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Επειδη κι εγώ ξεκίνησα με την ίδια ακριβώς σκέψη γιατί φοβόμουν την εξωσωματική, θα σε συμβούλευα πρώτα απ όλα να κάνεις εξετάσεις ορμονικές, γυναικολογικες και να πάτε κι σ ένα ανδρολογο. Έπειτα θα έχεις αρκετά στοιχεία για να μπορεσετε ν αποφασίσετε μαζί με τον γιατρό ποιος είναι ο ιδανικός δρόμος για εσάς και τι ποσοστό επιτυχίας σας δίνει η κάθε μία επιλογή. Ξέρω άτομα που έχουν το παιδάκι τους με σπετατεγχιση, τα ίδια άτομα που προσπάθησαν για δεύτερο και δεν τα κατάφεραν. Είναι και ο παράγοντας τύχη στη μέση.

Ότι και εάν κάνετε σας εύχομαι καλή επιτυχία!!

πρίν από 25 λεπτά , winspert είπε:

Κ εγω δεν ειχα ποτε θεματα με την περιοδο μου αλλα η 6η αισθηση ειχε δουλεψει. Και η πλακα ειναι οτι προσεχαμε πάντα πολύ μη μεινω εγκυος σε φαση που δε θελαμε ακομα και ειχα παρει και το χαπι της επομενης καποια φορά που είχε σπάσει το προφυλακτικό...Που να ηξερα!!! Βεβαια τοτε λογικα δεν υπήρχε προβλημα...Αλλα αν το ηξερα θα ειχαμε κάνει παιδακια νωρίτερα...Ετσι κ αλλιως για γαμο πηγαίναμε ...

Βρε κορίτσι μου σα να μιλάς για τη δική μου ιστορία. Κι εγώ έχω πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας και συνεχώς μετά πρόσεχαμε πολύ μη γίνει κάτι στο λάθος χρόνο. Νόμιζα ότι θα μου έρθουν όλα όταν το αποφασίσω εγώ. Αμ δε! Κι όπως λες κι εσύ από νωρίς είχαμε καταλάβει ότι θα πάμε σοβαρά. Ήθελα να ζήσω τα φοιτητικά χρόνια, να περάσω ανέμελα χρόνια, δεν ένιωθα έτοιμη. Θα μου πεις καλύτερα ένα παιδί να έρχεται συνειδητοποιημενα και να μην υπάρχουν απωθημένα σε κάποιον. Όμως αν γνώριζα τι συμβαίνει με τη γονιμότητα μιας γυναίκας θα είχα πράξει διαφορετικα. Τουλάχιστον για το 2ο παιδί. Τα σκέφτομαι συνέχεια και αυτομαστιγωνομαι αλλά και αυτό που ωφελεί μου λες? Μακάρι να νας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε για 2η φορά το όνειρο, έτσι για να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε πιστεύω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι κι ας μην έχω την δική σου εμπειρία σε αυτό το θέμα. Όμως και το ένα εκπλαγούμε είναι καμία φορά μέσα στο πρόγραμμα  :wink: 

Παρασκευή λοιπόν θα πας; Εγώ Σάββατο 

Με το καλό κορίτσι!!!Περνάνε οι μερούλες!!Όλα θα πάνε σούπερ ετοιμάσου να εκπλαγείς ευχάριστα!!!

Πώς νιώθεις?

1 hour ago, Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Όλες οι κοπέλες που παλευουμε εύχομαι να καταφέρουμε να ζήσουμε το όνειρο όσες φορές επιθυμεί η κάθε μία μας! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, καλωσήρθες! Στην σωστή κουβέντα βρίσκεσαι. Κοίτα, γενικά η σπερματέγχυση έχει ελάχιστα περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας απ ότι η φυσιολογική επαφή, παρόλα αυτά το κόστος της την καθιστά ιδανική σε κάποιες περιπτώσεις για πρώτη προσπάθεια. Απλώς για παραπάνω δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά σε σχέση με μία εξωσωματική που θα σου δώσει παραπάνω ποσοστά. Φυσικά και υπάρχουν κοπέλες που τα έχουν καταφέρει με αυτόν τον τρόπο αλλά εδώ μέσα δύσκολα θα βρεις μιας και όλες έχουμε περάσει στο επόμενο level. Τι προβληματάκι υπάρχει στο σπέρμα αλήθεια και τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; 

Είμαι 36 χρόνων και ο σύζυγος 41.Έχει χαμηλή κινητικότητα.Μας είπε ο γιατρός είναι οριακά ικανοποιητικό.Επίσης Μου είπε  να κάνουμε σπερματέγχυση πρώτα και μετά να κάνουμε εξωσωματικη.Μου έχει δώσει χάπια ,ενεσακια και στις 22/06 θα με ξαναδεί για να μου δώσει τελική ημερομηνία για την σπερματέγχυση.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...