Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Σύντομα θα γινω 39...και το πρώτο με εξωσωματική ηταν. Δυστυχώς δεν εμειναν εμβρυα. Γενικά οσα ωαρια και να εβγαζα παντα μεναμε με τρια εμβρυα.Εμενα ο άντρας μου ειναι 48 και κυριως γι αυτόν βιάζομαι. Αργησαμε να παντρευτούμε...μας ετυχε κ αυτο...και νιώθω τον χρόνο να με κυνηγάει...

Χαχαχαχα.....κλαιω......χαχαχαχα....ναι 12 εβδομάδες εννοουσα....εμεινε το "μηνες" γιατί στην αρχή εγραψα 3 μηνες και μετα το αλλαξα σε εβδομάδες....χαχαχαχα

Η ηλικία του άντρα να μη σε ανησυχεί. Ακόμη κι εκεί ευνοημένοι είναι, εάν δεν έχουν κάποιο σοβαρό θέμα τεκνοποιουν μέχρι τα 80!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, Kallo said:

Μου ειπε ότι περιμένει να δει την οιστραδιολη και μετά θα μου πει πως θα κινηθούμε. Ναι ναι 8η μερα είμαι και 4 ενέσεις έχω κάνει. Σήμερα θα κάνω την 5η ένεση 

Εμένα την 8η μέρα ήταν η οιστραδιόλη 1750 με 26 ωάρια άρα αντιστοιχούσε σε 70 περίπου ανά ωάριο.

eardp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κοίτα αν είναι μικρά ακόμα θα ασχοληθεί περισσότερο στον επόμενο υπέρηχο. Σε καταλαβαίνω πάντως, έπρεπε έστω και στο περίπου να σου πει μέγεθος και αριθμό. Οι γιατροί γενικά είναι πληγή, όσο πιο γρήγορα μας ξεπετάξουν τόσο καλύτερα. 

Ελπίζω την Παρασκευή να μου πει και εμένα πιο λεπτομερώς. Εντάξει αυτός εννοείται ότι με μια ματιά καταλαβαίνει 

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα την 8η μέρα ήταν η οιστραδιόλη 1750 με 26 ωάρια άρα αντιστοιχούσε σε 70 περίπου ανά ωάριο.

Εντυπωσιακό. 26 ωάρια? Μπράβο σου. 

5 minutes ago, Kallo said:

Ελπίζω την Παρασκευή να μου πει και εμένα πιο λεπτομερώς. Εντάξει αυτός εννοείται ότι με μια ματιά καταλαβαίνει 

Εντυπωσιακό. 26 ωάρια? Μπράβο σου. 

Εσύ δεν την βλέπεις την οθόνη όταν σου κάνει υπέρηχο; Δεν μπορούσες να μετρήσεις πόσα έχεις;

Ναι, σε αυτό τουλάχιστον ήμουν τυχερή 

eardp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Eternity είπε:

Ωχχχχ αυτές οι προγραμματισμένες επαφές, πόση μαγεία χάνεται. Εγώ όταν έπιασα το γιο μου ούτε που θυμάμαι πότε το είχαμε κάνει, όλες τις άλλες φορές μπορούσα να σου πω και την ώρα! Σεξ και μετά πόδια ψηλά για καμιά ώρα! Τουλάχιστον εμείς είμαστε χρόνια μαζί οπότε τον είχαμε χαρεί τον έρωτα όμως και πάλι λέω τι κρίμα... τόσα χρόνια μαζί και μόνο ένα παιδάκι... 

Σου εύχομαι από την καρδιά μου να γεννηθεί σύντομα το παιδάκι σας και έχετε όλο το χρόνο μετά να χαρείτε τον έρωτα σας! 

Ποσα χρόνια ειστε μαζι; Γιατί εμεις κοντεύουμε 23... Αλλα παντρεμένοι απο το 15... 

πρίν από 41 λεπτά , Eternity είπε:

Η ηλικία του άντρα να μη σε ανησυχεί. Ακόμη κι εκεί ευνοημένοι είναι, εάν δεν έχουν κάποιο σοβαρό θέμα τεκνοποιουν μέχρι τα 80!

Με ανησυχει στο να τα χαρει τα παιδάκια μας...Να προλαβει:(

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Ποσα χρόνια ειστε μαζι; Γιατί εμεις κοντεύουμε 23... Αλλα παντρεμένοι απο το 15... 

Με ανησυχει στο να τα χαρει τα παιδάκια μας...Να προλαβει:(

21 χρόνια μαζί, 11 χρόνια παντρεμένοι. Που να το φανταζομασταν ότι θα αντιμετώπιζαμε αυτές τις δυσκολίες να έχουμε βάλει μπρος από τα 25! Ήταν και οι σπουδές, οι δουλειές... Πάντως ο άντρας σου 48 χρόνων μια χαρά νέος είναι ο άνθρωπος! Ευκαιρία να προσέχει και τον εαυτό του! Κι εγώ το σκέφτομαι συνέχεια μην πάθουμε τίποτα. Αλλά και στα 25 να κάνεις παιδί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει. 

πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

21 χρόνια μαζί, 11 χρόνια παντρεμένοι. Που να το φανταζομασταν ότι θα αντιμετώπιζαμε αυτές τις δυσκολίες να έχουμε βάλει μπρος από τα 25! Ήταν και οι σπουδές, οι δουλειές... Πάντως ο άντρας σου 48 χρόνων μια χαρά νέος είναι ο άνθρωπος! Ευκαιρία να προσέχει και τον εαυτό του! Κι εγώ το σκέφτομαι συνέχεια μην πάθουμε τίποτα. Αλλά και στα 25 να κάνεις παιδί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει. 

Εχεις απόλυτο δικιο... Ποτέ δεν ξερεις...Απο κοντα κ εσεις. Κ εμεις το αργήσαμε για να τελειωσω σπουδες...να βρω δουλειά...μετα πεθανε ο μπαμπάς μου και με πηγε πισω....και μετα αφου παντρευτηκαμε βαλαμε μπρος αλλα δε έπαιρνε...χαχαχα....

Επισης να σας πω πως ειχα παντοτε την ανησυχια ή προαίσθημα να το πω πως δεν θα μπορεσω ευκολα να κανω παιδι. Οταν αναφερομουν στο θεμα ελεγα παντα αν κανω παιδι και οχι οπως το λεμε απο συνήθεια...το ηξερα οτι θα δυσκολευτω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Σε μια πιο προοδευτική κοινωνία σε σχέση με αυτή που ζούμε,θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μιλήσει μια γυναίκα για την εξωσωματική. Σαφώς είμαστε και εμείς ένα κομμάτι της κοινωνίας μας,αλλά υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι ενώ ζούμε στο 2022,νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στο μεσαίωνα και οι γυναίκες που δεν πιάνουν παιδιά μεσα σε ένα μήνα,είναι " προβληματικές". Θα μου πεις,σε νοιάζει η γνώμη τους?Δε με νοιάζει καν η ύπαρξη τους,απλά φοβάμαι μην ακούσει κάτι από αυτά το παιδί μου όταν μεγαλώσει και πληγωθεί. Σκεφτείτε πως η κουνιάδα μου (38ετων)είπε πως δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί,διότι λόγω της ηλικίας της θα γεννήσει παιδί " γκάου"...Καταλαβαίνετε πως μέχρι και η αποχέτευση έχει περισσοτερη παιδεία από ένα τέτοιο πλάσμα. Κάπως έτσι σκέφτεται όλη η οικογένεια του άντρα μου,οπότε το να πω σε τέτοια άτομα το ότι είμαι έγκυος με εξωσωματική,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Εύχομαι μια μέρα να ξεμπερδεψουμε με αυτές τις αντιλήψεις και επιτέλους να εξελιχθούμε ουσιαστικά σαν είδος.

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σε μια πιο προοδευτική κοινωνία σε σχέση με αυτή που ζούμε,θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μιλήσει μια γυναίκα για την εξωσωματική. Σαφώς είμαστε και εμείς ένα κομμάτι της κοινωνίας μας,αλλά υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι ενώ ζούμε στο 2022,νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στο μεσαίωνα και οι γυναίκες που δεν πιάνουν παιδιά μεσα σε ένα μήνα,είναι " προβληματικές". Θα μου πεις,σε νοιάζει η γνώμη τους?Δε με νοιάζει καν η ύπαρξη τους,απλά φοβάμαι μην ακούσει κάτι από αυτά το παιδί μου όταν μεγαλώσει και πληγωθεί. Σκεφτείτε πως η κουνιάδα μου (38ετων)είπε πως δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί,διότι λόγω της ηλικίας της θα γεννήσει παιδί " γκάου"...Καταλαβαίνετε πως μέχρι και η αποχέτευση έχει περισσοτερη παιδεία από ένα τέτοιο πλάσμα. Κάπως έτσι σκέφτεται όλη η οικογένεια του άντρα μου,οπότε το να πω σε τέτοια άτομα το ότι είμαι έγκυος με εξωσωματική,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Εύχομαι μια μέρα να ξεμπερδεψουμε με αυτές τις αντιλήψεις και επιτέλους να εξελιχθούμε ουσιαστικά σαν είδος.

Αχ κορίτσι πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Η κούνιαδα που λέει ότι φτύνει ο άντρας της κ πιάνει παιδί???? Κλαιωω από τα γέλια!!!! 

• Χαχα 3

πρίν από 39 λεπτά , winspert είπε:

Εχεις απόλυτο δικιο... Ποτέ δεν ξερεις...Απο κοντα κ εσεις. Κ εμεις το αργήσαμε για να τελειωσω σπουδες...να βρω δουλειά...μετα πεθανε ο μπαμπάς μου και με πηγε πισω....και μετα αφου παντρευτηκαμε βαλαμε μπρος αλλα δε έπαιρνε...χαχαχα....

Επισης να σας πω πως ειχα παντοτε την ανησυχια ή προαίσθημα να το πω πως δεν θα μπορεσω ευκολα να κανω παιδι. Οταν αναφερομουν στο θεμα ελεγα παντα αν κανω παιδι και οχι οπως το λεμε απο συνήθεια...το ηξερα οτι θα δυσκολευτω...

Μοιάζουν οι ιστορίες μας... έχασα κι εγώ τον πατέρα μου και από τη στεναχώρια μου έπαθα υπερθυρεοειδισμο και αναγκάστηκα να τον αφαιρέσω. Αυτό μετά το παιδί αλλά όπως και να χει μας πήγε σίγουρα 1 χρόνο πίσω. 

Εγω πάλι επειδή δεν είχα ποτέ θέματα με την περίοδο μου όπως άκουγα άλλες κοπέλες πίστευα ότι θα μεινω από την 1η κιόλας προσπάθεια. Όσο δεν ερχόταν εγώ έπεφτα ψυχολογικά. Μετά κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να εξελιχθούν, αυτό είναι θέμα παιδείας και δεν αλλάζει για αυτούς πια. Ευτυχώς όμως δεν είναι όλοι έτσι και εγώ επιλέγω να ακούω και να συναναστρέφομαι μόνο με αυτούς που έχουν αυτή την παιδεία, να λέω άνετα τι κάνω και οποίος δεν το καταλαβαίνει απλά δεν με απασχολεί. Κλείστε τα αυτιά σας σε απαρχαιωμένες απόψεις, νιώσετε περήφανες για ότι κάνουμε και κρατήστε στη ζωή σας μόνο όσους σας καταλαβαίνουν

• Μου αρέσει 3

10 minutes ago, Blue Velvet said:

Στο χέρι μας είναι να εξελιχθούμε πάντως, αν δεν βοηθήσουμε εμείς την κατάσταση ποιος θα το κάνει; Αν και καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες, η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι μπας και τουλάχιστον μάθουν κάτι και περάσουν σωστά μηνύματα στα παιδιά τους αλλά δεν υπάρχει και πάντα αντοχή να ασχοληθείς με τέτοια μυαλά. Εγώ πάντως όπου ακούω τέτοια δεν κρατάω το στόμα μου κλειστό 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

@kateriiina25Η γλυκουλα η πεθερά μου,ήθελε να δει κρυφά την ταυτότητα μου,για να διαπιστωσει αν είμαι όντως 37 και δεν τους κρυβω χρόνια..Για να αλλάξουν τετοια μυαλά,πρέπει να γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου, δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμα σ αυτό το σημείο

• Χαχα 11
  • Μπερδεμένη/-ος 1

5 minutes ago, Blue Velvet said:

Η γλυκουλα η πεθερά μου,ήθελε να δει κρυφά την ταυτότητα μου,για να διαπιστωσει αν είμαι όντως 37 και δεν τους κρυβω χρόνια..Για να αλλάξουν τετοια μυαλά,πρέπει να γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου, δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμα σ αυτό το σημείο

χαχαχα μου τελείωσαν και τα reactions :lol:

• Χαχα 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...