Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Ολα καλα θα πανε κοπέλα μου...Να δεις που θα μας πεις τα ευχάριστα σε λιγες μερες!!!

Τη βασκλορ και γενικα την προγεστερόνη την κόβουμε περίπου στους δώδεκα μήνες που αρχίζει ο πλακούντας να παραγει αρκετη Προγεστερόνη απο μονος του αν θυμάμαι καλά...Εγω τοτε την έκοψα

Κ εγω συμπασχω...

τι ηλικία έχεις? και το 1ο σας παιδάκι με εξωσωματική δεν ήταν? Δεν έμεινε κάποιο έμβρυο από τότε ε? Εγώ ώρες ώρες νιώθω ότι η φυσική σύλληψη με έκανε να νιώθω ότι θα μείνω εύκολα ξανά έγκυος... Λάθος μου βέβαια. Έπρεπε μετά το χρόνο να ξεκινήσω άμεσα με εξωσωματική. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 hours ago, Kallo said:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα στον γιατρό για υπέρηχο. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Βιαζόταν ο γιατρός. Στην αρχή μου είπε ότι δεν έχει ανταποκριθεί όπως περίμενε. Μετά μου είπε ότι στην μια ωοθήκη έχω ένα 16, ένα 13 και κάποια μικρότερ και στην άλλη ωοθήκη καλύτερα αλλά δεν μου είπε πόσα και τι. Μου είπε περιμένουμε να βγει η οιστραδιολη και να δούμε πως θα κινηθούμε. Θα με δει πάλι την Παρασκευή. Μου είπε να μην ανησυχώ ότι το θέμα είναι να μείνω έγκυος και ότι την σήμερον ημέρα όλα γίνονται. Πφφφφ δεν ξέρω απογοητευτηκα. Από την άλλη σκέφτομαι 4 ενέσεις έχω κάνει! Αλλά δεν ξέρω και πόσα ακριβώς έχω. Ξενέρωσα 

Μην απογοητεύεσαι. Ηταν ακομα ο πρώτος υπέρηχος. Αλλάζουν τα νούμερα στην πορεία. Η οιστραδιολη στην φάση που εισαι θα αντιστοιχεί περίπου σε 100 ανα ωάριο, ισως και λίγο λιγότερο. 8η μέρα κύκλου δεν εισαι; Θα ξεκινήσεις και ανταγωνιστές, τι σου ειπε;

2 hours ago, Eternity said:

Σκέψεις εν αναμονή της κουλουρας....να μείνω με το παιδάκι μου και να τα παρατήσω? Πόσο πιθανό είναι στα 42 προς 43 να μείνω έγκυος? Να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα? Έχω κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και έχουμε στερέψει και οικονομικά. Του χρόνου κλείνουμε 10 χρόνια προσπαθειών. Σίγουρα έχω το γιο μου, δεν είμαι αχάριστη, θα μπορούσα να μην έχω τίποτα. Όμως νιώθω ότι δεν τον χαίρομαι και τα χρόνια περνάνε. Τώρα μου ζητάει να τρεξουμε, να παίξουμε, να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και εγώ συνέχεια είμαι με ένα δε μπορώ, πρόσεχε μη με χτυπήσεις εδώ, πονάω εκεί, μη σκυψω από εδώ, μη σηκώσω βάρος... 

Χάνω τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του για να πετύχω ίσως και το αδύνατο. 

Κάτσε πρώτα να πάρεις την χοριακη και το σκέφτεσαι μετα. Ειναι και καλοκαίρι τωρα και θα βοηθήσει έτσι κ αλλιώς να καθαρίσει η σκέψη. Αν είναι αρνητικό, που ευχομαι να μην είναι, αφιερώσου στο παιδάκι σου και βλέπεις τι θα κάνεις απο Σεπτέμβρη 

25 minutes ago, winspert said:

Ολα καλα θα πανε κοπέλα μου...Να δεις που θα μας πεις τα ευχάριστα σε λιγες μερες!!!

Τη βασκλορ και γενικα την προγεστερόνη την κόβουμε περίπου στους δώδεκα μήνες που αρχίζει ο πλακούντας να παραγει αρκετη Προγεστερόνη απο μονος του αν θυμάμαι καλά...Εγω τοτε την έκοψα

Κ εγω συμπασχω...

Αχ δεν το νομίζω κορίτσι μου αλλα μακάρι 

Στις 12 εβδομάδες μήπως εννοεις; Εκτός κι αν είμαστε ελέφαντες :lol:

• Χαχα 2

eardp2.png

1 hour ago, Kallo είπε:

Αααα μάλιστα. Τι να πω για να δούμε. Βασικά πιο πολύ απογοητευτηκα που με ξεπετάξει τόσο γρήγορα σήμερα ο γιατρός και δεν ξέρω ακριβώς πόσα ωοθηλάκια έχω. Ούτε σε αριθμό ούτε σε μέγεθος. Ελπίζω την Παρασκευή να είναι καλύτερα τα πράγματα 

Κοίτα αν είναι μικρά ακόμα θα ασχοληθεί περισσότερο στον επόμενο υπέρηχο. Σε καταλαβαίνω πάντως, έπρεπε έστω και στο περίπου να σου πει μέγεθος και αριθμό. Οι γιατροί γενικά είναι πληγή, όσο πιο γρήγορα μας ξεπετάξουν τόσο καλύτερα. 

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μην απογοητεύεσαι. Ηταν ακομα ο πρώτος υπέρηχος. Αλλάζουν τα νούμερα στην πορεία. Η οιστραδιολη στην φάση που εισαι θα αντιστοιχεί περίπου σε 100 ανα ωάριο, ισως και λίγο λιγότερο. 8η μέρα κύκλου δεν εισαι; Θα ξεκινήσεις και ανταγωνιστές, τι σου ειπε;

Κάτσε πρώτα να πάρεις την χοριακη και το σκέφτεσαι μετα. Ειναι και καλοκαίρι τωρα και θα βοηθήσει έτσι κ αλλιώς να καθαρίσει η σκέψη. Αν είναι αρνητικό, που ευχομαι να μην είναι, αφιερώσου στο παιδάκι σου και βλέπεις τι θα κάνεις απο Σεπτέμβρη 

Προτρέχω απλά με τα χρόνια έχω μάθει να διαβάζω καλά το σώμα μου. Πραγματικά αν εχω θετική χοριακη θα εκπλαγώ. 

• Λυπημένη/-ος 1

9 minutes ago, Eternity said:

Προτρέχω απλά με τα χρόνια έχω μάθει να διαβάζω καλά το σώμα μου. Πραγματικά αν εχω θετική χοριακη θα εκπλαγώ. 

Σε πιστεύω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι κι ας μην έχω την δική σου εμπειρία σε αυτό το θέμα. Όμως και το ένα εκπλαγούμε είναι καμία φορά μέσα στο πρόγραμμα  :wink: 

Παρασκευή λοιπόν θα πας; Εγώ Σάββατο 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Eternity είπε:

Εχεις όμως τα χρονικά περιθώρια για να προσπαθήσετε μόνοι σας, έτσι δεν είναι? Εμείς χρόνια προσπαθούσα με μόνοι μας και πριν το παιδί και μετά. Και εννοείται ότι όλα γίνονται. Όμως στα 42 κλεισμένα νομίζω ότι περιμένω να μου έρθει το Τζόκερ! Αν είναι θα το κάνω απλά για να χαλαρώσω και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το παιδί. 

Οχι βρε! Δεν εχω περιθωρια! Γιαυτο λεω να κανω τη διεγερση αμεσα! Εκλεισα μολισ τα 41.

Για την τιμη των οπλων η προσπαθεια για φυσικη συλληψη γιατι δεν δοκιμασαμε ποτε. 

Χαμηλη ΑΜΗ εγω, μετριο προς κακο σπερμα ο αντρας μου, και μολις γνωριστηκαμε πεσαμε κατευθειαν στα σκληρα.... πηγαμε κατευθειαν με 3 μηνες προσπαθειες σε σπερματεγχυση και μετα εξωσωματικη.

Ο μεγαλος μας καημος θα ειναι αυτος...δεν προλαβαμε να χαρουμε τον ερωτα μας και τη γνωριμια μας, τρεχαμε με τεστ ωορηξιας μεσα στο αγχος και προγραμματισμένες επαφες :(

• Λυπημένη/-ος 3

5 hours ago, Ζαργαναρα said:

Καλημέρα σε όλες!

Έχω δύο γκοναλ των 900 κλειστεί σε ψυγείο που λήγει 7/22 

Σίγουρα η μία την Παρασκευή επειδή είμαι σε φάση διέγερσεις...ίσως μου περισσέψει και άλλη μία.

Οποία ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ

Καλό κουράγιο σε όλες μας

Παραθέτω εδώ αυτό το μήνυμα που ήταν στο καφέ εμβρυομεταφοράς να το δουν περισσότερα κορίτσια 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Eternity είπε:

τι ηλικία έχεις? και το 1ο σας παιδάκι με εξωσωματική δεν ήταν? Δεν έμεινε κάποιο έμβρυο από τότε ε? Εγώ ώρες ώρες νιώθω ότι η φυσική σύλληψη με έκανε να νιώθω ότι θα μείνω εύκολα ξανά έγκυος... Λάθος μου βέβαια. Έπρεπε μετά το χρόνο να ξεκινήσω άμεσα με εξωσωματική. 

Σύντομα θα γινω 39...και το πρώτο με εξωσωματική ηταν. Δυστυχώς δεν εμειναν εμβρυα. Γενικά οσα ωαρια και να εβγαζα παντα μεναμε με τρια εμβρυα.Εμενα ο άντρας μου ειναι 48 και κυριως γι αυτόν βιάζομαι. Αργησαμε να παντρευτούμε...μας ετυχε κ αυτο...και νιώθω τον χρόνο να με κυνηγάει...

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χαχαχαχα.....κλαιω......χαχαχαχα....ναι 12 εβδομάδες εννοουσα....εμεινε το "μηνες" γιατί στην αρχή εγραψα 3 μηνες και μετα το αλλαξα σε εβδομάδες....χαχαχαχα

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε πιστεύω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι κι ας μην έχω την δική σου εμπειρία σε αυτό το θέμα. Όμως και το ένα εκπλαγούμε είναι καμία φορά μέσα στο πρόγραμμα  :wink: 

Σάββατο νομίζω δε θα ανοίξει το μικροβιολογικο, οπότε Παρασκευή και δυστυχώς θα ακούσω το αποτέλεσμα ενώ θα είμαι στη δουλειά... 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Σάββατο νομίζω δε θα ανοίξει το μικροβιολογικο, οπότε Παρασκευή και δυστυχώς θα ακούσω το αποτέλεσμα ενώ θα είμαι στη δουλειά... 

Εντάξει κατσε να δούμε.  Μπορει να είναι θετική η χοριακη. 

Πόσο χρονών είναι ο γιος σου;

Φυσιολογική συλληψη πω πωωωω  

Μετά από τόσα που έχουμε περάσει μου φαίνεται αδιανόητη μια τέτοια πιθανότητα. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Eternity said:

Εύχομαι να εκπλαγείς ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Οχι βρε! Δεν εχω περιθωρια! Γιαυτο λεω να κανω τη διεγερση αμεσα! Εκλεισα μολισ τα 41.

Για την τιμη των οπλων η προσπαθεια για φυσικη συλληψη γιατι δεν δοκιμασαμε ποτε. 

Χαμηλη ΑΜΗ εγω, μετριο προς κακο σπερμα ο αντρας μου, και μολις γνωριστηκαμε πεσαμε κατευθειαν στα σκληρα.... πηγαμε κατευθειαν με 3 μηνες προσπαθειες σε σπερματεγχυση και μετα εξωσωματικη.

Ο μεγαλος μας καημος θα ειναι αυτος...δεν προλαβαμε να χαρουμε τον ερωτα μας και τη γνωριμια μας, τρεχαμε με τεστ ωορηξιας μεσα στο αγχος και προγραμματισμένες επαφες :(

Ωχχχχ αυτές οι προγραμματισμένες επαφές, πόση μαγεία χάνεται. Εγώ όταν έπιασα το γιο μου ούτε που θυμάμαι πότε το είχαμε κάνει, όλες τις άλλες φορές μπορούσα να σου πω και την ώρα! Σεξ και μετά πόδια ψηλά για καμιά ώρα! Τουλάχιστον εμείς είμαστε χρόνια μαζί οπότε τον είχαμε χαρεί τον έρωτα όμως και πάλι λέω τι κρίμα... τόσα χρόνια μαζί και μόνο ένα παιδάκι... 

Σου εύχομαι από την καρδιά μου να γεννηθεί σύντομα το παιδάκι σας και έχετε όλο το χρόνο μετά να χαρείτε τον έρωτα σας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στις 2 σας τριψηφιες χοριακες!!!! Λιγες μερες εμειναν! Πιστη και υπομονη 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εντάξει κατσε να δούμε.  Μπορει να είναι θετική η χοριακη. 

Πόσο χρονών είναι ο γιος σου;

Φυσιολογική συλληψη πω πωωωω  

Μετά από τόσα που έχουμε περάσει μου φαίνεται αδιανόητη μια τέτοια πιθανότητα. 

Ο γιος μου είναι 5 ετών! Στα 37 μου τον γέννησα μετά από 4 αποβολές και 4 σπερματεγχυσεις και 2 χρόνια ελεύθερων επαφων. Ανεξήγητη υπογονιμοτητα η διάγνωση πριν αρχίσει το σύστημα να παίρνει μπροστά! 

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μου ειπε ότι περιμένει να δει την οιστραδιολη και μετά θα μου πει πως θα κινηθούμε. Ναι ναι 8η μερα είμαι και 4 ενέσεις έχω κάνει. Σήμερα θα κάνω την 5η ένεση 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...