Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!!! Να είσαι σίγουρη!!!! Θα είμαστε μαζί στο Μαμάδες Φεβρουαρίου!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! Στείλε μας να μας πεις!!!

Μακαρι μακαρι !!ναι εννοειται θα σας ενημερωσω :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Σποράκι είπε:

15-20 ωαρια ζητά ο γιατρός για να έχει πολλά έμβρυα και πολλές προσπάθειες μπροστά του. Με τη νέα μέθοδο τα ωαρια στην κατάψυξη έχουν υψηλό επίπεδο επιβίωσης. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα μείνεις έγκυος με την πρώτη και ένας σωστός γιατρός σου λέει ότι θέλω πολλά για να έχεις πολλές ευκαιρίες! Εγώ τώρα που προσπαθώ για παιδί ταυτόχρονα βάζω και ωαρια στην κατάψυξη για να μπορώ να προσπαθήσω ξανά στο μέλλον και να μην το περάσω ξανά όλο αυτό από την αρχή… Έχεις απόλυτο δίκιο, η εξωσωματική δεν πρέπει να είναι ταμπού, το αντίθετο, περήφανες πρέπει να είμαστε. Εγώ έτσι νιώθω και μιλάω συνέχεια για αυτό…

Να σου πω κ εγώ που έκανα κρυοσυντηρηση ωαρίων ο γιατρός μου που είναι στις εξωσωματικες( σημείωση είναι κ συγγενείς κ δεν μας πήρε λεφτά για τον ίδιο.. μόνο ότι δώσαμε στην κλινική) Μας είπε ότι η κρυοσυντηρηση έχει αλλάξει πολύ πια ..έχουμε πολύ μεγάλα ποσοστά ...συγκεκριμένα για το κέντρο εξωσωματικής που πήγα εγώ για το Ιασ μου είπαν ότι έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας με τα "φρέσκα" ...τι να πω όμως θα δείξει...ότι μου είπαν λέω να σου πω...Εμείς κάναμε γιατί γενικά είχα λίγο χαμηλή Αμη για τα 36 μου...όχι εκτός ορίων ...εντός αλλά στα χαμηλά...κ επειδή εμείς θα αρχίζαμε προσπάθειες μετά από 6 μήνες τότε είπαμε να τον κάνουμε προληπτικά ..είχα 6 ωοθηλακια κ έβγαλα 6 ωάρια..μου είπαν ότι τα πήγα καλά...δεν το έχω ξανακάνει βέβαια για να ξέρω ...σίγουρα όσο πιο πολλά έχεις τόσο το καλύτερο κ ειδικά αν έχουν γίνει βλαστοκυστες κ τα κάνεις κρυοσυντηρηση ακόμα καλύτερα...αλλά εμείς κάναμε αυτό που μπορούσαμε μέχρι το σημείο που μπορούσαμε να φτάσουμε με τον άντρα μου..Τώρα πια που έφτασε κ καιρός κ πέρασε το 6 μηνών..μας είπαν να προσπαθήσουμε 4-5 μήνες μόνοι κ μετά πάμε αυτά που έχουμε στην άκρη...πάντα έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να μην γίνει τίποτα με αυτά..αλλά τι να κάνουμε...σκέφτομαι πάντα οτι τουλάχιστον κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Pagor είπε:

Να σου πω κ εγώ που έκανα κρυοσυντηρηση ωαρίων ο γιατρός μου που είναι στις εξωσωματικες( σημείωση είναι κ συγγενείς κ δεν μας πήρε λεφτά για τον ίδιο.. μόνο ότι δώσαμε στην κλινική) Μας είπε ότι η κρυοσυντηρηση έχει αλλάξει πολύ πια ..έχουμε πολύ μεγάλα ποσοστά ...συγκεκριμένα για το κέντρο εξωσωματικής που πήγα εγώ για το Ιασ μου είπαν ότι έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας με τα "φρέσκα" ...τι να πω όμως θα δείξει...ότι μου είπαν λέω να σου πω...Εμείς κάναμε γιατί γενικά είχα λίγο χαμηλή Αμη για τα 36 μου...όχι εκτός ορίων ...εντός αλλά στα χαμηλά...κ επειδή εμείς θα αρχίζαμε προσπάθειες μετά από 6 μήνες τότε είπαμε να τον κάνουμε προληπτικά ..είχα 6 ωοθηλακια κ έβγαλα 6 ωάρια..μου είπαν ότι τα πήγα καλά...δεν το έχω ξανακάνει βέβαια για να ξέρω ...σίγουρα όσο πιο πολλά έχεις τόσο το καλύτερο κ ειδικά αν έχουν γίνει βλαστοκυστες κ τα κάνεις κρυοσυντηρηση ακόμα καλύτερα...αλλά εμείς κάναμε αυτό που μπορούσαμε μέχρι το σημείο που μπορούσαμε να φτάσουμε με τον άντρα μου..Τώρα πια που έφτασε κ καιρός κ πέρασε το 6 μηνών..μας είπαν να προσπαθήσουμε 4-5 μήνες μόνοι κ μετά πάμε αυτά που έχουμε στην άκρη...πάντα έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να μην γίνει τίποτα με αυτά..αλλά τι να κάνουμε...σκέφτομαι πάντα οτι τουλάχιστον κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε 

Από ό,τι καταλαβαίνω κανατε κρυοσυντήρηση εμβρύων κι όχι ωαρίων...μπερδεύτηκα! Δεν γονιμοποιήσατε τα ωάρια όταν σου τα πήραν?

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα στον γιατρό για υπέρηχο. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Βιαζόταν ο γιατρός. Στην αρχή μου είπε ότι δεν έχει ανταποκριθεί όπως περίμενε. Μετά μου είπε ότι στην μια ωοθήκη έχω ένα 16, ένα 13 και κάποια μικρότερ και στην άλλη ωοθήκη καλύτερα αλλά δεν μου είπε πόσα και τι. Μου είπε περιμένουμε να βγει η οιστραδιολη και να δούμε πως θα κινηθούμε. Θα με δει πάλι την Παρασκευή. Μου είπε να μην ανησυχώ ότι το θέμα είναι να μείνω έγκυος και ότι την σήμερον ημέρα όλα γίνονται. Πφφφφ δεν ξέρω απογοητευτηκα. Από την άλλη σκέφτομαι 4 ενέσεις έχω κάνει! Αλλά δεν ξέρω και πόσα ακριβώς έχω. Ξενέρωσα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Ero84 είπε:

Από ό,τι καταλαβαίνω κανατε κρυοσυντήρηση εμβρύων κι όχι ωαρίων...μπερδεύτηκα! Δεν γονιμοποιήσατε τα ωάρια όταν σου τα πήραν?

Όχι ...δεν κάναμε γονιμοποίηση...μόνο κρυοσυντηρηση ωαρίων κάναμε εμείς...γιατί δεν γινόταν να δώσει δείγμα ο άντρας μου λόγο κάτι φάρμακων που επερνε μέχρι τότε κ μας το είχαν απαγορεύσει οι γιατροί του ...έκανα όμως εγώ όλες τις εξετάσεις για δω μην χρειαστώ κάτι κ εγώ κ μου βγήκαν όλα πολύ καλά απλά λίγο χαμηλή η Αμη κ μου είπε τότε ο γιατρός ότι αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε κρυοσυντηρηση ωαρίων μόνο...κ έτσι το κάναμε...απλά όταν τότε ρωτήσω να μάθω πως κ τι ...μου είπαν ότι τα ποσοστά κ με σκέτα ωάρια μετά έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό ...βέβαια το ξαναλέω κρατάω κάθε επιφύλαξη μέχρι να το δω όντως να γίνει κάτι με αυτά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κ τι σου ειχε πει ο γιατρός που οφειλόταν;; Κ πηγαν ολα καλα;;αυτο σαν κομμένο τυρι μηπως ηταν απο την προγεστερονη;

Ολα καλα πηγαν,ηταν απο τη vasclor.Μολις την εκοψα κι εκανα κ μια-δυο κολπικες πλυσεις καθαρισα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Equality είπε:

Ολα καλα πηγαν,ηταν απο τη vasclor.Μολις την εκοψα κι εκανα κ μια-δυο κολπικες πλυσεις καθαρισα

Σε ποια βδομάδα την εκοψες την vasclor ?

πρίν από 6 λεπτά , Equality είπε:

Στην 8η αν θυμαμαι καλα

πρίν από 13 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ποια βδομάδα την εκοψες την vasclor ?

Ααα εχω ακομα 2 βδομαδες…ας παμε να δουμε αν ειναι ολα καλα σημερα γιατι θα μ κοπούν τ ποδια αν κατι δεν ειναι καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Pagor είπε:

Και εγώ στα 36 μου ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά με πολύ χαμηλή ΑΜΗ, φαντάσου ότι παίρνω 1-2 ωαρια. Έχω κάνει 13 ωοληψιες και συνεχίζω. Καλά κάνατε και κρατήσατε ωαρια και που προσπαθείτε τώρα μόνοι σας. Πολλά ζευγάρια τα καταφέρνουν με την πρώτη τους προσπάθεια και εσυ είχες καλή ανταπόκριση. Ευχομαι να τα καταφέρετε σύντομα με όποιον τρόπο!

πρίν από 41 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα στον γιατρό για υπέρηχο. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Βιαζόταν ο γιατρός. Στην αρχή μου είπε ότι δεν έχει ανταποκριθεί όπως περίμενε. Μετά μου είπε ότι στην μια ωοθήκη έχω ένα 16, ένα 13 και κάποια μικρότερ και στην άλλη ωοθήκη καλύτερα αλλά δεν μου είπε πόσα και τι. Μου είπε περιμένουμε να βγει η οιστραδιολη και να δούμε πως θα κινηθούμε. Θα με δει πάλι την Παρασκευή. Μου είπε να μην ανησυχώ ότι το θέμα είναι να μείνω έγκυος και ότι την σήμερον ημέρα όλα γίνονται. Πφφφφ δεν ξέρω απογοητευτηκα. Από την άλλη σκέφτομαι 4 ενέσεις έχω κάνει! Αλλά δεν ξέρω και πόσα ακριβώς έχω. Ξενέρωσα 

Δεν θα έλεγα ότι δεν πήγε καλά. Δεν ξέρω την ηλικία σου και τις τιμές σου αλλά απο ότι κατάλαβα έχεις και αλλά μικρά και καταβολές. Δώσε λίγο χρόνο, αφού θα σε δει Παρασκευή  πριν την Κυριακή ωοληψια δεν κανείς άρα μπορεί να δεις αρκετά να μεγαλώνουν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Σποράκι είπε:

Και εγώ στα 36 μου ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά με πολύ χαμηλή ΑΜΗ, φαντάσου ότι παίρνω 1-2 ωαρια. Έχω κάνει 13 ωοληψιες και συνεχίζω. Καλά κάνατε και κρατήσατε ωαρια και που προσπαθείτε τώρα μόνοι σας. Πολλά ζευγάρια τα καταφέρνουν με την πρώτη τους προσπάθεια και εσυ είχες καλή ανταπόκριση. Ευχομαι να τα καταφέρετε σύντομα με όποιον τρόπο!

Δεν θα έλεγα ότι δεν πήγε καλά. Δεν ξέρω την ηλικία σου και τις τιμές σου αλλά απο ότι κατάλαβα έχεις και αλλά μικρά και καταβολές. Δώσε λίγο χρόνο, αφού θα σε δει Παρασκευή  πριν την Κυριακή ωοληψια δεν κανείς άρα μπορεί να δεις αρκετά να μεγαλώνουν.

Μου είπε ο εξωσωματιστης ότι βάση της Αμη μου έκανα όσα περισσότερα μπορούσα να κάνω...τι να σου πω...δεν ξέρω..είδανικα θα ενοιωθα μια πιο μεγάλη σιγουριά εάν είχαν γονιμοποιηθεί κιόλας κ είχα κρυοσυντηρηση βλαστοκυστες αλλά αφού δεν γινόταν τουλάχιστον κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε...πραγματικά επειδή κ εμείς έχουμε περάσει πάρα πολλά κ προσπαθούσαμε κ πιο παλιά πριν το 3 χρόνο διάλειμμα ..ελπίζω να φανούμε λίγο τυχεροί...Εμείς σκέψου προσπαθούσαμε 1 χρόνο πριν με όλες τις εξετάσεις μας τότε σούπερ κ των δύο ..αλλά μας βρήκε αρρώστια ...κ αφού ξεπεράστηκε κ αυτό είπαμε να το πάμε από την αρχή...τώρα κάναμε ξανά εξετάσεις όλα καλά πάλι πέρα της λίγο χαμηλότερης Αμη...τι να πω...μακάρι για όλα τα κορίτσια που το θέλουν τόσο να ερθει όσο πιο γρήγορα γίνεται!

• Μου αρέσει 2

Σκέψεις εν αναμονή της κουλουρας....να μείνω με το παιδάκι μου και να τα παρατήσω? Πόσο πιθανό είναι στα 42 προς 43 να μείνω έγκυος? Να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα? Έχω κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και έχουμε στερέψει και οικονομικά. Του χρόνου κλείνουμε 10 χρόνια προσπαθειών. Σίγουρα έχω το γιο μου, δεν είμαι αχάριστη, θα μπορούσα να μην έχω τίποτα. Όμως νιώθω ότι δεν τον χαίρομαι και τα χρόνια περνάνε. Τώρα μου ζητάει να τρεξουμε, να παίξουμε, να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και εγώ συνέχεια είμαι με ένα δε μπορώ, πρόσεχε μη με χτυπήσεις εδώ, πονάω εκεί, μη σκυψω από εδώ, μη σηκώσω βάρος... 

Χάνω τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του για να πετύχω ίσως και το αδύνατο. 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 4

Ρε κορίτσια έχω άγχος μου είπαν ότι θα δουν τα έμβρυα που είναι καλά αύριο (δεύτερη ημέρα) και θα τα σταματήσουν στην δεύτερη ημέρα γιατί λέει όταν τα βάλουμε θα μπορούμε λέει να τα κάνουνε 3 ημερών η 5 ημερών ρε κορίτσια αυτό είναι καλό;;; Πάει τώρα αγχώθηκα

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Σκέψεις εν αναμονή της κουλουρας....να μείνω με το παιδάκι μου και να τα παρατήσω? Πόσο πιθανό είναι στα 42 προς 43 να μείνω έγκυος? Να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα? Έχω κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και έχουμε στερέψει και οικονομικά. Του χρόνου κλείνουμε 10 χρόνια προσπαθειών. Σίγουρα έχω το γιο μου, δεν είμαι αχάριστη, θα μπορούσα να μην έχω τίποτα. Όμως νιώθω ότι δεν τον χαίρομαι και τα χρόνια περνάνε. Τώρα μου ζητάει να τρεξουμε, να παίξουμε, να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και εγώ συνέχεια είμαι με ένα δε μπορώ, πρόσεχε μη με χτυπήσεις εδώ, πονάω εκεί, μη σκυψω από εδώ, μη σηκώσω βάρος... 

Χάνω τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του για να πετύχω ίσως και το αδύνατο. 

Συμπάσχω 

• Λυπημένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 34 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σήμερα γίνομαι 34. Οι τιμές μου είναι καλές. Η οιστραδιολη τι μας δείχνει που έκανα σήμερα? Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν για το αποτέλεσμα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...